| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 4200  [Dalších 2870 >>]
honey 6468
10.1.2005 6:53:53
Štěpánko, vy si teda vybíráte :(((

Adélka měla taky v noci hodně plný nos, nemohla dýchat, tak jsem jí několikrát budila, aby se vysmrkala. Robert je doma, tak jí dneska nepošlu do školky. 12. ledna jdou do divadla, tak chci, aby tam byla v pořádku.

Na krční páteř bohužel nic neznám, jenom mne napadlo, jestli třeba nemáš na spaní příliš vysoko polštář. Pokud Ti nenajdou nic neurologického, tak by to mohlo být ono.

Na Asii jsme taky přispěli, a to dárcovskýma SMSkama, a po té, co zrušili, že DPH šlo státu, jsem udělala ještě další kolo. A jinak silně uvažuju o tom, že do budoucna bychom adoptovali nějakého sirotka, asi ze Srí Lanky.

Já snídám a piju kafe, chystám se psychicky do práce.

Přeju všem hezký den!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
9.1.2005 21:31:39
ahoj holky, koukáme na koncert pro Asii na Óčku, poslali jsme SMS, je to strašný, co se tam dělo!
Včera jsme byli s malým na pohotovosti na Bulovce, odpol. začal z ničeho nic ošklivě kašlat, v noci hořel, měl zimnici, měl problémy se nadechnout. Dr. nás poslala na ORL s podezřením na laryngitidu, to se naštěstí nepotvrdilo, nicméně má hltan celý nateklý a pravděpodovně to způsobuje nějaká bakterie, takže opět antibiotika. Přesto, že dnes jsem mu dávala paraleny-čípky a Ibalgin na teplotu, měl stále skoro 39 a i teď hoří. Má ještě kapky na ten kašel, bere to vše statečně, ale já se z toho asi už zblázním. Takže školka zase až někdy na konci měsíce, asi ho nechám doma dýl a vyrazíme na tu imunologii.
Mně strašně bolí krční páteř /nepsala jsem to už?/, takže jsem si koupila límec a známá mi shání neurologa.

Jano, pěkný fotky. Štěpána zaujal domeček na panenky.

Květo, fotky jsou malý a nejdou mi ani zvětšit /třeba ta se želvou/, takže toho bohužel moc nevidím. Jinak nám vzali Štěpána taky až v den jeho 3.narozenin do školky...

Mějte se hezky, úspěšný příští týden přeji
Š.
17.6modrasek13 4288
9.1.2005 7:05:00
Ahoj všem v neděli.
Naše adresa je rodina.cz/koselkovi
Po velkém úsilí jsem vložila 2 fotky a nemám na to náladu, pořád mě Rodina vyhazuje.
Děcka už vstávaly v 5.30, no jo je víkend, tak proč by odpočívali. Ale přes týden musím chystat budík, aby Lojza nezaspal do školy. Mě vyhnali z postele, neusnu, a odešli si hrát do pokoje.
Dostala jsem pořádnou rýmu, Lojza i Květuška kašlou.... Už mě ty nemoce nebaví.
Od zítřka mám hlídat kluka kamarádce, který bude mít 3 roky v dubnu. Získala práci a ředitelka ve školce jí ho odmítla vzít, protože 3 roky nemá. Mají málo dětí, on je šikovný, podle internetových stránek www.dolnibenesov.cz berou od 2.5 let, ale vše záleží na lidech. Kdyby byla konkurence, jinak by se chovala.
Janna + 2 berušky 22270
8.1.2005 17:09:22
Achjo, původně jsem chtěla napsat, že jsem dala nové fotky do alba...:o)

Květo, máme rodina.cz/vokralka
a vy? musím si to uložit.
Janna + 2 berušky 22270
8.1.2005 17:08:18
No jo, Honey, víš, že já taky tušila, že něco není v pořádku? Přestalo mi totiž bejt špatně a tak divně jsem se cítila, ale byla jsem u doktorky a ta nic nepoznala, až ten UTZ. A hlavně, můj táta mi od začátku říkal, že má špatnej pocit, ať na sebe dávám pozor. On se zatím docela vždycky trefil - i pohlaví a tak. Takže musím říct, že jsem to ořvala, ale zase dech mi to ani nevyrazilo, teda jasně že jo, ale nebyla to taková bomba.

Květo, na Verunku úplněk nepůsobí - zlobí pořád :o)

Tak jsem holky zvědavá, která bude těhule první :o)

Jdeme dělat bramboráky, Verunka určitě bude chtít strouhat, takže pak budu do desíti uklízet kuchyň :o) Ahoj.
17.6modrasek13 4288
8.1.2005 5:21:27
A ještě na téma mimi - když jsme se s Pavlem na to téma bavili, nechce ani slyšet a poradil mi Květuščinu panenku, dobrý vtip, jsem asi praštěná.
17.6modrasek13 4288
8.1.2005 5:19:43
Ahoj holky, nemůžu spát tak píšu. V jednom pokoji příšerně kašle Lojzík, Květuška před chvílí usnula, jinak kašlala víc než hodinu u nás v posteli. To zas bude víkend. Všechno dělá počasí.
Květuška mi spí ještě po obědě, chodí spát tak ve 12.30 a vstává po třetí hodině. Večer usíná po 20 hod. Když je ve školce, taky spí, a večer usíná po večerníčku, někdy si zaleze do postele dřív. V úterý jde do školky, já musím s Lojzíkem k psychiatričce, má problémy s chováním - projevuje se u něj hyperaktivita.
honey 6468
7.1.2005 21:11:50
Pardon za chybu - u spaní mělo být správně napsáno "u nás to je takto" :))

Ještě jsem si vzpomněla, že dneska u nás ve školce viselo oznámení, že zatím máme zaplatit těch 300 Kč přímo ve školce, a zbytek (stále se neví kolik), až budou vědět víc.

Jinak ještě k tomu CRP v ordinacích, tak dneska jsem četla v MF Dnes, že se plánuje, aby to bylo všude, prostě to má být standardní vybavení ordinací, což mi přijde jako dobrý nápad, zvlášť v těch dětských.
honey 6468
7.1.2005 20:51:34
Ahoj holky!

Hlásím se z prvního pracovního dne, teda půldne :) Moc oceňuju, že je to jenom na 4 hodiny. Kolegové to na mně valej ze všech stran, ale mám výhodu, že vím, o co se jedná, akorát to potřebuju obnovit a že znám ty lidi a oni znají mně. Jít někam úplně jinam, co jsem původně taky zvažovala, by teda bylo hodně náročné, o moc víc, než jsem si myslela.
A hned první den jsem přišla pozdě, protože v noci mi šíleně pískalo a zvonilo v tom pravém uchu, tak jsem hned šla k ušní. Ona mi furt tvrdí, že to mám od krční páteře, ale nevím, nevím .... zvýšila mi dávky léků, a poslala mně na audio=kontrolu sluchu. Už jsem na něm byla (mimochodem slyším výborně, akorát s těma zvukama ještě víc, než bych chtěla :)), to dostanete sluchátka na uši a do ruky tlačítko, které se má zmáčknout, když uslyšíte zvuk. A ty zvuky jsou hoooodně potichu, takže fakt slyším skvěle, akorát to mám ještě s přídavkem.

Léňo, věřím, že jsi si oddechla, když vás vyřadili z evidence. Já měla jako dítě šelest na srdci taky, dneska naprosto bez následků; naopak, když to řeknu někde u lékaře, tak se ještě diví :)

Jani a Markys, taky se přidám :( Stalo se mi to ještě před Adélkou, a nejspíš to bude jeden z důvodů, proč nemám odvahu do toho jít znovu. Ale já tehdy od začátku tušila, že je něco špatně, no a taky to tak skončilo. U Adélky byl ten pocit úplně jiný, to se nedá srovnat, ale strach jsem měla až do konce.

Štěpánko, tu kosmetiku moc závidím, ale jakmile mi přijde první výplata, tak jí frčím utratit na kosmetiku, masáže a podobné radůstky :)

Už nevím kdo se tady ptal na školkové spaní, tak u je to takto - Adélka už od léta nespala po obědě, takže jsme na to ve školce upozornili. Ovšem tam spí :)) Já vím, mají aktivní program, jí to unaví, a taky spí všechny děti kolem, což je asi nakažlivé :), ale teď od začátku týdne posouvá večerní spaní. Stále jí ukládáme kolem deváté, ale ona klidně juchá ještě v 10, a včera až do 11(!), ale to už jsem byla dost naštvaná. Bohužel (nebo bohudík) jí ráno vůbec nevadí buzení, takže jí tím ani nemůžu vyhrožovat :)) Hlavně že je zdravá! :))))))

Přeju vám hezký víkend!!!
17.6modrasek13 4288
7.1.2005 17:54:30
Nějak nestíhám číst, ale je bezvadné, že píšete. My jsme bydleli s Pavlem u mých rodičů, mají rodinný domek - přímo vilu, velkou, mohly bychom tam bydlet všechny tři s rodinami, ale bohužel to nejde. Moje mamka má dost blbou povahu, je náladová, kontrolovala mi pořádek, neměla jsem samostatnou kuchyň, protože tam bydlí ještě babička, taťka to sice chtěl předělat, ale ona byla proti. Dost mi mluvila do výchovy, všechno bylo špatně, srovnávala Lojzíka s jinými dětmi.... Odstěhovali jsme se po 9 měsících společného bydlení. Odešla starší sestra a před Vánocemi mladší. Bydlíme daleko, což mě hodně mrzí, máme sice jen dvoupokojový byt, ale máme svoje. Tchyně nic moc, však víte..... Včera volala Pavlovi, řekla mu, že mi nevolá, protože Pavel tam stejně přijde.
S mojí mamkou vycházím skvěle, navštěvujeme se, oni jezdí k nám, my na prázdniny.... A když začíná být dusno, tak odjedeme.... Voláme si tak 3xtýdně, vidíme se min.1 měsíčně, když jsou děti zdravé, tak 2x. A teď máme Modráska, tak budeme jezdit častěji, můžeme se sbalit a jet, cesta trvá 2hodinky, Pavel jezdí opatrně a rád.
Dnes mi řekl, že ho nebaví jezdit tady po okolí, ale někde dál.
Zítra u nás budou chodit Tři králové, potom schováme stromeček ...
Děcka strašně zlobí a můžu potvrdit, že každý je jiný. Lojzík byl spavý, Květuška do 2 let vstávala 4x za noc.
Holky působí na vaše děti ještě úplněk? My už máme delší dobu klid, tak mám radost. Ale když se Květuška v noci vzbudí, podíváme se na tmu za oknem. K nám do postele může až dovolíme, tak v 5 ráno, dřív ne. Ale obdivuju ji, jak se může vyspat, spí s medvědem, slonem, a myškou - to jsou docela velcí plyšáci, a má dvě panenky - miminka a pejska a malého zajíce.
Přeji všem krásný víkend.
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 4200  [Dalších 2870 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.