Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| honey | 6468 |
|
|
9.2.2005 18:16:04
Ahoj holky!
Teda ty děti mají fakt hlášky :)))) Adélka má taky ve školce lásku, malého Daniela (to je místní zlobivec, ach jo, a koho si vybere později, až bude starší? :)))) Štěpánko, ano, už jsme se přestěhovali. Byla to rychlá akce :), ale když se nám zalíbil hned první byt, tak jsme neváhali. Adélka byla ze začátku dost zmatená, svůj pokojík ignorovala, a právě od té doby si začala strkat prsty do pusy, a ze začátku chtěla jít do toho "druhého" domů. Ale tady už dostala velkou postel, tak se s tím postupně srovnala. Momentálně si celého bytu maximálně užívá, protože je doma nemocná a hlídá ji Robert. Ale obadva to snáší statečně :) Jani, já už do druhého asi nepůjdu :) Zatím ještě nejsme rozhodnutí, jestli ano, nebo ne. I když zrovna teď to v tý práci není ono, tak tam snad ještě chvíli zůstanu. Mějte se hezky! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
9.2.2005 12:34:03
Daggy, ono to s tím paličkováním není tak horký. Teda už dělám během 14 dnů třetí věc, ale jsou malý. A vybírám si opravdu velice jednoduché vzorečky ;o) Jo a Betyně toto jméno nezůstane, nebo jo ???? :o)
Honey, tak šup do dalšího mimi. Práce počká...:o) Tak minipejska? Kam na to ty děti chodí? Že by ty snubbies (nebo jak?)? Léňo, Honzík je teda šikula se školkou. To víte, mě všechny děti připadaj v těch školkách úžasný, jenom ta moje uřvaná ne :o/ Jo a Jessica v punčocháčích - to jsme taky jako malý dělaly :o) A Verunka taky jeden čas měla Lucinku, ale jenom když něco provedla, tak že to prý udělala Lucinka. Takže takový krytí....:o) Chacha, teda ten Štěpánek je dílo, kam na to chodí? :oD Socha! :oD Listopadky jsem taky zkoukla, přiznávám, že jsem měla v těch blonďatejch hlavičkách trošku zmatek, odlišovala se snad jen Adélka. Ale jo, zorientovala jsem se :o) Pěkný, měly jste docela dost společných akcí. Děkujeme za gratulace ! Verunka má přes oblečení natažený plavky a cvičí.....;o) |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
9.2.2005 8:14:50
Ahoj holky,
teda Květo sníh vám závidíme ,tady jen mrzne ,odpoledne vyrážíme na rybník bruslit ,malý vyzkouší kačenky. Štěpánek mě pobavil,dětičky mají teď super srandovní období.Štěpánko,potvrdila jsem ti přítele ,ale nevím jestli se mi to zdařilo jsem na PC pako,takže kdyby to nešlo tak mi to sem písni.Zkoukla jsem prďolky v listopadovém albu jsou tam moc hezký fotky. Přeju hezký den,ahoj! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
8.2.2005 19:59:47
...takto laškovně pojmenoval Štěpán svou kamarádku Dominiku, kde jsme byli dnes na návštěvě. Pak mi řekl, že jí miluje!!! Cha, to je dobrý /zhruba před rokem jí říkal orangutan, její mamince socha/. Mají ještě malého šestiměsíčního Danielka, Štěpán ho chtěl pořád chovat, hladit, byl z něj úplně hotovej! Akorát se Danielovi nelíbilo, když mu Štěpán dával přes oči plyšáka, trochu se rozčiloval, Štěpán se škodolibě bavil... toho plyšáka jsme mu přinesli my, no, taky jsme si ho odnesli, protože Štěpán řekl, že ho tam nechat nemůžeme a že mu ho půjčíme zase příště...
Štěpánek se nám přejmenoval, říká, mami, já jsem "Daniel Pepán kabriolet". Tátovi řekl, že je zlý liliput lord Farkvád, mno, je s ním legrace. Léňo, malý asi čekal, co bude, když ve školce neusnul. Vstávání v pět odpoledne znám, to je pak na půlnoc... Honey, tak minipejska, jo? Prosímtě, už ho nezasedávej!!! Můžeš ho využít, když bude Adélka zlobit, mně "malej Štěpánek" dost pomáhal. Jo, práce... zítra už tam jdu, po 14 dnech, bylo dobrý dělat doma, ale jsem radši, když je mi dobře a můžu tam jít. Prosímtě, já jsem asi nepozorná, ale vy už jste se teda přestěhovali? Š. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
8.2.2005 19:40:50
Ahoj holky,
u nás je strašná spousta sněhu, pořádné náledí a o mraze radši ani nepíšu. Teď je -18. Květuška jde ve středu do školky, moc se těší na Michala a má nachystané výtvory, které mu chce ukázat. Dnes byl Pavel s Lojzíkem u tchýně, proti mé vůli, ale nemám náladu na hádání. Tvrdila že pro Lojzíka něco má, tak mu dala za vysvědčení peníze - 50 Kč. A to je něco pro mě. Nesnáším to, taky si neodpustila poznámku, že jsme jí nepopřáli do Nového roku, k narozeninám ani k svátku a že jsou důchodci a nemají peníze. A právě proto mě tam nikdo neuvidí. Ani Květušku a ani Lojzíka. A když se bude ptát proč, tak jí všechno klidně řeknu, už mě nebaví brát na ni pořád ohled.. a ustupovat. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
8.2.2005 18:39:49
Ahoj holky,
tak to Honzík vydržel,když je ukládaly chvíli brečel a pak už jen ležel a nespal.Samozdřejmě doma vytuhl a v 17h jsem ho budila ,jsem zvědavá co bude dělat v noci.On nám totiž cestuje po bytě a 2x za noc za náma přijde ,že se mu něco ošklivého zdálo. Honey,malý zatím žádného neviditelného kámoše nemá jen onehdá s ním u nás skákala celá rodina kamarádky po postelích...Jessica měla docela dlouho ,myslím že to mohlo být i rok a něco,kamarádku Lucinku a to bylo docela náročný pač jsme jí museli krmit,oblíkat,zavazovat boty atd.Ovšem byla to švanda.Taky od malička toužila mít dlouhý vlasy ,takže doma nosila punčochy na hlavě :o)). Daggy,prosim tě nevíš kdy bude na kulturáku burza dětského oblečení? Připojuji opožděně přání Verunce k svátku ![]() |
| honey | 6468 |
|
|
8.2.2005 18:20:30
Ještě jsem zapomněla - Štěpánko, pamatuješ jak měl Štěpán "druhého" Štěpána? Tak my máme doma "minipejska". Vejde se do dlaně, a "vidí" ho pouze Adélka .... tak jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží. Dneska jsem ho u večeře "zasedla" :))))
|
| honey | 6468 |
|
|
8.2.2005 18:08:48
Ahoj holky!
Taky se opožděně hlásím ke gratulantům VERUNCE!!!! U nás je taková kosaaaa, jenom jsem ráno vylezla za roh baráku a už mi od zimy slzily oči. Ale jinak je to krásné, když svítí sluníčko :) My máme v albu naposledy fotky z narozenin (myslím :)), vánoční jsem tam snad ještě nepřidávala. Zkusím to o víkendu. Taky jsem četla (a nejenom na tomto serveru) tu výzvu, ale já mám album jen pro přítele. Kdo ještě nejste přítel, tak se přihlašte :))))) http://rodina.cz/AA Adélku mám od pátku doma, v pátek a v sobotu měla zvýšenou teplotu, ale v neděli už vypadala dobře, tak jsme šli na výstavu Pragointeriér v Holešovicích. Pořídili jsme jí 2 obrázky do pokojíku a do obýváku už zarámovanou malbu na plátně. Ale jinak to tam bylo dost slabý. No a v neděli se hodně rozkašlala, takže jsem jí nechala doma, a nechám až do pátku. Ať si mužíček taky užije hlídání :)))) Ale ne, musím přiznat, že překoukl mojí fintu postupného přidávání dnů, takže mi už dneska odsouhlasil, že jí pohlídá až do pátku :) Já makám, a už mne to nebaví ....... teď už chápu, proč si moje ségra pořídila po 6 letech další dítě :)) Mějte se všechny hezky! |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
8.2.2005 15:21:32
Čau holky,
tak my už jsme bez neštovic, včera jsme byly na kontrole. Tak se snad příští týden dohrabem do školky, děťátko už to potřebuje. Minulý týden už jsem měla trochu ponorku, tak jsem začala "vychovávat", kapánek jsem přitlačila na oblékání a vyslíkání, no a představte si, ono to někdy i jde. Bohužel jsem musela pouštět trochu hrůzy, náš lenoch jinak sténá "že to nejde", tak jsem jí řekla, že až se Betyna narodí, tak asi bude chodit nahatá, protože je obě nezvládnu. Jani naše fotoalbum je http://rodina.cz/Henclovi, zatím volně přístupné, ale asi to taky zamknu, jen co se k tomu dostanu, což bude tak za půl roku. Fotky tam nové nejsou, ale mám vyfocenou Viktorku poďobanou tekutým pudrem, tak až to zamknu, tak to možná zveřejním. Dám vědět. Jsi teda dobrá s tím paličkováním??? Já jsem teda na ruční práce docela levá, trochu pletu a to je asi všechno, kdysi jsem si šila, když za komunismu na mou 180 cm postavu nešly sehnat kalhoty. Mějte se krásně, zdraví Daggy, Viki a Betyna (tedy Viktorka včera říkala, že bychom mohli mít Kačenku, ale tu nechci já, tak konečné slovo je ještě daleko). |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
8.2.2005 12:37:24
Markys a Štěpánko, Verunka děkuje za přání, ale vždycky když jí říkám nějaký vzkaz z internetu, trošku nechápavě na mě kouká :o)
Léňo, tak co Honzík ve školce, zvládl to nebo jsi jela? Na vás jsem adresu na album měla, mám to uložený, jen ty dvě holky mi nějak unikly :o) Mě se zase vždycky mlží oči, když Verunce mluvím za maňáska a ona si fakt myslí, že to mluví on ;o) Ty děti jsou tak strašně důvěřivý a bezelstný :o) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.