| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
8.12.2004 15:52:03
ahoj holky,
tak my školku asi do konce roku zrušíme, Štěpán se z toho nachlazení nemůže nějak dostat. Hodně kašle, dnes jsme byli u dr., tak to má prý už na průduškách, "plavou" mu oči, takže do nich kapeme. Kapeme i do nosu a někdy i do ucha. Já už mám v těch lécích zmatek. Štěpán si je pojmenoval a já mu tu lahvičku oblepím obrázkem, takže na nás z ledničky kouká rytíř, oslík, dráček, dobrá víla... a on přesně ví, co na co je... Ve školce byl zkusmo v pondělí, přes víkend byl totiž, jak jsem psala, dobrej. Byl nadšenej z čerta a mikuláše a moc se mu teď po školce stýská. Dr. říkala, že to není nic neobvyklého, že děti získávají imunitu až kolem 6 roku věku a že se u něj nejedná o žádné vážné nemoci, tak to prý máme vydržet. No, co nám zbývá, že? V listopadu tam byl 5 dní, teď v prosinci dva. Hm, to kdybych věděla, tak ten rodičák ani nerušim. Ale nedá se nic dělat. Martino, tak gratuluju k holčičce! Jaké máte připravené jméno? A varianta pro chlapečka, kdyby náhodou...? Radko prosímtě a co jste měli za honičku, úřady? A Aninka je už zdravá? Jano, naše Connie je hodná, je jí 5,5 a mají se se Štěpánem moc rádi. Bylo teda krizový období, ale to už je za námi. Vajíčka se Shrekem kupujeme, kosmetiku neznám. Ale Štěpán se myje často a rád i bez Shreka, vždy v drogerii musí koupit mýdlo, máme doma slušný zásoby. Včera jsem mu od Avonu koupila takovou kuličku - mýdlo co voní jako cukrová vata, no on to skoro už vymydlil a i s ní spal... Tak se mějte, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
8.12.2004 11:10:03
Markys, dneska to nebylo tak hrozný :) Školka mi na lejstro z úřadu potvrdila, že Adélka byla ve školce za listopad maximálně 5 dnů (a opravdu tam byla jenom 4), a to jim stačilo. Pak jsem ještě vyplnila žádost o ukončení vyplácení rodičovského příspěvku, a bylo to.
Adélka ze začátku taky nechtěla ze školky domů, ale od té doby, co tam spí, už jo :)) Asi je to tam na ní dlouho :( |
| Markys | 12183 |
|
|
8.12.2004 9:21:09
Ahoj holky,
no teda Honey, tos mi nepotěšila, taky se chystám na úřad... Dnes je Klárka ve školce po páté tenhle měsíc, tak jsem si říkala, že tam zítra půjdu. To jsem zvědavá... Včera Klárka nechtěla odejít ze školky a pak celou cestu opravdu dost brečela a říkala, že nechce domu, ale že tam chce zůstat. Tak mi trochu zabolelo u srdce:-(, ale byla jsem statečná. Doma pak už byla hnedle v pohodě a zase nechtěla vůbec ven... Uvidíme dneska. Martino, to je bezva! Mějte se krásně! |
| honey | 6468 |
|
|
8.12.2004 6:35:27
Ahoj holky,
mně se nešlo od pondělí napojit na Rodinu. Školka furt v pohodě :) Zato ty úřady - byla jsem včera (nebo spíš chtěla jsem) odhlásit pobírání rodičovského příspěvku, protože Adélka už byla za prosinec 5 dnů ve školce, a ta ženská mně zdrbla, že jsem jim to nenahlásila. Jakože jsem něco takového tušila. Tak mi dala papír, aby mi školka potvrdila, odkdy je Adélka ve školce, abych dostala peníze ještě za listopad. Proboha, já si to tady hlídám pečlivě na den, a ona pak ze mně málem udělá podvodnici. I když si to možná jen beru osobně ..... strašně nesnáším úřední pochůzky :( Martino, tak gratuluju! Držte se! Daggy, co u vás? U nás už cukroví pomalu ubývá :)) Asi budu muset dopéct vanilkový rohlíčky :)) Přeju vám hezký den! |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
7.12.2004 22:16:09
Tak já taky zdravím, dneska mám strašně špatné svědomí, měla jsem celý den honičku a Aninka za mnou vlála jak prápor, teda akorát oběd a spinkání proběhly v klidu (na to se fakt snažím dbát), ale odpoledne zase hoňka. Ani byla úžasná, fakt hodá, ke konci už teda náročná, ale to se dalo pochopit, už ani nás dospělé to nebavilo... Zítra jí to musím vynahradit a uděláme si den jen pro sebe!!!
Jdu zkusit stáhnout fotky a přidat do fotoalba - dám vědět, jak jsem byla úspěšná... :o) |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
7.12.2004 9:28:56
Ahoj holky, tak vás zase po nějaké době zdravím. Máme se dobře, včera jsem byla v Podolí na uzv ve 20. týdnu - mimi prý vypadá moc pěkně a vše je v pořádku. A asi to bude druhá holčička!!! Drsně nestíhám, tak se omlouvám, že moc nepřispívám - každopádně poctivě čtu!!!
Daggy, jak se Ti vede? |
| Marika Kovaříková |
| • |
6.12.2004 14:15:01
Hledám spolehlivé a komunikativní maminky na MD na brigádu pro občanské sdružení CPK (centrum přípravy koní pro hiporehabilitaci), které kupuje a financuje výcvik koní pro hiporehabilitaci. Toto sdružení po 3 až 4 letech výcviku, zdarma darovává koně do dětských hiporehabilitačních a sociálních zařízení. Jedné se o pomoc při pořádání veřejné sbírky.Pracovní doba samozřejmě záleží na Vašich možnostech. Máme více druhů aktivit, jistě si vyberete tu, která vám bude vyhovovat. Dobré platové podmínky
Pokud máte zájem, ozvěte se mi na tel. č.777572796 nebo (608210052) a dohodneme si schůzku. Nebo pošlete e-mail na kovarikova.cpk@seznam.cz S pozdravem Marika Kovaříková |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
6.12.2004 10:47:23
No Štěpánko, ten pes mě taky zaujal :o) Musí bejt hodná, co? Já psy miluju, ale od jistý doby je k Verunce nepouštím, nebo jen pod silným dohledem (loni kousl pes neteř těsně na spodní víčko, hrůza).
A jestli Štěpánek rád Shreka, víš že existují kinder (teda ne kinder) vajíčka se Shrekem? Uvnitř jsou magnety s těma postavama. Koupila jsem ho v drogerii Teta. A taky je kosmetika se Shrekem, třeba se pak bude rád mýt :o) Verunka vždycky přemlouvá, že dneska koupat né :o) Tak taky máme růžový šampony apod. Květo, ještě od toho Tútúnka mě napadá Ťutínek (z Ferdy Mravence:o)) Teda my jsme tak říkali Verunce, když ještě byla v bříšku a my netušili, co to bude :o) Zubaře neboj, já mám zubařku sestřenici, ta mi vždycky řekne, jestli to bude bolet a popř. mi dát injekci. Jsem posera, já vím, ale aspoň se nenervuju. Markys, tak aspoň vidíme Klárku :o) Taky parádní vlásky. A 30 druhů cukroví, byla jsi normální? :o))) Mě to baví, ale tak do 10 druhů, pak už mě to štve. Perníky jíme hned, pak bude cukroví :o) |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
6.12.2004 9:57:43
Ahoj holky,
tak Mikuláš a spol. u nás taky byli Honzovi se třepala bradička a pořád dokola říkal já hodný .Až mi ho bylo líto ,ale plnému balíčku neodolal a vzal si ho od Mikuláše .Byli to děcka tak ze 7 třídy ,ale moc hezcí i Jessica byla na pochybách .Hoza měl 2 brambory a Jess 1 ,ale vůbec jim to nevadilo. Fotky jsou skvělé až vyvolám film tak taky něco přihodím.Conny na každé fotce mě taky pobavila je to jako u našich taky nadělovali psovi:o). Cukroví začnu péct tento týden ,perníky jsme dělali v sobotu dnes budem zdobit a musím je schovat jinak nemají šanci vydržet do vánoc.Já peču asi 6 druhů jen to co máme rádi a vím ,že se to sní.Už se těším jak něco spálím a budu jako každoročně láteřit ,že je to naposledy co peču.. Na autíčko mě ještě napadlo F1. Mějte se krásně. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
5.12.2004 22:25:59
Honey, to je jasný, naše Connie totiž dostala taky nadílku! Za oknem měla psí sladkosti!!! Její balíček Štěpu zajímal víc než ten jeho...
Na Staromák se chystáme, včera začaly na Výstavišti vánoční trhy, tak chci postupně všechno obejít. Dnes říkal Michal, že možná bude mít možnost objednat pro Štěpána triko-dres se jménem a Shrekem vepředu. Snad to vyjde, přidali se i naši známí, takže celkem bysme těch dresů pro dětičky objednávali asi 10. To by byla bomba, kdyby to vyšlo! Viktorka je super indiánka!!! Š. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.