| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 4200  [Dalších 2890 >>]
Janna + 2 berušky 22270
12.1.2005 10:43:20
Jo, Léňo, s tím žraním na tom asi budeme stejně. Včera jsem si v půl dvanáctý v noci rozdělala očka a snědla je s jednou houskou, no a páč to bylo dost slaný, dala jsem si navrch vafli se šlehačkou :o)
Ale zase jsem u toho udělala Verunce včelku Máju

snad se jí podobá, Verunka (i manžel, který nemá žádnou představivost :o)) to hned poznala.

Květo, Léňa má pravdu, teď je hyperaktivních děti spousta, za nás to nebylo, my jsme prostě jenom zlobili :o). Ale asi to chce opravdu přísnější výchovu a hlavně důslednost. Ale to asi u všech dětí. Je ještě malej, to ho přejde, neznám žádný 15letý hyperaktivní dítě :o) Ale Květušku mu určitě na starost nedávej. To by bylo moc na každý dítě.

Zatím ahoj, tady leje, tak ani snad nepůjdeme ven.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
12.1.2005 8:09:52
Ahoj holky,
vidím ,že s váhou jsme na tom všechny zhruba stejně,já měla před malým 52 na 162 cm ,přibrala jsem 8 kg pak se mi to podařilo shodit na původní váhu a teď mám 56 a je to na mě vidět pač jsem prcek .Ale podařilo se mi sehnat přes inzerát kvalitní ergometr ,včera jsme ho dovezli tak snad začnu hubnout ,ale s jídlem je to těžký ,když já tak ráda žeru..:o)

Květo ,neber to tak tragicky takových dětí je ažaž .Jessica není hyperaktivní ,ale naopak pomalá a neprůbojná což též není dobré ,já pořád doufám ,že nám z toho dětičky časem vyrostou.Bavili jste se i o té rozdílné výchově?

Dnes jdu s děckama odpoledne k zubaři ,Honzík ještě nebyl ,tak to snad zvládne ,já myslím ,že má zdravé zoubky takže to tam jen okoukne.

Marietě ,těhulkám hodně zdravíčka a ostatním taky ,ahoj!
17.6modrasek13 4288
11.1.2005 19:43:56
Marietto gratuluju a přeji aby bylo všechno v pořádku.

O své váze nemůžu ani psát, protože je to absolutní katastrofa.

Dnes jsme byli s Lojzíkem u té psychiatričky. Její hodnocení se dozvíme v podrobné zprávě. Máme zavést deníček a psát jaký byl každý den. Jinak bude vyžadovat zvýšenou péči a hlavně kontrolování věcí ještě min. 2 roky - tím myslím při psaní úkolů u něho sedět, kontrolovat aktovku, jak se obléká..... A starat se o Květušku, mu asi taky nepůjde. Takže já a práce? Asi jen domácí, nebo částečný úvazek a to tak, abych byla doma když jsou doma i děti.
Květuška byla ve školce v pohodě, jen odpoledne jsem ji slyšela plakat, ale to proto, že tam už byla poslední a myslela si že jsem na ni zapomněla. Přišla jsem pro ni skoro o půl čtvrté. Dřív jsem to nestihla.
Doufám že nebude nemocná, je nějaká rozpálená, má rýmu, ale je taky strašně zlobivá.
honey 6468
11.1.2005 18:15:09
Pardon, Markys, jsem se přepsala, byl to Sinupret, ne Sinecod.
honey 6468
11.1.2005 18:05:58
Ahoj holky!

Markys, Adélka měla takový dráždivý (až na zvracení, aspoň to tak znělo) kašel. Doktorka nám vysvětlila, že kašle proto, že ty postranní dutiny jsou plné a pomalu se uvolňují. A to uvolňování způsobovalo ten kašel. Jak předepsala ten Sinecod, tak se to do dvou dnů začalo uvolňovat, spustila se jí rýma, a kašel postupně ustával. Teď má slabší rýmu, ale to je tou školkou. Zítra je čeká divadlo, tak je celá natěšená.

Štěpánko, teda Tvou váhu bych chtěla mít!!!! Jsem sice o 10 cm vyšší, ale takovou váhu jsem kdysi mívala :(( No nic, už od nového roku na tom pracuju, jezdím na rotopedu a zmenšuju porce, protože můj problém je jídlo. Ale kolegyně v práci jsou až na jednu výjimku štíhlé, a já chci mezi ně rozhodně patřit.

Marietto, MOC GRATULUJU!!! A budu držet palce!!!!!!
Janna + 2 berušky 22270
11.1.2005 11:26:49
No a Štěpánko, co je to 59 kilo!!!:o) Já mám 66 a vůbec mě to neštve, měřím teda 176, ale i tak jsem kus ženský :o)
Janna + 2 berušky 22270
11.1.2005 11:22:36
Marietto, sice tě zatím neznám :o), ale moc gratuluju a držím palečky , neboj, všechno bude v pořádku. My tady o těch neúspěších víme své :o( My se zatím snažíme jenom měsíc, tak si moc nedělám iluze, že to bude hned.

Verunka se sice nepočůrává, ale musím jí tak v deset, jedenáct, jak jdu spát, ještě vzbudit a dát jednou vyčurat, pak to vydrží tak do devíti do rána.

Jo o domečku jsem ve hračkách psala. Fakt si s ním hrozně hraje. Včera jsem obětovala ze své někdejší sbírky miniatur jednu lampičku, několik váziček a hrníčků, telefonek atd. a dala jí to tam :o) Co by pro ně člověk neudělal. Když si představím, jak jsem to dřív opečovávala, kousek vyšel tak na stovku a teď jí to dám na hraní.........:o)
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
11.1.2005 10:38:29
tak se po sto letech zase ozývám, dlouho jsem se neozvala, ale přiznávám, že vás občas chodím "šmírovat". Já v poslední době chodila na net málo, a téměř výhradně na zamlklinky. Jsem od půlky listopadu na neschopence. Navíc jsem neměla moc přístup na net, jen vytáčený připojení od telecomu, takže jen večer. Od prosince mám lepší tarif, takže teď už budu častěji na internetu...

Koukám, že je tu docela marodka, držím palečky ať se ze všech chorob dostanete v pohodě. U nás to ujde, občas trošku rýma, ale to je školkou, s tím se nedá nic dělat... Ve školce pořád pohoda, občas máme problém ho dostat domů :-))) Jediný co nás trápí je noční počůrávání, vzdali jsme to a začali zase dávat plínu. Prostě je to kluk a těm to trvá dýl...

Teď už můžu přiznat barvu :-))) Dneska začínám 13tt :-)) akorát jsem to tajila, protože jsem měla velký strach po předchozích neúspěších. Navíc mě od počátku trápí nevolnosti, teď se mi trošku ulevuje, ale pořád mi není dobře. Teď už to vypadá dobře, jen mi pnašli pro změnu protilátky na toxoplazmozu, tak uvidíme, včera jsem byla na kontrolních odběrech, tak uvidíme co mi řeknou...Jinak jsem od půlky listopadu na neschopence, protože mi jednak není dobře, a navíc jsem byla ve výpovědní lhůtě, protože jsem v říjnu podala výpověď...

Mějte se krásně, ozvu se častějc :-)))
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
11.1.2005 10:04:41
Jano, já to asi blbě napsala. Když jsem rodila, měla jsem 62-63 kg. Před těhotenstvím asi 52. No a teď vážím 59! Na výšku 160 to už je docela dost...
I my Štěpánkovi ze začátku kupovali "úplatečky" za to, že byl ve školce. Ale teď už to nebylo potřeba.

Tak hezký den, Michal dnes dělá doma, tak se k PC nedostanu.

Š.
Markys 12183
10.1.2005 22:32:42
Honey, díky. A jaký kašel měla Adélka? Klárka hezky odkašlává, sice nekašle pořád, ale prostě kašle. V pátek jsme byly u doktorky. Dala jí Mucosin sirup, tak uvidíme. Rýmu měla trošku minulý týden a teploty ty u ní téměř neznám, ťuk, ťuk, ale v tom bude asi po mně:-).

Jani, já už vím, že ty jsi o tom domečku psala do diskuse o hračkách? Tehdy jsem se na tu jejich www stránku dívala a chvilku o něm uvažovala také. Je moc hezký a cenově fakt dobrý. Hezké domky s výbavou mají na Olymptoy, ale ty ceny:-(.
My jsme jí nakonec dokoupili nějaký nábytek (pokojíky, záchod a kuchyňku) k panenkám, co už měla, něco dostala k narozeninám a něco pod stromeček. A uspěli jsme:-). Je to někdy náročný, vymyslet dárky tak, aby se jí hlavně líbily, a aby se tu až moc nemnožily:-)... Mně se toho líbí tolik, dovedu si živě představit sebe jako holku, jak bych byla odvázaná třebas z těch věcí na panenky... Za nás byl holt ten výběr trošičku jiný, ale je fakt, že se mi s malou vybavuje spousta věcí z dětství i ty hračky, co člověk měl:-).

To ZOO je fajn, ty davy už míň... Ale už se tam docela těším.

Tak hezký večer a brzké uzdravení marodům.

[<<Předchozích 1300] Názory 13011310 z 4200  [Dalších 2890 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.