| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 4200  [Dalších 2690 >>]
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
3.12.2004 10:36:59
Ahoj holky,

ať se spraví dětičkám ty ouška, já si zánět středního ucha pamatuju dodnes, jak mě to v noci bolelo a bála jsem se vzbudit naše.
Viktorka šla dnes do školky v pohodě,jenom se divila, že ji tam hned nečeká Mikuláš a čert, mají dnes taky besídku. Jenom prohlásila, že dnes ve školce nechce spát (přitom ráno sama řekla, že tam "už vždycky bude spát s dětma"). Zrovna jsem zaslechla učitelku, jak říká, že mají dnes hodně dětí a jednu učitelku na paragrafu, tak jsem to domluvila po o. a bylo to k všeobecné spokojenosti. Ale pyžamko do skříňky si odnesla na příště.
Tak vidíš Honey, Adélka to zvládla rychle! Je šikovná. Jak ji do školky češeš? Mě je líto těch učitelek, na spaní sundají Viktorce copy, aby ji to netlačilo a pak jí tu hřívu musí rozčesávat. Jo snažila jsem se umístit ty fotky, ale taky mi to při tom spadlo, tak zatím nic. Jenom abyste viděli, že se neflákám!
Čau D.
Markys 12183
3.12.2004 10:29:43
Ahoj holky,

včera Klárka nebyla ve školce, protože noc předtím proplakala, že jí bolí ucho a krk... Pak se z toho vyspala a odpoledne už pěkně řádila, takže tam dnes šla. Tak to snad nic nebylo.
To mě mrzí, že Verunka pláče. Ono se to určitě zlomí. A hlavně se to fakt může měnit. Kamarádčina holčička byla měsíc úplně v pohodě a teď taky pláče. Kdoví, co ještě čeká nás.

Květo, a co "modrásek"? My máme taky podle barvy...

Holky nejsem já trhlá, Klárka odešla do školky a já si pustila Kouzelnou školku:-)!!! Chjo.

Štěpánek je moc hezký kluk! A ten dort byl úžasný!

Hezký den!

Janna + 2 berušky 22270
3.12.2004 9:07:08
Ahoj, hlásím se taky po delší době.
Ty se más Honey, Adélka je šikulka. Veru včera brečela nejen ráno (už doma se jí třásla bradička), ale i přes den a když jsem pro ní poo přišla, taky byla ubulená. Ona teda prý brečí v těch mezičasech, měly divadlo, pak malovaly, to byla hodná, ale to mezi. Paní uč. říkala, že se jí ptala, proč pláče a Veru prý, že neví, že nemůže přestat, (ale víceméně proto, že chce maminku). Ach jo. Prdelka moje. Přitom na to divadlo se tak těšila, věděla, že si pro ní přijdu po obědě, tak nevím.

Květo, my když byly malý, říkali jsme autu Tútúnek :o) Teď se nám ty auta tak střídaj (manžel je ujetej na auta), že je nepojmenováváme. Ale naši maj Feldinku :o)

Štěpánek je fešák, hodili by se k sobě s Adélkou, nemyslíte? Ale asi by byl podpantoflák :o) Teda promiňte, já tak prostě ty děti odhaduju :o) Adélka trošku éro, Štěpánek zase takovej hodnej. Tím netvrdím, že neumí zlobit, ale povahou.

Taky jsme včera byly na Mikulášský, Veru se vůbec nebála, dokonce se s nima vyfotila. Doma jsme si vysvětlily, že ty čerti budou dělat jen legraci, že nebudou strašit, tak mi to furt opakovala. No, nejšťastnější byla, že mohla tančit :o)))

Co dneska Květuška a ostatní ve školce? Neříkejte, že bulí jen moje rozmazlené dítě :o)
honey 6468
3.12.2004 6:34:28
Dobré ránko!

Ano, jsem šílená, že vstávám tak brzy :)) Musím se pochlubit, Adélka včera ve školce nebrečela, a sama řekla, že už nebude. Ale bradička se jí ještě trošku třásla .... Včera tam už i spala, asi jí zmáhá ten program :)) Dneska mají mikulášskou besídku, tak je celá natěšená. Jsem zvědavá, co řekne na mikuláše, čerta a anděla.

Květo, na tchyni se vybodni, nekaz si den :) Jméno pro auto třeba "Formík", "Formy", "Formička" :) Když mne ještě něco napadne, tak dám vědět.

Hezký den!
17.6modrasek13 4288
2.12.2004 21:22:16
Ahoj holky,
hlásím se po několika dnech - byla jsem bez internetu. I já jsem automaticky najela na listopad, byla jsem překvapená, když se objevil prosinec 2001.
Zítra jde Květuška po dlouhé době do školky, ona se těší, ale já mám strach, že bude vyvádět. Jedu s Lojzíkem na kontrolu, ale nevím, jestli ho pustí do školy.
Předevčírem jsem měla výstup s tchýní po telefonu, vynadala mi, protože jsem jí řekla, že Pavel přišel z práce později, je unavený a spí, tak tam k ní nepřijde hned, jak ona chtěla. Tak strašně mě to mrzelo, že jsem v noci nespala a včera mě celý den bolela hlava, pálila žáha a měla jsem pitomou, lítostivou náladu. Řekla jsem si a dost, já s ní končím. Jestli se mi neomluví, neuvidí ani vnoučata.

Holky mám pro vás návrh - soutěž. Možná si pomyslíte, že jsem praštěná.
Ale proč si trochu nezpestřit náladu?
Víte, že jsme si pořídili auto, a protože je to naše první, je to další člen naší rodiny, vymýšlime pro něj jméno. Mě žádné nenapadá, pomůžete nám? Je tmavěmodré, Škoda Forman.
Odměněna bude ta, čí nápad se nám zalíbí nejvíc, pošlu překvapení - dáreček pro děti, myslím si, že potěší.
Tak co, zkusíte?
Mějte se krásně a ahojky
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
2.12.2004 10:29:38
Štěpánko - super fotky! On už je fakt tak velikej a přitom to není tak dávno, co jsme se viděli... Ach jo... Letí to! Já se úplně stydím, protože poslední fotku jsem vkládala loni po Silvestru!!! Pak jsem to teda párkrát zkoušela, ale vždycky mi "to" spadlo, tak jsem to vzdala. ALE...!!!! S Tomášem jsme si udělali radost a koupili jsme si pod stromeček nový digi foťák, právě teď nám ho mají doručit (objednali jsme si ho přes www.korunka.cz kde byl o skoro 3tisíce levnější než v krámě!!!). Tak už se strašně těším.

Jinak se přidáváme do skupiny marůdků, Aninka má rýmu jako trám, včera jsme byly u doktorky na ORL, tak ji odsála, musím říct, že se jí VÝRAZNĚ ulevilo, už je v pohodě jen posmrkává... Doktorka nás postrašila, že se jí nezdá ucho (ještě toho trochu!!!) tak to snad zvládnem... S tím smrkáním je to taky bída, fouká spíš pusou než nosem, nakapat si nechce nechat, ale na výběr moc nemáme, tak bojujeme...

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
2.12.2004 10:10:55
Honey, tak ať to Adélka zvládne, držím palce!
Myslíš tu tabuli? Ta je na magnety a zároveň se na ní maluje spec. fixem, aby se to dalo zase smazat...
Teda to byla noc! Š. pořád brečel, já mám hlavu jak pátrací balon
Š.
honey 6468
2.12.2004 7:05:46
Štěpánko, tak ať se vám to nerozjede!

Dívala jsem se na fotky ..... to už je Štěpán velký kluk :) Co to tam máte za hru? To vypadalo zajímavě.

Díky za to info k ukončení. Adélka byla v listopadu ve školce pouze 4 dny, takže to ještě dostanu. A prosinec uvidím, když to bude víc než 5 dnů, tak frčím to odhlásit na sociálku.

Dneska bude Adélka poprvé spát ve školce, respektive nechám ji tam dýl :)

Hezký den!
1.12.2004 22:40:16
chybí mi tam n, takže ještě jednou:
rodina.cz/connan.
Dobrou, Š.
1.12.2004 22:29:08
jo, konečně jsme dali do alba fotky z letoška, jsou tam i 3.narozeniny, tak se můžete podívat: rodina.cz/conna.
Š.
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 4200  [Dalších 2690 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.