Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
13.1.2005 19:37:01
Markys, mám pro tebe tip na stránku, ze který docela čerpám i pro Verunku (ale i pro sebe ;o)). http://www.enchantedlearning.com/crafts/
- neumím odkaz :o) Je tam tabulka, kde si vybereš téma a skočí ti plno nápadů :o) Verunka se mnou samozřejmě dělá, lepí, vystřihuje, chce dělat to,co já, takže jí dám nějakej přebytečnej materiál a patlá si :o) Bane, je docela šikovná, včera jsem dělala srdíčka (valentýn), tak si obkreslila na papír sama mojí šablonku a krásně to srdíčko i vystřihla :o) A když háčkuju, aspoň mi aktivně zamotává klubíčka. Když šiju, dám jí zbytky látek a buď si je stříhá anebo do nich balí panenky. Je zvyklá, že furt něco dělám, tak už jsme sehraný :o) Štěpánko, držím palce, chudák Štěpánek, furt samý doktoři, to by bylo moc i na mě. Kupte mu něco pěknýho, ať má lepší náladu :o) (to jsou ty moje metody :o)). Ať je brzo fit! Honey, to víš pracovní proces, taky ti nezávidím..:oD |
| honey | 6468 |
|
|
13.1.2005 19:24:24
Ahoj holky!
Teda po dnešku jsem hotová :( Byli jsme v tom Hiltonu (moc jsem si pochutnala :)), ale bylo to dost únavný, už nejsem zvyklá tak intenzivně přemýšlet :)) Štěpánko, tak budu na vás myslet, ať zůstanete doma!!!!! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
13.1.2005 18:31:56
čau holky, jen krátce, neb jsem ještě v práci.
Štěpán má stále horečky, i přes to, že má poslední dvě dávky antibiotik, má strašnej kašel, v noci nespíme, strašnou rýmu, no je prostě celej zahleněnej. Dnes jsem na ORL vyzvedla nějaké lepší kapky do nosu, zítra s ním jedu k dětské na KO. Dneska jsem jí už volala a ona se teda dost diví tomu, že antibiotika nezabrala a že po nich už ani neví, co by mu dala dál. Upozornila mě, že nás možná zítra pošle na Bulovku. Takže držte prosím palce, ať nás nechá doma! Dík, Š. |
| Markys | 12183 |
|
|
13.1.2005 9:52:05
Jani, fajn nápady, to se teda Verunka má! Heleď, a pomáhá Ti? Přiznám se, že já často ztrácím trpělivost, když něco dělám s malou... Ale snažím se:-). Hezké jsou Verunčiny výtvory. Klárku teď nesmírně baví vystřihování a lepení... Pořád ale nemůžu najít dost inspirace tak, aby to bylo akorát pro ní. Kdysi jsem dělala s dětmi, sice staršími, ale už jsem všechno zapomněla:-(, a ani nevím, kam se poděly ty výtvory, co jsem si po leta schovávala:-(((((. No jo, trochu se ale nechám inspirovat u vás.
Léňo, to je fakt dobrý, ještě že jste si ho všimli včas:-). Ještě k tomu čurání, taky jí musíme dávat tak hodinu a půl po usnutí na záchod,nevydržela by to, ale tak si říkám, kdy to už zvládne i sama... No nic hezký den! |
|
|
13.1.2005 8:26:38
Haha, no jo, je to chlap! Já mám zase jednu vadu, když zatloukám hřebík (bydlíme ve starém domě), vždycky mi vypadne obrkus omítky, takže když malujeme a manža sundává ty moje všechny obrázky apod. slunečnic, nachází pod nima ty díry a vraždí mě :o) Ale maluje on, jako kluk to po škole dělal profesionálně (malovali i u Korna :o)), tak mě k tomu nepustí. Pořád zastával bílé stěny a co myslíte? Obývák zelenej, ložnice žlutá, pokojíček fialový (lila) :oD Jen koupelnu, kuchyň a chodbu máme bílou a to jen proto, že maloval, když jsem tu nebyla :o)
Markys, tak co líbilo? |
| Markys | 12183 |
|
|
12.1.2005 19:50:37
Dík za tu adresu, Jani, jdu tam kouknout.
|
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
12.1.2005 19:26:38
Jani ,já jen k tomu stěhování ,mám stejnou úchylku a ještě k tom sama maluju posledně když jsme stěhovali tak malý vzal v nestřeženém okamžiku vrtačku a vyvrtal do zdi 2 pekelné díry :o)).Všem příjemný zbytek dne!
|
|
|
12.1.2005 18:43:39
Markys, ty svoje výrobky jsem přehodila na rodina.cz/nasetradice, to jsme si založily s holkama společný album, abysme furt nemusely hrabat všude možně :o) Teda já tam toho mám suveréně nejvíc, přímo album Výrobky Jana, ale i v jiných albech, kde teda moc není jasné, co je čí, protože se všechny přihlašujeme jako správce.
Já právě vyrvala zbytky lízátka (dostala ho v restauraci) z koberce a co udělám s obtisklýma ručičkama na zdi, to fakt nevím, vypadá to na razítkovací barvu. A to nemluvím o tom, že si propiskou pomalovala obličej. Ta bude řvát, až to budem drbat dolů :oD Dneska jsem celý den přestěhovávala byt, čas od času mě to chytne, pak mi to tu připadá hezčí :o), no a Verunka si sama hrála, tak to jsou následky :o) Holky, já jak teď bylo hezky, a ty maminy jezdily s kočárkama, tak já už chci taky mimí... |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
12.1.2005 14:04:31
Marietto, moc gratuluju! To je prima - máme tady teď Ty, já a Daggy těhu sekci!!!!
|
| Markys | 12183 |
|
|
12.1.2005 12:17:59
Ahoj holky,
tady je taky děsný počasí:-(. Hezká včelka Mája, koukala jsem, že se Ti z alba vytratily ty pěkné věcičky!? Dřív mě některé ruční práce taky moc bavily, ale pak chyběl čas. Teď mám za úspěch, když Klárce něco ušiju nebo uháčkuju na panenky... A úplně chápu, že dáváš Verunce svoje poklady:-). Honey, díky za info. Počkám, jak se to teď vyvine... Marietto, taky gratuluju a držím palečky!!!! Moc! Květo, holky mají pravdu. Věřím, že je to hodně náročné. Ale chce to hooodně trpělivosti a důslednosti. A ono se to zlomí. Hezký den všem! |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.