Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
15.12.2004 22:07:55
JÁ TO TAK NEMYSLELA!!! VY JSTE MĚ VZALY DOSLOVA!!!
Jak je marůdkům? U nás Ani v pohodě, já kdykoliv vyjdu ven, tak přestávám mluvit (strašně chraptím) takže se zdržujeme spíš doma... :o) Dneska jsem v Tescu koupila moc hezkou knížečku, teda spíš takový pracovní sešit s různýma úkolama pro děti od 3-4 let. Jsou k tomu zlaté hvězdičky jako odměny (známkování jako ve škole), už jsem to zabalila a nemůžu si vzpomenout jak se to přesně jmenovalo. Moc se mi líbila, tak jsem ji přibalila ještě pod stromeček. Co vy? Máte všechno? Taky jsem koupila maso na řízky,abych pak 23. nemusela už nic shánět. Kapra mám taky v mrazáku... :o) |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
13.12.2004 21:06:03
No holky, já jsem snad už chodit nebudu!!! Abychom od vas taky něco nechytly, když už to Madlenka chytla od Štěpánka a teď i Viktorka... :o) Ba néééé, dělám si legraci, hlavně ať se z toho brzy "vylížou". My - buším do stolu ťuk ťuk ťuk - jsme snad v pohodě, já s Tomášem ještě chraptíme, ale Ani je OK.
Zítra jde do školky, mají besídku - maminky mají přinést cukroví a vyměnit si recepty. TRAPAS! Já nepeču, peče moje maminka - pro nás i pro tetu, my jí nakoupíme ingredience a ona nám upeče. Letos jí Ani pomáhala a maminka si ji nemohla vynachválit. Teď se tady zlobím s tím mým úžasným foťákem, nemůžu přijít na to, jak upravovat fotky (velikost - abych je mohla přidat na rodinu do alba, přiblížit, přidat text - PF...). Mám k tomu sice instalační disketu, ale tam je - zdá se - jen střižna na filmy. Tak nevím. Ach jo. Vždycky mi to šlo. Co se týče dárků, tak u nás je opačný problém, nevíme co pro mě. Taky jsme to pojali tak, že si spíš řekneme co, protože letos nám Ježíšek už nadělil až až... :o) Já už teda dárek dostala (ten můj foťák), ale pod stromečkem musí taky něco ležet, takže jsem si vybrala svetr a víc nevím. Tomáš si vybral knížku, CD, já mu koupila v Clinque antiperspirant (prý velmi dobrý), tak tam pár balíčků najde. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
13.12.2004 20:56:51
Máme za sebou vánoční besídku ve školce. Květuška se rozplakala a utekla za námi, vystupovaly jen dvě děti z její třídy a potom děti ze 2. oddělení. Učitelka říkala, že nacvičené měli všechno krásně, ale asi ty malé děti dostaly trému nebo strach před tolika rodiči. Bylo nás tam hodně.
Ale po skončení besídky zdobila perníček - společný úkol pro rodiče a děti, a potom si hrála se vším, nechtěla jít domů. A zítra jde naposledy a máme těch pět dnů vybraných. Když jsme odcházeli, Pavel šel obléknout Květušku, tak jsem čekala venku. Za chvíli přišli, Květuška rozepnutou bundu, bez čepice a venku asi -4. Vynadal mi, že jsem mu měla pomoct, jak on ji má zvládnout? A můžu si potom hledat práci, když nemám hlídání a manžel nedokáže to základní - obléknout vzdorující dítě. On u nich nemá autoritu, dělají si z něj legraci, mě to štve, ale on tvrdí, že nemám pravdu. Taky jsem znovu zjistila, že když musí řešit nepříjemnou situaci, tak se jí vyhýbá nebo lže. Nevím co s tím. Nechci vám kazit předvánoční náladu, už jsem se pustila do pečení, zatím mám tři druhy, napsaných mám asi 14. Tak uvídíme...... Pavel dostane na vánoce kufr s nářadím do auta,hodinky, pyžama... |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
13.12.2004 16:26:46
Ještě jsem zapoměla - my se s manželem domluvili a k vánocům jsme si objednali mučící nástroje - stepper a cyklistický trenažér. Takže pod stromek si dáme jen nějakou pozornost - já manželovi asi knížku a něco dobrého na pití.
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
13.12.2004 14:39:37
Čau holky,
tak jsme taky byly ráno u doktorky, v noci jsem kolem Viktorky taky běhala asi 2 hodiny, je taky chudinka hrozně zahleněná. Naštěstí - klepu na dřevo - na průduškách nic není, snad to zvládnem. S tím "růstem bříška" nestrašte, večer fakt vypadám jak měsíc před porodem. Jména ještě neřeším, jsem na to trochu pověrčivá, co kdyby něco... Martino, ty už asi cítíš pohyby, ne? Já se na to docela těším, takhle nevím, jestli tam ještě je. Čau D. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
13.12.2004 9:42:52
Léňo, já jsem Michalovi koupila lahev dobrého koňaku. Pak dostane trika a mikinu, to oblečení si ale vybral sám. My to letos pojali takto, protože babičky nám už předem přispěly na zvlhčovač, před 3 týdny jsme si koupili odšťavovač, takže pod tím stromkem už toho tolik nebude. Já už mám téměř vše koupeno, dokonce i zabaleno a jsem moc ráda, protože jak mi je teď blbě, a Štěpán už přes měsíc marodí, tak vůbec, ale vůbec nemám vánoční náladu... ale očekávám, že dorazí...
Š. |
| Markys | 12183 |
|
|
13.12.2004 9:39:13
Ahoj holky,
zdravím Vás při pondělku. Nějak to teda letí!! Už jen pár dní.. A to jsem ještě nezačala péct. Ale už se chystám:-). Konečně i to počasí začíná být už pěkně zimní, vždycky jsem milovala pečení, když bylo mrazivo:-)... Ale jinak nedám dopustit na léto... To mě mrzí, že je Štěpánek nemocný, držím mu palečky, aby se z toho do Ježíška dostal. A všichni ostatní. Taky mám teď nějakou rýmu, je to pěkná otrava:-(. My už jsme dárky snad nakoupili, většinu snad i v říjnu, což se nám normálně nestává. Teď o víkendu jsme byli ještě v Ikeji, Klárce jsme dokoupili ještě malou kuchyňku... A taky jsme uvažovali, že jí asi něco z dárků schováme na později, což jsme konečně loni udělali taky:-).... Tak teď jen stromeček a kapra. Léňo, asi Ti moc neporadím, protože sem občas vleze i manžel:-). Teď mi volal manžel, byl na tý sociálce místo mě a prý vše OK, ze školky žádný papír nechtěli, jen mu řekli, že do těch jejích čtyř let na ten příspěvek nárok máme i zpětně, jakmile tam nebude víc než těch pět dní. Takže za listopad to ještě dostanem, za prosinec už ne. A byli prý hrozně milí. Je to fakt o lidech, anebo jestli to není tím, že je chlap... Jsem mu každopádně vděčná, že tam došel, dneska mi není nejlíp. Tak přeju Vám všem krásný den!!!! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
13.12.2004 9:25:15
čauky, Martino, tak to má Madlenka to samé, co Štěpán. Ten bere atb na zánět průdušek od pátku, v sobotu večer už se to začalo lepšit. Má k tomu ale ještě pořád plnej nos, takže musíme odsávat. Pomáhá to a jemu se to líbí. Bohužel jsem to chytla taky.
Tak ať se Madlenka dá brzo dohromady a hlavně ať Ty to od ní nechytneš!!! Tobě a Daggy přeju ať vám rostou bříška a ostatním školky bez pláče a vůbec. Š. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
13.12.2004 9:14:39
Daggy, taky mám břicho jak v sedmém měsíci... to jsou holt ty druhé děti...
Bohužel se přidáváme do klubu marodů, Madlenka má zánět průdušek a antibiotika - včera odpoledne byla ještě úplně v pohodě, ale ta noc... :-((( skoro celou prozvracela, kvůli těm hlenům. Ach jo. Květo, když si čtu o Tvém manželovi, je mi z toho moc smutno - to je teda opravdu hrůza. Můj muž ležel celou noc u Madlenky, držel ji kolem krku a spal asi hodinu... a posílal mě pryč, ať se vyspím, že to zvládnou. Teď s ní byl u doktora. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
13.12.2004 8:17:01
Ahoj holky,
teda tady se jen marodí a nejhorší je na tom určitě Květuščin manžel :o)).Když je Martin nemocný tak mu zbývají vždycky tak 2 dny do smrti ,no jo nemocný chlap. ![]() Včera jsme vyrazili do Brna na nákupy ,pro prcky jsme nakoupili ,ale ještě musím něco koupit manželovi a vůbec nic originálního kromě papučí a županu mě nenapadá ,co jste koupili těm svým? Zítra a ve středu půjde malý do školky a máme tento měsíc dochozeno tak snad se donutím a budu péct .3 druhy už mám ,peču jen když se mi chce do ničeho se nenutím. Dagy ,jaké máte jsména pro mimi?Můj brácha čekají mimčo v březnu budou mít kluka Rudolfa po něm ,já už se nemůžu dočkat včera jsem se hodnou chvíli přebírala v miminkovských věcech .Taky jsem ráda ,že bude v rodině konečně rodit někdo jiný než já :o) Ahoj, mějte se a hodně zdravíčka dětem i vám! |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.