| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 4200  [Dalších 3040 >>]
Janna + 2 berušky 22270
18.2.2005 22:21:09
Léňo - rodina.cz/vokralka, potvrdím tě :o)
O mě se Martin může otírat jak chce a furt nic, to je teda divný.....:oDDDDD

Květo, teda jestli budeš těhulka, tak to ti teda budu závidět...:o)
Já si to zase tak neberu, Verunka se povedla až po 7 měsících a to druhý teda hned druhej měsíc, ale zase to nevyšlo, asi to bylo moc rychle, tak si radši počkám a ať už to stojí za to :oD Dělám si legraci, jasně že počkám, když vidím, že spoustě ženskejm to nejde vůbec.....a jak jsou trpělivý.

A co, bude fotečka karkulky Klárky?

Honey, jenom mě utvrzuješ v tom, že do práce opravdu nebudu spěchat...:oDDDD Drž se a o víkendu se dospi.
17.6modrasek13 4288
18.2.2005 21:13:10
Štěpánko, ten Ribomunyl je dobrý. Máš tabletky, nebo prášek do vody? Lojzík to měl 2x a už víc než rok je v pohodě, když nepočítám obyč. nachlazení.... My půjdeme asi v březnu na testy, po 2,5 letech. Tak jsem zvědavá jak dopadneme.

Já jsem měla Lojzíka taky neplánovaně, mluvili jsme s Pavlem o svatbě, ale měla být o půl roku později. Květuška byla plánovaná, říkala jsem až bude větší byt. A podařilo se napoprvé. Pocházím ze tří dětí, chtěla jsem mít dvě a říkám, když bude třetí bránit se nebudu, ale snažit taky ne. Vyhovovalo by mi to kvůli Lojzíka, být ještě doma, ale co po 4 letech?
Možná se nám právě podařilo, ale nějak se bojím udělat test... Nebo je to planý poplach?

My máme prázdniny od 28.2. a asi pojedeme do Jeseníku. Je u nás sněhová kalamita...

Krásný víkend všem
Markys 12183
18.2.2005 19:20:51
Ahoj holky,

Štěpánko, je fajn, že to máte takhle za sebou. Tak ať Vám teď hezky zaberou ty léky! A ať už máte pokoj!

S tím zákonem je to taky dobrý... To by se mi teď akorát hodilo, no jo.

Já jsem teď nějak hotová... Mám pocit, že celý únor jen běhám po doktorech, holt takový ty pravidelný prohlídky, pořád jsem to odkládala... Dneska jsem byla u zubaře, vlastně už podruhý, gynekologie... Taky mě trápí záda, chodím na rehabilitace. Dokonce mě bolelo břicho jako na slepák a bylo to od zad...

Jani, dva měsíce to ještě není tak hrozný, uvidíš, že se zadaří, přesně, jak psala Léňa, ono to přijde...
My se zatím ani nesnažíme, vždycky se najde něco (bohužel zdravotního), proč to nejde. A to jsem si původně myslela, že začneme v srpnu... chjo:-(. Snažím se si to moc nepřipouštět, jinak mě to docela deptá.

Minulý týden měla Klárka ve školce karneval, byla za Karkulku a moc se jí to líbilo, trochu jsem se bála, aby nakonec nechtěla jít za princeznu, protože o tom pořád váhala a kostým už byl zamluvený. Prý příště půjde za Sněhurku.. Jdu se, Jani, kouknout na tu Tvojí princeznu.

Honey, drž se a marodům brzké uzdravení!

Holky mějte se krásně, jdu ještě dodělat večeři.

A hezký víkend!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
18.2.2005 13:49:30
Ahoj holky,
Květo,taky miluju rodinné sešlosti ,poctivě se scházíme na narozeniny a teď začátkem roku máme narozeninovou smršť ,ale vždycky je to bezva.

Štěpánko ,to je fajn ,že to takle dopadlo,Honzovi Ribomunyl zabral taky ho měl půl roku a od té doby je mnohem lepší.Nedávno o tom psali v nově založených diskuzích a někdo to zavrhoval ,že jim nezabral ,ale nám fakt jo ,tak ať zabere taky vám.

Já jsem zrovna z těch co se o ni chlap jen otře a je těhule obě děti mám neplánovaně.Malýho jsme plánovali,ale o 4 měsíce později ,já vysadila antikoncepci a chtěli jsme 4 měsíce počkat samo ,že už jsme to nedostala a otěhotněla jsem ,když jsme měla neplodný dny :o)
Jani ,přestaň se na to soustředit ,uvidíš ,že budeš těhule ,když se ti to bude nejmíň hodit.Třeba až nastoupíš do práce..
My máme jarní prázdniny 14.3.-20.3. možná pojedem ke kamarádce do Vyškova nebo oni k nám ,ale nic jinýho.
Jani,prosim tě písni mi sem adresu na vaše album ať to zkouknu,díky.My tam nic novýho zatím nemáme.

Mějte se hezky,všem příjemným víkend a pracujícím obvzlášť!!
Janna + 2 berušky 22270
18.2.2005 12:55:18
Jo a kdo máte v albu nový fotečky? Ať nemusím všechny kontrolovat :o)
My jo, i Verunku v nových šatečkách(princeznovských, šila jsem je předevčírem a pomalu je ještě nesundala...:o))
Janna + 2 berušky 22270
18.2.2005 12:50:56
Čau, tak to je fajn s tím Štěpánkem, já teda se v těch lékách vůůbec nevyznám, ale hlavně že to není nic vážného...

Zajímavý je, že kdybych potkala já některou z vás, tak bych o tom ani nevěděla......:oD

Já bych měla termín příští týden, tak to na mě trošku dopadá...:o((((
Snažíme se o 106 a furt nic, teda zatím jen dva měsíce, ale stejně, jak to dělaj ty holky, co si jednou "vrznou" (promiňte mi ten výraz) a hned jsou v tom....tomu říkám klika (asi jak pro koho ;o)).

Bolí mě hlava, dneska jsme vyrazily ven, Verunka vymetla všechen sníh, byla mokrá až po pás :o) Teď sedí nad obědem a musí dojíst, vyprosila si čokoládu s bublinkama (jak už jsou ty malý děti ovlivněný reklamou), ale dostane jí až poo a po uklizení pokojíčku. Tak myslím, že do tý doby jí chuť přejde....:oD

Holky, vyrážíte někam na jarní prázdniny? U nás jsou příští týden, to bude ve městě klid - snad...
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
18.2.2005 11:54:46
ahoj holky!
Tak po návštěvě imunoložky mám dobrou náladu, Štěpán má imunitu naprosto v pořádku, jen ta přecitlivělost na bakterie. Dostal Ribomunyl, na čtvrt roku má 20 dávek, celkem by se to mělo brát půl roku. Ta žitná mouka by měla být taky v pohodě, budeme se jí holt vyhýbat, pořád lepší než lepek.

Honey, nediv se, po tak dlouhý pauze je únava nevyhnutelná!!! I proto jsem já začala dělat dřív a postupně, abych neodvykla.

Zítra jdeme k nám do kulturáku na "Duhové bubliny a jiné klauniády", už jsme koupili lístky.

Tak se mějte a pište!!!
Š.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
17.2.2005 20:28:46
Honey, to bylo moc milé překvapení! - nejdřív jsem z toho byla dost vyjukaná - vůbec mě nenapadlo, že bychom se tam mohly potkat :-) tak doufám, že to nepůsobilo, že tě nerada vidím...

Bříško už mám opravdu "pěkné" - však už mi chybí jen necelých 10 týdnů do porodu....

Mějte se moc pěkně a nezapadněte sněhem a hlavně nebuďte nemocní....
honey 6468
16.2.2005 20:04:25
Ahoj holky!

Já jsem strašlivě unavená, ani nevím proč, nějak to na mně dolehlo. Chodím spát kolem půl desáté, ráno vstávám v půl sedmý, a nějak mi to nestačí :( Většinou si to dospávám o víkendu.

My jsme nemocní, respektive Adélka a manžel jsou nemocní. Když jsem vyzvedávala Adélku ze školky, tak mi učitelka řekla, že Adélka moc kašlala, a vzhledem k tomu, že dneska jsem šla udělat kvůli stěhování registraci u nové dětské doktorky, tak jsem jí tam hned vzala. Naštěstí nemá žádný zánět, ale ten kašel je dost hnusný, tak dostala Silomat, a má zůstat do pátku doma. A to jsem jí celý minulý týden nechala doma :( "Naštěstí" i Robert je nemocný, takže si nemusím čerpat OČRku. A to jsem jí na víkend slíbila, že když bude sníh, že si postavíme sněhuláka, a chtěli jsme jít do divadla :((

Dneska mně byl manžel vyzvednout v práci a cestou do školky jsme si udělali krásnou procházku přes Vyšehrad, bylo to tam moc pěkné a zasněžené .... a pod Vyšehradem jsme potkali Martinu s bříškem :) a Madlenkou.

Jinak u nás nic nového, ale nějak mně ta práce zmáhá .....

Mějte se všechny hezky!
17.6modrasek13 4288
16.2.2005 19:11:18
Ahoj holky,
píšu po delší době, ale četla jsem každý den.
O víkendu jsme byli v Jeseníku, taťka slavil 55, tak jsem to trochu přehnala, ale bylo super. Sešli jsme se opět všichni, nádhera. Tady se takové oslavy a setkání nedělají - myslím Pavlova rodina.
Radovali jsme se, že sníh trochu roztál. V neděli už i cesty vyschly. V pondělí jsme byli s Lojzíkem na logopedii a odpoledne a v noci nasněžilo tolik, že je u nás kalamita.
Nedá se ani pořádně chodit. Květuška vydržela ve sněhu jen chvilku, nevím proč. Jestli vydrží do víkendu, tak půjdeme na kopec.
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 4200  [Dalších 3040 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.