| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 4200  [Dalších 3010 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
8.2.2005 8:58:16
Ahoj holky,
tak já se zrovna řítím do našeho alba a taky si tam dám pro přítele ,samo ,že vás potvrdím.Jani naše ,album je family.cz/seckarovi.Taky se pokusím přidat pár fotek,snad to pujde.

Dnes jsem ráno přesvědčila malýho ,aby spal poo ve školce ,nalákala jsem ho na to ,že tam může jen ležet a dělat blbosti s klukama .Jsem zvědavá jestli pro něj nepojedu ještě před spaním.

Se sněhem jsme na tom stejně jako ostatní jen pořádně mrzne.

Markys,dovedu si představit Klárku jak si povídá s panenkou a pak s doktorkou ,je to srandovní.Honza si povídá s loutkama a bere to smrtelně vážně jakoby byly živé.

Holky ,mějte se hezky,marodci uzdravte se,ahoj!

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
7.2.2005 20:36:27
ahoj holky,
přejeme Verunce vše nejlepší k svátku!!!!!!!!!!!!!
Jani, my měli album volně, dnes jsem to ale taky četla o tom zneužívání fotek, tak to Michal zamknul. Takže si napište o přítele, ráda vás potvrdím. Bohužel tam jsou ale fotky naposled z Mikuláše, vánoční tam dáme asi zítra - dám vědět, že jsou tam. Při té příležitosti jsme si vzpomněla, že máme taky společné album, kde jsou fotky z našich dřívějších srazíků. Je to na adrese: rodina.cz/listopad-2001. Také si požádejte o přítele, pokud chcete.
Štěpánkovy výsledky krve ještě nemáme, mám si volat až ve čtvrtek. Tak jsem napnutá!
Dnes jsme u nás našli poslední kopeček se sněhem, tak jsme si zabobovali. Mrzne až praští, chtělo by to ještě sníh.
Š.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
7.2.2005 20:06:03
Ahoj, my máme album na madlenka.kneifl.net, ale bohužel tam manžel nějak nestihl dát aktuálnější fotky...
Janna + 2 berušky 22270
7.2.2005 19:18:07
holky, teď jsem zkoukla vaše alba, žádný nový fotečky?

A nemám adresy alb Martiny s Madlenkou a Daggy s Viktorkou. A zrovna u nich budu chtít vidět miminka :o)

Na Štěpánku se nemůžu dostat :o/ Ale byla jsem zapřítelovaná, viděla jsem přece toho Mikuláše, pamatuju si to. Nevyškrtla jsi mě ze přátel? :o(

Já něco do alba nacpala, ale už si musíte zažádat o přítele, holky mě zblbly, aby ty fotky někdo nezneužil :o/ Ale já vás všechny odklepnu :o)

Teda, teď přemýšlím, třeba to blbne mě, abych se tady na vás neosočovala a nebyla to jen moje blbost......;o)
Markys 12183
7.2.2005 14:00:05
Ahoj holky,

tak nám tu pěkně mrzne, svítí sluníčko, ale sníh nikde:-(. No jo, ale hlavně, že nefouká vítr...

Všechno nejlepší Verunce k svátku!

No, Štěpánko, taky jsem to četla s tím školkovným, co dodat...
S tím kufříkem je to dobrý tip. Zkusíme to, budeme muset tu krev bohužel za měsíc opakovat a mám obavy, že jí tam snad poneseme... Jestli nedojde k obratu.
Klárka asi od roka u doktora jen plakala, chodili jsme tam ale jen na očkování a ty pravidelné kontroly, naštěstí nebyla téměř nemocná, tak to nebylo tak často. Dokonce nechtěla ani na procházku kolem domu, kde naše lékařka sídlí. Hned začala děsně řvát. A pak jsem jí dokoupili k její stavebnici sadu panáčků a mezi nimi byla i doktorka, to jí bylo asi dva a půl a ona se s tou figurkou děsně skamarádila, neustále s ní něco řešila a oslovovala jí "doktorko" a když jsme po nějaké době musely na očkování, tak bylo najednou vše v pohodě, paní doktorku oslovovala "doktorko" a jednala s ní úplně stejně jako s tou figurkou, pusa se jí nezastavila a paní doktorka jen koukala.. a já taky:-). Tak teď budeme trénovat injekce...

Zítra mají děti ve školce karneval, tak jsem zvědavá.

No, Květo, řekla bych, že by to mohla být Květuška?! Taky bych řekla, že holt tatínkové s dětičkami více dovádí...

Holky mějte se hezky, marodům brzké uzdravení!!!
17.6modrasek13 4288
6.2.2005 8:09:39
Změnila jsem si ikonu. Poradíte mi třeba na email, jak to udělat aby se ty obrázky měnily? Aby tam byl chvilku Lojzík a pak Květuška?
A poznáte který můj čertík je na obrázku?
17.6modrasek13 4288
6.2.2005 7:52:14
Včera jsem byla na kopci s Lojzíkem já, už vím kde ho Pavel pustil dolů. Vyřádili jsme se oba, i já jsem jezdila a bylo to skvělé. Cestou domů jsme se koulovali a Lojzíka jsem házela do sněhu. Taky jsme potkali pár lidí, kteří chválili Lojzíka, že pěkně a rychle chodí do školy a ze školy. Já vím, je šikovný a opravdu se neloudá.
Když jsem zapínala počítač, tak bylo venku -19. Už aby bylo jaro. Tam kde je na cestách sníh, tak to pěkně klouže.
Včera údajně volala tchyně, volá vždycky když nejsem doma. Stěžuje si že jsou důchodci a že nemají peníze... Pořád dokola, a přitom mají víc než my dohromady. Proč jsem se přestěhovala do takové praštěné oblasti?
Holky přeji krásnou neděli....
Můj taťka dnes slaví 55. narozeniny, složíte mi některá pěknou, vtipnou básničku?
Děkuji
Janna + 2 berušky 22270
5.2.2005 18:52:01
Tak konečně ahoj, vždycky něco napíšu, ale smaže se mi to, už jsem si říkala, že jsem neschopná, ale koukám, že máte taky ten problém ;o)

Honey, tak to bys dneska tu výplatu měla někde roztáčet,ne? Ale asi by sis to stejně moc neužila, když Adélce není dobře, viď. Tak si aspoň kup něco jenom pro sebe :o)

S těma tatínkama mám stejnej názor jako Honey. Manžel teda moc nehlídá, je furt v práci, ale třeba teď šli aspoň na večerní procházku. A kupodivu jemu jedinýmu se jí nebojím nechat hlídat (no a ještě trochu mojí mamce :o)). Protože vím, že jí má rád stejně jako já a nedovolil by, aby se jí něco stalo. Teda taky mi kolikrát stojí vlasy hrůzou na hlavě, hlavně když lítaj a já vidím, jak Veru furt padá, ale ona to taky potřebuje.
Taky myslím, že by to Pavel zvládnul. Jen mu dát příležitost.

Holky, to je hezký, jak se Daggy a Madlenka těšej na miminka. Já chci takýýý. Ale naším tempem.....;o)

Já se teď dala na paličkování, tak furt ťukám paličkama, a nervuju manžela v posteli. Můžu to totiž dělat jen večer, strašně se na to soustředím a přes den mi Verunka nedá šanci. Sice se na to ráda dívá,hraje si se špendlíkama ;o), ale furt na mě mluví a já to pletu.
honey 6468
5.2.2005 17:06:38
Ahoj holky!

Tak jsem včera musela nechat Adélku doma, ráno byla dost teplá po celým těle, ale hlavně jsem jí nemohla probudit, spala strašně tvrdě. Robert mi pak říkal, že přes den byla dobrá, akorát občas zakašlala, ale už takovým vykašlávacím kašlem, ale pak nám v 6 usnula na židličce :) Totálně jí došly baterky :) Dneska jsme doma, má úplně bílý jazýček, a teď k večeru se jí zase zvýšila teplota. Tak jestli to bude takhle, tak jí radši nechám ještě nějakou dobu doma. Ještě že je Robert doma (zatím).

Květo, to je fakt děsný, že máš strach nechat děti s jejich otcem. Já myslím, že je to v přírodě tak zařízené, že my, maminky, jsme až moc úzkostlivé, a otcové do té výchovy přinášejí prvek hravosti. Nám ta hravost možná připadá jako nezodpovědnost, ale věřím, že tvůj manžel by se o děti dokázal postarat.

Teď mi přišla Adélka ukázat jazýček, že už není bílý :))

Já včera dostala první výplatu, mám takovou radost :)))))

Přeju všem hezký víkend!
17.6modrasek13 4288
4.2.2005 19:28:09
Lojzík byl s Pavlem sáňkovat, byli pryč asi tři hodiny, Lojzík přišel strašně promočený, ale spokojený. Pavel ho prý pustil z nějakého kopce, kde byl malý skokanský můstek, tak nejdřív prý letěly boby a pak Lojzík. Spadl na záda, chvíli ležel a pak se "posbíral" a nic mu není. Pavel má občas trochu praštěné úlety, připadá mi někdy nezodpovědný. Má z toho srandu, ale mně do smíchu nebylo. Ach jo, a to bych ho měla nechat odpoledne samotného s dětmi? Jsem nervozní když je hlídá třeba 2 hodiny. Když jsou ve školce a škole, tak jsem v klidu.

Květuška sice bere antibiotika, ale když nebude mít teplotu, tak ve středu půjde do školky, jdou na představení s Michalem....
¨Krásný víkend... U nás zase pěkně mrzne....
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 4200  [Dalších 3010 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.