Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
10.1.2005 19:55:28
Já to s tím styděním myslela z legrace, jasně že jsem šťastná, že je zdravá :o) Poznám to podle zlobení a spaní, jak je hodná a spí, něco s ní je :o) Tudíž zlobí furt :o)
Jak že tloustneš, když máš o 3 kila míň??? :oD Já mám stejně jako před porodem a jsem ráda, přibrala jsem ke 20 kilům a dloooouho je shazovala, ale zase musím přiznat, že nijak drasticky, protože já prostě nevydržím nejíst :o) Pozdravujeme Štěpánka a myslíme na něj, ať se brzy uzdraví. ALe jasně že i ostatní marody, ahoj. |
|
|
10.1.2005 19:49:11
Předtím jsem to musela utnout, manželovi přišel kámoš na hraní nějaké inteligentní hry...:o) To ještě netušili, že s nima bude "hrát" i Verunka, já se jenom v kuchyni usmívala...:oD
Honey, Hilton, tam já se v životě nedostanu :o) S prací to máš teda zatím fajn,viď. Ta Asie mě taky hrozně vzala, psali, že tam z moře tahaly utopený maminy se svejma dětma v náručí, hrůza, úplně mě z toho mrazí :o((( Taky jsme poslali aspoň ty SMS. Připadám si trošku divně, že my tu tlacháme o takovejch blbostech a tam tohle... Verunka dneska brečela ve školce prý jen "trošinku" když měly obědvat, takže už se to lepší, minule to bylo kvůli svačině, posouvá se to...:o) Když jsem pro ní přišla, měla i dobrou náladu, nebyla ubulená :o) Takže jsme koupily koníka za 38,-, je z něj na větvi. A já jí vymejšlím bůhvíjaký dárky. Předvánoční dárky - no my to prostě nevydrželi a dostala ho už před štědrým dnem :o) Domeček je od Gullivera, bylo to po výstavě v Letňanech, když se objednalo 5 sad nábytečku celkem za 2000, domek byl zdarma, teď už asi není, takže celkem 4000. To je rozdíl,ne? Holt já umím vychytat akce :o) Ještě maj takovou kuchyňku, ta je taky dost dobrá, je větší než ten nábyteček v domečku, stojí 1500. Juj, to jsem se zase rozšoupla... |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
10.1.2005 19:40:25
ahoj!
tak Štěpán měl i dnes horečku, nemohla jsem se od něj ani hnout, i když to vypadalo, že spí, tak jen co jsem šla vedle, hned začal brečet a volal mě. Teď malinko ožil, chudák má průjem, teď to ani nedoběhl, tak se rozbrečel, že se pokakal, tak jsme ho museli uklidńovat, že se vůbec nic nestalo, byl z toho špatnej... Jano, jak stydíš??? Buď ráda že máš holku takhle zdravou, Štěpán byl taky v pohodě, rozstonal se až v listopadu a bohužel se z toho nemůže vyhrabat. Nevím, do jaké míry to souvisí se školkou. Teď ho tam zatím dávat nebudu, uvidíme co únor no a pak už snad bude veseleji. Příští středu je ve školce schůzka, já jsem zrovna v práci, tak tam půjde asi Michal. Jsem zvědavá, kolik tedy budeme platit, maximálně jsem četla že by to mělo být 450 Kč. A taky se dozvíme, kolik se bude platit SRPŠ. Teď je to 500. Honey, tak ať se Ti v práci stále daří. V Hiltonu jsem si coby těhulka koupila brýle, nosím je pořád a jsem s nimi stále spokojená. Oni totiž jednou za rok chodí k nám do práce a nabízejí zboží se slevou, takže jsem si je už dříve omrkla. Co se týče ZOO, tak ta je opravdu teď super, ale zrovna jsem říkala, že čím víc tam otevírají pavilonů a dělají něco nového, tak tím víc tam proudí davy lidí a já se tam nehodlám mačkat. Naši teď jeli za bráchou, bydlí tím směrem, a do ZOO prej byly několikakilometrové kolony... Upekla jsem muffiny. Jé, to je dobrota... Já strašně tloustnu, teď jsem se vážila u mámy a mám o tři kila míň, než jsem měla před porodem. To je hrůůůůza. Naopak Štěpán od toho listopadu výrazně pohubnul. Tak se mějte hezky, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
10.1.2005 18:02:09
Ahoj holky,
tak dneska to bylo v práci poměrně klidný, kéž by to tak vydrželo i nadále. Ale už teď ve čtvrtek máme na celý den naplánované jednání s reklamní agenturou, ještě že je to v Hiltonu, tam dobře vaří :) Vím to proto, že tam jednou bydlel tchán a pozval nás tam na oběd :) Ještě k těm zvířátkům - dneska jsem četla v MF Dnes, že v pražské ZOO plánují otevřít "dětskou" zoo a vodní svět. Tak už vím, kam budeme chodit na jaře :) Markys, a byly jste na nějakém vyšetření? Možná má Klárka nastydlé vedlejší dutiny, Adélka taky měla v prosinci skoro 3 týdny kašel, bylo to bez rýmy a bez teplot, ale doktorka jí nasadila kapky Sinupret, a ty pomohly těm ucpaným vedlejším dutinám. Jsou teda pěkně hnusný na chuť :(, a je v nich alkohol, ale úplně minimální množství, neměly by se brát po 17. hodině kvůli nabuzení organizmu, ale přes tu všechnu hrůzu pomohly. |
|
|
10.1.2005 17:57:21
Čauky holky!
Teda Štěpánko, to je otřes, chudák Štěpánek, je mi ho moc líto. Myslím, že tu imunologii byste určitě měli zkusit, prd tomu rozumím, ale to přece nejde, aby byl furt takhle hotovej, chudák. Třeba mu poraděj něco na posílení imunity. Myslíš, že to někde chytá, třeba ve školce? Holky, já se úplně stydím, ale Verunka snad vůbec není pořádně nemocná. Sentam zakašle nebo zasmrká, ale to je nic. A horečky měla snad jen dvakrát v životě :o) Jsem za to moc ráda. |
| Markys | 12183 |
|
|
10.1.2005 11:34:01
To se muselo dětem líbit, Květo! My občas chodíme krmit kozy, malá se do toho děsně hrne, ale nakonec se bojí a nedá jim ani lísteček:-).
|
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
10.1.2005 10:50:39
Lamu krmila ošetřovatelka v ZOO v Ostravě, aby vydržela klidná a nechala se hladit. Byli jsme pozvaní na otevírání nového želvária pro suchozemské želvy a při té příležitosti nám předvedli samečka Lamy, ošetřovatelka měla plné kapsy mrkve a jablek. Bylo krásně. a bylo to v říjnu 2004.
Ještě jsme potkali bílého páva, taky nám šel naproti. |
| Markys | 12183 |
|
|
10.1.2005 10:44:06
Ahoj holky,
teda Štěpánko, to mě mrzí:-(. Klárka vlastně letos ještě ve školce nebyla, má kašel a nějak se ho nemůžeme zbavit. Sice není nijak strašný, ale stejně. A já jsem taky pěkně nastydlá, naštěstí manžel už je z toho venku. Honey, bezva, co píšeš o práci, zní to spokojeně:-). Tak jen tak dál, jen ať Tě ale neupracují:-)))). Jani, moc hezké fotky, jen jsem přemýšlela, jak je to s předvánočními dárky:-). Úžasný domeček. To hraní na princeznu dobře znám:-)))). Květo, a kde jste krmili lamu? Taky mi bohužel nejde zvětšit ta s tou želvou a ještě ta "namáhavá práce":-(. Květo, u nás se do školky může nastoupit taky až v den 3.narozenin, navíc děti matek, co jsou doma, tam nemůžou spát... A často berou jen ty tříleté děti, jejichž matky opravdu nastupují do zaměstnání... To jsi dobrá, že si přibereš na hlídání ještě dalšího prcka. A bude to denně? Já občas jen hlídám neteřinku a jsem z toho hotová... Ta Asie mě taky pěkně vzala, třebas ta matka, co musela pustit jedno dítě, to starší... Odhaduju, že bylo ve věku našich prcků. Jak Sophiina volba, naštěstí tohle dobře dopadlo, uf. Štěpánko, ta krční páteř je pěkná potvůrka. Před pár lety mě trápila asi půl roku, než se přišlo na to, že je "jen" zablokovaná... A pak dva měsíce rehabilitací. Tak Ti držím palce, ať se z toho brzo dostaneš. Tak holky, hezký den! A marodi, uzdravujte se! M. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
10.1.2005 10:43:25
Štěpánko, nevím jak ty fotky ukládat, když jsem nechala původní velikost, nešly mi vložit. Poradíte mi co s tím?
Poslední dobou se mi špatně vkládají i příspěvky. Chtěla bych změnit ikonu na vlastní obrázek, ale jsem laik...... O doktorce bych mohla psát romány..... O jednom známém naše obvoďačka prohlásila, že je prolezlý rakovinou a diví se že ještě vůbec chodí. Zítra jde Květuška do školky, má trochu rýmu, ale snad to bude dobrý. Těší se, tak jsem zvědavá. Přijdeme pro ni až dost pozdě odpoledne. Školka je do čtyř, musíme to stihnout. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
10.1.2005 9:17:03
Ahoj v pondělí,
teda Štěpánko ,vy se z toho na chvíli vyhrabete a zas marodíte .Malý taky trpí na horečky ,vždycky má 39,5 a čípky ani ibalgin nezabírají ,zabírá nám pouze vlažná sprcha je to sice drsné vždycky brečím s ním ale za 15 min je to mnohem lepší ještě se prý má po 4 hod střídat ibalgin a čípky ,když je to nejhorší .Držím palce ať už jste v pořádku ,s krční páteří ti neporadím naštěstí s tím nemám zkušenost :o) Dagy ,byli jsme u dr. Hály a je fakt příjemný a jak už jsem psala tak i poctivý ,kéž by takový byli všichni doktoři .Kamarád vezl maminku (byla po nějakou dobu po ozařování) o víkendu do nemocnice , dovolil si zaklepat na dveře a doktorka ho spražila ,že to snad chvíli počká ,maminka do večera zemřela. Co se stalo v Asii je naprosto šílené a hrozné ,včera jsem se dívala na Primě na Svět 2005 ,byly tam autentické záběry byla jsem z toho celý den rozhozená.Smskama jsme taky přispěli ,myslím ,že by mělo být automatické tyto sms nezdaňovat ,no hlavně ,že je to napadlo . Květo, naše děcka vstávají taky o víkendu v 6.30. a v týdnu Jessicu nemůžu v 7 vzbudit ,přitom chodí spát pravidelně v 20h .Pak napiš jak jste dopadli v ped.psych. poradně. Mějte se krásně ,přeju hezké pondělí! |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.