| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 4200  [Dalších 2780 >>]
17.6modrasek13 4288
23.12.2004 20:33:41
Tím nejkrásnějším dárkem k vánocům není co se zlatem třpytí. Je to úsměv, láska, pohlazení. Nad takový dar žádný není.
Krásné vánoce, hodně štěstí a hlavně zdraví v novém roce 2005
z celého srdce přejí

Květuška, Lojzík, Květa a Pavel

Martina+Madlenka+Kačenka 1331
23.12.2004 15:08:24
I my Vám přejeme KRÁSNÉ VÁNOCE!!!!!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
23.12.2004 10:11:14
Klidné a pohodové Vánoce, hodně dárečků a radosti a úspěšný rok 2005 vám přeje také Štěpánka se Štěpánkem!
Janna + 2 berušky 22270
23.12.2004 10:00:27
Přidávám se k Honey, přeju vám všem krásné vánoce, hodně rozzářených dětských očí a do nového roku především to zdraví a těhulkám zdravá miminka. Jana s Verunkou
honey 6468
23.12.2004 6:39:41
Holky listopadkový (i ne listopadkový :), tak vám všem přeju krásné vánoční svátky, zdravé dětičky, hodné manžely, plno dárků, do nového roku jen samé krásné věci, hodně zdraví a štěstí!!!

Martina+Madlenka+Kačenka 1331
21.12.2004 20:27:58
Ahoj holky, tak to vypadá, že Madlenka se konečně uzdravuje :-), ještě ale dobírá antibiotika.

Honey, koukej se dát dohromady, snad to přejde, abys byla na Vánoce fit.

Jinak všem přeju co nejklidnější předvánoční dny - u nás sice zrovna klidné nejsou, ale stejně už mám takový hezký vánoční pocit. Dnes jsme dělaly s Madlenkou vosí hnízda - vysypávala je cukrem a dělala si z formiček bábovičky... :-).

Dárky mám všechny nakoupené a asi z poloviny zabalené - letos jsem se rozhodla, že si projednou odpustím mašličky - holt balím dárky i pro oboje babičky a dědečky, obě tety a oba strejdy a synovce s neteřinkou, takže je toho vážně hrozně moc. Já nevím, vždycky mám pocit, že je toho docela málo, ale nakonec... :-).

Daggy, jsem ráda, že se Ti vede dobře. Na tu amc Ti moc držím palce, aby bylo vše v pořádku a hlavně aby výsledky byly OK. Mě mimi taky kope ostošest - už je mi naprosto jasné, že je to druhá Madlenka... :-)))

Květo, Tobě přeju lepší náladu!
17.6modrasek13 4288
21.12.2004 20:20:23
Ahoj holky,
mám napečeno,částečně uklízeno, kapři plavou ve vaně, tak ještě zabalit ty dárky.....
Mám taky blbou náladu, dnes jsme byli s Květuškou u doktorky, připadám si tam jako simulant a že tam lezu s každou pitomostí. Květuška dostala Biseptol tabletky a sirup
ale ten kašel mě opravdu děsí. V Jeseníku je pěkné náledí a docela dost sněhu, tak asi autem nepojedeme a vlakem nebo jinak se mi kvůli Květušky nechce. Zítra má Lojzík plavání a prázdniny, Pavel ještě je v práci do půlnoci. Dnes od 12 do 12.
Na ty fleky já používám odstranovač skvrn od Vorverku, ale jestli půjde fix z koberce nevím. Takové lumpárny mám doma téměř denně, počmárané stěny, nábytek, u nás jsou oblíbené voskovky. Ráno jsem měla špinavý monitor od lepidla - bílé lepící pasty. No nemám klidné děti a chce to pevné nervy.
Květuška se nechce vzdát večer nočníku, nevím proč nechce chodit na záchod..... Jinak je šikovná
honey 6468
21.12.2004 17:55:09
Ahoj holky!

Tak jsem včera v noci vzbudila s nateklým krkem a s teplotou, ale dala jsem si dvojité céčko a echinaceu, a ráno sice krk ještě bolel, ale už jsem se cítila líp. Stejně si myslím, že odpadnu, ale doufám, že až po vánocích.

Dneska jsem pořídila "předposlední" hračky, zbývá ještě jeden plyšák :) Plus dárek pro mně a pro nás, ale to vyřídíme až zítra nebo pozítří.

Co se týká skvrn, bohužel, neporadím :(

A co se týká školky, tak Adélce se tam zatím moc líbí. A když musela zůstat ten minulý týden dva dny doma, tak se každé ráno ptala, jestli tam už půjde. Dokonce mi včera večer začala recitovat nějakou básničku a pohádku O Karkulce. Vidím, jak jí to tam prospívá, vypadá to, že školku jsme vybrali (=jsem vybrala) dobře.

Tak se všechny mějte vánočně!!!!!

Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
21.12.2004 13:00:22
Samozdřejmě jsem to špatně zkopírovala takle by to mělo jít http://www.darius.cz/receptar/index.html
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 4200  [Dalších 2780 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.