| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
12.12.2004 20:09:38
Čau holky,
tak jsem konečně přečetla všechny příspěvky, z koupelny se ozývá řev dítka (stará se o něj tatínek), snad vám stihnu něco napsat. My se taky musíme odhlásit ze školky (měly jsme nahlášené pondělí a úterý), Viktorka ale začala taky děsně kašlat i přes den. Mám dojem, že se na dětech podepisuje i ta inverze venku, tady kašle kdekdo. Snad ty dva dny do konce týdne dochodíme, potřebovala bych do města na dárky. Já jsem v pořádku, jenom mám pocit, že mám břicho jak u Viktorky tak v sedmém měsíci. Dělá mi problémy železo, které musím brát, buď mám zácpu, minulý týden jsem měla takovou koliku, že jsem myslela, že mě odvezou do špitálu, jak mi bylo zle. Jinak jdu koncem týdne do poradny, těsně po vánocích asi na amniocentézu, takže pak se dozvím to sladké tajemství. Cukroví už taky nějaké mám, Viki vydatně pomáhá. Takže až na to pupendo se máme fajn. Přeju Štěpánkovi a všem marodům brzké uzdravení, Štěpánek se už chudák trápí docela dlouho. Viki taky v noci kašle, ale většinou při tom spí, nechápu jak to dělá. Čau D. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
12.12.2004 8:16:00
Je to tu dvakrát, vyhodilo mě to z Rodiny, omlouvám se.....
|
|
|
12.12.2004 8:14:57
Ahoj holky,
máme za sebou mikulášskou besídku.Bylo tam moc hezky, plno soutěží a odměn za úspěchy dětí. Květuška mě překvapila. Navlékala sama tkaničky do dřevěné boty - asi 10 dírek na každé straně, vázat jsem jí pomohla. Měla si zapamatovat 4 obličeje na kterých kluk pláče, mračí se, směje se a vyplazuje jazyk. Čert ty karty otočil, a ptal se jí kde brečí, směje se-- ale ne popořádku. Tohle udělala bez chyby. Tvořila obrázek z provázku a povedl se jí had. A spousta dalších úkolů--- Ještě takový zajímavý - nesla čertovský pytel plný věcí kolem kotle. Trochu ji to zmáhalo, ale byla u toho důležitá.... Budu mít fotky, ale chci začít dneska péct, tak si snad příští týden najdu chvilku a zkusím znovu vkládat. Vymysleli jsme dárek pro rodiče - uděláme jim fotoalbum dětiček od jejich narození..... Moji mamku to určitě překvapí a potěší a tchyně jestli to ocení, nevím. Včera odpoledne jsem byla jen s Lojzíkem na besídce ve škole. Bohužel je hodně nemocných dětí - neštovice a hned viroza - i Lojzík je nachlazený. Vystupovalo jen 6 dětí z 18, ale měli to moc krásné. Ve škole byl den otevřených dveří, koupili jsme si výrobky dětí - svícny a přáníčka.... Domů se mi moc nechtělo, ale všechno pěkné jednou končí a oba jsme byli celkem unavení. Doma nás čekal nemocný tatínek s Květuškou. Říká mi že ho strašně dusí kašel, ale nezakašlal ani jednou za celou noc.... Je strašně protivný, ach jo, chlap když onemocní - je nachlazený tak to je skoro "konec". Ještě k tomu mému a Květuščinu svátku - potěšílo mě to od vás, protože se tu vždycky krásně vypovídám a vzpomenete si na všechny. Doma mi manžel řekl že mi dává celou výplatu, tak co bych ještě chtěla a tchýně se ani neozvala. Včera volala Pavlovi, že tam má přijít. Ten samozřejmě chtěl jít, a byl naštvaný, když jsem mu řekla aby nešel, že jsme se celý den neviděli, jsem unavená a chci být s ním. Štve mě jak se ke mně ona chová, poručí a myslí si že hned bude vše podle ní, tak chci dokázat že nebude. Krásnou neděli všem. Květuška má zítra besídku ve školce. |
|
|
12.12.2004 8:14:34
Ahoj holky,
máme za sebou mikulášskou besídku.Bylo tam moc hezky, plno soutěží a odměn za úspěchy dětí. Květuška mě překvapila. Navlékala sama tkaničky do dřevěné boty - asi 10 dírek na každé straně, vázat jsem jí pomohla. Měla si zapamatovat 4 obličeje na kterých kluk pláče, mračí se, směje se a vyplazuje jazyk. Čert ty karty otočil, a ptal se jí kde brečí, směje se-- ale ne popořádku. Tohle udělala bez chyby. Tvořila obrázek z provázku a povedl se jí had. A spousta dalších úkolů--- Ještě takový zajímavý - nesla čertovský pytel plný věcí kolem kotle. Trochu ji to zmáhalo, ale byla u toho důležitá.... Budu mít fotky, ale chci začít dneska péct, tak si snad příští týden najdu chvilku a zkusím znovu vkládat. Vymysleli jsme dárek pro rodiče - uděláme jim fotoalbum dětiček od jejich narození..... Moji mamku to určitě překvapí a potěší a tchyně jestli to ocení, nevím. Včera odpoledne jsem byla jen s Lojzíkem na besídce ve škole. Bohužel je hodně nemocných dětí - neštovice a hned viroza - i Lojzík je nachlazený. Vystupovalo jen 6 dětí z 18, ale měli to moc krásné. Ve škole byl den otevřených dveří, koupili jsme si výrobky dětí - svícny a přáníčka.... Domů se mi moc nechtělo, ale všechno pěkné jednou končí a oba jsme byli celkem unavení. Doma nás čekal nemocný tatínek s Květuškou. Říká mi že ho strašně dusí kašel, ale nezakašlal ani jednou za celou noc.... Je strašně protivný, ach jo, chlap když onemocní - je nachlazený tak to je skoro "konec". Ještě k tomu mému a Květuščinu svátku - potěšílo mě to od vás, protože se tu vždycky krásně vypovídám a vzpomenete si na všechny. Doma mi manžel řekl že mi dává celou výplatu, tak co bych ještě chtěla a tchýně se ani neozvala. Včera volala Pavlovi, že tam má přijít. Ten samozřejmě chtěl jít, a byl naštvaný, když jsem mu řekla aby nešel, že jsme se celý den neviděli, jsem unavená a chci být s ním. Štve mě jak se ke mně ona chová, poručí a myslí si že hned bude vše podle ní, tak chci dokázat že nebude. Krásnou neděli všem. Květuška má zítra besídku ve školce. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
10.12.2004 17:01:45
Holky, ať se dáte všechny i s dětma do kupy! Chudák Štěpánek, ten se z toho nějak nemůže vyhrabat.
Květo, na tchýni kašli jako já :o) Díkybohu se s ní vidíme jen zřídka, zrovna dneska volala, aspoň jsem se mohla normálně tvářit, když s ní mluvím osobně, musím se tvářit vlídně a úplně mě pak bolí huba :o) Jo - chlapi - Martinovi včera večer taky bylo moc špatně a umíral, ale podle mě se normálně přežral :o) Aninka je teda šikulka, ty se máš Radko:o) Verunka dneska zase školku úspěšně prořvala, ale už prý míň než minule :o) No, nevím jestli mě to má uklidnit... Ještě jsem si vzpomněla - tuším, že Štěpánek má oblíbence Shreka, viděla jsem teda u Vietnamců, ale nádherný postavičky z toho filmu, asi 20-25cm vysoký, v jednom balíčku je Shrek, v druhým ta ženská ještě s někým a ještě třetí balíček a ty neznám :o) Jedno to balení stojí 130, ale je to opravdu hezký, tentokrát se jim to povedlo :o) |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
10.12.2004 16:20:16
čau holčiny, tak Štěpánek dnes dostal antibiotika!!!, má zánět průdušek. od úterý v noci nespíme, dnes to na mě dolehlo, jsem úplně vyřízená, z práce chodím kolem půl devátý... Ani jsem ráno nejela na tu injekci, protože jsme usnuli někdy kolem 4 a v 6,30 jsme nebyla schopná vstát. Takže máme veselý závěr roku, snad ten příští rok budeme zdravější!!!
Přeju vám krásný víkend, my se snad dospíme. A hlavně buďte všichni zdraví!!! Radko, říkáš, že Tomáš má mužskou smrtelnou nemoc na sedm? ...Rýmičku...??? Jelikož Štěpán miluje rytíře, tak dnes dostane dáreček, když je mu tak špatně, chudinkovi. Koupila jsem rytířský oblek, meč a štít. Chtěla jsem mu to původně dát pod stromeček, ale prostě to nevydržím. Š. |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
10.12.2004 15:30:39
Tak jsem právě odvezla Aninku k babičce a dědovi, bude u nich přes víkend a mají právě v plánu - mj. péct, tak jsem zvědavá, jak to Aninku bude bavit... Moc se k nim těšila, tak jsem ráda... :o)
My chceme s Tomášem vyrazit na vánoční nákupy, snad to zvládneme za ten jeden víkend všechno, tolik toho zase není a určitou představu máme (udělala jsem si pěkně seznam, abych v tom měla pořádek). Jo ještě jsem chtěla říct, že Aninka byla dnes se školkou na výletě, jeli na betlémy. Já z toho měla úplně hrůzu, jak to dopadne, aby ji pořádně oblékli a aby neztratila rukavice a šálu a nebyla jí zima a... No byla jsem statečná holka a nedala na sobě nic znát... :o) Aninku jsem vyzvedávala ze školky spokojenou a hned hlásila, že byli teda na tom výletě a jeli autobusem. Takže klasika - my matky jsme na nervy a děti si to v klidu užívají... :o) Jinak máme doma dalšího maroda (Aninka už je úplně v pohodě, já jakž-takž), teď lehnul třetí do party - Tomáš. Jako správnej chlap "umírá" a já kolem něho skáču jak opička na pérku. No dělám to samozřejmě ráda a s láskou, jak jinak, že? :o) Tak já jdu zase uvařit čaj, podat kapesník, přinést aspirin, nakapat do nosu a hlavně politovat... :o) Tak hezký večer vám všem! |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
10.12.2004 8:59:05
Květo, to je opravdu smutné. Jen nechápu, proč byste měli tchýni platit nákup??? Držím palce, ať zítra zvládnete tu Mikulášskou, když jste všichni nemocní.
Jinak, můžu se prosím zeptat, proč Tě překvapilo, že jsem si vzpomněla na Tvůj svátek? nějak jsem to nepochopila.... :-) Holky, musím se pochlubit, včera jsme s Madlenkou dělaly vanilkové rohlíčky - strašně moc pomáhala - vlastně nakonec tu konečnou podobu rohlíčků udělala sama - já jsem jí vždycky připravila váleček a ona z něj na plechu udělala rohlíček. Bylo to hrozně milé a roztomilé a byt se nám pěkně vánočně provoněl. Hlavně mě ale překvapila, že vydržel na celé tři plechy... Zítra máme Mikulášskou v práci, tak jsem moc zvědavá a taky se těším, že se poznáme s dětmi kolegů :-) |
|
|
9.12.2004 21:17:29
Ahoj holky,
já jsem radši oznámila, že Květuška chodí do školky těch pět dnů, protože bydlím v malém městě a tady jsou pitomí lidé. Závistiví a udavači. Je to hnus, pocházím z Jeseníku což je 100 km, nedokázala jsem si pořád zvyknout. Jsme všichni nemocní, Lojzík strašně kašle, v sobotu máme jet na mikulášskou besídku - ráno a odpoledne má vystoupení Lojzík. V pondělí Květuška ve školce. Moc se těším. Děkuji za přání ke svátku. Potěšilo mě, že si vzpomněli ti, od kterých bych to téměř nečekala. Do poradny samozřejmě půjdu s Pavlem, tak doufám že konečně pochopí že musí svůj přístup změnit. Svůj podíl na tom má i tchyně, kterou jsem pravděpodobně naštvala, protože chtěla nakoupit, diktovala co chce, pak přestala a chtěla aby Pavel přišel, napsal to, a že to máme zaplatit ze svého. Řekla jsem jí, aby napsala lístek a nachystala peníze na stůl, Pavel pro to přijde jak půjde z odpolední. Od té doby, co si nechala zaplatit jeden rohlík za korunu, já jí neodpustím nic. Bohužel je to smutné, je tu taková pitomá oblast. A to jsem si vždycky říkala, že se budeme o rodiče starat a pomáhat jim, ale když ona mi jen nadává... Tak mně došla trpělivost. Na svátek si nevzpomněla. A v únoru se bude připomínat, že má ona. Taky na ni budu kašlat. Trochu jsem si ulevila, nezlobte se za román.Mám nové fotky dětí, jak se dají přidat tady na diskusi? |
|
|
9.12.2004 21:16:45
Ahoj holky,
já jsem radši oznámila, že Květuška chodí do školky těch pět dnů, protože bydlím v malém městě a tady jsou pitomí lidé. Závistiví a udavači. Je to hnus, pocházím z Jeseníku což je 100 km, nedokázala jsem si pořád zvyknout. Jsme všichni nemocní, Lojzík strašně kašle, v sobotu máme jet na mikulášskou besídku - ráno a odpoledne má vystoupení Lojzík. V pondělí Květuška ve školce. Moc se těším. Děkuji za přání ke svátku. Potěšilo mě, že si vzpomněli ti, od kterých bych to téměř nečekala. Do poradny samozřejmě půjdu s Pavlem, tak doufám že konečně pochopí že musí svůj přístup změnit. Svůj podíl na tom má i tchyně, kterou jsem pravděpodobně naštvala, protože chtěla nakoupit, diktovala co chce, pak přestala a chtěla aby Pavel přišel, napsal to, a že to máme zaplatit ze svého. Řekla jsem jí, aby napsala lístek a nachystala peníze na stůl, Pavel pro to přijde jak půjde z odpolední. Od té doby, co si nechala zaplatit jeden rohlík za korunu, já jí neodpustím nic. Bohužel je to smutné, je tu taková pitomá oblast. A to jsem si vždycky říkala, že se budeme o rodiče starat a pomáhat jim, ale když ona mi jen nadává... Tak mně došla trpělivost. Na svátek si nevzpomněla. A v únoru se bude připomínat, že má ona. Taky na ni budu kašlat. Trochu jsem si ulevila, nezlobte se za román.Mám nové fotky dětí, jak se dají přidat tady na diskusi? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.