| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 4200  [Dalších 2760 >>]
Markys 12183
17.12.2004 19:10:13
Ahoj holky,

zdravím všechny marody, tak jen doufám, že do Vánoc to bude lepší. To jste si Štěpánko teda zkusili, ale hlavně, že už je líp. Mě už se ta rýma celkem pustila, ťuk..., zato manželovi je hůř, ale naštěstí Klárka je zatím dobrá, musím to zaťukat... Hlavně těhulky, opatrujte se!

Tak jsem něco napekla, ještě dozdobit marokánky, zatím mám celkem 4 druhy a ještě uvidím. Letos toho bude asi míň, nějak nestíhám, ale třebas to příští rok doženu:-). Když já to cukroví tak ráda...

Klárka má příští týden ve školce taky besídku a má přinést nějaké cukroví. Zatím se jí ve školce stále líbí. Pořád vypráví, na co si tam hrají, spousta příběhů.., až mi z toho občas jde hlava kolem.

To je Květo fajn, že Lojzík takhle nadšeně vnímá svoje úspěchy! A že spolupracuje, fakt bezva. A že u toho byl i manžel. Moc Ti držím palce, aby to všechno dopadlo co nejlíp!

Léňo, nevím, jestli Ti poradím, babičce je 82 a ona si hrozně libuje ve "zdravé" výživě a stále shání všechno možné... Taky různá koření, ale taky má ráda všechno s marcipánem, takže dostává různé Mozartovy sladkosti, výrobky z brusinek... Stále sleduje, co kde vychází a objednává si knihy, hlavně alternativní medicinu a co já vím, co ještě. A má ráda věci od firmy Botanicus, mýdla.. No a teď chce sušená naložená rajčata, tak doufám, že je seženu. Tady u nás je nemají, tak musím ještě někam vyjet.

Tak holky, přeju Vám všem krásný večer i víkend a hlavně brzké uzdravení všem marodům!!!

Mějte se hezky!
M.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
17.12.2004 17:32:42
ahoj holky!
Štěpánek je už v pohodě, od včerejška je u babičky a před chvílí jsme se domluvily, že tam ještě dnes přespí, abychom na něj zase něco neprskli, mně už je sice líp, ale pořád mám ty dutiny plný a Michal strašně kašle. Naštěstí jsem dnes mohla dělat doma.
Nevydržím ležet, a tak jsem udělala tatrankové kuličky, podle receptu tady na Rodině. Bohužel vůbec necítím /ani čich, ani chuť a řeknu vám, že je to hodně nepříjemný!/, takže nevím, jak chutnají. Ale sousedka říkala, že jsou dobrý. Sousedka nám každý den něco nosí ze školky, paní učitelky malýmu pořád něco posílají. Je to od nich moc hezký. Včera k nim do školky přišel ježíšek, přinesl dětem nový hračky, takže už se těším, až tam Štěpán půjde. On se těší taky, moc.
Květo, to je dobrý, s tou horou pro Lojzíka!
Š.

Martina+Madlenka+Kačenka 1331
17.12.2004 11:00:16
Chudinka Štěpánek, tedy Štěpánko, vy si to fakt užíváte... :-((( Držím palce, ať už je jenom líp.
honey 6468
17.12.2004 10:54:13
Ahoj holky!

No teda koukám, že Štěpánek si to pěkně vybírá :((( Už je u vás líp? Pro potěšení posílám malý obrázek

U nás se ještě v noci kašlalo, ale ten Silomat docela zabral, nebylo to tak častý. Dneska ráno se dokonce ptala, jestli půjde do školky :))
17.6modrasek13 4288
16.12.2004 20:59:21
Štěpánko, vůbec ti nezávidím, nemáš to jednoduché, ale snad ty nemoci jednou skončí. Lojzík je alergik, přišli mu na to ve dvou letech, a než nastoupil do první třídy, tak jsme byli u doktorky skoro každý týden se zánětem průdušek. A s Květuškou jsem byla kvůli tomu už dvakrát v nemocnici. Teď jsou zase nemocní, kromě neštovic chytli hned virozu, ale to je asi počasím.
Já mám dárky nakoupené, ještě je musím zabalit. Snad mám všechno. S tou knížkou je to bezvadný nápad, jsem takovými věcmi nadšená, kvůli rozvoji řeči, grafomotoriky--- Chci předejít u Květušky případným problémům, které má Lojzík.
Projevila se u něj zase hyperaktivita, jsme objednaní k psychiatričce a do ped.psych. poradny. Na mojí soukromé konzultaci mi řekli, že ta hyper... se může zklidnit, vymizet, nebo nečekaně propuknout. Byl u toho i Pavel, slyšel že musíme být jednotní ve výchově, tak snad si uvědomil chyby které dělá.
Poradili mi ještě, že mám nakreslit horu, a Lojzíkové úspěchy, snažení, výborné chování, tam zakreslovat jako že jde nahoru a naopak zlobení, lhaní a ty lumpárny jako že padá dolů- A na vrcholu bude mít odměnu...... Je nadšený a překonává se. Včera mi sám vyprávěl krásnou veršovanou pohádku----
Právě jsem dopekla pro dnešek poslední cukroví, ještě 2 pečené a asi 4 nepečené, nazdobím, uklidím, kapr bude asi v pondělí - máme objednané dva v obchodě. Dokonce si musíme objednávat i vánočku a pečivo na vánoce i silvestra. Děti se už těší na raketky. Vloni se dívala i Květuška, a šli spát ve dvě hodiny. Mějte se krásně a uzdravujte se. U Lojzíka ve třídě je 5 dětí z 18.
Květuška ztratila už druhého plyšáka ve školce. Moc ji to mrzí, a pořád se po nich zhání. Má rády myšky, tak jsme jí sehnali takovou velkou, s děrovanýma kalhotkama - jako sýr ementál.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
16.12.2004 17:18:40
ahoj holky,
ani jsem nepsala, protože u nás to stojí stále za bačkoru! Dokonce jsme si tuším že v úterý v noci udělali se Štěpou výlet na urologickou kliniku!!!Asi v půl druhý vstal s tím, že chce čurat a nešlo mu to. Bimbase celýho nateklýho, břicho tvrdý jak kámen. Šli jsme hned na sono a dr. řekl, že má plný močák a buď se vyčurá sám nebo půjde na cévkování. Nakonec to šlo, i když ztěžka. Prý to může být těma lékama, co teď bere, že se mu tam něco jakoby ucpalo. Máme se ještě radši objednat k dětskému urologovi...přijeli jsme domů v půl třetí ráno, ale já byla šťastná, že to dopadlo takhle, co vám mám povídat. Ale musím ho pochválit, byl skvělej, vůbec tam nebrečel, sono se mu moc líbilo a druhý den říkal, že chce zase za tím panem doktorem. Jinak už je snad v pohodě, léky dobral, akorát kapeme kapky "od rytíře" do nosu, nudle má pořád.

Já mám od včerejška opět antibiotika na dutiny, zase zánět. Takže nějaká vánoční atmosféra u nás nevládne. Výzdobu doma mám, ale stromek ještě musím koupit. Naštěstí jsem dárky už dřív i zabalila, dokoupím pár drobností.

Takže takhle to vypadá u nás, mějte se hezky a já se zase ozvu.
Š.
honey 6468
16.12.2004 16:54:24
Tak u nás to naštěstí není nic vážného, Adélka dostala jen kapky do nosu plus nějaký sirup na utlumení kašle v noci. Zítra ještě zůstane doma a snad to přes víkend vykurýrujeme :)

Léňo, co třeba babičce koupit nějakou voňavou svíčku, nebo aromalampičku s olejíčkem? Nebo nějaký likérek? :)) Co třeba griotka :)

My už máme doma stromek (od minulé neděle), celý nazdobený a rozsvícený; teď ještě ty dárky :))
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
16.12.2004 13:33:41
Ahoj holky a marodci,
u nás ve školce se bohužel žádná besídka nekonala kromě té mikulášské a to spíš jen děti zpívaly Mikulášovi.

Já už mám dárky konečně nakoupené jen pro Martina mám zatím jen peněženku a tričko ještě musím něco splašit.Jo a taky nemám pro jeho babičku ,bydlíme s ní v jednom domě, babička dole a my nahoře ,máme všechno zvlášť tak je to v pohodě.Ona je moc hodná ,vůbec o ní nevíme jen když nám přinese upečené koláče apod.:o)Je jí 80 a je čipera,ale co jí mám koupit to teda nevím,poradíte?

Napečeno ještě nemám ,ale intenzivně se na to chystám .Od úterý mě zlobí zub ,dokonce jsem se odvážila jít k zubaři ,mám zánět pod zubem takže do pečení se mi moc nechce.Taky jsem si říkala ,že si všechno nakoupím dopředu abych ve čtvrtek nemusela nic shnánět ,kapra koupíme o víkendu a stromeček budeme mít od známého ,on je lesník .Už se na vánoce těším ,hlavně na ty rozzářené dětské očička .

Mějte se hezky a marodci konečně se uzdravte!!

honey 6468
16.12.2004 11:08:14
Ahoj holky, všechny vás zdravím!!!!!!

Minulý čtvrtek nám vypadlo napojení (respektive našemu dodavateli) a zprovoznili to až DNES!!!!

Takže jsem na vás nezanevřela :))), akorát mi byl "odepřen" přístup :)

Adélka měla včera ve školce besídku, všechny dětičky byly úžasný, akorát tam bylo dost vidět, které děti nastoupily už třeba v létě, líp mluvily, byly smělejší. Ale každopádně Adélce to tam prospívá.

Jinak se taky řadíme ode dneška k marodům, Adélka má strašný kašel, na odpoledne jsme objednané k doktorce.

Mějte se zatím hezky!
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
16.12.2004 8:11:39
Ahoj holky! Madlence už je mnohem líp, už dělá blbosti a tak - prostě moje holčička. Doufám, že jsou na tom líp i ostatní marodi!!!!
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 4200  [Dalších 2760 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.