| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 4200  [Dalších 2920 >>]
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
16.1.2005 21:58:41
Tak přesně podle hesla "jednou jsi dole jednou nahoře"¨po všech těch špatných zprávách, všech marodech atd... člověk zase čtě něco pozitivnějšího... :o) Tak zaplaťpánbu! Daggy ještě ty se dej do kupy a bude dobře.

Štěpánko, myslím, že ta ozdravovna je opravdu dobrý nápad, i 6 týdnů je ok - ber to z té pozitivnější stránky, že bude alespoň dýl na dobrém vzduchu... :o) Určitě to využij a co se týče poplatků tak bych se nejlépe zeptala přímo na vaší zdrav. pojišťovně, třeba i oni budou mít svůj seznam ozdravoven a třeba i nějakou, kde se doplácí míň nebo mají vyjednané na druhou stranu jiné - lepší podmínky. Prostě uvidíš. Já vím, že jedna ozdravovna je v Černovicích u Tábora, máme tam chalupu, takže kdyby Tě nějak zaujala, mohla bych sehnat reference. Já osobně bych volila nějaké "hory". Prostě horský vzduch. To víš, nad ten není!

Léňo, díky moc za odkaz na tu dovolenou, pravda, Tunis za ty peníze co tam nabízejí last minute mě docela přesvědčil, řeším, že bych jela s kamarádkou s dětma třeba v březnu. Na koupání to tam ještě asi nebude, ale zase změníme prostředí a mohlo by to být prima. Moře je moře.

Co se týče zámečníků, tak jsem se úplně musela smát, jak každá "sáhneme" pro tu svou historku. Mě se Aninka zamkla v pokojíčku, když jsme se nastěhovali a já ještě nestihla vyndat klíče. Naštěstí jsou prosklené, tak jsem chvíli řešila s nějakýma chlapama odnaproti jak se tam dostat, jak to vyháčkovat, ale pořád jsem věděla, že když bude nejhůř, tak prostě vytluču sklo. Manžel v té době na Slovensku. Nakonec to dopadlo dobře, když jsem řekla, že poslední pokus a pak to sklo rozbijeme, povedlo se...

Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
16.1.2005 19:36:48
Ahoj všichni,

moc zdravím po dlouhé době Annu a oba chlapy, ale hlavně gratuluju Mariettě a držím všechny končetiny!!! Já to taky do konce 3.měsíce tajila, měla jsem strach.

Jinak jsem se zase dlouho neozvala, protože jsem marod, můj kašel po minulém pracovním pondělku bohužel přešel do horečky.Přestože jsem ležela, malou hlídali naši, ve čt jsem musela na UZ ve 20.TT a v pátek byla horečka zpět. Byla jsem předtím i u svého praktika, ale je na horách a jinam se mi nechtělo. Tudíž jsem včera dostala bobky - horečka trvala - a zavolala sousedku od vedle, je pediatr. Poslechla si mě a uklidnila, že jsou to opravdu jenom horní cesty dýchací a tělíčko je hold miminem vyčerpané od vitamínů, tak se brání horečkou. Dnes už je líp. Kašel léčím Vincentkou (výborný prostředek na odhlenění), při horečče panadol, jinak pravda nic nesmím.

Další novinky radostné - amniocentéza dopadla dobře, UZ ve 20.TT taky, mimi je zdravé a definitivně holčička. Viktorka je teď taky O.K., občas zakašle ale jde to. Do školky jdem zase až v únoru.
Čau D.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
16.1.2005 11:24:07
ahoj Aničko, ráda Tě "vidím"! To to letí, Vojtovi je už 7 měsíců... co Štěpánek, hrajou si s bráškou?
S čím pojedete na tu léčbu? Dostala jsem od dr. almanach, ale Cvikov tam teda neuváděj. No, těch 6 týdnů to je teda opravdu dlouho, ale určitě to nenabízí jen tak.
Jinak Štěpán už je celkem dobrej, akorát v noci má ošklivej kašel a budí se.
Honey, tak ať se z toho dostaneš a ten případ s nůžkama-no, to je teda děsivý!!!!!

Š.
Janna + 2 berušky 22270
16.1.2005 10:33:06
Ježíši, no Honey, to jsi nám ani neměla psát :o/
Verunka stříhá furt, má teda kulatý nůžky, ale to nic neznamená. Hrůza!!!

Verunka včera dovršila náš kritický týden a upadla na stůl právě na očičko - "naštěstí" tam má jen monokl a má to nateklý a říká, že jí to bolí, ale nevím, jestli to na nás nehraje :o) Zkoušela jsem i jestli vidí ;o), tak jo. Já se fakt divím, že jsem ještě nikdy nebyli v nemocnici s nějakým úrazem, ona už tak od devíti měsíců, co se začala plazit :o) kolem nábytku, tak jenom padá. Je furt samá modřina, obzvlášť teď, to si zítra ve školce řeknou. Nakázala jsem jí, ať jim kdyžtak řekne o co si to udělala :o).

Anno, ahoj, my se neznáme, já jsem tu teprve od podzimu. Přeju hodně zdravíčka, už se taky těším na miminko (no to budu třeba ještě 2 roky ;o)).

Víte, co je divný? Každej říká, že děti jsou nejhodnější, dokud jsou miminka, jenom ležej a tak, ale já si to nejvíc užívala, právě když začala něco dělat. Dokud byla maličká, jenom plakala, furt jí bolelo bříško, neuměla si nic říct ani naznačit, co chce, furt jsem jenom kojila(ne že by mi to vadilo, ale každý 2 hodiny...:o) Tak nevím :o)
honey 6468
16.1.2005 9:03:28
Jéé, Anno, ahoj, jak se vám vede???? Všechno dobré do nového roku!!!

Mám za sebou strašnou noc, ucpaný nos, bolavá hlava, a pak nás v půl sedmý vzbudil dělník, který začal mlátit do zdi v bytu, který domácí nechává předělávat :( Manžel tam na něj vlítnul, jestli to musí dělat, a víte, co mu ten truhlík řekl: "Ono to je slyšet?" Neee, v půl sedmý, v neděli ráno, kdy všichni ještě spí, to vůůůbec není slyšet!

Z Adélky dnes ráno vypadla strašná příhoda; nejdřív jsem jí to nevěřila, ale pak mi manžel potvrdil, že je to pravda, že mu to říkaly učitelky - nějaký Matýsek si ve školce vypíchnul oko nůžkama!!!! Nevím víc podrobností, jenom že musel jít na pohotovost, ani nevím, jestli má nějaké následky :( No prostě děs!!!
17.6modrasek13 4288
16.1.2005 7:38:41
My jsme všichni taky nachlazení, nejvíc Květuška, má plný nos a smrkat umí trochu. U nás jsou taky lázně a ozdravovny min. na 4-6 týdnů, ale nevím jak je to s placením a doprovodem.
Děti do 6 let, které chodí do školky, jsou nejčastěji nemocné. Lojzík je sice alergik, v březnu půjdeme znovu na testy, tak uvidíme, ale nemocný skoro není, anebo vždycky to chytne od Květušky. V 1. třídě měl zamešk. 2 dny kvůli kašli a letos ho chytly ty neštovice.
Svůj podíl má na tom všem i počasí. Tento týden bylo odpoledne 16 stupňů a dnes ráno, v 6 hod. je -15.
anna,Štěpánek 29.11.01 8030
15.1.2005 22:15:55
Tak jsem se zase po čase dostala k počítači.Všechny moc zdravím.Koukám,že je tu spousta nových jmen.
Štěpánek chodí do školky už v pohodě,ale taky má pořád kašel a rýmu.Takže teď byl celý týden doma,aby se z toho trochu vyhrabal.Vojtík to od něj samozdřejmě vždycky chytne a pak nám to tady koluje.
Štěpánko,nás posílá doktorka do ozdravovny Cvikov. Je to u České Lípy.Pobyt je,prý,minimálně na 6 týdnů a všecho platí VZP i doprovod.Alspoň tak mi to řekla moje dr.My můžeme jet až příští rok,protože je to pro děti od 1roku.A Vojtovi je teprve 7měsíců.Nejdřív mi to přišlo,že je to na moc dlouho,ale když pak tady kašlou jeden přes druhého...A to prý kojené děti nejsou tak nemocné!

Držím palce všem těhulkám i snažilkám. Před nedávnem jsme si domů přivezli malinké miminko a teď je tu Otesánek,který už chce zase jíst.

tak zatím ahoj všem
honey 6468
15.1.2005 16:47:20
Jani, no už začíná přituhovat :( Včera jsem prošla školením na systém, který používáme, a v principu vypadá dost jednoduše, ale jenom do doby, než se nezasekne (z jakýchkoli důvodů), což se prý stává často :( Hmmmmm, tak ještě uvidíme :)

Mám šíleně ucpaný nos, bolí mně hlava a cítím se mizerně :(
Janna + 2 berušky 22270
15.1.2005 10:06:53
Teda 2500 ale i 1500, to bych si fakt šla hodit mašli! :o/ Je to hnus, že vydělávaj zrovna na tomhle, kdyby to byla nějak náročná práce, ale byl tu fakt 10 minut a to to ještě protahoval. Teda taky nám ten zámek hned vyměnil, ale ten byl náš vlastní, takže v ceně nebyl!

Štěpánko, s ozdravovnou taky zkušenosti nemám, ale já bych jela hned! Fakt, že teda pro ten doprovod by to mohli udělat levnější, jsi tam přece kvůli dítěti, ale možná právě proto, že věděj, že ho tam nedáš samotnýho :o) V ozdravovně byla moje mamka, ale to bylo před 40 lety :oD, ale líbilo se jí to. A moje sestřenice měla něco s průduškama a odstěhovali se kvůli ní asi na 5 let na hory. Pak zase zpátky do Prahy. Ale určitě jeďte, bude to prima, bude i mezi dětma.
Snad ti tam nebude před personálem říkat stará kozo :oD hahaha.

Honey, tak co práce, asi zabíračka, co? Dřív jsi psala skoro každý den, ale asi se po celodenní práci nechce, co? No aspoň občas ti přeju nějakej ten Hilton :o)
honey 6468
15.1.2005 9:30:17
Ještě k Janě a tomu zámečníkovi - taky se nám to stalo :))) Stálo nás to 1 500, a vypadali jsme před tím zámečníkem jako trubky :))
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 4200  [Dalších 2920 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.