| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 4200  [Dalších 2680 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
1.12.2004 22:07:54
ahoj holky,
tak jsme přijeli z ORL, Štěpán začal večer strašně řvát, že ho bolí ucho, měl teplotu, tak jsem volala té naší dr., co s ním, jestli mám jet na pohotovost, nebo počkat do rána. Řekla, ať k ní jedeme, že je ještě v ordinaci Je to začínající zánět, dostal kapky do ucha a do neděle doma. Říkala, že musí srmkat, smrkat, smrkat. Mně rovnou píchla další injekci...

Jinak ve školce je výbornej, chodí tam ráno s Michalem, letí prý vždy po schodech nahoru, hned běží za paní učitelkou, Michalovi zamává. Tak mě mrzí, že bude mít zase pauzu. Ale v pondělí tam má přijít Mikuláš, tak ho snad nalákáme.

Honey, já šla na úřad a tam jsem musela napsat jakési oznámení, že Štěpán od listopadu navštěvuje denně MŠ, tudíž od tohoto data nežádám o rodičovský příspěvek. Za listopad už mi teda nic nepřijde. Minulý týden mi to přišlo oficielně napsaný a ta paní na úřadě mi řekla, ať si toto "rozhodnutí" pečlivě schovám kvůli důchodu.

Jo, jinak taky jsem bez Štěpána doma celá nesvá. Dnes například jsem ráno uvařila, pak jsme šli s Connie /naše dobrmanka/ do Stromovky nakrmit kačenky /bylo mi smutno po malým, tři roky tam chodím vlastně jen s ním a najednou jdeme zase jenom s Connie jako dřív/, pak jsem se šla podívat po obchodech a už bylo čtvrt na jednu a šla jsem si pro něj.

Tak se mějte, držte nám palce, ať se to malýmu dál nerozjede, hlavně ať vaše dětičky pořádně smrkaj a ať se jim líbí ve školce.

Š.

Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
1.12.2004 20:49:56
Čau holky,

nebrečte, bude hůř až jim bude třináct!

Markys, ty máš ale vzorné dítko, zírám, co všechno papá. Viktorka byla vždycky na kvantitu celkem O.K., ale jinak je šíleně konzervativní, letos po velkém přemlouvání pozřela cca půl jahody, mandarinky snědla ve svém dlouhém životě 1 dílek, asi 2 kolečka salátové okurky a dílek červené papriky. Jí v podstatě jen jablka a banán, letos jí chutnal čerstvý hrášek, jakž takž sní zeleninu v polévce, ale i to už přestává být pravda. Zato knedlíček s omáčkou nám chutná. Tak se snažím aspoň ovocné štávy.

Honey, to bude dobré s tou školkou, opravdu jsou krutá jenom ta rána, většinou jsou pak ve školce v pohodě. Viktorka dělala scény hrozné, ostatně jsem to tu psala, a už si sama řekla, že chce ve školce i spinkat. Takže teď v prosinci bude chodit na celý den (cca do půl třetí). Já si taky myslela, jak se budu válet, když bude pryč, ale první týden jsem byla hodně nervózní, jak ten chudáček strádá, v listopadu už to bylo v pohodě, tak jsem zase chodila do práce a zařizovala různé úřady, doma jsem bez ní prakticky nebyla.
Tak čau a přežijte Mikuláše ve zdraví, my jsme dnes zakoupily krásnou punčochu.D.
Markys 12183
1.12.2004 17:07:56
Ahoj holky,

to jsem ráda, že rodina zase funguje...

No Honey, fakt to děsně letí. Ani se mi tomu nechce věřit. Pořád to mám tak nějak před narozením a po... A stejně mi to před nepřipadá tak dávno:-).

U nás ve školce zatím všechno v klidu (doufám, že jsem to teď nezakřikla). Dokonce se i těší na Mikuláše a pořád nám o něm zpívá, tak před týdnem, když jsem jen řekla něco o Mikuláši, tak mně hned říkala: maminko, neříkej takovéhle věci, mlč, pssst...

Já jsem si, Léňo, na to volno taky ještě nezvykla:-)... Dneska jsem celou dobu žehlila a ani toho moc nebylo... Ono to dopoledne stejně tak rychle uteče. Jsem zvědavá, jak to půjde, až tam bude spát.

Hezký večer!
honey 6468
1.12.2004 16:57:25
Léňo, taky jsem koukala, co se děje. Asi byl nějaký výpadek. Já chci zkusit spaní zítra, uvidíme, co to udělá.

Cítím se úplně stejně! To jsem měla představ, co všechno udělám, kam všude zajdu, a (pardon za výraz) prd :) Mně je tak smutno, doma je takové ticho .... už se těším do práce :)

Štěpánko, co jsi potřebovala na to odhlášení RD na sociálce? Stačí tam jenom přijít a říct jim to?

Dneska jsme byli u doktorky, protože Adélka asi tak od neděli při spaní strašlivě chrápě. Ani starý medvěd by se za to nemusel stydět! Dostala nějaké kapky a víc smrkat. No jo, to jí říkáme taky, ale jak jí k tomu donutit.

Tak se zatím mějte!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
1.12.2004 8:17:19
Ahoj holky,
Taky jsem teď byla zmatená když jsem automaticky najela na listopad 2001 a on nikde :o).
Honza je ve školce v pohodě ,ale zatím tam nechce spát .Včera jsme si pro něj šli z manželem bylo na něm vidět ,že je naměkko ,že malý už chodí do školky.Holky taky máte takový blbý pocit samoty ,když jsou děti ve školce?Já jsem si říkala to podělám věcí jak nebude Honzík doma a mě se nic nechtělo ani u PC mě to nebavilo ,tak jsem se sebrala a šla jsem k našim ,je to normoš?

Ahoj ,všem pěkný den!!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
1.12.2004 8:16:37
Ahoj holky,
Taky jsem teď byla zmatená když jsem automaticky najela na listopad 2001 a on nikde :o).
Honza je ve školce v pohodě ,ale zatím tam nechce spát .Včera jsme si pro něj šli z manželem bylo na něm vidět ,že je naměkko ,že malý už chodí do školky.Holky taky máte takový blbý pocit samoty ,když jsou děti ve školce?Já jsem si říkala to podělám věcí jak nebude Honzík doma a mě se nic nechtělo ani u PC mě to nebavilo ,tak jsem se sebrala a šla jsem k našim ,je to normoš?

Ahoj ,všem pěkný den!!
honey 6468
1.12.2004 7:02:25
Ahoj holky.

Tak už jsme v kolonce 3. a 4. rok. Mně úplně zamrazilo, když jsem to viděla :)

U nás se ve školce furt brečí, ale jinak se jí tam líbí. Tak aspoň něco. Včera mi volali z práce, že se tam mám zastavit pro dárek pro Adélku. Byla jsem z toho překvapená, asi si mně fakt chtějí nechat. I když opravdu nevím proč :)))

Doufám, že všichni marodi už jsou v pořádku!

Hezký den!
Markys 12183
29.11.2004 21:26:12
Ahoj holky,
to jste se hezky rozepsaly:-)!

My jsme dnes školku vynechaly, protože Klárka na dnešek spala prvně u babičky a já pak neměla to srdce jí hned odvést pryč. A navíc říkala, že jí v noci "tekly slzičky" a že se jí stýskalo po mamince a tatínkovi... Ale podle babičky bylo vše v pořádku a dokonce se jí ráno nechtělo odejít, když pro ní manžel přišel. Ale od zítřka zase nastupuje. Tak jsem zvědavá.
Jinak školka stojí 200,- beze spaní a 300,- se spaním a jídlo tuším 26,-/den. A SRPŠ 300,-.

Květo s tím hlídáním bych taky váhala. Klárka má v podobném věku dva bratrance a každý je jiný. Ten jeden je hrozně divoký a s ním ona šíleně řádí.. U nich musí člověk pořád být. Ten druhý bratranec je mnohem klidnější a zodpovědnější, ale přesto bych je samotné nenechala.

Honey, teda Adélka má úžasně dlouhé vlásky! Viktorka má moc pěkný kukadla. Snad mezi svátky taky udělám nějaké album..

S tím jídlem. Ona jí taky hodně ovoce a zeleniny, takže pár mandarinek, kiwi (těch jí ale na jednou nechci dávat víc jak dvě, teda taky podle velikosti), teď si oblíbila vymačkané pomeranče.. A hlavně rajčata a okurky, jak salátovky tak kyselé, klidně celou salátovku - teď se umírnila, před rokem jsem to před ní musela i schovávat. A hlavně vedou dušené fazolky, hrášek a kukuřice, klidně půlku sáčku fazolek k tomu brambor... Po tom je jak divá. No ale taky pěkně papká čokoládu a medvídky...

No dost jídla, jdu žehlit zástěrku apod....

Hezký večer!!!
honey 6468
29.11.2004 18:02:20
Štěpánko, tak to by se vám ta školka mohla prodražit :)))))) No kdyby pomohlo, že s malým bude chodit Michal, tak můžeš každé ráno venčit Conana :))

Teď z Adélky vypadlo, že zítra budou zdobit vánoční stromeček, tak je na to šíleně natěšená. Já myslím, že ty naše papulky se tam moc baví, ale holt hůř snáší ty ranní odchody rodičů. Chce to jen čas.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
29.11.2004 16:37:20
ahoj!
Dnes vedl do školky Štěpánka Michal, já jela brzo ráno na injekci, takže jsem odcházela dřív než se budili. Držel se prý statečně, problém nastal až u třídy, kdy začal plakat. Paní učitelka si pro něj došla, objala ho a že prý se na něj moc těšili a že dnes budou vyrábět čerta. Bylo tam dnes kolem 10 dětí, což je dobře, že se jim mohly víc věnovat. Tak s ní šel, Michal tam pak po hodině volal a řekli mu, že je dobrej. Jsem teď v práci, tak jsem s ním mluvila po telefonu a řekl mi, že děti zlobily, ale on ne. Stálo nás to ale 120 Kč... ráno s ním chodíme kolem hračkářství a moc, moc, moc si přál autíčko, tak mu ho Michal musel koupit.
Uvidíme zítra, bude ho tam vodit teda Michal. Doufám, že po mně nebude chtít, abych každý ráno v 7 někam odešla, aby se vypravili sami...

Tak zatím, Š.
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 4200  [Dalších 2680 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.