Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
2.2.2005 14:48:15
musí skřivánek vrznout, i kdyby měl zmrznout. :oD
Holky, koukejte se uzdravit, to je hrůza, co toho všude je. Markys, Klárka bruslí? Já když doma řekla, že už by Veru mohla, manžel na mě divně koukal, že už???? Radko, nejlepší je tvoje tvrzení, že "nejvíc tě bolí celý člověk" ;o) Takže tě nejvíc bolí úplně všechno, co :oD Kam že to jedete? Štěpánko, budou fotky z karnevalu? :o) To se máš, že se tam Štěpánek těší..........:o/ Mmch. píšu tento příspěvek potřetí, dneska se mi nějak nedaří......... |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
2.2.2005 14:14:19
ahoj holky,
Radko, taky dobrý, u vás teda. Držím palce, ať se z toho dostanete! Kam že to vlastně nakonec jedete? Daggy, Viki je dobrá budoucí sestřička, to je roztomilý. S odstupem školka - neštovice neporadím, my je zatím ještě neměli. Květo, zánět průdušek měl Š. v prosinci, bylo to strašný, takže taky držím palce, ať jste fit. Honey, to máte teda v MŠ dobrou ředitelku, to bude asi vyjímka, to nezvednutí školkovného. Každopádně je to příjemné! Štěpán má pořád trochu rýmu, zítra jde do školky, mají maškarní, tak už jsme večer zkoušeli, jaký bude hokejista. Vycpávky do dresu jsem mu dala obrovský, tak snad v tom chvíli vydrží. A snad nebude hokejkou mlátit děti... Řešíme teď pravý opak než v listopadu - Štěpán se doma nudí, chtěl by do školky!!! Nedá se nic dělat, nahlásili jsme pět dní v měsíci, tak v tom nemůžeme dělat holubník. Navíc si stejně myslím, že jakmile by tam byl dva tři dny v kuse, hned by zase omarodil. Já mám pro změnu příšerný kašel, budu ještě dělat doma. Aby mě pak v práci ale poznali... Hezký den, Š. |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
2.2.2005 10:53:20
Hlásím se jenom rychle, konečně jsem schopná vstát z postele. Jsme tady lazaret. Tomáš přijel už v pátek z práce s tím, že má strašný kašel a horečku, v sobotu horečka i u Ani, tak jsme jeli na pohotovost, Tomáš zápal plic a antibiotika, Aninka viróza. A aby toho nebylo dost, tak v neděli jsem lehla i já s klasickou chřipkou. Nejvíc mě bolí celý člověk. Anince se v pondělí ulevilo, ale my s Tomášem byli pořád "chcíplí", tak si ji k sobě vzala mamimka (moje, tchyni by to ani nenapadlo, ještě by něco chytlo, ach jo, to už jsem ale zase někde jinde... :o). Ode dneška je mi trochu líp. V pátek máme odjíždět na tu dovču... :o(
Tak přeju všem marodům i marůdkům brzké uzdravení a držte nám palce, prosím... |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
1.2.2005 22:01:11
Ahoj,
tak to jsme na tom Honey podobně - já taky po třech týdnech pomaličku začínám cítit pachy kolem sebe, i když na druhé straně to nebylo na škodu. Dnes jsem poprvé bezpečně poznala, že Viki už je s "velkou" hotová. Minulý týden jsem opékala rohlíky do polívky a že jsou spálené, jsem poznala až podle dýmu! Snad už bude líp. Viktorčiny neštovice jsou taky na ústupu, už na sobě nic nemá. V pondělí jdeme na kontrolu, do té doby musíme vydržet doma. Nevíte, za jak dlouho je pak dítě ready do školky? Měla jsem ji od pondělí nahlášenou a zapoměla jsem se zeptat doktorky. Viki si už zvykla vykládat s miminem, říkáme mu zatím Betynka, dnes jí dokonce schovala lízátko. Taky odkládá různé věci jako sedačku ke stolu atd. s tím, že to už je pro mimino. Čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
31.1.2005 18:17:19
Ahoj holky,
tak nám ráno paní ředitelka oznámila, že školkovné u nás zůstává 300,- Kč. Já si však myslím, že to moc dlouho nevydrží, ale díky za každé nové ráno :) No dneska to vypadá, že moje 3týdenní rýma je KONEČNĚ na ústupu. Adélce se to (zatím) nerozjelo, tak my se jakž takž držíme. To počasí je ale pěkně hnusné :( Už aby byl jaro!!! Marodi, držte se!!!! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
31.1.2005 17:29:42
Markys, tak to mě moc těší,že všechno funguje. Takových CD mám hodně, ale taky nenechávám děti u počítače, max. chvilku. Hodně hrajeme stolní hry, ale Květuška dlouho nevydrží.
Dnes jsem dostala ze školky papír pro sociálku, jestli mám nárok na osvobození od toho poplatku, o kterém už tady píšete dlouho, bohužel nemám, tak budu muset platit, ale nevím kolik. Tento týden má být posezení s rodiči, já tam nejdu, nemám hlídání. Jsem zvědavá jak to dopadne. Ředitelka říkala, že musí ještě všechno schválit Městský úřad, tak uvidíme.... |
|
|
31.1.2005 17:29:13
Markys, tak to mě moc těší,že všechno funguje. Takových CD mám hodně, ale taky nenechávám děti u počítače, max. chvilku. Hodně hrajeme stolní hry, ale Květuška dlouho nevydrží.
Dnes jsem dostala ze školky papír pro sociálku, jestli mám nárok na osvobození od toho poplatku, o kterém už tady píšete dlouho, bohužel nemám, tak budu muset platit, ale nevím kolik. Tento týden má být posezení s rodiči, já tam nejdu, nemám hlídání. Jsem zvědavá jak to dopadne. Ředitelka říkala, že musí ještě všechno schválit Městský úřad, tak uvidíme.... |
|
|
31.1.2005 17:21:33
Ahojky všem
Květuška má zánět průdušek, bere antibiotika - Amoclen a za týden kontrola. Ještěže je doma. Vždycky když doktorka řekne, že něco slyší na průduškách, děsím se, aby nás neposlala do nemocnice. Hrozně kašle, ale sirupy musím dávat tak jak je to psané. Dokonce se i poblinkala. Vzbudila se odpoledne, strašně plakala a bála se že něco špatného provedla. Mě bolí v krku, připadám si jako bych tam měla nevím co.... U nás pořád padá sníh a zároveň taje, tak jsem zvědavá co to udělá večer, až začne mrznout. |
| Markys | 12183 |
|
|
31.1.2005 17:20:26
Ahoj holky,
zdravím po víkendu, tak to letí... Včera jsme byli bruslit a byla to docela legrace, až na to, že Klárce furt padaly brusle, teda kačenky... Ale byla z toho i přesto nadšená, honila puk a já jen trnula, aby pod někoho nespadla. Ale nebylo tam moc lidí, takže dobrý.. Květo, dnes jsem si na poště vyzvedla balíček s CD, přišlo v pořádku a moc děkujeme, všechno šlo nainstalovat bez problémů. Zatím jsme zkusily pár věcí a je to fajn, líbí se mi, že je v tom programu tolik variant, takže ještě jednou díky. Klárku totiž podobné hraní moc baví a mě těší, že se přitom i leccos naučí. Ale taky se snažím, aby nebyla u počítače denně a když tak jen po rozumnou dobu. Ale fakt je, že ona zase tak dlouho nevydrží, jak kdy... Dneska je tak nějak ponuro, zítra máme návštěvu, tak bych měla uklízet, ale ták se mi nechce, ale jdu do toho.... Hezký večer! |
|
|
30.1.2005 19:51:59
U nás mrazy polevují jen pomalu, teď je -11. Sněhu taky hromada. Pavel dnes odpoledne uklouzl na schodech, na krabičce od cigaret, které si nevšiml. Bolí ho to rameno, které měl před 2 lety vykloubené. Mám strach, protože mu řekli, že se mu to může kdykoliv vrátit, stačí špatný pohyb,špatně ležet... A nemocenskou neeee
Lojzík začal kašlat zase včera k večeru. Květuška teda celý víkend a dost, tak uvidím.... Už mě to fakt nebaví. Dnes jsme měli na oběd kuřecí řízky - ale stehenní a těstovinový salát - dělá se jako bramborový ale místo brambor nudle. Super pochoutka. Tak krásný nový týden všem. Markys, už jsi obdržela dáreček? Byl posílaný v úterý. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.