Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markys | 12183 |
|
|
27.12.2004 13:53:31
Ahoj holky,
trochu se zpožděním přejeme také Štěpánkovi k svátku vše nej..! To to zase uteklo... Štědrý den byl skvělý, stromeček jsme zavřeli v obýváku (nazdobili jsme ho už noc předem), takže Klárka celý den chodila ke klíčové dírce a zkoumala, co vidí. Strašně se těšila. Ježíšek nám dal klíč až po večeři:-). Nejvíc se asi radovala ze Sněhurky a trpaslíků a pak z nábytečku pro panenky. A z knížek a vlastně asi u všeho vykřikovala radostně hurá... Cvičně jsme jí tam přibalili i nějaké oblečení, ale to odtrčila stranou, ačkoliv normálně je celkem vybíravá:-). Jé, Květo, to je hezký, že vyhrál Modrásek!! Doufám, že se mu bude jeho jméno líbit:-)! Mrzí mě, že máš takové trápení s tchýní, zkus na to moc nemyslet(je mi jasný, že to není tak jednoduchý). Raduj se spolu se svými dětmi ze svátků, není nad ty jejich rozzářené oči... To počasí je teda letos nic moc. Snad aspoň trochu nasněží. Minulý týden jsme Klárce koupili lyže, tak doufám, že to letos využijeme. Loni ještě nelyžovala, tak jsem fakt zvědavá, jestli jí to bude aspoň trošku bavit. Zatím se mějte, hezký den všem! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
26.12.2004 21:41:01
ahoj holky, děkujeme za přáníčka k svátku. Štěpán dostal prstové barvy.
Závidím vám ty hory, taky bych někam vypadla, je tam ale vůbec ještě sníh??? Možná se někam vypravíme v únoru, ale zatím to není jisté. Příští týden asi pojedeme do Tramtárie, přidá se k nám někdo? Asi v úterý. Nevim jak vy, ale já jsem totálně přejedená, na váhu se raději ani nedívám. A dávali pěkný filmy, teď zrovna koukám na Pelíšky na Markíze, zrovna rozbalují dárečky - nerozbitné skleničky, ten film já můžu pořád. Tak se mějte, Š. |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
26.12.2004 11:17:10
Štěpánkovi všechno nejlepší k dnešnímu svátku!!! A už - proboha - žádné úrazy!!!
Všem Vám ještě od nás krásné svátky a šťastný a zdravý nový rok! Vánoce u nás proběhly v poklidu, největší radost byla z prince pro Barbie a z koníka. Kromě toho dostala mixer do kuchyňky, takže teď pořád vaří... :o) Mimochodem, honey, doktorský kufřík jsme dali Anince k narozeninám a dodnes "operujeme". Pořád! A co přinesl Ježíšek vám? Já musela být hodná, dostala jsem něco na sebe a odšťavňovač na citrusy. Tak jsme si hned udělali dnes ráno čerstvý džus z pomerančů a grepů... Mňam... To jsem ani nedoufala, že mi ježíšek něco nadělí, dostala jsem už před Vánoci dárečky... :o) No asi jsem byla OPRAVDU MOC hodná... :o) Květo - vůbec to nechápu, co ta Tvoje tchýně je za člověka... nebo proč se takhle chová?! I my jsme dali všem babičkám a dědečkům zarámovanou fotku dětí a VŠICHNI DO JEDNOHO z toho měli obrovskou radost. Moje maminka větší než z ostatních dárků, ta fotka byla opravdu povedená (Ani s Mikulášem). Dnes jdeme na oběd k mojí tchýni, tak snad klidné Vánoce... Máme podobný problém jako Květa... ale to je na delší povídání, tak si už nekažme ty svátky.... :o) Zítra odjíždíme do Orlických hor, tak snad bude nějaký sníh, máme pro Aninku lyže a chceme to zkusit... Tak držte palce! :o) |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
26.12.2004 9:22:14
Přejeme Štěpánkovi vše nejlepší k svátku !!!
![]() Květo ,tchýni ti teda rozhodně nezávidím ,je blbý se zlobit i na vánoce jenže ono s některými lidmi asi jinak nejde .Teď si to užijte v Jeseníkách ,určitě tam bude krásně a tím ,že vypadnete z domu přijdeš na jiné myšlenky a pokoud je tam sníh tak vám upřímně závidím.Užijte si to!! U nás proběhly vánoce v pohodě ,malý měl asi nejvíc radost z dřevěného vláčku a z autodráhy.Šel spát v 23h a měli jsme noc hrůzy pořád křičel ze spaní ,bylo toho na něj moc dokonce jsme si ho vzali mezi sebe do postele.Jessica čekala mobil ,ale měli jsme ho pro ni schovaný na narozky má je teď 30 ,ale ty sklamané očička se nedaly vydržet tak ho dostala už včera ráno... Jinak jsme přejezení a přenávštěvovaní ,dnes jdem ještě k bráchovi na oběd a už se těším na domácí leháro u pohádek. Všem přeju příjemný zbytek svátků!! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
26.12.2004 7:46:02
Všechno nejlepší Štěpánkovi k svátku a rychlé hojení bolístky
U nás byl Štědrý den v naprosté pohodě, chyběl nám jen sníh - měli jsme taky jaro. Květušce největší radost udělala asi velká plyšová myš, myslela jsem že další dárky ani nerozbalí. Dostala oblečení, puzzle, hru, a velké pastelky. Ještě má kadeřnici, a na nožičkách papuče - pejsky. Lojzíkovi asi největší radost udělala stavebnice Cheva - letadlo s kamionem. Určeno pro děti od 5 let, ale celkem náročné na skládání. Nechci Vám kazit vánoční náladu, ale my dnes odjíždíme do Jeseníku, tak to musím napsat. Mě včera bylo celý den špatně, pořád jsem měla slzy na kraji, Pavel zuřil.... Ale od začátku. S Pavlovými sourozenci jsme se dohodli, kdy dáme kdo tchýni oběd, protože charita na svátky nevaří. Měli jsme jí dát 24. Už jsem dokončovala oběd a ona volala, že nemüsíme, protože jí donesl jeden syn. Rozčílilo mě to, protože jsem dělala víc a ted to mám v ledničce. Druhý den ráno jsme řekli, že půjdeme na návštěvu, děcka tam měli dárečky, které jsme my koupili a dali jí - aby nedala blbosti. Tak jsme se dohodli. Ona nám to zaplatila. Když jsme tam přišli, popřáli tak hned spustila, že dala každému z vnoučat dárky dražší než chtěla, přes 500 korun a má jich 6. Viděli jsme to. Navíc tam měla Květuška doktorku, nádobíčko a panenku miminko. Lojzík věl letadlo, zvířata a auto. Ona pořád mluvila o penězích. Tak jsem jí řekla, že si děti nechají to co jsme jí dali my a ostatní aby si vzala, stejně jsou to nekvalitní hračky. Květuška si hraje jen s miminem - ale je maličké, tak 10-15 cm, Lojzovi vydrželo auto. Všechno je polámané. Největší šok mě čekal u dárku pro tchyni. Dali jsme jí ten album dětí. Když ho rozbalila, tak se dohadovala, že tam je Květuška. Udělali jsme ho od miminka - Lojzík a postupně jak rostl, potom Květuška - tak jak to bylo. Řekla mi proč jsme jí dali Lojzíka, když už ho má. A na závěr dárek ohodnotila slovy JE TO DOBRÝ DÁREK, TAKY STÁL PENÍZE. Nezmohla jsem se na jediné slovo. Řekla jsem jen, že jsetli nás bere podle toho kdo dá hodnotnější dárek, tak od nás to byl poslední. Nepochopila smysl toho dárku. Ona na to řekla že má přece pravdu, protože někdo musel koupit album a nechat udělat fotky a to přece stojí peníze. Holky já ji nenávidím!!!!!!!! Vybrali jsme jméno pro naše auto. S Pavlem a Lojzíkem jsme si vybrali každý jedno a Květuška pak vylosovala. A jak to dopadlo?? Losovalo se mezi FORMíKEM od Honey, TúTúNKEM od Jany a MODRáSKEM od Markys. Vyhrál MODRáSEK, tak Markys jestli chceš překvapení - sice pozdě, ale slib plním, tak mi pošli na email přesnou adresu. Pošlu to začátkem ledna a dám vědět. Krásné svátky všem |
| honey | 6468 |
|
|
25.12.2004 20:07:05
U nás to taky proběhlo v pohodě. Největší úspěch měl zvoneček, kdyby už nebyly dárky, tak tohle bohatě stačilo :)) Jsem to měla vědět dřív :))) Z dárků bodoval lékařský kufřík (už byla vyšetřena kompletně celá rodina, včetně všech plyšáků :)), makeup, František z Kouzelné školky a knížky. Fakt jsem vybírala dobře :)
Štěpánko, teda Štěpán si to tento rok opravdu vybírá :( Tak ať se mu to brzo zahojí! A jinak - Štěpánkovi všechno nejlepší k zítřejšímu svátku!!! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
25.12.2004 19:49:08
ahoj holky, tak jak to u vás probíhalo? U nás pohoda, dárečků hoooodně, Štěpán (a nejen on/ spokojenej, během dne byl pěkně nervózní a pořád chodit stromeček kontrolovat. Velkou radost mu udělal slon na baterky, kterej chodí a hejbá chobotem, na koloběžce jezdí jak ďábel, dnes jsme byli i venku - tady bylo jak na jaře - co u vás?
Dnes jsme šli na Loretánské náměstí, spletla jsem si datum a myslela jsem, že tam bude představení Živý betlém, ale ten bude až zítra a pozítří. Nevadí, vánoční Loreta je tak příjemná! Akorát se nám nepovedl závěr dnešního dne, Štěpán si rozbil hlavu, takže jsme jeli v šest na Bulovku. Má ji rozbitou potřetí, já už nevím, co s ním. Nešili to, jen dostal slušivou mašličku. Tak hezké sváteční dny Š. |
|
|
24.12.2004 11:46:31
Ještě přidávám foto našeho andílka ,šťastné a veselé !!
![]() |
|
|
24.12.2004 11:33:08
Krásné bílé vánoce s vločkami štěstí ,zabalené kouzlem lásky ,přikryté peřinkou splněných snů a plamínky pohody v očích vám všem přeje Lenka
![]() |
| Markys | 12183 |
|
|
23.12.2004 21:05:32
Také přejeme krásné a pohodové svátky, a ať si je všichni hezky užijete! A do Nového roku 2005 hlavně zdraví, radost a spokojenost! A těhulkám nádherná miminka!
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.