| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 4200  [Dalších 2900 >>]
Janna + 2 berušky 22270
13.1.2005 19:37:01
Markys, mám pro tebe tip na stránku, ze který docela čerpám i pro Verunku (ale i pro sebe ;o)). http://www.enchantedlearning.com/crafts/
- neumím odkaz :o)
Je tam tabulka, kde si vybereš téma a skočí ti plno nápadů :o)

Verunka se mnou samozřejmě dělá, lepí, vystřihuje, chce dělat to,co já, takže jí dám nějakej přebytečnej materiál a patlá si :o) Bane, je docela šikovná, včera jsem dělala srdíčka (valentýn), tak si obkreslila na papír sama mojí šablonku a krásně to srdíčko i vystřihla :o) A když háčkuju, aspoň mi aktivně zamotává klubíčka. Když šiju, dám jí zbytky látek a buď si je stříhá anebo do nich balí panenky. Je zvyklá, že furt něco dělám, tak už jsme sehraný :o)

Štěpánko, držím palce, chudák Štěpánek, furt samý doktoři, to by bylo moc i na mě. Kupte mu něco pěknýho, ať má lepší náladu :o) (to jsou ty moje metody :o)). Ať je brzo fit!

Honey, to víš pracovní proces, taky ti nezávidím..:oD
honey 6468
13.1.2005 19:24:24
Ahoj holky!

Teda po dnešku jsem hotová :( Byli jsme v tom Hiltonu (moc jsem si pochutnala :)), ale bylo to dost únavný, už nejsem zvyklá tak intenzivně přemýšlet :))

Štěpánko, tak budu na vás myslet, ať zůstanete doma!!!!!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
13.1.2005 18:31:56
čau holky, jen krátce, neb jsem ještě v práci.
Štěpán má stále horečky, i přes to, že má poslední dvě dávky antibiotik, má strašnej kašel, v noci nespíme, strašnou rýmu, no je prostě celej zahleněnej. Dnes jsem na ORL vyzvedla nějaké lepší kapky do nosu, zítra s ním jedu k dětské na KO. Dneska jsem jí už volala a ona se teda dost diví tomu, že antibiotika nezabrala a že po nich už ani neví, co by mu dala dál. Upozornila mě, že nás možná zítra pošle na Bulovku. Takže držte prosím palce, ať nás nechá doma!
Dík, Š.
Markys 12183
13.1.2005 9:52:05
Jani, fajn nápady, to se teda Verunka má! Heleď, a pomáhá Ti? Přiznám se, že já často ztrácím trpělivost, když něco dělám s malou... Ale snažím se:-). Hezké jsou Verunčiny výtvory. Klárku teď nesmírně baví vystřihování a lepení... Pořád ale nemůžu najít dost inspirace tak, aby to bylo akorát pro ní. Kdysi jsem dělala s dětmi, sice staršími, ale už jsem všechno zapomněla:-(, a ani nevím, kam se poděly ty výtvory, co jsem si po leta schovávala:-(((((. No jo, trochu se ale nechám inspirovat u vás.

Léňo, to je fakt dobrý, ještě že jste si ho všimli včas:-).

Ještě k tomu čurání, taky jí musíme dávat tak hodinu a půl po usnutí na záchod,nevydržela by to, ale tak si říkám, kdy to už zvládne i sama...

No nic hezký den!

Janna + 2 berušky 22270
13.1.2005 8:26:38
Haha, no jo, je to chlap! Já mám zase jednu vadu, když zatloukám hřebík (bydlíme ve starém domě), vždycky mi vypadne obrkus omítky, takže když malujeme a manža sundává ty moje všechny obrázky apod. slunečnic, nachází pod nima ty díry a vraždí mě :o) Ale maluje on, jako kluk to po škole dělal profesionálně (malovali i u Korna :o)), tak mě k tomu nepustí. Pořád zastával bílé stěny a co myslíte? Obývák zelenej, ložnice žlutá, pokojíček fialový (lila) :oD Jen koupelnu, kuchyň a chodbu máme bílou a to jen proto, že maloval, když jsem tu nebyla :o)

Markys, tak co líbilo?
Markys 12183
12.1.2005 19:50:37
Dík za tu adresu, Jani, jdu tam kouknout.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
12.1.2005 19:26:38
Jani ,já jen k tomu stěhování ,mám stejnou úchylku a ještě k tom sama maluju posledně když jsme stěhovali tak malý vzal v nestřeženém okamžiku vrtačku a vyvrtal do zdi 2 pekelné díry :o)).Všem příjemný zbytek dne!
Janna + 2 berušky 22270
12.1.2005 18:43:39
Markys, ty svoje výrobky jsem přehodila na rodina.cz/nasetradice, to jsme si založily s holkama společný album, abysme furt nemusely hrabat všude možně :o) Teda já tam toho mám suveréně nejvíc, přímo album Výrobky Jana, ale i v jiných albech, kde teda moc není jasné, co je čí, protože se všechny přihlašujeme jako správce.

Já právě vyrvala zbytky lízátka (dostala ho v restauraci) z koberce a co udělám s obtisklýma ručičkama na zdi, to fakt nevím, vypadá to na razítkovací barvu. A to nemluvím o tom, že si propiskou pomalovala obličej. Ta bude řvát, až to budem drbat dolů :oD
Dneska jsem celý den přestěhovávala byt, čas od času mě to chytne, pak mi to tu připadá hezčí :o), no a Verunka si sama hrála, tak to jsou následky :o)

Holky, já jak teď bylo hezky, a ty maminy jezdily s kočárkama, tak já už chci taky mimí...
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
12.1.2005 14:04:31
Marietto, moc gratuluju! To je prima - máme tady teď Ty, já a Daggy těhu sekci!!!!
Markys 12183
12.1.2005 12:17:59
Ahoj holky,

tady je taky děsný počasí:-(.

Hezká včelka Mája, koukala jsem, že se Ti z alba vytratily ty pěkné věcičky!? Dřív mě některé ruční práce taky moc bavily, ale pak chyběl čas. Teď mám za úspěch, když Klárce něco ušiju nebo uháčkuju na panenky...
A úplně chápu, že dáváš Verunce svoje poklady:-).

Honey, díky za info. Počkám, jak se to teď vyvine...

Marietto, taky gratuluju a držím palečky!!!! Moc!

Květo, holky mají pravdu. Věřím, že je to hodně náročné. Ale chce to hooodně trpělivosti a důslednosti. A ono se to zlomí.

Hezký den všem!
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 4200  [Dalších 2900 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.