Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
27.1.2005 12:36:56
ahoj
Květo, já taky Michala občas doma zamknu, naprosto neúmyslně. Často odcházím z domova poslední no a když je Michal náhodou doma, tak tento fakt u těch dveří zapomenu a zamknu. Pak se tomu zasmějeme. Je fakt, že "mu nechám jeho klíče", ale já myslím, že to Pavel neudělal schválně, dnes je každý roztržitý, myslí na to či ono... Co se týče Lojzíka, tak mám pocit, že máš tendenci mu přidělovat práce, na které stejně ještě nemá. Vždyť mu v březnu bude teprve 8, ne? Tak je přece jasný, že tak malej kluk se nemůže starat o svoji mladší sestřičku, že se nemůže vypravit sám do školy! Ano, chvíli ho doma nechat samotnýho, to jo, ale je to ještě dítě a nikdy nevíš, co ho napadne... A jestli on to z Tebe vycítí, že bys to po něm chtěla, on Ti nemůže vzhledem k věku vyhovět, tak pak to může taky přinést problémy... Nezlob se, nepíšu to jako kritiku, jen spíš takové zamyšlení. Já mám jen Štěpána, a tak se snažím do Tvé situace vcítit. Dělám doma, čekám na nějaké info, tak proto vysedávám u PC... Š. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
27.1.2005 10:09:09
Ahoj holky
U nás je od včerejška pěkně hnusně. Chumelí, fouká, mrzne.... Všichni jsme nachlazení, potřebuju s dětmi k doktorce, ale cesty jsou nesjízdné..... V té PP poradně jsme dopadli dobře. Celkem nic nového jsme se nedověděli. Ty potíže souvisí s ADHD, máme se pořád o všem bavit. Vysvětlovat pořád dokola, chce to naši trpělivost.... A může všechno trvat i tři roky.... Lojzík není samostatný, on všechno umí, to jo, ale musí se mu připomínat co má kdy dělat.... Paměť má ale vynikající. Není schopen se postarat o Květušku, musí být někdo doma, aby ho vypravil do školy a odpoledne až přijde ze školy.... Tak nevím co dělat. Když mu dám volnost, budou problémy s výchovou, on povolí..... Pavel mi vzal všechny klíče, tak nemůžu ven. Včera si dal do kapsy moje a zapomněl na ně. A ráno si vzal svoje..... Naštěstí nezamkl, tak Lojzík šel do školy. Když jsem mu volala, tak mi vynadal, že to není pravda..... Je hodně zapomětlivý... No ale to je taky práce tchýně. Ach jo... |
|
|
27.1.2005 10:07:56
Ahoj holky
U nás je od včerejška pěkně hnusně. Chumelí, fouká, mrzne.... Všichni jsme nachlazení, potřebuju s dětmi k doktorce, ale cesty jsou nesjízdné..... V té PP poradně jsme dopadli dobře. Celkem nic nového jsme se nedověděli. Ty potíže souvisí s ADHD, máme se pořád o všem bavit. Vysvětlovat pořád dokola, chce to naši trpělivost.... A může všechno trvat i tři roky.... Lojzík není samostatný, on všechno umí, to jo, ale musí se mu připomínat co má kdy dělat.... Paměť má ale vynikající. Není schopen se postarat o Květušku, musí být někdo doma, aby ho vypravil do školy a odpoledne až přijde ze školy.... Tak nevím co dělat. Když mu dám volnost, budou problémy s výchovou, on povolí..... Pavel mi vzal všechny klíče, tak nemůžu ven. Včera si dal do kapsy moje a zapomněl na ně. A ráno si vzal svoje..... Naštěstí nezamkl, tak Lojzík šel do školy. Když jsem mu volala, tak mi vynadal, že to není pravda..... Je hodně zapomětlivý... No ale to je taky práce tchýně. Ach jo... |
| Markys | 12183 |
|
|
27.1.2005 9:09:02
Ahoj holky,
Jani, já bych se nejspíš zachovala stejně. Nevydržela bych už jen ten pocit, že je dítě nešťastné a vlastně ani pořádně nevím, co se mu honí hlavou... Úplně Tě chápu a obzvláště, když jsi doma a není to problém, aby zůstala s tebou. A stejně tak se všechno za měsíc může změnit.. A má ve školce nějakou kamarádku nebo kamaráda ze třídy, se kterými by se mohla vídat? Třebas by se jí časem po školce zastestklo, když uslyší, co tam dělají... Jinak školku budeme platit 500,- měsíčně a děti na 5 dní u nás nejsou, takže ani nevím, kolik by platily.. Květo, napsala jsem Ti mailik, jen doufam, že jsi s tím neměla moc starostí... Ozvu se Ti. To je Štěpánek opravdu hrdina, Klárka na krvi ještě nikdy nebyla, snad jen v půl roce z prstu a teď máme jít asi za týden prvně. Mám obavy, že to tak lehké nebude, už jí na to připravuju, ona ví, že já chodím celkem často, tak se snad nebude tak bát, se uklidňuju....... No nic, holky, hezký den a užívejte sněhu! M. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
26.1.2005 13:16:13
Ahoj,
to je teda Štěpánek hrdina, vždyť by to švihlo i leckterým dospělým. Mě se dělalo dřív při odběru blbě, no při IVF a různých vyšetřeních kolem mi brali krev skoro pořád, tak jsem si zvykla. Léňo, tady taky nic moc akce, předminulý týden byla Viktorka na "Divadélku tety Běty" - je to loutkové a hráli Perníkovou chaloupku. Byla tam s dědou, dětí hodně, ale dobrý. Bývá to v neděli v 10h, dřív to bývalo co čtrnáct dnů, teď ale ne, tak jak budu vědět, tak napíšu. Čau D. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
26.1.2005 13:09:41
Ahoj,
to je teda Štěpánek hrdina, vždyť by to švihlo i leckterým dospělým. Mě se dělalo dřív při odběru blbě, no při IVF a různých vyšetřeních kolem mi brali krev skoro pořád, tak jsem si zvykla. Léňo, tady taky nic moc akce, předminulý týden byla Viktorka na "Divadélku tety Běty" - je to loutkové a hráli Perníkovou chaloupku. Byla tam s dědou, dětí hodně, ale dobrý. Bývá to v neděli v 10h, dřív to bývalo co čtrnáct dnů, teď ale ne, tak jak budu vědět, tak napíšu. Čau D. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
25.1.2005 8:30:58
ahoj holky, večer jsem sem něco psala, ale zmizelo mi to a já už pak neměla sílu psát to znovu. Takže: Jani, holky už to napsaly, taky si myslím, že jste udělali správně!!! Vždy´t o nic nejde, když si malou můžeš nechat doma, tak to je pro ni rozhodně lepší. Ne každý dítě potřebuje kolektiv.
Štěpán je dnes po 14 dnech ve školce. Najíždíme na 5 dnů v měsíci, takže leden máme dneškem vybranej. Včera jsme s ním byli na krvi, brali mu 5 zkumavek, na konci se mu už udělalo špatně, tak kdyby měl co, tak by se tam býval poblinkal, ale jinak vpich a odběr zvládl statečně, vůbec nebrečel. Za 14 dnů výsledky. Léňo, vybrala jsem ten Jeseník na Šumavě. Už to tam máme zabukovaný na květen. Ještě se musím zeptat, jestli si tam můžeme vzít svoje kola. Těším se, i kvůli sobě, já měla o víkendu 38, mám takovou menší angínu, dr. mi nedal antibiotika, tak kloktám, ale bolí mě celý tělo. Takže i já se těším na horský vzduch, i když si na něj ještě chvíli počkáme. Teda holky, u nás na Letný je plno sněhu! A to je teda co říct, když už je sníh i u nás... Honey, to je jasný, že 4 hodiny bohatě stačej!!! mějte se hezky, Š. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
25.1.2005 8:15:34
Ahoj holky,
Jani připojuji se k holkám ,taky si myslím ,že je dobře když Verči dáte pauzu a taky je dobrý nápad to mateřské centrum .My malýmu taky ustoupili ve spaní ve školce ,zatím nás to netlačí a nechat ho tam násilím se mi nelíbí.Říkám si ,že po letních prázdninách už nastoupí zrovna s tím spaním a třeba si ani nevzpomene ,že tam před tím nespal... Dagy,na koštu v Mikulčicích jsme nebyli ,vlastně už jsme vůbec nikde dlouho nebyli už mě ta zima štve .Kdybys věděla o nějaké akci pro děti třeba divadlo apod. tak mi to, prosím tě ,písni ať máme taky nějakou kulturu .Ve školce jí asi moc nemají co tam Honzík chodí tak ještě nikde nebyli ,ale třeba nás to míjí. Už je zdravý ,ale pro změnu to chytla Jessica . Štěpánko ,jak to vypadá s ozdravovnou? |
| honey | 6468 |
|
|
24.1.2005 20:23:12
Jani, udělali jste dobře, do školky by neměla chodit násilím. Adélka mi taky z času na čas řekne, že se jí ve školce nelíbí, já samozřejmě zjišťuju proč, ale dostává se mi odpovědí typu: "jsou šílení" :))) No a když se zeptám, kdo?, tak neví. Chvíli na to se mně zas zeptá, kdy půjde do školky, tak z toho soudím, že jí to tam vyhovuje :) U nás ale byla situace jiná, my se jí ty dva, tři měsíce před nástupem do školky až tak moc nevěnovali, pracovali jsme s manželem na té jeho knížce, takže pro ní ta školka byla v podstatě "vysvobození". A vidím na ní, že jí to tam prospívá, krásně se rozmluvila, je společenštější, už se tak moc nestydí cizích lidí, dokonce se tam naučila sama si nandat punčošky, a podobný vychytávky :) Mně to teda vyhovuje, že se jí tam líbí, protože už chodím do práce, a manželovi taky za dva týdny začne semestr, a babičky nemáme, takže školka je pro nás jednoznačně terno :) Ale pokud se na to Verunka zatím necítí, tak bych jí tam nedávala; možná byste mohly zkusit nějaké mateřské centrum, nebo hernu, aby o ten dětský kolektiv vysloveně nepřišla, a pak tu školku zkusit později. Kolegyně mi říkala, že její dcera brečela ve školce ještě půl roku po nástupu, takže tady nic jiného než čas nepomůže.
V práci to docela šlo, ale opravdu každý den oceňuju, že jsem tam jenom na ty 4 hodiny :)) Mějte se! |
|
|
24.1.2005 16:21:55
Markys, zítra posílám zásilku, doporučeně a asi s doručenkou, tak doufám, že ta adresa platí. Potom dej vědět, jestli je vše funkční a v pořádku. Doufám že bude mít Klárka radost.
Zatím ahoj |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.