| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 4200  [Dalších 3150 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
15.3.2005 22:04:24
holky, no, to je teda pěkný. Oteplí se a nikdo sem nechodí!!! Ne, fakt, my jsme díky krásnému počasí pořád někde, dnes byl malej s Michalem dopol. na kolobrndě, po o jsme jeli do skleníku Fata Morgana -líhnou se tam právě obří motýli a já s malým šla pak ještě na tříkolku, vzali jsme to přes Matějskou pouť, takže se ještě povozil. A za 14 dní se změní čas, bude dýl vidět - no já už se nemůůůůůůžu dočkat!!!!!
Teď večer jsem ještě byla u zubařky, mám novou. Prdla mi hned dvě injekce a vrtala sedmičku, ještě teď mě brní pusa.
Š. jde zítra do školky, chodí jednou týdně.

Mějte se krásně - jarně.
Š.
17.6modrasek13 4288
14.3.2005 12:56:16
Janno, díky za připomenutí toho obilí. Už několik dní připomínám Pavlovi, aby mi ho donesl ze sklepa. Takže uvidím, jestli to stihneme.

Před chvílí jsem si nainstalovala ADSL přípojku, takže už máme neomezený internet za 620 kč měsíčně od Českého telecomu.)
Tak tu můžu být častěji.

U nás taje, konečně.....
Ale to ještě bude dlouho, než ty sněhové bariery zmizí.
Janna + 2 berušky 22270
14.3.2005 11:50:57
Ahoj....:o)

Lení, já dneska koukala na zprávy, jestli po vás nevyhlásili pátrání :oDDDD Hihi, dělám si srandu, jsme na tom podobně, a vidíš, že jste to zvládli ;o)

My byly na víkend u našich, je tam metr sněhu, tady je dneska nádherně, po sněhu ani památky, tak mě to povzbudilo a dnes budu celý den tvořit, Verunka už má připravenou zástěrku a štětce :oD

Připomínám - poslední šance zasít obilí, aby vám vyrostlo, já nevím, jak vy, ale já na to vždycky zapomenu, a pak narychlo seju spoň řeřichu ;o)
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
14.3.2005 10:24:32
Ahoj holky,no tady se nic nepíše??Já myslela ,že nebudu stíhat číst ,když jsem tu celý víkend nebyla :o)

Tak vejlet do Prahy jsme zvládli v pohodě ,cesta byla dobrá asi jsme měli štěstí ,když jsme jeli tam tak na Vysočině jsme míjeli v protisměru 3 havárky a za nima asi 5kilometrovou kolonu a když jsme jeli zpět tak opět v protisměru havárka a za ní kolona jako blázen.
Naše jsme vyložili na letišti mrkli jsme na letadla ,Honza z toho má zážitek a jeli jsme do města .Jeli jsme směr Nový Smíchov ,že zaparkujem u toho obchoďáku jak jste mi radili ,ovšem pak jsme se ocitli na Náměstí republiky a před náma se zrovna uvolnilo místo na parkovišti .Prošli jsme se ,úspěšně pak našli auto a jelo se domů .Byl to příjemný výlet.Naši už si užívají sluníčka .

Já se dnes s děckama přemístím k našim a budem pomáhat švagrové s miminkem ,když není máti doma,už se moc těším.

Mějte se pěkně a uzdravte se !!
17.6modrasek13 4288
12.3.2005 19:58:02
Honey, kolečka se dají sehnat v Globusu, mají víc druhů a velikostí. např na koberce, líno, parkety...

U nás taje, ale to bude trvat ještě dlouho.
Pavel má druhý týden nemocenské, chřipku jsme přežili, ale trápí ho kašel a byl na odběrech.

Jinak děti celkem v pohodě. Když hlídá tatínek, neposlouchají....Lojzík je ve škole s učením taky dobrý.
Krásnou neděli.
honey 6468
11.3.2005 21:24:35
Nazdárek :)

tak už se nám vrátil tatínek a maminka se propadla v oblíbenosti na poslední místo :) Využili jsme půjčeného auta a zajeli si do IKEY pro náhradní kolečka na tu židli, ale bohužel, ty, co jsme koupili, k ní nepasují :( Nemáte někdo tip, kde se dají sehnat náhradní kolečka na kolečkovou židli?

Kontrola zad v pořádku, akorát zbystřil, když jsem řekla, že mne pobolívá ta lebka v místě nárazu, tak mne poslal pro jistotu na rentgen hlavy i páteře. NAŠTĚSTÍ mám všechno bez nálezu, což mne mile překvapilo, protože jsem se obávala otřesu mozku. Páteř taky bez fyziologických změn, takže, holky, já jsem zdravá jako řípa. Pravda, necítím se tak :)))), ale co bych chtěla, že? :) Všechno tohleto jsem obíhala s Adélkou, která byla moc statečná, takže jsem jí pak vzala do bageterie Crocodille (nebo jak se to píše) na Kulaťáku, kde s dopřála polívku a dezert, a u toho mne hlasitě upozorňovala, kdo z vedlesedících mlaská :))

Štěpánko, já to peču v silikonové formě, nedám na to dopustit, je to super! Napoprvé jsem nevydržela s nervama a šoupla do toho i ty papírový košíčky, ale pak jsem to riskla. Samozřejmě, že se to od těsta ušpiní, ale když to pak necháš vychladnout a odmočit, tak to v pohodě sleze. Zůstanou po tom fleky, to ano, ale na pečicí vlastnosti to nemá sebemenší vliv.

Všem přeju hezký víkend!

P.S. Když nemám ten otřes mozku, tak v pondělí frčím do práce :) A pokud se něco nepotento.. o víkendu, tak Adélka jde v pondělí taky do školky, už se těší, nejradši by šla zítra :))
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
11.3.2005 17:01:00
čauky,
Honey, ty je pečeš ve formě? Já kupuju ty papírový košíčky. Mléko zkusím přidat, uvidíme, jestli pak dýl vydrží. A zkuste někdy tu čokoládu, to je fakt dobrota. Já ji nakrájenou přidám rovnou do těsta a kousíčky pak dám nahoru. I to vypadá líp. A co záda???
Adélce držím palce, ať jí to pomůže, s tou školkou máš recht!
Nechystáte se v neděli do toho Planetária?
Já dnes byla na imunologii a alergologii, dost důkladná doktorka, trochu jsem reagovala na roztoče, zatím nevím, co přesně to znamená, ještě půjdu na krev. Vyšetří mě mj. i na ty gynekolog. problémy, dost se divila, že mě moje dr. nikam neposlala. Tak alespoň Štěpánek uvidí, že i mamině berou krev.
Ještě jsem stihla fyzioterapii - mám už jinýho dr., k tomu prvnímu mám problém se objednat. Ale řekla bych, že péče je srovnatelná, půjdu zase příští týden.
Včera jsme byli na muzikálu Bídníci, mooooooc se nám to líbilo. Klidně bych si to zopakovala. Dnes je premiéra muzikálu Jekyll a Hyde, taky bych to ráda někdy viděla.
Tak zatím, Š.
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
11.3.2005 16:01:14
Honey, nesměju se :-))) no u nás to sice zabere, ale je to vždycky týden na vyléčení, pak další týden doma (nebo u dědečka) na "rekonvalescenci", pak je týden ve školce a začínáme znovu :-(((( . Takže v únoru byl díky týdnu na horách ve školce prěsně 4 dny!

Pak poreferuju jestli to mánějaký efekt...
honey 6468
11.3.2005 9:57:35
Marietto, budeš se smát, ale všechno, co jsi popsala, dělám. Vincentku tady propaguju už dlouho, Mucosin bere taky, ale myslím, že u nás je to, bohužel, způsobené tou mandlí. Pokud by to nepřestalo ani po jejím odstranění, tak bych ten Wobenzym zvážila, už jsem o něm slyšela.

Jinak gratuluju k dobrým výsledkům! Muselo se Ti ulevit :)

A na ten mikrobus z letiště jsem úplně zapomněla. Ale mám takový nejasný pocit, že je v něm málo míst na sezení, takže se tam musí stát, ale to je opravdu taková mlhavá vzpomínka.

V 11 mám kontrolu na záda, jsem zvědavá, co mi neurolog řekne.

Přeju hezký den!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
11.3.2005 8:03:11
Marieto, díky moooc ,už jsem si vše vytiskla a předávám mamině.Myslím ,že taxíkem určitě nepojedou to by se jim prodražilo ,nejspíš autobusem nebo tím minibusem .I vám ostatním mockrát děkuji za informace ,ještě ,že tady jste.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 4200  [Dalších 3150 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.