| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
9.12.2004 13:49:39
Ahoj holky,
dnes se hlásím už po druhé.Mám dotaz musím oznámit na socinu ,že malej chodí na těch 5 dní i když já dál zůstávám na MD? Mám tady v tom papírování guláš a strašně to nesnáším .Tak jinak přeju všem hezký odpoledne.Ahoj P.S.Štěpánko ,to jste měli teda pernou noc ! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
9.12.2004 11:50:14
No holky, tady je teda veselo :o( Květo, to je naprd, ale peníze přijdou, hlavně že o ně nepřijdeš. mě takhle vypekli 2x v práci, pozdě poslali lístek, co se dává na konci měsíce, tak mi taky peníze přišly až za měsíc dvoje najednou. Bylo to milý, že jich je tolik najednou, ale bohužel ten měsíc předtím byl krušnější, docela žijeme tak akorát od výplaty k výplatě.
Hlavně aby ten Lojzík byl v pořádku, chlap tam musí jít s tebou, od tebe určitě připomínky nebere (znám to od nás, když mu to řekne někdo jinej, vezme to spíš, navíc od odborníka). Ale to bude dobrý, děti prostě někdy blbnou, neberte to tragicky a neměla by ani učitelka. Štěpánek je zase nemocnej, chudák. To musí být otřes, mě vždycky oddělá, když má Veru třeba jenom teplotu (naštěstí na ně nijak netrpí), ale to bych brečela. Ty děti jsou okamžitě zpátky zase miminka :o) Veru jde zítra do školky, už teď se děsím, určitě zase bude brečet. Něco se muselo stát, protože pláče, jen o tom začneme mluvit. Tak nevím, co s ní, jestli jí chvíli nechat doma, nebo jí tam cpát a doufat, že si zvykne. No jo, ale to za těch 5 dní jde dost těžko :o( Jo, jo, děti jsou radost :o) Kačenka se mi taky líbila, ale zvítězila Verunka. A kluka jsem chtěla Honzíka, ale manžel chtěl po sobě, tak tam byl napsanej Martínek. Holky, já už vím i jména pro další dítě, jsem trhlá, co? jenže já je vymýšlela v tom srpnu, pak jsem holt o mimi přišla. No ale mám to do foroty :o) Těhulkám a dětičkám moc a moc zdravíčka, ať jste na vánoce fit! (maminky samozřejmě taky) |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
9.12.2004 11:10:49
ahoj holky, tak máme za sebou "plnou noc vášní". Štěpán strašně, ale strašně kašlal, pořád chtěl chovat, dívat se z okna, v jednu jsme pouštěli pohádku, aby se u ní zklidnil. Teď chrní, dostal sirup na kašel a kapky do nosu, takže se nedusí. Tak snad už mu bude líp.
Martino, hezký jména. O Ondřejovi jsem uvažovala taky... Léňo, na MD se vracet nebudu. Na sociálce je ale prý vůbec nezajímá, jestli dělám nebo ne a kolik si vydělám, rozhodující je pro ně počet dnů, kdy je malý ve školce. Takže když byl teď tak málo, tak mám na ty peníze pořád nárok /do čtyř let věku dítěte/. Ta paní říkala, že je ani nezajímá důvod, proč tam nechodí - jestli tam brečí nebo je nemocný. Štěpán naopak mluví strašně nahlas, až nás z něj někdy bolí hlava. Kvěgo, snaž se nevidět to hned tak černě, i když je to opravdu asi dost nepříjemný. Lojzík je ještě malej a může to dělat z několika důvodů /třeba po něčem touží, vy mu to z nějakých důvodů nedáte...chce takto zvláštně navázat s dětmi konktakt...chce na sebe upozornit.../. Rozhodně jděte do poradny oba rodiče! Tak se mějte, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
9.12.2004 9:56:26
Květo, to mi je moc líto! Bohužel, u nás zatím platí, že pán je úředník, ne klient :( Tak budu moc držet palce, aby ty peníze přišly včas!!! Co se týče té poradny, možná by stálo za to, aby tam šel taky Pavel. Víš, aby to slyšel od odborníka. A taky opožděně přeju ke svátku!
![]() Martino, obě jména jsou moc pěkná! ![]() |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
9.12.2004 8:48:05
Ahoj holky,
teda tady je dneska smutno .Květo, určitě bude líp my jsme byli koncem léta s Jessicou v ped.psych. poradně ,protože strašně potichu mluví doma i ve škole taky nás objednali za dlouho ,ale jsou tam skvělí ta magistra co s náma mluvila mi řekla ,že je Jess úskostlivá a ukázala nám nějaké cviky na uvolnění .Zatím se nijak nezlepšila ,ale je důležité ,že nemá problémy v kontaktu s dětma dokonce byla v létě 14 dní na táboře a v pohodě .Držím vám palce a ať se vyřeší problémy ve škole určitě to není nic příjemného. Štěpánka je mi taky líto a bohužel to marodění důvěrně znám ,jo s těma polepenýma lahvičkama je to super nápad.Štěpánko ,takže ty budeš zase na MD? Honza je tento týden po 2 ve školce a v pohodě ,akorát včera pro něj šel manžel a malý si chtěl domů vzít nějakou udici s rybičkou tak ho paní učitelka honila a Honza před ní prchal a zavíral dveře. Všem marodům ať se brzy uzdraví a těhulkám mooc vitamínků !Ahoj! |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
9.12.2004 8:38:12
Květo, to je pech... Znáš to, může-li se něco pokazit, pokazí se to... Jinak opožděně vše nejlepší k svátku!!!!
Štěpánko, holčička bude asi Kateřina, chlapeček Ondřej. :-) Manžel si sice myslí, že najdeme něco krásného a méně obvyklého, ale já jsem takhle spokojená. Připadá mi snesitelnější, když si na písku bude hrát 5 Kačenek než 3 Sáry... nebo Abigail :-). |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
8.12.2004 21:01:06
Ahoj holky, já budu mít rodičák za listopad vyplacený až koncem měsíce nebo v lednu a to kvůli blbosti. Potvrzuju papír ve školce už od září, v listopadu Květuška měla ty neštovice, tak nebyla ve školce. Myslela jsem si, že stačí přijít na úřad a napsat čestné prohlášení, ale bohužel. Ve školce mi na ten papír musí napsat že nebyla z důvodu nemoci. Když jsem to tam včera nesla, tak druhá úřednice mi řekla že jí by stačilo to prohlášení a že mi mateřskou pošlou v druhém termínu. Protože jsou vánoce, tak nevím jak to stihne banka převést.Ach jo, takové jednání mě štve, protože jsem tuto práci 2 roky dělala a pro klienty jsem se snažila udělat maximum.
Holky jsem neštastná. Lojza je od pondělka ve škole po 14 dnech a dnes mi celé odpoledne prokašlal a nevypadá dobře. I Květuška má rýmu. Asi bude něco řádit, protože mě bolí klouby a nemůžu pořádně chodit. Jo a máme průšvih ve škole, bere dětem věci. Myslím si že to trochu souvisí s naší nejednotnou výchovou, o tom jsem psala. V úterý jedu na konzultaci do Speciálního pedag.centra a Lojza je objednaný do Pedag.psych. poradny na konec ledna, dřívější termín není. Hrozí mu napomenutí třídní učitelky. Ještě mě ani nechytá ta správná vánoční nálada, pečení mi nic neříká.... |
| honey | 6468 |
|
|
8.12.2004 17:23:29
Tak to je paráda :) To budeš mít určitě ten stejný formulář jako já :)
|
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
8.12.2004 17:21:42
Honey, šlo by to!!!!!! Teď jsem volala na úřad, mám si přijít pro nějaký formulář a školka mi potvrdí, že tam byl těch 5 dní a vyplatí mi to zpětně. A příště to mám - jako ty - přijít zrušit až koncem měsíce a ne začátkem, jak jsem to udělala. Tak to jsem ráda...
Š. |
| honey | 6468 |
|
|
8.12.2004 16:55:08
Štěpánko, no to je ale smůla! Tak se držte!! Proto já s tím odhlášením RD počkala, až uběhlo v prosinci těch 5 dnů. A nešlo by to zpětně přihlásit?
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.