| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 4200  [Dalších 2700 >>]
honey 6468
4.12.2004 8:21:40
Ahoj holky!

Já jdu dneska péct ke kamarádce, už se těším. Adélku bude hlídat manžel :)) jsem zvědavá, kdo si bude večer stěžovat víc :))

Radko, nemáš mne proč obdivovat; sice jezdím, ale zatím to furt není vidět :( protože moc jím :( no ty vánoce jsou na hubnutí jako dělaný :)) Vstávám tak brzo, protože se chci v klidu nasnídat a vypít si kávu. Bez tý po ránu nefunguju. Jezdím odpoledne, když vyzvednu Adélku ze školky, nebo až večer.

Tak kafe mám dopito, pobalím plechy a jdu :)

Hezkou sobotu!
honey 6468
4.12.2004 8:20:42
Ahoj holky!

Já jdu dneska péct ke kamarádce, už se těším. Adélku bude hlídat manžel :)) jsem zvědavá, kdo si bude večer stěžovat víc :))

Radko, nemáš mne proč obdivovat; sice jezdím, ale zatím to furt není vidět :( protože moc jím :( no ty vánoce jsou na hubnutí jako dělaný :)) Vstávám tak brzo, protože se chci v klidu nasnídat a vypít si kávu. Bez tý po ránu nefunguju. Jezdím odpoledne, když vyzvednu Adélku ze školky, nebo až večer.

Tak kafe mám dopito, pobalím plechy a jdu :)

Hezkou sobotu! http://vysoke-
17.6modrasek13 4288
4.12.2004 2:32:50
Ahoj holky,
děkuji za tipy na auto, jestli vás něco ještě napadne, budu ráda. Ráno to s rodinkou proberu a uvidíme.
Květuška byla ve školce v pohodě, prý i hodně jedla a dokonce si přidala oběd.
Na tchyni kašlu, ona lepší nebude tak si jí nevšímám. Když po mně vyjede, tak jí to taky vrátím. Děcka za ní moc nechtějí.
Mikuláš s čertem k nám přijde, tak uvidíme. Jsou to kluci asi v 8.třídě ZŠ a ví jak se mají chovat, už u nás byli. Strach z reakce dětí nemám.
Jestli měli ve školce besídku, nevím. Je tu špatná spolupráce se školkou a navíc mají málo dětí, protože tam ještě jsou neštovice.
I ve třídě u Lojzíka je málo dětí. V pátek bylo jen 6 z 18 a ještě čtyři z těch šesti neštovice neměli. Lojzík jde v pondělí do školy.
Dnes možná přijedou babička s dědou z Jeseníku.
Nevím jestli jsem psala, ale děti dostaly od mé sestry adventní kalendáře - šité ryby s kapsičkami od 1-24. V každé kapsičce bylo něco jiného a Lojzík byl hodně překvapený, když na 2.12. našel v kapse uhlí. Byla to dobrá sranda ho sledovat. Květušku musím hlídat, protože ta chodí a už má polovinu prázdnou.
Příští týden začnu péct cukroví, už mi ti mojí mazlíci hlásili že budou pomáhat ale i ujídat. Bude veselo ale moc se na pomocníky těším.
Přeju krásný víkend všem.
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
3.12.2004 20:43:46
Tak mám za sebou vcelku úspěšný den... Ráno jsme byly na kontrole na ORL, tak Ani je o 100% lepší, na antibiotika to určitě není, ještě čekáme na výsledky laborky, ale myslím, že jsme na dobré cestě. Akorát, že po Anince jsem si na křeslo sedla já (měla z toho neuvěřitelnou radost a komentovala co paní doktorka dělá - "to pani doktorka jenom kouká do ucha, to neboli" - tak jsme se docela nasmály... no slyšela jsem se v ní!), asi jsem to od ní chytla... Teď jenom doufám, že si to nebudeme celá rodina předávat jak horký brambor. No snad ne. Docela bych uvítala do konce roku klid od nemocí... To ale asi nejsem sama, že? :o)

Foťák jsem si dnes vyzvedla - na poště se prý s největší pravděpodobností ztratil, to je docela drsný - nicméně hned jsme se domluvili, že si ho můžu vyzvednout osobně v jejich sídle na Sokolské. Tak jsem fakt ráda, že na Mikuláše můžu fotit!!! Máme pozvaného Mikuláše domů - je to, pravda, trochu schůzka na slepo, našla jsem inzerát ve školce, tak jsem tam zavolala, snad to bude ok. Odměna je prý na mém uvážení... Kolik se jim dává? Já vůbec netuším! Včera večer jsem připravila punčochy,ještě chci Ani přidat nějaký malý dárek - asi panenku?

Honey, ty jsi blázen!!! V kolik jsi ráno vstávala? Jezdila jsi na rototpedu? Já tě TAAAAAAK obdivuju!!! (Upřímně!) Můj stojí statečně vedle postele... Ach to - ta vůle je fakt potvora!
Markys 12183
3.12.2004 17:59:58
Ahoj,

taky máme za sebou mikulášskou ve školce, Klárka z toho byla nadšená a hlavně z dárečků, dostali balíček a adventní kalendář, tak jsme si vysvětlovaly, jak je to s otvíráním okének, to jsem teda zvědavá, kolik jich vydrží:-).
No Mikuláše pozveme, poté co vidím, jak to Klárka bere v pohodě. Nabídli se nám totiž Klárčini bratranci a sestřenice a ti se už na to také pěkně těší. Ještě nevím, kdo z nich bude kdo, ale myslím, že s nimi to bude fajn.

Všem marodům přeji brzké uzdravení! Martino, hezkou cestu! A krásný večer všem!
honey 6468
3.12.2004 17:09:11
Ahoj holky!!

Jani, já myslím, že Štěpánek by se nedal :) Je to štírek, ten by se o sebe postaral. No, vím, že je brzo, ale taky jsem zvědavá na potenciálního zetě :)))

Adélka byla z Mikuláše hotová, všechno mi popsala, moc se jí to líbilo. Asi nejvíc balíček :)) Teď doma vyzvídá, jestli dostane ještě nějaký :) My nikoho nezvali, dáme jí balíček jen tak.

Daggy, vlasy jí češu ráno já, většinou to řeším culíkem s gumičkou. Dneska ve školce spala podruhé, ale culíky (dnes jsme vstaly dřív :), tak jsem měla čas jí zaplést vlasy) jí nechali.

Marodům a marůdkům přeju brzké uzdravení a vám ostatním krásný předvánoční víkend!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
3.12.2004 15:19:22
Ahoj holky!

Martino, tak ať se výlet vydaří a ať Ti to zpívá! Madlenka je teda pěkná rozumbrada...

Díky za pochvalu Štěpánka! Já ti dám, Jano, že by byl podpantoflák!!!!! /to myslím ve srandě, pochopitelně/. A není to tak dávno, co tahal Adélku za vlasy v Tramtárii...Je ale fakt, že je dost tvárnej. Jo, co my víme, koho si ty naše děti za pár let vyberou. S Verunkou držím palce, ono to zvykání na MŠ má několik fází, někdo brečí hned, někdo po týdnu, jiný po měsíci. Jak jsem psala, že se Štěpánkem chodí stejně stará holčička Anetka, tak ta byla ze začátku úplně v pohodě a ve středu jsem jí tam viděla se slzami v očích.

Honey, Adélka je šikulka, že to tak zvládla.

Štěpán je dnes u babičky, už je mu líp. Těší se do školky na pondělí na anděla, tak uděláme maximum pro to, aby tam mohl jít. Představte si, že ta doktorka z ORL, jak jsme u ní byli ve středu narychlo ve 21 hodin, včera volala a ptala se, jak je malýmu!!! Tomu říkám správná doktorka, jsem ráda, že ji máme.

Radko, tak až budete tím novým digi foťákem fotit, tak aktualizuj album. Přeju Anince, ať je brzo v pořádku!

Květo, snaž se tchýni neřešit, aby Ti pak z toho ještě bylo zle, to nemáš zapotřebí! My pro naše auto jméno nemáme, napadá mě třeba kombinace vašich jmen: LOjzík kvěTUŠKA - LOTUŠKA, PAvel KVĚTa - PAKVĚT, ale nevím, nevím...

Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
3.12.2004 15:04:24
Ahoj holky,
Honzík je zatím ve školce v pohodě ,taky měli dnes mikulášskou a zvládl to bez brečení ,ale pořád tam nechce spát :o(.Má trošku rýmu tak příští týden uvidíme ,když se mu to nerozjede tak půjde zas 2x.

Jak jste se rozhodli na Mikuláše přijde k vám?My jsme je už pozvali ,ale nebudou strašit ,už se těším.

Na auto mě napadla Fanynka.

Mějte se pěkně ,přeju příjemný víkend.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
3.12.2004 12:17:34
Holky, já se moc omlouvám, že se teď moc neúčastním, ale nějak nestíhám. Dneska odjíždíme zpívat do Salzburgu. Moc se těším, ale strašně mě mrzí, že už zase nebudu s Madlenkou. Ale pak až do Vánoc už budeme doma, navíc Madlenka bude u švagrových, kteří mají dvě děti, takže bude mít o zábavu postaráno (a oni taky :-)) ).

Madlenka je ve školce pořád úplně v pohodě, manžel se smál, že dnes ji přivedl a hned ve dveřích jí paní učitelka vítala:" Tak pojď Madlenko, řekneš dětem co je to uhlí" - a Madlenka prý hned spustila, že jsou to takové zvláštní kamínky... atd... Paní učitelka se prý už několikrát smála, že Madlenka všemu rozumí....

Květo, s tchýní nic nenaděláš, tak si z toho aspoň nedělej hlavu...
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
3.12.2004 10:39:20
Markys, to je dobrý s tou Kouzelnou školkou, přiznávám, že jsem měla taky nutkání!
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 4200  [Dalších 2700 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.