Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
7.3.2005 15:39:17
Ahoj holky,
no Honey, to je teda ještě lepší, než můj manžel s naraženou kostrčí. Hlavně že to dobře dopadlo, hlava je hlava, ať tě brzo přestane bolet. Já jsem teda taky v životě neomdlela, hlava z nízkého tlaku se mi motá furt, ale tohle ne. Léňo, jsem celá napnutá, co ten porod??? Já taky rodila koncem pánevním, tak držím pěsti!!! A kde rodí? Viktorka se docela vydrží soustředit - když čteme, tak se dožaduje dalších pohádek, taky televizi vydrží až moc - to ovšem omezuju max.na půl hoďky v kuse. Včera byli s manželem poprvé v kině na dětském představení - 65minut, když to skončilo, tak prý nechtěla odejít. Do PC by šťourala ráda, ale zapínám ho většinou když už spí a zatím žádné dětské CD nemám, takže nic. Martino, nenech se zviklat a drž!!! Já ještě nemám lautr nic, někdo mi bude muset vylézt na půdu a snést ty krabice, ve kterých nevím, co je. Ach jo. Jinak my těhotní a děti jsme zdraví, manželovi se zanítila pooperační rána, tak jsem zvědavá, s čím dnes přijde od svého Dr. Čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
7.3.2005 12:46:49
Ahoj holky!
Tak včera v noci jsem pochopitelně neusla, když jsem přes den spala tak dlouho :) Od půlnoci do půl druhý jsem se koukala na MTV, dávali staré hity, tak ty mne uspaly :) Jinak bez těch prášků se opravdu cítím líp. Lebka pobolívá, ale jen v místě nárazu, což je pochopitelné. Přestal se mi zvedat žaludek, takže je jasné, že to bylo těma práškama. Unavená ale jsem, to jo, takže až se najíme, tak půjdeme spát. Léňo, klidně zavolejte SOS :) Co miminko, už je na světě? Madlo, ahoj! Žijete???? :) Bohužel se musím přiznat, že jak je Adélka třetí týden doma, tak u nás telka frčí furt, ale odskakuje si od ní. Neměla by nastydnout, takže jenom krátké procházky, a teď, co mám namožená záda, nemůžu moc chodit já, takže telka to jistí. Včera večer jsme hrály pexeso, to se jí dost líbilo, taky čteme, a u toho vydrží i půl hodiny. Počítač jí zatím moc nebere. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
7.3.2005 10:25:00
Chachacha, teď jsem se Léňo, znova zasmála, jak jste hledali auto :oDDDDD
Přiznám se, že já radši do Prahy vlakem, po ní metro, tramvaj, ale zááááásadně v ruce s mapou :oDDD To pak trefím všude... |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
7.3.2005 10:23:06
AHoj holky, tak Štěpánko, držím vám palce na tento týden, to máte teda program :o(
Honey, jak je? Jak bez prášků? Léňo, pak dej vědět, jestli už je miminko :o) Já to takhle prožívala se ségrou...a koncem pánevním, to bych se asi nervama složila :o( Madlo, tak Verunka vydrží sedět pouze v těchto případech: hrajeme hru (teď máme aktuální Krtečkova zahrádka, Krtkovo domino a Krtkovo pexeso :oDDD), je to do zblbnutí, a pak večer když čteme. Ale taky podle toho co, něco jí neba, tak to sebou šije, převaluje, kope.... Na telku se dívá, ne že ne, ale taky na Kouzelnou školku, teď na přiblblýho Datla Wooody a na Večerníčka. Delší pohádky jí neba...na videu tak jednou za 14 pustíme třeba Krtka, ale hraje si u toho. Ale co furt pouštíme, to je Dáda :o( Ale u toho ona tančí, cvičí, zpívá....tak to neberu jako bezcílný čumění na televizi. Pc jí taky vůbec nebere, jednak jí k tomu nepustím :oD a ona po tom nijak neprahne... Sakryš to jsem se rozepsala, tak taky napiš, Madlo :oD |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
7.3.2005 9:20:46
Honey,díky za číslo až teď jsem šla do emailu a zjistila jsem ,že číslo už tam mám ,díky moc.
Omlouvám se ,že dnes zabírám tolik místa ,ale jsem nějak mimo to bude asi tím porodem a to jsme ještě nezačali slavit :o) |
|
|
7.3.2005 9:07:29
Ahoj Madlo ,
Honzík vydrží sedět a poslouchat tak minutu pak už se vrtí a kecá do toho např. když čtem pohádku nebo si něco prohlížíme obrací sám listy a se vším je razdva hotový. Na televizi se dívá každý den ráno i odpoledne na kouzelnou školku u té vydrží sedět a celou dobu mlčí vždycky mě dojímá jak to prožívá...Na počítač ještě nechodí ,kdyžtak si ho vemu na klín a hrajem pexeso,ale moc ho počítač nezajímá za což jsem ráda. |
|
|
7.3.2005 8:57:47
Ahoj holky,
díky za typy už jsem si vše poctivě napsala ,máme s manželem stejný orientační smysl, takže se vždycky ztratíme .Jednou jsme v Itálii hledali 2 hodiny auto ,zapoměli jsme kde parkujem,takže si dovedete představit jak to bude vypadat ,když my dorazíme do Prahy,prostě lonťáci ve štatlu :o).Honey ,za to číslo budu moooc vděčná a slibuju ,že budu otravovat jen v katastrofální situaci,email je LSeckarova@seznam.cz ,předem děkuji. Dnes v 5 ráno mojí švagrový praskla voda tak ze mě konečně bude tetička ,už se moc těším a trpím s ní od rána co mi to volali už jsem nespala a jsem jak na jehlách ,bude rodit koncem pánevním ,mám obavy ,aby vše proběhlo v pořádku. Martino,teda to tak strašně uteklo ,vždyť nedávno jsi psala ,že jsi těhule a za chvíli bude mimi na světě ,přeju hodně zdravíčka.Co Madlenka jak to prožívá? Mějte se všichni hezky ,snad bude tento týden bez úrazu!! |
| madla1 |
| • |
7.3.2005 3:04:57
Zdravim vsechny, co si na nas vzpomenou i ty co nezname :o)
Mam dotazy - dva: 1) Jak dlouho vase deti dokazi "sedet na jednom miste" / soustredit se / poslouchat. 2) Jak dlouho se divaji na TV+pocitac a jak casto. Az uvidim nejake vase reakce napisu vic, jdu se pripravovat na pondeli. SU |
| honey | 6468 |
|
|
6.3.2005 21:36:08
Ahoj holky!
Tak jsem se rozhodla, že ty prášky vysadím ..... stejně jsou proti bolesti, a ta je v porovnání s tou pátkovou minimální. Ty prášky jsou tak strašně utlumující, že jsem dneska spala 4 hodiny v kuse , a pak jsem se další dvě probírala, a stejně jsem byla jak praštěná klackem. Takhle to prostě nejde :( A mám silný pocit, že se mi po nich motá hlava a cítím se divně. Teď večer si je už nedám, zítra přes den taky ne. Kdyby se něco dělo, tak radši pofrčím do Motola. Ale myslím, že to bude dobrý, protože ten neurolog se mne ptal, jestli jsem ztratila vědomí, a když se dozvěděl, že ano, tak mi nechal změřit tlak, který jsem měla úplně normální (120/80). Tak si říkám, že kdyby se mu něco nezdálo, tak by mne hned poslal na další vyšetření (snad ) Ale pro jistotu jsem si na netu zjistila příznaky otřesu mozku, tak žádný nemám ![]() Janni, já už omdlela několikrát, pouze teď tak blbě, že jsem si práskla lebku :( To se Ti buď zatmí nebo udělá bílo před očima, začne Ti hučet v uších (jako kdyby někdo strašně nahlas splachoval :)) a máš pocit, že jdeš k zemi. Obvykle se tam pak i probereš :) Teď už mi nic není, aspoň si to myslím, ale ten týden doma v klidu mi rozhodně pomůže. Marti, teda ta miminka dost pospíchají Tak hodně síly do posledního pracovního týdne!Léňo, na parkování není zlý nápad ta Letná, ale v tom Novém Smíchově místo najdete určitě. Odtamtaď si můžete vzít tramvaj č.9 směr Tesco a vystoupit u Národního divadla a udělat si podél nábřeží hezkou procházku na Staromák, a cestou ještě uvidíte Hrad. Já se tramvajemi a pěšky po Praze vyznám :), tak kdybyste potřebovali poradit, tak mi klidně zavolej (číslo Ti pošlu na mail). Štěpánko, ten neurolog mi pořádnul "prokřupal" krční páteř, tak jsem si u toho vzpomněla na Tebe :) O tom představení "Anička a nebešťánek" vím, ale měla jsem pocit, že je to až pro starší děti. Jak dlouho to trvá? A v práci držím palce! Co ten kolega, je tam ještě? Mějte se všechny hezky!!!! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
6.3.2005 20:19:52
ahoj holky, před chvílí jsme přijeli z hokeje, byli jsme zase v Sazka Aréně, vzali jsme i malýho, celkem koukal. Měl pochopitelně dres!!! Dnes tam byl dobrej "kotel", šli jsme po druhé třetině domů, Š. byl unavenej, odpol. nespal, tak teď už má půlnoc.
Kde zaparkovat: no, když pojedete z letiště, tak by nemuselo být špatný zaparkovat někde na Letný, odsud jezdí dost tram. do centra a je to tak 10 minutek. Tip Martiny je taky dobrý. Marti, držím mooooc palce, ať mimi donosíš do termínu! To není možný, že už to máš za pár, rychle to letí, to je šílený tempo! Holky Pražandy dám vám tip na víkend. Včera jsme byli v Planetáriu ve Stromovce, každou SO a NE od 10 je tam dětské představení, my byli včera na "Anička a nebešťánek", trvalo to necelou hoďku a bylo to fajn. Příští NE se chystáme znovu, bude tam Obloha pro zvídavé děti nebo tak nějak, prý to je hodně oblíbené, mají to na internet. stránkách. Tak kdybyste nevěděly někdy co dělat. Bylo by fajn skloubit to i s Matějskou, ale v týhle zimě??? Ale lidi tam chodí i v těch mrazech, to teda nechápu, já bych na tý atrakci přimrzla... Příští týden nás čeká Bulovka - vyndavání stehů, ve středu jedu do Motola s těma zádama a v pátek jdu na imunologii. No...děs běs. Už aby byl zase víkend. A to nemluvím o práci, kde je zase ticho po pěšině. No nic, mějte se, hezký týden bez úrazů! Š. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.