Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markys | 12183 |
|
|
7.1.2005 14:02:33
Ahoj holky,
teda Štěpánko to je dobrý s těmi botami, hlavně že ho berou ženský nohy:-)!! No, Daggy, proboha matka-důchodkyně?!:-) Sice nevím, kolik Ti je, ale taky mi to pobavilo. Konečně, když byla moje maminka v mým věku, tak já už byla na gymplu:-).... To už Klárka teda nestihne........ já vím, byla jiná doba:-). Jani, taky si říkám, že se u dalšího těhu budu pěkně bát. U Klárky to bylo tak nějak v pohodě, sice mi bylo dost zle asi 4-5 měsíců, ale pak už jsem si pěkně chodila na túry, po Adršpachu a dalších podobných.. Hm, ty potraty jsou smutný, asi to musí být ještě horší, když se to někomu děje opakovaně u prvního:-(. A máš pravdu, raději něco veselejšího. Já už se teď moc těším, až... Holky, jak Martina před časem psala o tom vyšetření CRP, tak je o něm v novém Reflexu zajímavý článek. Teď ho nemám po ruce, ale kdyžtak ještě napíšu. Snad bude časem všude. A chvilku jsem hledala na netu a zjistila, že ho Klárčina doktorka má taky, potěšilo mě to. My tam totiž moc nechodíme:-), teda lépe řečeno nechodily, neb dnes jsme tam byly, protože se pořád nemůžeme zbavit toho kašle, takže jsme dostali nějaký sirup. Léňo, to je bezva, že už je Honzík v pořádku! Hezký den! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
7.1.2005 11:13:39
A propós Daggy, čím se živíš, že můžeš v práci chodit na rodinku? :oD
|
|
|
7.1.2005 11:11:42
Daggy, tak to my jsme bez šance, že bysme něco podědili. Sice oboje rodiče domy maj, ale tak nějak blbý. Od manžela je tam ještě švagr a naši jsou v děsný prd... bez krámu, beze všeho, 10čp. Koukám na internet po chaloupkách, jsme šikovný, opravili bychom si to sami :o) resp.manža, ale ty peníze..... Se máte!
Štěpánko, taky jsem se tu chechtala, Štěpánek je teda ujetej. No holt aspoň se to dobře vyvíjí, že je na ženský :oD |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
7.1.2005 10:43:58
Cha, cha, Štěpánek tak malý a už fetišista!
Tak to my Jani máme s tím domkem přesně podle přání - malinký, velikostí 3-pok.byt, v budoucnu se dá upravit půda, zahrada tak akorát (samozřejmě jenom trávníček a jehličnany), v klidné čtvrti a přitom deset minut od centra. Bydlíme v okresním městě, což mi přijde tak akorát. Domeček je po manželových rodičích, díky jim za to. D. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
7.1.2005 10:36:02
ahoj při pátku,
tak Honey už odpočívá v práci... Daggy, tos mě pobavila, s tou matkou-důchodkyní... Léňo, no vidíš a vy jste určitě dlouze vybírali dárečky a nakonec si Honzík cení žrádla pro kocoura. To je jako Štěpán, když se ho někdy před rokem ptali, jak se jmenuje a všem tvrdil, že je Šimpanz. Horší pak bylo vysvětlovat kamarádce, proč její dceři říká gorila a proč jí samotné říká socha...už spolu nekamarádime... Markys, to kdybych já Štěpánovi řekla, že po něm hodím pantofli, bude blahem bez sebe. Pořád by mě totiž zouval a sundaval ponožky, protože miluje "bosatý nohy".Už loni v létě ve Stromovce vyhrožoval, že bude zouvat i kolemjdoucí ženy a teď jak jsme byli v Letňanech v bazénu, tak z ženských nohou nespustil oči. V kabince se mě pak zeptal, jestli mi je může olíznout...no, nevím, co to je a doufám, že ho to přejde... Kosmetika byla dobrá, mají tam hypoalergenní kosmetiku, rovnou mi udělali i nehty, jo, chtělo by to chodit pravidelně. Byla jsem tam od 8 do 9,30. Akorát nezvládla závěr, kdy mě bez mého vědomí nalíčila podle sebe a to jsem myslela, že půjdu domů kanálama. Takaže jsem to hned smyla. Mějte se pěkně, Š. |
|
|
7.1.2005 10:01:19
No, vy jste se teda rozšouply...:o)
Honey, tak jak je v práci? Ne abys zanedbávala své povinnosti a chodila v pracovní době na rodinu!!!:oD Markys, to mě mrzí s tím potratem, ale stává se to. Já teda měla v srpnu zamlk.těhot. a museli mi to mimi vzít, taky děs. Prostě ze dne na den bylo po a my se tolik těšili. A to už byl 14.týden. Chjo, to je život. Nicméně snad jsem v pořádku, řekli, že z jednoho takového případu nelze nic usuzovat, že se to prostě stává. Že by třeba bylo nemocný, tak to příroda vyřešila sama. No teď už se mi to kecá, ale v té době to byla hrůza. Ale myslím,že až budu zase těhotná, budu se o to miminko děsně bát, aby se zase něco nestalo. Tak se dej do kupy, a začněte se snažit, to je nejlepší lék :o) Mě docela překvapilo, když se mi to stalo, že najednou se okolo mě vyrojilo plno holek, který taky potratily. Ono se o tom moc nemluví, takže já o tom mluvím otevřeně, aby ostatní věděly, že se to stává a není to nic nenormálního. Doktorka mi řekla, že skoro každá ženská si tohle aspoň jednou prožila. Ale tenkrát mě to moc neuklidnilo, brečela jsem, kudy jsem chodila :o( No nic, tak veseleji. Já budu až podle druhého dítěte usuzovat, jestli chci další. Hlavně podle zdravotního stavu. Na uřvaný dítě jsem zvyklá, takže to mě z míry vyvést nemůže :o) Ale nevím, jestli platí, že druhé bude jiné. Ségra má dvě a obě nimlich to samý - rozmazlený uřvaný kojený děti. Máme to v rodině...:o) Taky bych ráda odvozovala od toho, jestli se někdy v budoucnu zmůžeme na domeček (alespoň malou chaloupečku :o), moc po ní toužím, ale ty peníze.....). Ono když můžeš děti vyšoupnout na zahradu a kočárek postavit pod okno, je to hned o něčem jiným. Ale z města bych nešla, nechci dětem odepřít všechny výhody s tím spojené, ale na takovej občasnej útěk z města by se to hodilo. No ale to jsou jen takový moje sny...:o) |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
7.1.2005 9:15:07
Ahojky dnes z práce,
Honey gratuluju, myslím taky, že je to super nejdřív na 4 hodiny. Já chtěla jít do práce taky na 4, max.na 6 hodin, no dopadlo to zatím jinak. Takže ať ti to šlape! Štěpánko do toho (musím podporovat porodnost). Neboj, druhé děťátko bude úplně jiné! (takže mě teď čeká nějaký nespavec, Viktorka spala celou noc od 4 měsíců). Jsem zvědavá. Zas holky moc dlouho neváhejte, ať nejste takové matky-důchodkyně jako já. Léňo, byly jste u dr.Hály? Je hrozně příjemný,že? Tak to je dobrý, že jste v pořádku, my už taky nemusíme chodit. Viktorka mi ze školky taky neřekne nic, ani co měli k obědu, ale taky si pořád prospěvuje a sama skládá písničky ala páté přes deváté. A pořád nám nosí nějaké věci, že nám přinesla "dárek". Čau D. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
7.1.2005 9:01:11
Ahoj holky,
než jsem přelouskala včerejší příspěvky tak mi vystydlo kafíčko :o)).To je fajn ,že to tu tak žije. Honey,gratuluju k práci ať se ti daří!! K těm druhým dětem já mám děti o 6 let po sobě ,bylo fajn ,že jsem byla doma ,když šla Jessica do 1 třídy.Říká se ,že jsou děti pak jedináčci ,ale mě to ani nepřijde malá je taková jeho ochranitelka .Já jsem od bráchy starší o 2 roky a myslím ,že mají moje děti podobný vztah .Ale teď bych třetí mimi nechtěla ,měli jsme s Honzou docela zátah a těším se mezi lidi do práce .Třeba se do toho časem pustíme ,ale roky letí... Radko ,taky ti závidím dovču :o) Ať vám to výjde!Já už se chystám oběhnout cestovky a budu se u těch katalogů ohřívat...Pojedem až o letních prázdninách. Včera jsme byli na utzv srdíčka ,pan doktor zjistil co mu tam dělá tu šelest ,ale není to nic co by se mělo dál nějak sledovat ,tak nás vyškrkli z evidence .Ale měli jsme tam nahnáno ,vyšetření trvalo strašně dlouho ,všelijak malýho obraceli ,bylo vidět ,že je doktor pečlivý .Ptal se ho co dostal od ježíška a Honza mu řekl ,že žrádlo pro kocourka:o) Se školkou jsme na tom jako Jana není z čeho vybírat ,je tady jedna školka na vesnici,teď se jim mění vedení tak uvidíme co bude dál ,ale nijak si nestěžuju .Ještě je možnost ho dát do školky do Hodonína ,jsme tam oba zaměstnaní ,ale zatím to necháme tak jak to je. Tak jsem se rozkecala ,asi jste mě nakazili ,mějte se ,přeju hezký den! |
| Markys | 12183 |
|
|
6.1.2005 22:05:55
Ahoj holky,
teda vy jste se dnes rozjely, ale to je dobře:-). Radko, taky Ti to teplo mooc závidím! Kdyby tu byl aspoň ten sníh... Tak si to musíš užívat i za nás:-). Klárka je taky děsně ukecaná, dokonce jí občas radši strčím nějaké jídlo do pusy, obzvláště když si potřebuju s někým popovídat, to je jak nabitá energií, takže se jí teď snažíme stále vysvětlovat, že nesmí skákat do řeči a počkat... Uf.. Ale když jí vedu ze školky, tak z ní nedostanu ani slovo, co tam dělali, maximálně, co bylo k jídlu. Spíš navečer vypráví o tom, jak si hrála s Adámkem, on, že byl třeba král a ona nevěsta a děsný story. Ale co dělají mi neřekne. Spíš zpívá nové písničky. Teprve až na nástěnkách občas najdu nějaký její výtvor. A když jsem s ní před Vánoci dělala papírový řetěz, tak už ho uměla, ale neřekla, že už by ho dělali... Ale nějak neřeší otázku, co dělám já, zatímco ona je ve školce. Dlouho před nástupem jsem jí říkala, že budu chodit taky do práce jako tatínek, ona ví, že jsem tam párkrát byla, ale že i bývám doma nebo u doktora. A Jani, když jí řekneš, že jdeš něco zařizovat.. Taky bych klidně občas uplácela, ono to často přinese svoje ovoce:-). A když zlobí, a že teď taky hodně zlobí a mně dojde trpělivost, tak jí řeknu, že na ní vezmu vařečku nebo mojí pantofli a ona na to "fúj, tu smradlavou botu", ale taky si ze školky přinesla pár slůvek typu "ty v...!" apod..., no nic. Druhý mimčo bychom taky moc rádi. Před pár měsíci jsem bohužel potratila, dvojčátka. A bohužel to bylo období plné stresů a zatím nejsem úplně v pohodě. Ale už se těším a doufám... Květo, já bych taky brala i třetí dítko, ale chtělo by to nějak prodloužit ten střední věk:-)....... Klárka byla moc hodné miminko, až na kojení, prvních pár měsíců jsem nedělala nic jiného. To bylo fakt děsný, ani nic jíst nechtěla jen mlíčko ještě snad v 9 měsících, no a nakonec se to zlomilo a s kojením jsme skončily teď v létě, ale to už byla pohoda. Tak holky hezký zbytek večera a Honey ať se Ti zítra daří! Markys |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
6.1.2005 20:31:10
Honey, gratuluji k práci, a jen tiše závidím, protože mně se nedaří sehnat práci, a moc bych chtěla, protože mateřská za chvíli skončí a co pak? Pavlův plat není zas tak velký a navíc mají dojíždět do jiné pobočky 60km, ale nevím kdy.
Když tady píšete o druhém mimi, možná si o mně pomyslíte že jsem praštěná, ale já chci třetí, ale protože to není už možné ze zdravotních a ekonomických důvodů - zní to blbě, ale je to tak, tak si s Květuškou hrajeme s panenkami, vytáhla jsem oblečky na mimi - ty nejmenší..... Nemůžu mít třetí mimi i proto, že Lojzík je hyperaktivní, má ADHD (dříve LMD) a jsou s tím dost velké starosti, nedávno se to vše u něho dost rozjelo a hrozí mu napomenutí třídního učitele, protože dětem prohledává aktovky... Proto jdu 11.1. k psychiatričce a 26.1. do pedagogické poradny. Možná na těch problémech mají podíl i naše špatné výchovné metody. O tom už jsem psala. Já jsem přísnější, nejdřív úkoly a povinnosti a potom zábava, Pavlovi na tom nezáleží a dost mu dovolí a když je nějaký problém, tak to řeší před ním. Např. proč by se nemohl dívat na televizi, to co udělal bylo ráno.... A navíc i přes přísný zákaz nám bere věci, nemám odvahu ani o tom psát. Zjistila jsem že si sám bere tabletky, naštěstí jen dvě, jednu ráno a jednu večer a neublíží mu, jsou na utlumení kašle, ale prostě je bere sám, vezme si židli, vyleze na obýv. stěnu.... Nenechávám nic na očích ani v jeho dosahu, ale nemám to ¨zamčené.. Tchyně se Pavlovi omluvila, ale já s ní nekomunikuju, viděla a slyšela jsem ji naposledy toho 25.12.2004 a pořád mě všechno mrzí. Mějte se krásně...... A ještě k tomu zlobení. Květuška taky zlobí a odmlouvá, vynucuje si všechno hrozným dupáním, nákupy s ní jsou vyčerpávající a stresující. Pavel všechno řeší napomínáním a vyhrožuje že půjde pryč, já to řeším tvrdě, rázně, ale účinek je okamžitý. Dostane na zadek, jde do kouta a za chvilku přijde, omluví se - já už jsem hodná, dá mi pusu a opravdu je zlatá, bez jediného napomenutí třeba týden. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.