| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
19.10.2006 20:26:06
Alice,
krém je bez předpisu, jen než hotová mast v tubě je lepší taková ta vážená z lekárny.....alespoň nám se to tak osvědčilo...... :-))) Drobátko smrdí, ale za chviličku vyčichne - Filda nikdy nesmrdí - aby sis nemyslela, co jsem Ti poradila....... :-)))) Mažeme vždycky na noc........lehce, jen na postižená místa........nijak silnou vrstvu, jen lehce vetřít, ale to poznáš sama..... :-)))) Právě jsem se přihasili z oslavy, byloto moc fajn, ale musím zahnat synka do pelíšku, tak se také na chvilku odmlčím....... Krásné sny ! ![]() |
| ajišňa a tomšula | 52582 |
|
|
19.10.2006 19:33:05
ahoj, ahoj, taky tě zdravíme....
já to tady dneska brzo zapíchnu ,protože když je tomík nemocný tak má dovoleno se mnou spát v ložnici, a tátu vždy vyhodíme do pokojíčku... a tak jsem jen na krátko, protože v 20,30 dostane ATB a hurááá do hajan ,tj. vypnout PC. napíšu zítra víc. jinak dík za ty rady ohledně ekzému - zítra si jdu koupit ten krém, nebo je jen na předpis??? měj se hezky a těším se na slyšenou. alice. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
19.10.2006 15:43:46
JSEM TU I PŘES DEN :-)))))
NENÍ ČAS, JEN NECHÁM POZDRAV PRO VŠECHNY VELKÉ KLUKY A HOLKY ZE ZÁŘÍ 2001 A ZASE PÁDÍM...... :-))) HEZKÉ ODPOLEDNE A PŘÍJEMNÝ VEČER !!!!! |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
19.10.2006 1:33:26
ještě jsem zapomněla - EKZÉM.....
Filip má od malička suchou a citlivou pokožku se sklonem k ekzému. Promazáváme po koupeli mlíčkem z lekárny - EXCIPIAL LIPOLOTIO a když se ekzém "ukáže", tak postižená místa používáme HOLTŮV KRÉM. Nevím, jestli znáš, trošku smrdí, ale nám stačí 2-3x namazat a většinou se vše hned brzy zlepší anebo vymizí okamžitě. Záleží, jak velké místo je zasažené. Fíkovi se dělá ekzém převážně jen na zadečku a má ho jen když na něho leze nějaká "choroba". Prostě když má nějak oslabený organizmus, tak se mu udělají flíčky an zadečku . Někdy se dokonce udělá napřed ekzém a já už vím, že co nevidět přijde rýma nebo kašel......ŤUKY*ŤUKY*ŤUK!!!!!! Naštěstí to vždycky brzy zmizí a Fildu to nijak netrápí..... :-)))) O homeopatikách nevím, mohu se pozeptat. Myslím, že jsem o něčem četla. Je ovšem pravda, že u homeopatie je nejlepší osobní konzultace s homeopatem a lék přímo "na míru"...... Já občas používám pár takových těch vícesložkových preparátů co lze volně koupit v lekárně, ale je to, řekla bych, takové to : VĚŘ A VÍRA TVÁ TĚ UZDRAVÍ...... :-)))) I když na některé bych nedala dopustit !!!!! HOLTŮV KRÉM je naprosto bez kortikoidů, je to takový 1.stupeň léčby.....prý.....říkal naše dětská doktorka....... :-)))) Držím palce, ať je Tom brzy fit !!!!!! ![]() |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
19.10.2006 1:16:25
Jsem tu !!!!!
To to ale trvalo, že ???? Jsem děsná drbalka....... :-)))) Dnes byli u nás na návštěvě naši, tak jsem se dostala k netu až pozdě. Mami tedy chodí tento týden každý den, vyzvedává mi Fíka ze školky - mám teď měsíc hodně práce, tak mi slíbila pomoc a já jsem moc ráda. Sama toho má v práci hodně, dělá i za dlouhodobě nemocnou kolegyni, tak si její pomoci moc vážím..... :-))) A uplácím si ji sladkostmi.....hihihihi !!!!! Dnes přijel i táta, tak dováděli s Fíkem až byli oba, jak je jejich zvykem, celí rudí, udýchaní a zpocení...... :-))))) Zítra jdu do práce jen od 9 do 14, Fildu si vyzvednu sama a jdeme ke kamarádce na oslavu 6.narozenin její dcerky, fildovo kamarádky, Denisky. Už se moc těším na holky, pokecáme, popijeme ........ :-))))) Scházíme se pravidelně každý týden minimálně jednou s partou maminek - seznámily jsme se na plavání pro miminka a už nám to "klape" 5 let !!!!!! Do oka si "padli" i taťkové, jezdíme společně v zimě na hory, v létě na prázdniny a je to moc príma, mít partu lidí, co mají stejně staré děti a tím pádem i část společných zájmů....... :-)))) Říkám si, jaká by bývala byla mateřská, kdybych holky nepoznala...... Každý týden ve středu jsme se viděly dopoledne na plavču, potom jsme šli do herny v budově bazénu, kde se děti najedli, vyhráli si tam a podle počasí jsme šli buď ven, nebo si hrát k někomu z nás domů..... :-)))) A řeknu Ti, mít doma, v maličkém 2+1 5....6 i 7 dětí, je opravdu velký zážitek......chi chi chi chi !!!!! Všechny akce jako je zoo, cvičení, výlety jsme plánovaly a plánujeme společně a ještě když jsem byla doma, tak se Filip pomalu každé ráno budil se slovy : "Mami, kdo dneska přijde na návštěvu ?" A byl móóóc smutný, když jsem nááááhodou řekla že nikdo...... :-)))) V létě jsme s třeba ráno sebraly, nabalily baštu na celý den a odjely k rybníkům.....děti si hráli,koupali se a spali podle toho, kolik jim zrovna bylo let - buď v kočárcích nebo na dekách a my se cítily jako v ráji..... :-))) Tedy alespoň já jo !!!!!! Teď už má jedna holka děti 3, dvě mají děcko druhé, někdo se vrátil do práce, ale vídáme se i nadále a samozřejmně vyrážíme i bez dětí - třeba na MOJITO...... :-)))) ![]() Ale to jsem se rozepsala......co jsem vlastně chtěla ???? Kam chodím na obrázky ???? Tak různě ,ale hlavně na www.gify.....a tam hledám a vybírám....... :-)))) A co mám za koníčky ???? Tak od všeho kousek a nic pořádně ....... :-)))) Ráda bych, aby se mezi mé koníčky přidal i sport, ale zatím jsem sportovec opravdu hóóódně rekreační a třeba cvičení jako je aerobic mě fakt vůůůůbec nebere !!!!! Ještě tak kolo, lyže, plavání,....ale rytmus je můj nepřítel a tak na aerobicu vyloženě trpím....... :-)))) Od září si slibuji, že zkusím aquaaerobic.......no, a ještě jsem tam ani nedošla a mám bazén i tělocvičny kousíček od baráku !!!!! Páááni, jedna hodina - ráno vstávám....... :.-(((( Pokecáme zase zítra, ju ????? HEZKOU DOBROU NOC A BRZY AHOJ !!!!! Michala |
|
|
18.10.2006 21:11:20
ahoj míšo, vidím ,že ti to dneska nevychází ani s nakukováním, ale ještě není půlnoc tak se tu třeba objevíš - doufám...
mám v sobě čaj s rumem, dneska jsem nějaká zmrzlá, vypli nám teplou vodu a tak tu je zima jako v Rusku... jdu si zacvičit...to čumíš co, já taky, nebo to však nic světoborného ... a pak hurá do vany / vodu už pustili /, a pak k nějaké dobré knížce.... tomášek spí u babičky - o dva vchody dál... zůstává u ní než bude zdráv... měj se fajn a přeji pevné zdraví..alice |
|
|
18.10.2006 13:34:06
ahoj Míšo, kam chodíš na ty krásné obrázky??
já jsme dneska po dvou dnech strávených s tomíkem v práci, už jsem se těšila na trochu klidu. malý je hyperaktivní ať má zvýšenou sedimku nebo ne. včera jsme stihli vydlubat dyni na helloween, uklidit tj. hlavně vysát, malý samozřejmě pomáhal, utřít prach, upéct bábovku, postavit parkoviště, zaparkovat všechny auta cca 50ks., pak si ho naši vzali na zahradu a tam prý makal jako divý... u nás je stále krásné babí léto, tak jsem ho na chvilku poustila ven. já jsem si vyžehlila cca 5 praček, strašně nerada žehlím, a to už byl malý zpět ze zahrádky - no prostě velmi plodný den. tedˇtady sedím a "odpočívám" u kafíčka. volala jsem našim co dělají , ale nejsou doma, tak šli asi zase na zahrádku... je moc krásný čas. těším se na tvůj příspěvek a zatím měj krásný den..... alice |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
17.10.2006 23:48:32
Alice, také jen nakukuju...... :-))))
Přeji klidnou dobrou noc a samozřejmně hodně síly k boji s viry a bacily !!!! ![]() |
|
|
17.10.2006 20:25:27
ahoj Míšo , dík za pozdrav, tomíkův stav se lepší , už se v noci nebudí kašlem ... já jsem jen na skok. Zítra nastupuji do pracovního procesu - už se těším ...:-))) práce mě baví... zatím.
jdu do vany zatím ahoj, a brzo zase napiš. ahoj alice |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
16.10.2006 22:53:18
Plzeň zdraví Ostravu ..... :-))))
Milá Alice, milý Tome, díky za zprávičku, dnes mám jen maličko času, ale zítra se snad polepším....... :-)))) Hezky si doma odpočiňte, opatrujte se a hodně zdraví !!!!!! ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.