Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
21.12.2004 12:45:58
Ahoj holky,
Daggy malý nedávno narval červenou fixu na boku skříně do díry ,samo ,že to odnesly Jessicině bílé šaty mě to šlo dolů vanišem ,ale na barevný s ním nemám dobré zkušenosti zůstaly mi po něm fleky .Zkus se mrknout sem třeba tam něco najdešhttp://www.darius.cz/receptar/index_skvrny.html Já pořád ještě peču ,ale nijak to nepřeháním. Honzíkovi se poslední dobou do školky moc nechce ,poslední 2 dny co tam byl tak měli jinou paní učitelku a potkala jsem známou a ta mi říkala ,že s ní nejsou spokojení ,tak nevím .Zatím jsem ho většinou nalákala ,že pujdou ven apod.Ale posledně mu zvlhly oči když jsem si pro něj přišla . Mějte se hezky ,ahoj. |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
21.12.2004 10:20:39
Jo, Daggy, tak já ti teda neporadim...
Já ti úplně závidím ty pohyby, pamatuji se, že se mi to na celém těhotenství líbilo nejvíc... I jsem si říkala, že se mi po tom bude stýskat, až se Ani narodí... No pak si to ale člověk zase užívá jinak, že jo... :-) Koukam, že jsme na tom v porovnání s vámi docela dobře, tak jenom tak průběžně trnu, aby se něco - s odpuštěním - nepodělalo... 1) školka - super, Ani chodí a pokaždé se tam STRAŠNĚ těší!!! Ale holt - bohužel - jenom těch 5 dní v týdnu. 2) cukroví - peče moje maminka, už ho má hotové a zítra si pro něj máme přijet :o) Ona ho má stejně nejlepší... :o) 3) nemoce - až na dnešní brzkoranní průjem (Aninka, nevím co se dělo, ale když pak vstala, nic už jí není...) vše na dobré cestě. Tomáš ještě tak dostonává, teď ho teda navíc chytly záda, ale to už není nakažlivé... :o) No, ale jinak ten úklid mě taky ještě čeká... A nemine... Tak se zatím mějte všichni hezky předvánočně... A hlavně se VŠICHNI uzdravte!!! |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
21.12.2004 9:45:48
Jo a nevíte, jak dostat tu fixovku z toho koberce? Není to ta obyčejná, ale ta na stírací tabulku. Asi lihem co?
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
21.12.2004 9:44:29
Ahoj holky,
zdravím v rychlosti z práce, Viktorka je poslední den ve školce, ještě jí trochu doznívá kašel, ale zlobí jinak až hrůza. V neděli počmárala fixovkou 14 dnů starý koberec, už nevěděla roupama co dělat. Školka jí jenom prospěje. Dárky mám v kupě, ještě asi dvoje nepečené cukroví, vánočku a krémy na linecké. Mimino už mě buší pěstičkama do břicha, hned po svátkách 27.12. jdu na amniocentézu. Mějte se všichni hezky, přes vánoce se snad uzdravíme (taky jsem začala trochu kašlat). Doufám že sem ještě do Ježíška kouknu. Čau D. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
20.12.2004 21:31:44
Ahoj holky, my se snad těch nemocí nezbavíme. Včera začala Květuška kašlat, ten správný průduškový kašel, tak mě už všechno štve. Chceme jet k rodičům, ale nevíme jestli autem nebo vlakem, záleží na počasí. Když bude sníh nebo ledovka tak autem ne, protože v Jeseníku to bývá zajímavé a já mám strach. Mateřská mi ještě nepřišla, mám rozdělané poslední dva druhy cukroví a nic se mi nechce. Tak jsem si odběhla na Rodinu. Zítra má Lojzík vánoční oslavu ve škole, musím mu zabalit dárek a cukroví, Pavel přijde z práce až po půlnoci. Bolí mě hlava. Dnes jsmem byla na sociálce opět, a udělat ty fotky, abych mohla dodělat dárky rodičům, nenašli jsme jediné volné místo na parkovišti. Všude plno lidí....
Měla bych se pustit do balení dárků, protože mi to bude trvat hodně dlouho. Hlavně na nic nezapomenout.... |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
20.12.2004 11:29:44
Ahoj, tak se zase hlásím. Ne, nevykašlala jsem se na vás, byly jsme u našich :o) na Vysočině. Bylo tam tak 20cm sněhu, tak Veru šílela radostí, imrvére promočená :o) Taky spadla ze saní, má moncla vedle oka, ach jo, to zas bude na vánočních fotkách jak sociální případ :o)
My jsme Martinový babičce kupovali kýbl s mopem od Viledy, takovej ten placatej, stálo to 900, ale babička bydlí v baráku a vždycky když vytřela, byla hotová, tak snad jí to usnadní práci, sama by si to nekoupila. No já teda za ty prachy taky ne :o) Teda vy marodíte, hlavně ten Štěpánek, hlavně že už je lepší, chudák. Veru je v pohodě, trošku kašlik, ale to se dá. Zato já jsem poněkud ze sněhu vyřízená, ale taky v normě. Musím totiž už opravdu uklidit aspoň zhruba před těma vánocema, a něco dodělat. Manžel mi v mé nepřítomnosti sežral všechny marokánky, tak musím udělat nový, dělala jsem je prvně, dobrý byly...:oD Květo, s tou horou je to dobrý, to víš, oni ti odborníci přece jenom vědí jak na to. Cukroví mám 10 druhů (teda 9...), zato Verunka řve ve školce, no holt všude je něco....:o) Zatím pa. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
19.12.2004 19:17:27
ahoj holky,
Květo, Honey, tak držím palce, ať se z toho brzo dostanete!!! Já už konečně cítím!!! To je paráda. Ještě mě ale bolí hlava, včera i uši. Ale už je to veselejší, dnes jsme koupili stromek, borovičku, asi 1,5 m. Je to drahý, stála skoro 400 Kč! A to teda není nic moc, výběr už moc nebyl. A Ježíšek mi přinese prima knížku, od autorky Jonesevý, podle toho, co jsem o tom četla to má být taky o zhruba 30 letý ženský, ale na rozdíl od Jonesový je to kariéristka a nehledá chlapa za každou cenu. Tak už se těším, až si s ní zalezu... Štěpán od pátku stále kouká na video z Řecka a prej by tam hned zase letěl...teď nám dokonce oznámil, že žádný dárečky nechce... Š. |
| honey | 6468 |
|
|
19.12.2004 10:00:21
Ahoj,
tak se řadím mezi marody. Bolí mně v krku a nemůžu polykat. Ale nemám ani teplotu, ani ucpané dutiny, tak to jde. Adélka už skoro vůbec nekašle, a hrozně se těší do školky, tak jí tam zítra pošlu. My budeme ještě zbytek dárků kupovat příští týden, chybí nám jich jenom pár, primárně pro Adélku :)) Hezkou předvánoční neděli všem přeju! ![]() |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
18.12.2004 17:00:13
Ahoj holky,
konečně se z toho Štěpánek vyhrabal, držím palce ať už je zdravý ,myslím ,že jste si docela "užili". Dárky jsem balila včera dole u babičky,děcka si hráli tak jsem se vypařila.Byla to fuška , dvakrát na mě šla babička potichu nahlídnout a mě pokaždé málem trefil šlak ,že jsou to děti:o) . Díky za typy na dárek pro babičku ,určitě něco z toho použiju .Zatím jsem jí koupila fotoalbum.Ona má svoje fotky z mládí apod. rozházené v šuplíku tak jí je tajně vemu a seřadím do albumu, snad ji potěším. Peču marokánky ,musím to zaklepat zatím se mi daří a neroztékají se ,taky budu dělat v týdnu ještě nepečené. Včera měli u nás v ZŠ den otevřených dveří a rodiče se mohli jít podívat do vyučování ,bylo to fajn.Seděli jsme vzadu za zády dětí ,přišlo mi ,že nás moc nevnímají jen paní učitelka říkala ,že jsou neobvykle hodní. Květo ,ten nápad s tím kopcem se mi líbí myslím ,že ho praktikuju na Jessice ,nechce se vůbec učit a už docela přituhuje vyjmenovaná slova atd.Vysvědčení nebude zdřejmně žádná sláva... Přeju příjemnou poslední adventní neděli ,mějte se a buďte zdravý!! ![]() |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
18.12.2004 8:42:47
Ahoj holky,
včera jsem dopekla cukroví, tak ještě nazdobit a udělat nepečené. Dnes jsem měla budíček asi v 5 hodin, Květuška už je vyspaná, chce snídat---- a dělat cukroví. U nás jsou předvánoční trhy, ale jestli půjdeme nevím, protože tam bude narváno a předpokládám že i plno opilců, jak je tady na takových akcích zvykem. Musím ještě zabalit dárky, ale nevím kdy. Je toho taková spousta, že se mi do toho ani nechce. Jdu pro chleba a noviny a pak se konečně domluvíme na jméně pro toho našeho dalšího mazlíčka. Mějte se hezky a krásnou sobotu. Marodům brzké uzdravení- já asi začínám, je mi tak všelijak. A Pavel si zase stěžoval včera, že byl v práci rozpálený. Ale víte jak to je - má manuální práci, docela těžkou, třeba se zpotil a ten minulý týden s ním bylo těžké vydržet. A to byla blbá rýma a bolení hlavy... |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.