| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 4200  [Dalších 3000 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
4.2.2005 13:14:15
AHoj holky, chtěla jsem Vás všechny pozdravit a omluvit se, že moc nestíhám psát. Marodům držím palce, ať se brzy uzdraví!

Já se mám dobře, už je ze mě pěkná kulička (jsem teď ve 29. týdnu). Mimi kope ostošest :-).

Madlenka se podle všeho na miminko moc těší - plánuje, co všechno ho naučí (prý i jezdit na snowboardu, což nevím, jak na to přišla, když začala teprve jezdit na lyžičkách :-) ).

Květo, Lojzík je šikulka se samými jedničkami.
17.6modrasek13 4288
4.2.2005 12:35:26
Omlouvám se, ale aspoň máte co číst, hned třikrát
17.6modrasek13 4288
4.2.2005 12:34:04
I já jsem psala takový dlouhý příspěvek a zmizelo to, tak píšu až dnes.
Máme za sebou kontrolu u doktorky. Přivezli jsme si další skleničku antibiotik, musíme to dobrat a kontrola ve čtvrtek. Tak žádná sáňkovačka ani k babičce nejedeme.... Když Květušku chytil pořádný kašel, tak i zvracela, 2x
Pavel má dovolenou, jen dnes, a musíme být doma..
Děkuji za tip na antivir, už mi poslali zásilku, tak budu čekat.

U nás pořád taje a sněží, tak se v tom nevyznám.... Ale cesty jsou hnusné, kromě hlavního tahu, chodníky neudržované....

Pavel šel za tchýní, zase si stěžuje na peníze a přitom jezdí nakupovat ve velkém..... Já jsem vůči ní imunní, nezajímá mě.....
U nás otevřeli novou lékárnu a jsou tam i bezbarierové WC a když jí to Pavel říkal, tak chtěla aby jí vysvětlil jaké WC a co to je....
O vnoučata zájem nemá, a já nechci poslouchat, kolik peněz musela dát za vysvědčení.

Nevím jestli jsem psala, ale Lojzík měl samé jedničky. Ve druhé třídě je to dost pravděpodobné, ale mě potěšila ta čeština, protože jeho psaní je někdy děs. Je nedbalý a když se nesnaží tak to dost odbývá.

Krásný víkend všem
Zase kouknu
17.6modrasek13 4288
4.2.2005 12:33:04
Máme za sebou kontrolu u doktorky. Přivezli jsme si další skleničku antibiotik, musíme to dobrat a kontrola ve čtvrtek. Tak žádná sáňkovačka ani k babičce nejedeme.... Když Květušku chytil pořádný kašel, tak i zvracela, 2x

U nás pořád taje a sněží, tak se v tom nevyznám.... Ale cesty jsou hnusné, kromě hlavního tahu, chodníky neudržované....

Pavel šel za tchýní, zase si stěžuje na peníze a přitom jezdí nakupovat ve velkém..... Já jsem vůči ní imunní, nezajímá mě.....
U nás otevřeli novou lékárnu a jsou tam i bezbarierové WC a když jí to Pavel říkal, tak chtěla aby jí vysvětlil jaké WC a co to je....
O vnoučata zájem nemá, a já nechci poslouchat, kolik peněz musela dát za vysvědčení.

Nevím jestli jsem psala, ale Lojzík měl samé jedničky. Ve druhé třídě je to dost pravděpodobné, ale mě potěšila ta čeština, protože jeho psaní je někdy děs. Je nedbalý a když se nesnaží tak to dost odbývá.

Krásný víkend všem
Zase kouknu
17.6modrasek13 4288
4.2.2005 12:31:51

Krásný víkend všem
Zase kouknu
honey 6468
3.2.2005 20:23:36
Ježišmarjá, teď jsem vám napsala takový dlouhý příspěvek, a on se mi vymazal :((((((((((( Radši jdu spát!

Jinak se mi daří :), jsem zdravá, a brzo dostanu první výplatu :)))

Podrobnosti asi až o víkendu :)

Mějte se všechny krásně!

A marodi ať se uzdraví! A odjedou na dovolenou!!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
3.2.2005 8:05:30
Ahoj holky a marodi,
tak konečně nasněžilo i tady ,ale pro jistotu vyrazíme na kopec ještě dopoledne než to roztaje.Taky máme nachystané kačenky pro Honzíka ,ale já jsem posera takže pokud není týden v kuse mínus deset tak mě tam nikdo nedostane a na zimáku je tlačenice.
My jsme zdraví,ale tady je teda marodů.Markys ,u nás by to jistě vypadalo na odběru krve stejně jako u vás ,ale Štěpánek je hrdina!

Dagy,to je miloučký jak se Viky těší a povídá si s miminem ,náš malý se těší na bráchove mimčo budou mít za měsíc Rudýnka ,taky odkládá věci ,chlubí se ,že bude mít vatanca (bratrance),ale dopředu se ujišťuje ,že mu nebude pujčovat auťáky..

Radko,kam vyrážíte,jedete i s manželem nebo jen s kamoškou?Pořádně se vyležte ať jste v pátek fit!

Honzík ,nebyl tento týden ve školce ,mají tam nemocné učitelky tak poprosily ty co nemusí dávat děti do školky ať je tam teď nedávají,v pondělí bych ho tam chtěla nechat na spaní ,vozím totiž Jessicu od 13.30.-15.30. do výtvarky ,většinou s ním jdu na návštěvu ke kamošce ,ale bodlo by mi se jen tak pocárat po městě což s ním nejde.Asi ho budu muset uplatit jako Jana Verču.

Mějte se pěkně a hlavně už se všichni uzdravte!!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
2.2.2005 23:25:16
ahoj, Markys, my se se Štěpánkem na odběr krve pečlivě připravovali... máme tu doktorksou sadu, tak jsme si furt dávali injekce, lepili náplasti, že mu to tam asi ani nepřišlo. V pondělí volám na výsledky, jsem zvědavá.

Tak už taky vím, co ta naše školka. Budeme platit stále 300 Kč, jelikož chodíme na pět dní. Za celodenní docházku se platí 400 Kč. Ředitelka byla naštvaná, že by potřebovala víc, ale prý se to vypočítává z loňského hospodaření školky a jelikož šetřili a nerozhazovali, tak si teď víc říct nemůže. Ale prý náklady by jí pokrylo 500 Kč měsíčně. Dnes v MF Dnes píší, že ODS připravuje novelu toho zákona, aby se to neplacení posledního roku zrušilo. No, takže to bude tak jak jsme psaly tuším s Markys, že si to hezky předplatíme a až ODS vyhraje volby, tak budeme platit i ten poslední rok.

Fotit děti zítra určitě budou, ale asi ne digitálem. Jsem na ty fotky zvědavá, vůbec, jak ho učitelky upraví a tak.

Piju tady Vincentku s teplým mlékem - fuj, to je hnusný. Ale ten kašel mám hroznej. Obvoďák mě posílá na plicní!!!??? Já už chci na Šumavu...

Hezký čtvrtek, Š.
Markys 12183
2.2.2005 22:08:39
Ahoj holky,

tady teď taky chumelí, je lehce pod nulou, jsem zvědavá, jestli aspoň něco nasněží,pár dní už tady skoro sníh není...

Dneska jsme byli s Klárkou prvně na krvi, teda když nepočítám krev z prstu asi v těch 6ti měsících. To bylo děsný, drželi jsme ji s manželem a dvě sestry a téměř to nešlo... Tak se bránila a plakala. Pak chodila celý den, že nemůže nic s rukou dělat, ani oblékat, že je prý zraněná, obzvláště, když viděla náplast... A pak trvala na tom, že tu krev chce vrátit...

Květo, tady jsou dvě adresy antivirových programů, které jsou pro domácí použití zadarmo:
http://free.grisoft.com/softw/70free/setup/avg70free_300a419.exe
nebo
http://www.iavs.cz/iavs4pro/setupcze.exe

No, Jano, ono to bruslení na Kačenkách je spíš takové klouzání... Ale líbilo se jí to, moc. Bylo tam pár dětí určitě jejího věku, možná i mladší.

To mě mrzí, že je tolik marodů, tak všem držíme palce na brzké uzdravení, doufám, Radko, že to do pátku zvládnete.

Hezký večer!

17.6modrasek13 4288
2.2.2005 19:24:23
U nás začíná mrznout. Zatím je -6, má být -15. Sníh neustupuje, naopak chumelí pořád.
Ani Květuška se nelepší, tak nemůžeme sáňkovat. V pátek jedeme na kontrolu. Možná půjde Pavel s Lojzíkem v sobotu. Já s Květuškou nechci, dokud nedobere antibiotika.
Konečně vím, kolik budeme platit školku. Proti vám málo. Pětidenní děti 100,-- ostatní 200,--.
Bylo to jinak 5,-- Kč na den, kdy bylo dítě hlášené. Na osvobození nemám nárok. A navíc dnes vláda schválila snížení ŽM, ještě to musí projít sněmovnou.

Nevíte náhodou kde se dá stáhnout takový antivirový program, abych nemusela každý rok kupovat licenci? Končí mi AVG 7.0.Děkuji za radu.

Květuška by chodila do školky nejraději denně, ale nejde to. Lojzík měl karneval ve škole, byl klaun.
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 4200  [Dalších 3000 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.