| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
5.12.2004 22:25:41
Honey, to je jasný, naše Connie totiž dostala taky nadílku! Za oknem měla psí sladkosti!!! Její balíček Štěpu zajímal víc než ten jeho...
Na Staromák se chystáme, včera začaly na Výstavišti vánoční trhy, tak chci postupně všechno obejít. Dnes říkal Michal, že možná bude mít možnost objednat pro Štěpána triko-dres se jménem a Shrekem vepředu. Snad to vyjde, to by bylo super. Přidali se i naši známí, takže celkem bysme těch dresů pro dětičky objednávali asi 10. To by byla bomba, kdyby to vyšlo! Viktorka je super indiánka!!! Š. |
| Markys | 12183 |
|
|
5.12.2004 22:17:38
Teda Viktorka byla úžasná indiánka! Moc jí to sluší, že by Pocahontas?, ta je u nás moooc v oblibě. A má krásný culíky a ty dorty, hezký fotky!
A Štěpánek je roztomilej a je vidět, že se mu k tomu oknu moc nechce:-). A máte krásnýho psa! |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
5.12.2004 22:06:15
My máme taky za sebou návštěvu čerta a mikuláše. Lojzík řekl básničku, ale měl slzy na kraji a Květuška se bála, chtěla utéct, tak se čert schoval. Vzala jsem ji na ruce a i když plakala, vydržela. Když odešli,oba začali strašně zlobit a chtěli aby přišli zase. Asi za hodinu přišli další - tři čerti, dva mikuláši a anděl, zvonili na sousedku - učitelku. Chtěla jsem aby se ti dva mojí zlobivci podívali, ale měli strach - Lojzík už byl radši strašně unavený, Květuška se schovala pod deku.
Zítra mě čeká návštěva zubaře, mám strach a zase nebudu v noci spát. Až to budu mít za sebou, budu se už těšit na pečení. Cítím už vůni cukroví.... Napadly vás ještě nějaké jména pro to naše autíčko? Odměnu mám před sebou, já sliby dodržím. Mě zaujaly jména tři, ostatní se ještě nevyjádřili. |
| Markys | 12183 |
|
|
5.12.2004 21:31:14
Ahoj holky,
tak máme taky za sebou návštěvu Mikuláše, Anděla a dvou úžasných čertíků. Klárka se na ně ani nechtěla podívat, zakázala mi i mluvit. Nakonec jsem zpívala já a ani dárečky jí neobměkčily, teprve když odešli. Pak rozjařeně vyprávěla, že Mikuláš byl přece bratranec a ti ostatní sestřenice, takže je ta potvůrka poznala, ale mluvit s nimi nechtěla:-))). Také jsme byli u všech babiček, takže teď večer spala do minuty. My jsme o víkendu myli okna a ... Na pečení se těším moc, úplně vám závidím, byly doby, kdy jsem pekla moooc druhů. I 30, pak jsem snižovala a pak už nepřekročila 10... Ono se to pak nestíhalo sníst, tak uvidíme letos. Jdu se podívat ke Štěpánkovi a Viktorce na fotky. Já mám akorát novou ikonku s Klárkou, aspoň něco.. Krásný večer! |
| honey | 6468 |
|
|
5.12.2004 21:27:35
Ahoj holky!
Tak jsme včera s tou kamarádkou pekly od 10 ráno do 6 večera. Docela mne i bolely nohy, nejsem zvyklá na nich celý den stát, a taky záda, protože ona je menší, tak má nižší kuchynskou linku :) Pekly jsme linecký, vanilkový rohlíčky, pak ořechové mušličky, a ještě něco, čeho nevím název :) Robert dneska zkoušel, olizoval se až za ušima, ale potřebuje to tak ještě den dva, aby to bylo úplně super. Dneska jsme se byli podívat na rozsvícení vánočního stromku na Kampě, bylo to tam moc hezké, takové malé a komorné. Pak jsme se prošli přes Karlův most a ještě jsme chtěli na Staromák, ale tam byly takové davy, že jsme to vzdali. Cestou jsme potkávali Mikuláše, čerty a anděly, ale Adélka se jich nebála, od jednoho dokonce dostala bonbon :) Pro Pražandy - u kostela sv. Mikuláše u Staromáku jezdí poníci, jedna jízda 20 Kč. Adélka koně miluje, furt se na ně chodíme na Staromák dívat, a na těchto malých si mohla i zajezdit, ta byla úplně blažená :) Jinak jsem všude už cítila takovou vánoční atmosféru, už se fakt těším :) Daggy, jenom jsem koukala na Viktorčiny vlásky - nádherný! Jako Indiánce jí to moc slušelo :) Štěpánko, Štěpán je tak sladký na těch fotkách - na tý první je krásně vidět, jak se toho trochu obává :) a nejlepší ze všech je pes, jak u všeho asistuje :)) |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
5.12.2004 19:23:03
Mmmch. já mám linecký, šlehačkový, kokosový, tatrankový a kokosky. No a perníčky, ty už jíme. To jsem dobrá, co? :o)
|
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
5.12.2004 19:21:39
Daggy, teda Viktorka má taky nádherný vlásky! (Když já to nikdy nevydržím a vždycky jí ofikám :o) Teď je taky nakrátko.) A jako indiánka byla taky perfekt.
Štěpánek se taky bál? U nás nebyli, ale byli jsme venku a několik jsme jich potkali. Veru u jedněch brečela, ale ani jsem jí moc nelitovala, furt má řečí a pak když dojde na věc je vykulená :o) Mezitím jsme doma dali na balkon punčochu (obrpunčochu :o)), taky se bála si jí vzít, a brambor tam měla osm! Ale nechce je uvařit k obědu :o) Co ostatní děti? Veru teď prohlíží knihu České vánoce od J.Lady, měla jí v nadílce, a hledá jak zběsilá samý čerty, anděly a Mikuláše. Půjdeme si jí číst, ahoj J. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
5.12.2004 18:40:59
ahoj,
tak u nás se taky nadělovalo. Štěpánek se bál vzít si balíček za oknem, tak si nedovedu představit co by dělal, kdyby k nám přišli! Dostal taky dvě malinké brambůrky, hned věděl za co...když je viděl, tak se rozbrečel a prej ať je vyhodím. Trošku jsem zapochybovala, jestli jsem udělala správně, když jsem mu je tam dala, ale napadlo mě využít to trochu jako výchovný moment a snad si z toho něco vezme. Má spoustu dobrot a nějaké maličké hračky. Šli jsme na letenskou pláň, tam byla Mikulášská pouť, ale k žádnému andělovi, mikulášovi ani čertovi jsme se nesměli ani přiblížit, bál se. Bere to opravdu vážně!!! Zítra jde do školky, tak doufám, že ho tam při nadělování nějak nevyděsí. Honey, tak co jste napekly? Já mám vanilkové rohlíčky a linecké. A tím asi končím, dostanu snad od tchýně. Vždycka nám dávala, ale letos nevím, nevím, máme s ní také nějaké problémy. Jdu se podívat na dotky Viktorky, my jsme přidali do alba fotky z dneška (rodina.cz/connan) Tak hezký večer přeji, Š. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
5.12.2004 18:04:26
Podařilo se mi přidat nějakou fotku do alba - http://rodina.cz/Henclovi.
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
5.12.2004 17:43:21
Ahoj,
tak máme za sebou návštěvu Mikuláše, Anděla a dvou čertů. Byli moc hezcí, ale Viktorka se na ně odmítla dívat, byla docela doplašená. Plná punčocha ji ale naprosto uklidnila, i když tam byly i dvě brambory. Zítra jdeme do školky. Hezký zbytek neděle, čau D. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.