| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 4200  [Dalších 3100 >>]
Janna + 2 berušky 22270
4.3.2005 0:24:46
Marietto, díky za uklidnění, já to mám taky vyřešený, teda teď je to andílek, spí.....

Štěpánek je fakt frajer.

Adélce posíláme pofoukáníčko, ať je fit ona i maminka :o)
tak aspoň obrázek pro ní
17.6modrasek13 4288
3.3.2005 20:06:51
Zítra končí prázdniny a my jsme je promarodili, ani jsme nejeli do Jeseníku, protože cesty jsou děsné...
17.6modrasek13 4288
3.3.2005 20:05:51
Honey, nosní mandle se neboj. Opravdu se jí uleví. Lojzík měl 3 roky, když jsme byli trhat. Ráno nás přijali a ti co byli místní a děti v pohodě, tak mohli jít odpoledne domů. My jsme šli druhý den ráno. A opravdu je to lepší. Lojzík má rýmu když řádí virozy, nebo trávy----.
Ale mám hnusný zážitek s lékaři. Mohla jsem tam s ním zůstat přes noc. Na pokoji byli 4 pacientky důchodkyně, u okna já a u dveří Lojzík. Protože byl po narkoze, hlídala jsem ho a sestry na to dost spoléhaly.

I mě dostala chřipka, mrcha jedna. Je mi hrozně. Celé tělo mě bolí, asi si vykašlu plíce, záda katastrofa.... Nejhorší na tom je, že Pavel je doma, kromě kašle už fit, a když jsem si chtěla lehnout, tak řekl že mám ještě uložit děti atd..... Uvařit.... Ach jo, a já jsem ho nechala proležet tři dny, děcka musely chodit téměř po špičkách...
Myslela jsem si že využiju toho že je doma, a nic.
honey 6468
3.3.2005 18:10:00
Ahoj holky!

Tak jsme byly dneska na ušním v Motole :( Adélka začala po obědě brečet, že jí bolí ouško, ale nebylo ani zarudlý, ani neměla teplotu. Já si nejdřív myslela, že si vymýšlí, ale když brečela opravdu usedavě, tak jsem šla na ušní na polikliniku k nám, a co čert nechtěl, tak zrovna dneska měli jen do 12 :(
Ale v Motole byli příjemní, vyčistili jí obě ouška, zjistili, že na pravé ucho neslyší šepot :((( a že má zahleněný celý nosohltan. Takže s ní mám zůstat doma, dokud nebude "čistá", a ve čtvrtek jdeme na kontrolu. Doktorka říkala, že jí budou možná operovat nosní mandli :(((( Ach jo, mám z toho strach, ale na druhý straně, kdyby jí to mělo pomoct, tak neváhám. Je pravda, že z celého února byla ve školce možná týden, tak jestli by se mělo opakovat to, že dva dny je ve školce, a 3 dny doma, tak to ať máme radši pokoj. Máte s tím někdo zkušenosti?

A aby toho nebylo málo, tak na mně skočila nějaká chřipka, cítím se celá nějaká zmlácená, mám teploty přes 38 a zimnici, ale vybičovala jsem se :) Ještě že to začalo až po obědě, já se dopoledne zotavovala v posteli, tak jsem to zvládla. Ale jinak se cítím jako shit :(
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
3.3.2005 15:00:38
ahoj holky!

Radko, kde že jste to byli? A už je líp?

Jano, já byla v pondělí na tý Bulovce na Štěpána "tvrdá". Ono by mu podle mě nepomohlo, kdybych tam brečela s ním /jakože mi opravdu do breku bylo a o Michalovi ani nemluvím, ten za celou dobu nebyl schopen něco říct/ a řekla jsem mu, že už se holt stalo a že teď musí jít na ošetření a vydržet to. Ujistila jsem ho, že počkám vedle a že bez něj domů NEODJEDEME!!! - to se ujišťoval x-krát, toho se bál nejvíc. Byla jsem taky překvapená, jak to pak skvěle zvládnul, pochopitelně kdyby to jinak nešlo, tak jsem byla připravená si mou přítomnost na sále prosadit. Oni tam rodiče prý neberou proto, že jim tam často omdlívali, když viděli, co přesně se tam děje. Dnes jsme byli na kontrole, byla tam ta dr., co mu to šila, tak ho znovu chválila, jak je statečnej! Má to zašitý pěkně, nebude to zas až taková hrůza, až mu v pondělí vyndají stehy. Uvidíme taky co školka, aby ho nikdo neuhodil, takže si asi myslím, že bude doma ještě asi příští týden.

Marietto, ten váš úraz musel být teda taky zajímavej!

Honey, Shrek už Štěpána nebere, má teď Příšerky s.r.o., pořád o nich chce vyprávět, to víš, že se snažím o výchovný moment...Ale jak je vidět, je nám to prd platný. Jo, permanentka na Bulovku mě mooooc pobavila, to je trefný!

Daggy, na kole??? To seš teda dobrá!

Tak se mějte, Š.

Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
2.3.2005 9:55:12
tak se zase hlásím mezi vás... teď už dokonce zase zdravá, hned jak jsme se vrátili z dovolené jsem chytla chřipku! Myslela jsem, že mě klepne, musela jsem ji snad fakt chytit ještě na letišti.
Aninka zvládla odloučení relativně v pohodě, dokonce se i na nás těšila a jela s náma domů (jindy totiž bývá uražená a nikam s náma nechce). To víte, že jsem se na ni už těšila, ale vzhledem k tomu, že jsem zase onemocněla a moje maminka byla ještě doma na nemocenské, tak aby to ode mě nechytla, jela k babičce ještě jednou... Ale to už jsme spolu telefonovaly, tak to bylo lepší... Teď už "si se" užíváme a je to prima. Taky jsme se vypravily stavět sněhuláka, ale nešlo to, sníh je suchý a drolí se. Tak byla docela zklamaná. Byly jsme alespoň bobovat, to ji baví, ale nahoru chodit nechce, potvůrka jedna lenivá!
Dneska šla do školky, už se moc těšila, tak se - k o n e č n ě - můžu pustit do pořádného úklidu, mám tu i mraky žehlení, ale to nechám na večer k televizi.
17.6modrasek13 4288
1.3.2005 20:26:13
Krásný večer
ty pády, úrazy a odřeniny u nás jsou taky často, ale naštěstí jsme v nemocnici ještě nebyli a doufám že ani nebudeme. Když jsem to četla, vzpomněla jsem si na příhodu z prázdnin v Jeseníku.
Lojzík vyletěl z domu na dvorek, hlavou vrazil do sloupku od pergoly, odrazil se a lehl si na kapotu auta. na nikoho se nepodíval a vletěl jako blesk zpátky do domu. Vůbec nic mu nebylo, nebrečel a bavit se o tom nechtěl. Ale když se něco stane, taky mi není do smíchu, jen nesmím dát najevo strach, protože potom oba mazlíčci brečí.
Pavel už je trochu lepší, celý den proležel. Už je protivný. Stěžoval si, že v noci vůbec nespal, přitom byl 1x na wc a prospal celou noc. Je nějaký zlý a naštvaný.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
1.3.2005 17:06:24
Čau holky,

tak my jsme naštěstí poměrně v pořádku, já v pohodě, Viki ještě trochu smrká, v jídle dohání, co zameškala (za pět dnů snědla půl rohlíku). Je ale docela oprsklá, zvykla si na péči a teď mě docela šikanuje, takže se "hádáme", navíc ještě moc ven nechodíme a doma jí už není nic po chuti, u všeho vydrží cca 5 minut. Ovšem manžel je jak bába žebračka, po operaci ruky (pravé) s ní pochopitelně nemůže moc hýbat a v sobotu se pod ním zřítila židle (hliníkovo plastová z Ikei, praskl nýtek) a pěkně si narazil kostrč. No, chtělo se mi hodně smát, ale fakt ho to bolelo (a bolí), nalomený to ale naštěstí nemá.
Dnes jsem jela do práce na kole (auto jsem musela nechat marodovi a dítěti), a měla jsem pěkně omrzlou tlamičku! Tak radši frčím domů, než začne zase vydatně mrznout. Mějte se fajn, zdraví Daggy.
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
1.3.2005 16:47:04
Honey, čtverec s mrkví zní zajímavě, na sněhuláka je fakt zima...

držím palečky ať se Adélka brzo uzdraví, no hlavně ať hodně pije, holt musí do sebe ty vitamíny dostat jinak :-))), nemáme to s nima jednoduchý... Jindrovi ten čajík nejdřív moc nejel, ale když jsem do něj dala dost medu a citronu tak to přijal...

Janno, nevím co je lepší, jestli malej divoch, nebo ustrašený dítě... Teda já to vyřešený mám :-)))) Tak už je prostě nezvi :-))) Hlavně, že je Verunka v pohodě, ne?
Janna + 2 berušky 22270
1.3.2005 15:39:21
Teda Honey, čtverec s mrkví uprostřed! :oDDD To Adélka jistě byla u vytržení ;o)
Veru čaje pije, naštěstí, ale stejně jen vlažný. A když jí do něj dám med, může se umlátit, dlouho jsem jí nesladila...:o)

Květo, vyjde to příště, já taky trpělivě čekám ;o) ale pro jistotu testněte znova :o)
Jinak upřímnou soustrast, Martin je taky nemocnej, on často není, ale pak to stojí za to. Nejdřív jsem kolem něj skákala a litovala a teď už mi leze na nervy.....:o(

Teda Štěpánko, chudák malej...ale je to frajer, nedovedu si představit Verunku, jak sama odejde s doktorkou na šití...ječela by na celou nemocnici. Ale je to divný, já byla loni na šití s neteří, těsně u oka, kousl jí pes a normálně jsem tam mohla. Ať se brzo zahojí a hlavně ať ho to nebolí.

Jo a nemyslete si, že lítání a tak je jenom pro kluky, Verunka je taky dooooost živá ;o) Nedávno jsem tu měla kamarádky a musím říct, že mě pěkně rozhodily, protože už po 20 minutách jsem měla pocit, že mám nejhorší dítě pod sluncem....ale ona není zlá, je naopak děsně přátelská, ale prostě vyjevená, no...přece jí za to nebudu řezat :o( Dost mě naštvaly, už je asi nepozvu. Ta jedna má dítě naopak ustrašený, tichý, opatrný, no tak pak je jasný, že Verunka je protí ní extra dračice....
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 4200  [Dalších 3100 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.