| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 4200  [Dalších 3130 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
9.3.2005 12:41:31
Ahoj holky,
Honey do Prahy vyrážíme v sobotu ,neboj pak vás budu bombardovat úsměvnýma historkama jak se bloudí v Praze :-)Z čeho máš to omdlévání ,nízký nebo vysoký tlak?

Štěpánko,teda má ten malej pořádný šráf ,kolikže to má stehů?Ale jinak myslím ,že to má hezky zašitý a drží to pěkně pohromadě tak ať se mu to pěkně hojí ,je to chlap tak musí mít jizvu..

Odpoledne jedem do porodnice už se mooc těším až toho kulíška pomačkám.Holky ,mějte se a Honey odpočívej
a vy ostatní taky,ahoj.
honey 6468
9.3.2005 10:35:22
Léňo, gratuluju!!!!! Všimly jste si, že ta miminka po příchodu na svět vypadají děsně ustaraně :) Jako kdyby tušila, co je čeká :))
Jak bylo v Praze?

Štěpánko, Š. to sluší i s jizvou :)

Dneska budu péct muffiny, Adélka mi bude pomáhat :)

Záda už skoro vůbec nebolí, ale ta lebka ještě jo. Každý den si říkám, že už je to dobrý, že půjdeme na procházku, ale pak mi stačí dojít do trafiky na rohu, a jsem z toho přešlá :(

A do toho furt ten sníh .......... jak ho mám ráda, tak už je fakt moc :(

Jinak přeju pěkný den!
Janna + 2 berušky 22270
9.3.2005 9:59:08
Nádhera :oD Chudák mamina, ta si asi užila, ale určitě to za to stálo ;o) Taky moc gratuluju, hlavně že jsou oba v pořádku.

Květo, ty ses teda rozšoupla, takhle utrácet....já se těším, až mi přijdou peníze, jedu příští týden do Prahy a půjdu do Ignisu......;o)
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
9.3.2005 9:24:22
no to je ale krásný miminko!!!! Gratulujeme unavené mamince a pyšné tetě!!!!!
Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
9.3.2005 7:56:23
Ahoj holky,
včera jsem se sem nedostala tak doplním informace o porodu.Rudínek se narodil v 13.30., váží 3150g a měří 50cm .Rodila v Kyjově nejdřív to zkoušeli normálně ,ale maličký se nějak zašprajcoval a tak valili na sál na císaře .Takže si mamina užila obojího ,včera byla ještě na JIP dávali jí krev ,ale dnes už budou spolu na oddělení .Už se na něj moc těším ,vlhnou mi oči jen o tom píšu.Lupnu vám sem poporodní fotečku:

17.6modrasek13 4288
8.3.2005 20:35:17
Krásný večer všem
druhý testík dělat nebudu, nejsem bohužel těhulka. Tak snad někdy příště----
Dnes jsem byla ve městě, každému jsem něco přivezla. Lojzík konečně dostal stojánek na knihy - velmi nedostatkové zboží, v hypernově za 199,-- Kč a v papírnictví za 49,-- ten stejný. Potřeboval tílka a oblečení, hrozně se vytáhl. Pavel taky dostal oblečení do práce.
Modrásek - možná si ještě pamatujete kdo to je- dostal modrého kačera - přívěšek, který vydává zvuky.
Největší radost ale měla Květuška - a hádejte c čeho..... No přece z velkého plyšového krtečka.
Ten u nás vede. Jen co se probudí, chce vidět Krtečka.... Knížky.... video.... A co bych pro mé mazlíčky neudělala?
Janna + 2 berušky 22270
8.3.2005 10:28:55
Jojo, Markys, Pejsek a kočička, to je nejoblíbenější kniha :o)

Štěpánek to má asi zašitý pěkně, ale stejně je to šílený, na takový hlavince taková rána :o(((( A opět nechybí věrná společnice....(myslím psa, tuším Connie?) :oDDD Hezký fotečky, Štěpánek je hezkej kluk.
7.3.2005 22:50:56
Markys, v práci právě nic moc změny, zase je asi všechno jinak, uvidíme po Velikonocích.
Přidali jsme pár nových fotek, je to z neděle, ještě než malýmu vyndali stehy. Jestli chcete, mrkněte se na rodina.cz/connan.
Š.
Markys 12183
7.3.2005 18:28:09
Ahoj holky,

ještě k tomu parkování, Léňo, taky bych asi volila Nový Smíchov, je to tam dobrý, Letnou tolik neznám. To hledání auta muselo být dost dobrodružství:-).

Honey, fajn, že se cítíš trošičku líp. Tak hezky odpočívej.

Tak mám konečně výsledky té krve a teď je vše v pořádku, to jsem si oddychla. Ani nevím, jestli jsem to psala, ale nabírali jí preventivně kvůli štítné žláze, protože já sama jí nemám moc v pořádku, a ty první výsledky měly nějakou drobnou odchylku, tak chtěla doktorka ještě pro jistotu kontrolní odběr. Tak teď až za 2 roky. Jsem fakt moc ráda....

Madlo, Klárka má docela výdrž. Číst můžu dvě hodiny a spíš nevydržím já:-). A taky si ráda povídá o obrázcích, zvířatech a to může do nekonečna. Ráda poslouchá CD s pohádkami. A televizi taky, někdy jí pouštím školku, večerníček denně a pak podle situce, líbí se jí i pár věcí na dětském programu, ale to omezuju. Jo a miluje Medvídka Pú, O pejskovi a kočičce a u toho vydrží.
A u počítače jí nechám max. 20 min až půl hodiny tak obden i méně často. Máme pár dětských her, takových těch naučných pro děti. To jí moc baví, třebas typu přiřaď k sobě obrázky, rozděl, najdi rozdíly apod., taky pexeso, puzzle. S myší umí docela dobře, někdy udělá věci, které neumím sama..

A Štěpánko, co v práci, jak to dopadlo s tím kolegou?

To jsem se nějak rozepsala.

Tak jdu dodělat večeři. Zítra se jdu podívat na kamarádku, má 5 týdenní miminko, už se moc těším.

Hezký večer!!!
7.3.2005 16:28:26
ahoj, tak koukám, že se tu rodí, bloudí, hledá ...
Madlo, počítač Štěpána vůbec nebere, jedině když najdu nějaké dětské stránky, tak mu to ukážu, ale to je výjimečný. Zato ta televize... no, Štěpán skoukne v klidu celý film, když si nějaký oblíbí /jako Shrek, Ať žijí duchové, Příšerky s.r.o., Šest medvědů s Cibulkou a teď nově Příběh žraloka/, tak to vyžaduje každý den. Pak zná nazpaměť celé pasáže. Pak po mně ještě chce, abych mu vymýšlela s těma hrdinama příběhy. U knížky vydrží taky dlouho. Někdy si myslím, že mě už snad ani nevnímá, ale on se pak na něco zeptá, takže vidím, že je pozorný.
Teď jsme začali hrát karty, zelenou louku, u toho vydrží dost dlouho. Je s ním sranda: řeknu mu, ať si lízne, tak tu kartu doopravdu olízne. Pexeso ho taky baví, ale chce ho hrát po svém.
Moc ho nebere kreslení, teď jsem mu koupila pěkný omalovánky a ... nic. Stříhání a hudební nástroje - vše otázka pár minutek, pak si jde jezdit s autíčkama.
Nejdéle si vydrží hrát ve vaně ...
Stehy má vyndaný, opravdu mu to zašili pěkně. Ve středu asi půjde do školky.
Honey, to představení v Planetáriu je pro děti zhruba od 2,5 tří let.

Š.
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 4200  [Dalších 3130 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.