Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
16.2.2005 13:31:40
čau holky, tak my už dopoledne postavili se Štěpánkem sněhuláčka, šli jsme jen na dvůr, zkusil i lyžičky. Já jsem už v práci, malý půjde ještě s babi a dědou do Stromovky na boby. Doufám, že sníh do zítřka vydrží, chtěla bych s ním jít ještě zítra dopol.
Ve školce byl teď dva dny, bylo to v pohodě, nebýt nemocí, nechám ho tam každý den, prospívá mu to tam. Pondělí bylo bezva, byla tam pí uč. Boženka, tu má Štěpán rád, včera ráno tam byla pí uč. Jana, tak když ji viděl, utekl ze třídy na záchod a začal brečet. Ale nakonec to ustál. Poslanci dnes schválili, že rodičovský příspěvek budou moci rodiče brát když dítě bude ve školce 4 hodiny denně a ne jako teď, pět dní v měsíci. Bohužel to pravděpodobně bude platit až od roku 2006, takže se nás to netýká, ale je to velmi rozumné! Mějte se! Š. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
16.2.2005 12:21:57
AHoj, já jsem taky závislačka, ale teď jenom pročítám, něco na mě leze a bolej mě i prsty na rukou :o/
Tady taky sněží, manžel jezdí s dodávkou a teď se prý někde plácá, po cestě viděl asi 10 aut v příkopech.... Já nic nedělám ;o), jak mě všechno bolí, neháčkuju, nešiju (mmch.rozbila jsem si stroj), nepaličkuju, nic....jenom ohřívám jídlo :o) Verunka je jak rybička a mě unavuje, jenom když jí pozoruju, jak furt poletuje...:o) Jak jste oslavily Valentýna? My tradičně jídlem :oD, dostala jsem kytku a čokoládu, manžel kytku z jídla (je na rodina.cz/nasetradice) a bonbošku. A Verunka si vybrala chlupatej růžovej polštářek :o) Jo a k svátku ještě od našich dostala ze Sparkys takovýho bílýho pejska, běhá, štěká a tak, je z něj na větvi, dokonce s ním i spí.... Co vy ostatní, jak je? Snad všude nezasáhla chřipková epidemie.... |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
16.2.2005 9:00:35
Ahoj holky,
kde jste od neděle?Přece si tady nebudu povídat sama se sebou...:o( Konečně u nás pořádně nasněžilo a ještě sněží ,doufám ,že to hned neroztaje.Honzík kašle takže ve školce jsme nebyli.Mrzí mě ,že nemůžem jít sáňkovat ,ale aspoň na malou procházku vyrazíme.Nešli jsme ani k doktorce koupila jsem mu mucosolvan a mylím ,že mu pěkně zabírá,ona nám ho stejně většinou napíše a v čekárně by ještě chytil něco horšího. S tím oblíkáním dětí je to asi všude stejné ,mě by nepřekvapilo kdyby Martin přivedl malýho ze školky v bačkůrkách...Jessicu mi do školky občas vodila a vypravovala moje babička ,jednou jsem si pro ni přišla a místo gumiček měla copánky svázané zeleným drátkem a to nemluvím o oblečení po mě a po bráchovi ,které si ráno sama u babičky vybrala,vypadala občas jak šílená socka:o)) Holky ,pište nebo si pak připadám jak internetový závislák ![]() |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
13.2.2005 9:58:33
Ahoj holky,
Dagy díky za typ na představení ,chtěli jsme jít ,ale malý tak kašle, v noci jsme mysleli ,že vyrazíme na pohotovost,úplně se dusil.Má takový škaredý štěkavý kašel asi to chytil ve školce.Tak mě to mrzí ,že zas nikam nepůjdem a to už jsme ho nažhavili :o( Na burzu určitě vyrazím posledně jsem tam našla pár dobrých kousků za fajn cenu,ještě proberu věci po dětech a možná tam něco prodám. Honzík ve školce pouze leží,přitom doma ho ve 12 uložím a chrní do 14.30. a pak jde v pohodě spát v 20h ,já se teda nedivím pač je pořád v pohybu takže je večer k.o. Štěpánko,to je fajn,že zjistili z čeho tu nemocnost máte ,snad to bude lepší.Taky bych se mrkla na rodinu jak ti holky radily,ale určitě ti o tom něco řekne taky doktorka a snad vám dá i nějakou příručku ohledně diety.Držím palce ať se vám to lepší. Jdu vařit ,respektive vymyslet co budu vařit.Mějte se ,hezkou neděli!! |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
11.2.2005 22:04:53
ještě jsem objevila jednu akci - v neděli 13.2. je v KD Horní Valy Divadélko tety Běty - O Červené Karkulce. Začátek v 10.00.
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
11.2.2005 21:49:17
Ahoj,
holky já jsem tak děsně unavená po večerech, že bych nejradši šla spát s Viktorkou. Jak já to k tomu porodu doklepu, to teda nevím a co teprve potom. Snad mě jaro povzbudí. Dnes jsem byla v poradně, 25.týden, utíká nám to. No Betyna to asi opravdu nezůstane, je to jen variace na anglickou královskou rodinu (Jiří-manžel, Viktorie a Alžběta). Dnes Viki prohlásila že by to byla sranda, kdybychom všichni měli v bříšku Betynu (tedy já, ona a tatínek - ten k tomu nemá proporcemi daleko), tak bychom měli tři Betyny. Jedna prý by se jmenovala Kačenka, druhá Zuzanka a třetí Kačenka. No nazdar. Léňo, na tu burzu koukni pod Hodonín, chce to ještě jedna kamarádka, tak ať to nemusím psát 2x. Je to v dubnu. Čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
11.2.2005 18:17:20
Štěpánko, tak nevím, jestli mám gratulovat .... ale už aspoň víte, čím to je, a máte se od čeho odpíchnout. I na Rodině je rubrika o lepku, respektive "bezlepku" :)
Adélka už taky půjde v pondělí do školky. Konečně! řekl by můj manžel, který jí celý týden hlídal :) Dneska jsem jí byla "vyvenčit", už to potřebovala jak prase drbání :) Cestou jsme objevily opravnu bot a kabelek, kde taky prodávají dětské punčošky, ale já měla sebou jen kartu, takže se musím vyřádit někdy jindy. Jinak nám už taky od června nespala po obědě, ale ve školce usíná naprosto bez problémů. Přes týden teda usnula po obědě dvakrát, ale připisuju to tý nemoci. A s tím oblečením - u nás se to stává pravidelně, když jí jde vyzvednout manžel :) Minule jsem je potkala, když vycházeli z tramvaje, venku mrzlo až praštělo, ale Adélka byla bez rukavic, ale co mně dorazilo nejvíc, tak místo teplých fleecových kalhot měla na sobě tepláčky ..... prý rukavice ani kalhoty nenašel ..... no nakonec můžu být ráda, že měla svoje boty a bundu :)))) Přeju vám hezký víkend! |
| Markys | 12183 |
|
|
11.2.2005 13:18:52
Tak jsem se ptala paní učitelky, jestli včera po obědě usnula, a prý jooo. Neuvěřitelné, doma nespí už víc jak rok, vlastně co jsem jí odstavila... On jí včera vyzvedával dědeček a neptal se.. jo a mimochodem, zapomněli tam čepici, šálu i mikinu, takže na cestu domů měla jen triko a bundu a asi protože si navlékla kapucu, tak to dědovi nedošlo hned, ale až cestou, Klárka mu pak po zbytek dne říkala "popleto"..., no taky si mohla vzpomenout sama..
|
| Markys | 12183 |
|
|
11.2.2005 11:47:25
Ahoj holky,
Štěpánko, zkus se podívat na tyhle stránky http://bezlepkovadieta.cz/poradna/, možná se tam něco najde. A zkusila bych asi hodně hledat na netu... Držím Vám palce, tak hlavně, že už něco víte a že jdete docela brzo na řadu. Taky jsem koukala na listopaďátka, jsou tam dobrý fotky, taky jsem u některých dětiček váhala:-), a vlastně u maminek taky:-).. Léňo, Jano, hezký fotky, taky bych měla přidat vánoční... Léňo, ta Marfuška je fakt dobrá! To je mi jasný, jak musela být Verunka šťastná ve střevíčkách, Klárka se nad nima rozplývá taky, ale nemáme je, vídá je, tuším, v katalogu Sparkysu. Ty Vaše podobizny se nápadně podobají těm našim:-)))), jen snad, že si Klárka dává děsně záležet na prstíkách, to pak máme taková důkladná klubíčka:-))). Holky, musím mazat pro malou, včera apropo prvně spala ve školce a moc se jí to líbilo, tak doufám, že teď nebude vyvádět, že tam chce ještě zůstat, pro ten případ mám připravený úplatek:-). Hezký den! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
10.2.2005 15:18:53
ahoj holky, tak mi dnes volala dr. z imunologie, konečně přišly výsledky. Jsou tam pozitivní bakterie, což asi způsobuje častou nemocnost a má alergii na žitnou mouku. Víc mi neřekla, jen nás objednala na příští pátek, že malýho dál vyšetří a doporučí léčbu. S tím termínem máme štěstí, někdo se omluvil, jinak by nás vzala až v dubnu...No, mohlo to dopadnout hůř. Třeba jako před 2 roky, kdy měl alergii na lepek a kravské mléko. Musím shánět info o té žitné mouce, blbý je, že zrovna chleba on miluje. Nevíte, kde o tom víc zjistím? Asi se podívám tady na Rodinu, tam se o tom maminy taky baví, že jo?
Tak zatím, Š. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.