| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 4200  [Dalších 2800 >>]
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
30.12.2004 18:31:17
Honey, to je dobře, že to máš v pořádku a hlavně že se tím zabýváš. Já si našla bulku v prsu v jedenatřiceti, naštěstí to byla jenom cysta, brala jsem vitamín E ale dlouho jsem chodila na kontroly na onkologii, byl to nepříjemný pocit. Pan docent s krásným básnickým jméném Ilja Dubinin mi tehdy hlavně domlouval, ať si pořídím mimino a kojím. Tak jsem to splnila.
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
30.12.2004 18:26:46
Ahoj holky,

zrovna vám popřeju veselého Silvestra a hlavně hodně zdraví, úspěchů, hodné děti v novém roce.
Vánoce proběhly celkem v pohodě, největší radost byla ze stromku a prskavek. Jinak si Štěpánko nemysli, že zlobí jenom Štěpánek, Viktorka se celkem pochopitelně nudí, přes vánoce moc pestrý program opravdu není, takže různě kope do hraček a lehce nás tyranizuje. Už se těším na normální režim. Navíc se jí vrátila rýma, dlouho bez ní nevydržela, taky pořád kašle. Loni si to odbyla hned na podzim a celou zimu byl klid, teď je to děso.

Já jsem byla v pondělí na amniocentéze, výsledky budou za čtrnáct dnů, podle UZ vše v pořádku, a taky mi řekli, že to bude ... zase ženská! Tatínek se z nás zblázní.

Mějte se hezky a prožijte konec roku ve zdraví. D.
honey 6468
30.12.2004 17:52:38
Jo, mám z toho radost, a velkou; ségra, která je o rok a půl mladší, si totižto našla nějakou bulku a byla na vyšetření taky, musela i na biopsii, naštěstí to bylo nezhoubný. Takže mně to docela vyděsilo, ale zatím je to OK :)

S tím zlobením se, Štěpánko, neboj :), zlobí i Adélka, i když teď už míň, než před týdnem. Připisuju to tomu, že si ve školce zvykla na aktivní program, a doma se nudí. Má sice nové hračky i nějaké nové DVDčka, ale to není zábava na celý den. Chodíme s ní ven každý den, ale přece jenom je ten "domácí" program takový "chudší". I když včera jsem jí, chudinku, vytáhla na návštěvu do nemocnice, kde máme sousedku (starou paní, která jsi zlomila krček u kyčle a je tam už přes 3 týdny). Já jí dávám přečtené časopisy, oni jsou důchodci, tak jsou rádi, že si počtou, a já jsem ráda, že to nemusím jen tak vyhodit, a že z toho má ještě někdo užitek. Ještě jsem včera vzala nějaké knížky, protože tam má být ještě měsíc, plus Adélku :), a dopadlo to docela dobře. Adélka byla v nemocnici poprvé, tak jsem se bála, jak bude reagovat, ale byla fakt decentní. Sousedce povykládala, co dostala pod stromeček, v podstatě odehrála školkovou besídku :)), ale po 15 minutách už chtěla jít pryč. Dneska jsem jí vzala za odměnu na hřiště, kde jsme v tý zimě strávily asi hodinu, ale zasloužila si to.

Taky jde do školky v pondělí, a nemůže se dočkat (no jak to bude doopravdy, to uvidíme později :)). Každý den se mně ptá, jestli už tam půjde.

Mně čeká v pondělí domluvení schůzky o práci, tak jsem FAKT zvědavá, jak dopadnu. Doufám, že ne tak, jako ta kamarádka, u který ve firmě naplánovali reorganizaci už přes léto, ale jí a ještě dalším 4 lidem to řekli až před vánocema :( Uvidíme ....

Tak se, marodi, koukejte uzdravit! :)
Těhulky, hlídejte si bříška a (v rámci možností) odpočívejte :)

Ode mně pro dnešek asi všechno :)))
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
30.12.2004 13:30:27
ahoj Honey, no, mít teď někoho v Thajsku, tak to je opravdu strašný. Čtu ty zprávy, koukám na TV a je mi do breku! Až 100 000 obětí, z toho polovina dětí...h r ů z a !!!!!

Tak to máš pěkný dáreček, viď? Není nad to vědět, že je člověk v pořádku.
Já dnes odvezla malýho k babičce a jela jsem na injekci, ještě příští týden a končím. Pořád huhňám, ale dr. říkala, ať neberu nic preventivně, že to musí odezít samo - ta rýma a ty dutiny. Jinak Štěpán se drží - ťuk ťuk ťuk, už je skoro 14 zdravý, což je u něj co říct. Ale v pondělí jde do školky, tak uvidíme, kdy zase omarodí...

My byli se Štěpánem v tý Kotvě, přes hodinu, je tam dětský koutek a pak tam mají vystavenou vláčkodráhu, kde si děti můžou hrát. Nemohla jsem ho odtamtud dostat. Ten den mě Štěpán strašně zlobil, dokonce mi vzteky na hlavu hodil kostku z Lega, tak dostal. Pak mě ještě plácnul, tak jsme si to vyříkali, ale já jsem z toho pak byla večer přešlá. Navíc zase min. 14 dní v noci "straší", tak mám pocit, že jedu už skoro nonstop a už nějak nemám energii. A do toho on po mně kostkou....No, včera tu byla kamarádka, má dvě děti a říkala, že tohle období je prej snad nejhorší, že děti zlobí, zkouší to na rodiče. Ale vy podobné zážitky nepíšete, tak že by jenom můj synátor?!?!

Mějte se krásně, jedu se podívat do centra, potřebuju nějaké boty.
Š.
honey 6468
30.12.2004 11:11:40
Ahoj holky!

Štěpánko, tak nakonec z oběda s kamarádkou nic nebylo, protože ona na to zapomněla .... budiž jí omluvou, že mi řekla, že má sestřenku v Thajsku, tak byla celá rozhozená.

Jak tady přes léto dávala Radka kontakt na tu Avon linku, tak jsem od nich dostala číslo na Mamocentrum na Karláku, a dneska ráno jsem tam byla na vyšetření. Jenom na ultrazvuku, ale naštěstí všechno mám v pořádku, žádný nález. Tak jsem šťastná, protože tak od září mně "píchá" ve spodní části pravé bradavky. Je to takové bizarní, já vím, ale dostala jsem strach. Teď už jsem klidnější, ale po té 40tce se určitě objednám znovu.

Všem přeju hezký den!
17.6modrasek13 4288
29.12.2004 20:07:48
Markys, nemám adresu, tak jestli máš zájem o dárek napiš
17.6modrasek13 4288
29.12.2004 20:06:57
Ahoj holky, tak jsme se dnes vrátili domů. Měli jsme přijet zítra, ale měli jsme strach z počasí. V Jeseníku nebylo ani trochu sněhu, na horách tak 30cm. Ale dopoledne padal sníh s deštěm, a začalo to namrzat, tak jsme dostali trochu strach z cesty. Dnes ráno u nás byla bouračka, opilý řidič narazil do jiného auta.
Pavel nepije a cestu tam i zpět jsme všichni včetně Modráska zvládli skvěle. Bylo krásně, setkali jsme se všichni sourozenci s rodinami a tchyni a starosti jsem opravdu hodila za hlavu.
Přivezli jsme si všichni rýmu a kašel ale hlavně krásné dárky.
Květuška má Baby Anabel, panenku s batohem, pexeso a buben a Lojzík má auto ovládané vysílačkou - auto je v obýváku, Lojzík v pokoji a jezdí. Má ještě puzzle - 300 dílků a auto s vlečkou, které přepravuje zvířata a kamion který veze asi 6 osobních aut.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
28.12.2004 16:47:40
Ahoj holky, Štěpánkovi dodatečně všechno nejlepší!!!

My jsme si Vánoce krásně užili - na Štědrý den u nás na večeři byli maželovi rodiče a bylo to moc prima. Madlenka byla naprosto unešená z dárečků - největší radost měla z Boba a Bobka v klobouku... :-))

25. jsme byli u mých rodičů - bylo to zase bezva, Madlenka byla naprosto unešená z letadla (asi 50 cm velkého) - takže s ním spinká, chodí čůrat a tak... :-)) taky dostala miminko a kočárek, atd. Bylo to všechno moc příjemné,až na to přežírání... a to jdu 5. ledna do poradny, tak jim asi zbořím váhu...

26. hodně brzy ráno jsme s manželem odjeli zpícat na Moravu - měli jsme koncert v Hošťálkové a ve Zlíně - bylo to moc příjemné, jen se nám hrozně stýskalo po Madlí... vrátili jsme se až včera pozdě večer. Dnes jsem jště měla dovču, ale zítra už jdu do práce...¨

Mějte se moc pěkně-
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
27.12.2004 23:42:01
ahoj,
Honey, O.K., Štěpán chce stejně jet spíš do Kotvy, tam je taky dětský koutek a jezdí si tam s vláčkama. Takže Tramtárii naplánujeme někdy v lednu.
Š.
honey 6468
27.12.2004 18:42:04
Ahoj holky!

Štěpánko, my asi Tramtárii nezvládneme :( Já sice zítra v centru budu (a náhodou kousek od Tramtárie), ale už mám domluvený oběd s kamarádkou, která dostala před Vánocemi padáka .... takže to musíme probrat.

Do toho finišujeme s Robertovou knížkou, která by měla vyjít 1.1., no, to už asi nestihneme, ale snad první lednový týden .... nebo tak nějak :)
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 4200  [Dalších 2800 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.