| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 458  [Dalších 208 >>]
Rena
  • 
27.1.2007 10:06:59
Ahoj Ivo, holky chodí ve školce do sboru a na cvičení do ZŠ 1x za 14 dní. Od září ještě chodí do Lidušky na přípravku na balet, to je hlavně o cvičení a rytmice.
Ten poslední rok je chceme dát určitě ve školce na plavání a ostatní necháme na nich. Když je hezky, chodíme skoro každý všední den ven, na kola nebo na minivýlety. Doma pořád něco malujeme, modelujeme a vyrábíme.
Delete 8214
19.1.2007 19:08:03
Ahoj Reno,
a jaké kroužky máte pro holky vybrané?
Lenka letos chodí do ZUŠ na flétnu, tancování a zpívání, ale to zpívání ji přestalo bavit, tak druhé pololetí už zrušíme. Pak ještě chodí do Sokola a ve školce má ještě keramiku a teď od února plavání. Vše na její přání, vše (kromě toho zpěvu) ji baví a netváří se, že by byla přetížená...
Dvojčata chodí zatím jen do Sokola, uvidím od září, jestli také nepřiberou tu keramiku ve školce. S flétnou ještě spěchat nebudu, to až rok před nástupem do školy.
Rena
  • 
17.1.2007 13:04:07
Ahoj Ivo, to jsi šikula.To jsi měla "skorotrojčátka".
Jsi skvělá, že to zvládáš, gratuluju. V Liberci je fajn,
je to tu tak akorát pro rodinu s dětma. Já už pracuji
od 3 let a holky jsou ve školce moc spokojené. Příští rok
je chceme zapojit do víc kroužků, aby se "nenudily".
Tak zatím Rena
Delete 8214
17.1.2007 10:31:26
Reno,
jsem z Prahy, v Liberci máme příbuzenstvo a velmi často se vyskytujeme v Českém Dubu.
Mým dvojkám Pétě a Páje budou teď v únoru 4 roky a kromě nich mám pětiletou Lenku a patnáctiměsíční Janičku.
Lenka byla včera u zápisu a učitelky ji moc chválily, také z ped. psy. poradny jsme dostaly doporučení, takže Lenka nastoupí do školy už teď v září.
MÍŠA&FÍK 38466
15.1.2007 0:28:36
Ahoj !

Jen letím okolo, zdravím a mám radost, že vidím nové "tváře"..... :-))))

Později se určitě stavím, teď raději potichoučku zmizím, abych vás nevzbudila.......

KRÁSNÝ DEN ! Michaela

Rena
  • 
14.1.2007 19:17:14
Ahoj Ivo, jsem z Liberce a jak velké holčičky máš Ty?
Mé půjdou k zápisu až příští rok, četla jsem zrovna o tom,
jak tu je debata, jestli dát dítě dřív do školy. My jsme
o tom ani neuvažovali.Tak zatím
Delete 8214
13.1.2007 19:54:16
Ahoj Reno,
odkud jsi? Také mám dvojčata - holčičky, ale o něco mladší.
Rena, 09/01 Eli a Máťa
  • 
13.1.2007 19:44:14
Ahoj, moc vás všechny zdravím, jsem tu dnes poprvé. Mám dvě holčičky narozené 20.9.01. Zrovna si "užíváme" neštovice, máme nově net a tak tu brouzdám. Mějte se hezky a někdy ahoj Rena
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
11.1.2007 12:02:01
Díky, já jsem nadšená, doporučila mi to kamarádka, koukni sem www.babyfoto.cz fakt se fotečky povedly
ajišňa a tomšula 52582
10.1.2007 15:10:21
ahoj Verčo, máš nááááádherné děti a to fotka nemá chybu. Moc se mi líbí, kdo to fotil nějaký amatér nebo profesionál???
Nemohu se dlouho vypisovat, píši z Písku, jsem na školení...nevydržela jsem však nepochválit ti dítka.
S pozdravem Alice.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 458  [Dalších 208 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.