| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 4200  [Dalších 3110 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
6.3.2005 15:24:54
Léňo, jestli můžu poradit, tak já bych zaparkovala v garážích nákupníého centra Carrefour na Smíchově - je to tam zadarmo, je tam několik podlaží=dost místa a hlavně přímo na metru Anděl. Jen je tam trochu horší příjezd, ale jde to z Plzeňské i Radlické.

Holky, představte si - protože se mimi má naordit v dubnu, chodím na diskusi duben 2005. Už se nám klube na svět 4. miminko!!!! Jsem z toho dost vyjukaná, připraveno toho zatím moc nemáme, i když už jsem aspoň vyprala a vyžehlila oblečky pro mimi... V práci mě čeká poslední týden - hurá!
Janna + 2 berušky 22270
6.3.2005 12:26:55
Teda Klárka je taky dobrá, to by vytočilo i mě, takhle jí chudinku rozpíchat :o( Já mám z doktorů hrůzu už jenom kvůli Verunce - ona vždycky děsně bojí, naštěstí (ťuk Ťuk do dřeva) chodíme jen zřídkakdy.

Léňo, jsem ráda, že v tom nejsem sama :oD No přece je tam nenecháme plakat,co? My parkujeme vždycky v ulici na Florenci, vedle Masaryčky, to máš na Staromák kousek. Jsou tam všude placený parkoviště, ale tak 20-25 korun na hodinu, to podle mě jde. Jinak nevím, snad Pražandy poradí :o)

Květo, nezoufej, bude líp :o) Kdy bude testík č.2? Jestli jsi to ještě nedostala, tak už bych asi nevydržela, máš teda nervy ;o)

Honey, to jsem si zrovna říkala, že jestli u toho Adélka byla, aby jí to nějak nerozhodilo...no aspoň že tak a že jsi se probrala. Já nikdy neomdlela, tak postup neznám ;o) Nic ti není?
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
6.3.2005 10:42:58
Ahoj holky,
no tady to teda vypadá jak v lazaretu,hrůza dejte se všichni dohromady!My se letos držíme všichni jsme OK .Teď šel Martin s děckama na kopec a já vařím,chtěli jsme jít na kryťák ,ale mám strach ,že pak nás ta chřipajzna schvátí ,takže raděj nejdem.

Ve středu byl malý ve školce a zrovna když jsem s kamarádkou popíjela kávičku a pochvalovali jsme si jak je nám na MD dobře tak mi volali ze školky ,že tam Honzík dělá bugr a brečí za maminkou.Měla jsem po kafíčkování a valila pro něj do školky ,každé ráno se ujišťuje ,že nejde do školky,asi si dáme na nějaký čas pohov a bude doma.Vidíš Jani ,teď jsme na tom stejně:o)

Holky Pražandy ,potřebuju poradit ,v sobotu povezem naše na letiště a chtěli bysme to spojit s výletem do města ,mrknout na staromák atd.Prosím vás poraďte mi kde máme zaparkovat a pak se případně dostat do města.

Květo,prosím tě pošly mi receptík na čokoládové coocies už při čtení se mi zbíhají sliny,díky.

Mějte se krásně a hlavně se všichni uzdravte!
17.6modrasek13 4288
5.3.2005 19:30:50
Ahoj holky,
co to děláte? Samozřejmě při čtení mi bylo všelijak, dost jsem to prožívala.
Mně ta chřipka neustupuje - teda už mě nebolí klouby. Teploty se zbavím po 2 Brufenech najednou tak na tři hodiny. Pořád mám ucpaný nos a hlavu asi strčím pod ledovou vodu, aby na chvíli přestala bolet.
Jsem naštvaná na Pavla, už aby vypadl do práce. A to má příští týden nemocenskou. No děs.
Má už jen kašel, je bez teploty a někdy mi připadá že i ten kašel vytlačuje.
Celý den se válí v posteli nebo u televize, já jsem musela uvařit, Pavel se mě několikrát zeptal co mi je, když jsem si musela sednout, zabavit děti..., celý den mám tak 38-39 teploty...
Dělali jsme s dětmi Čokoládové cookies, vypadá to dobře, jsou to sušenky, chtěla jsem je ještě polít čokoládou, ale je mi hrozně. A musí změknout. Celkem to je rychlé.
Jestli chcete recept, napíšu, abych zbytečně nezaplňovala diskusi....
už aby bylo líp. Zítra neděle, a pak Lojzík do školy--- Ani nemám vyprané prádlo, pořádně uklízeno, ach jo....
V koupelně nesvítí žárovka, v kuchyni mám volnou zásuvku, Květuška pláče a Pavel se vyhřívá ve vaně...
Jsou to pitomosti, ale mně se tím uleví, protože si nemám s kým popovídat..
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
5.3.2005 15:00:23
teda to jsou věci... Holky dávejte na sebe pozor!!!! Ať se z toho brzy vyhrabete....
honey 6468
5.3.2005 14:44:32
Ahoj holky,

no spavá jsem jak mimino, vůbec netuším, co tady Adélka celý den dělala :) Jenom jsem si našla v posteli krtečka, tak mi ho tam asi donesla :) Záda trochu povolují, ale chodím furt jako prkno. Taky mám teplotu přes 38, rýmu a kašlu, no jak se říká, na posraného i hajzel spadne (pardon za výraz, ale tohle to je opravdu trefné). Zajímavé je, že ty prášky mne uspávají jen přes den, v noci jsem se dost budila, lepší by bylo, aby to fungovalo opačně.

Adélka o tom vůbec nevěděla, ona spí ve vedlejším pokoji, a když spí, tak spí :) Nakonec jsem ráda, kdo ví, jak by to nesla, kdyby mně viděla na zemi v bezvědomí.

Janni, fuj, úplně mně to zabolelo při čtení, to musela být děsná bolest!!!!

Bojím se vám něco popřát, aby se zase něco nepotento .... :)
Markys 12183
4.3.2005 22:36:15
Teda Jano, koukám, než dopíšu příspěvek, přibyde další úraz... To muselo docela dost bolet. Ufff.
Markys 12183
4.3.2005 22:30:31
Ahoj holky,
teda, chvilku tu nejsem a to, co čtu, je jak z hororu.
Honey, to musela být děsná šleha! Brrrr. Tak hooodně odpočívej! Kdysi jsem dostala děsnou ránu dřevěnou tyčí od závěsu (nešikovně jsem s vervou otevřela okno...) a celý týden jsem prospala. A jak je Adélce? Holky uzdravte se!

To je teda Štěpánek statečný kluk! Taky si neumím představit, jak si malou odvádí doktor někam pryč, to by jim to tam zbourala. Ten ret musel Jindru taky pěkně bolet...
Apropo byli jsme tenhle týden znova na krvi a kupodivu Klárka jen pobrekávala, už se nebránila a pozorně vše pozorovala. Přičítám to tomu doktorskému kufříku, Štěpánko, díky za tip. Doufám jen, že už to v nejbližší době nebudeme muset absolvovat znova, sestra jí nemohla najít žílu a pak napíchla jednu tenoučkou a vůbec to neteklo, takže to poklepávala a trvalo strašně dlouho, pak jehlu vyndala a šla se dozadu zeptat, jestli to stačí, naštěstí stačilo, no jinak by mě asi kleplo.

No nic, víkend před námi, pátek večer mám nejradši... Akorát, že manžel přestává mluvit, tak doufám, že se z toho brzo dostane. Dneska jsem nakupovala nějaké blbůstky na Velikonoce, docela jsem se odreagovala. A Klárka z toho byla nadšená. Těší se, že budeme zdobit vajíčka a taky snad něco vyrábět. Koukala jsem, že prodávají i velikonoční kalendář s čokoládami, to jsou věci.

Hezký víkend!
Všem marodům přejeme brzké uzdravení!!! A už žádné úrazy:-)!
Janna + 2 berušky 22270
4.3.2005 22:05:44
Teda Honey, vy máte veselo :o((( Ještěže se ti nic horšího nestalo. Nelekla se Adélka? Verunku by asi ranila mrtvice.

Já si dneska vrazila kousek nad loket do svalu zavírací špendlík, asi 2cm hluboko a ještě se hejbla, až jsem ho v tý ruce ohnula...tak tam mám ošklivou díru a modřinu :o/ Lovila jsem Verunce korálek a tak se mi to prapodivně stalo, mmch. korálek ležel na stole :oD A Verunka byla celá vyděšená, co řvu auuuuu...
honey 6468
4.3.2005 21:23:59
Janni, díky za přáníčko!
Květo, taky děkuji za info! Shodou okolností jsem dnes potkala domácí, její syn na tom taky byla a taky si to pochvaluje.

Ovšem já si včera v tom Motole od nošení Adélky namohla záda, takže večer jsem se doslova plazila :( A aby toho nebylo dost, tak ráno jsem si šla pro hodinky, omdlela jsem, a při pádu jsem lebkou urazila kolečko ze židle. Sama nevím, jak se mi to povedlo, kdybych ho chtěla urvat, tak se mi to nepovede. Okamžitě se mi udělala obrovská boule, a přiznám se, že jsem si tady pobrečela. Takže jsem byla u neurologa, dostala jsem dvě injekce, dvoje prášky a neschopenku! Když jsem to volala do práce, tak se už jen smáli.

Tak to je od nás všechno :))

Všem přeju krásný a ničím nerušený víkend!
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 4200  [Dalších 3110 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.