| honey | 6468 |
|
|
28.11.2004 11:45:37
Vidím, že je to všude stejné :))))
Kupodivu se mi povedlo do alba dát pár fotek z narozenin, tak se můžete podívat na této adrese. Mám jich víc, ale skoro na každé drží v ruce mrkev, kterou odmítala vydat z ruky a vypadá to příšerně :) |
| Markys | 12183 |
|
|
28.11.2004 11:35:33
Také se přidáváme ke gratulantům, všechno nejlepší!!!
S tím hraním. Dovede si hrát poměrně dlouho sama, i třebas sedí hodinu u knížky nebo časopisů. A taky si s ní samozřejmě hraju nebo něco s ní začnu a pak jí v tom nechám:-).. Někdy ale, když si s ní hraju hodně, tak pak vyžaduje mojí přítomnost stále. Ale teď se mi zdá, co chodí do školky, že je roztěkanější. Tak doufám, že je to jen přechodný stav:-))). A taky teda někdy pěkně neposlouchá. Někdy mám víc trpělivosti a vysvětluju, ale jsou dny, kdy napodruhé vylítnu anebo i u věcí, co se řeší pořád. Zabírá zvýšit hlas, a taky občas nějakou tu přes zadek. Někdy je oblečená hned, někdy jí to trvá fakt hodinu a můžu do ní hučet... Ona se taky třebas vymlouvá, že je unavená, chce si odpočinout, nemá čas, že má spoustu práce... Odkud to asi má:-). No a taky když jí něco "vyčítám", řekne mi: Ale mami, vždyť já tě mám přeci ráda. A zatváří se u toho úžasně, je to někdy potvůrka. No nic, přeju Vám všem hezkou neděli a ať nás ti broučci poslouchají:-)! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
28.11.2004 11:11:13
Anince taky vše nej, to je asi holčička Radky, že? Moc sem nechodí. A taky už se dlouho neozvala Daggy,jak žijou.
S tím hraním: Verunka si hraje sama, ale dělá strašnej bordel. Myslím ale, že jí to hodně naučila starší neteř, takhle si hrát. Já si s ní teda hraju taky, ale když něco dělám, musí sama. Má moc inteligentní hry, teď tu skáče po velikým plyšovým psovi a padá z něj...:o) Ale umí si hrát i hezky. Jinak s tím po dobrým - někdy jí něco zopakuju 10x a jsem v klidu, někdy 2x a vylítnu. Kolikrát jí radši jednu plácnu přes zadek, než abych na ní ječela. (Na nás totiž mamka doma ječela a nám to dost vadilo a vždycky jsme si se ségrou říkali, kdyby nám radši dala facku, ale byla zticha :o)) Ona taky pozná, kdy má pak brečet a kdy ne. Když ví, že provedla hodně velkej průšvih, pak brečí a je jí to líto, někdy to s ní ani nehne. Ale nemyslete si, že jí jenom furt biju :o) Na druhou stranu mi nikdy neřekla, že mě nemá ráda, vždycky jsem u ní na prvním místě, ale co není, může být. Prostě to jenom zkoušej, ale určitě by nás nevyměnili. Jako my když jsme byly malý, teď na mamku nedám dopustit. Jdu vařit, ahoj. |
| honey | 6468 |
|
|
28.11.2004 10:11:10
Tak my máme oslavu za sebou. Adélka poprvé ochutnala dětské šampanské, ale moc jí to nechutnalo. Největší radost měla z deštníku s krtkem a z razítkem s Krtkem a jeho kamarády. Dokonce na nás zazvonila sousedka zezdola a doneska jí látkovou panenku a upečený koláč. To bylo strašně milé, že si vzpomněla.
Štěpánko, bohužel, s tímto Ti moc neporadím. My si s Adélkou hrajeme, ale ne pokaždé, když chce ona. Ona je totižto dost líná, a když nás tam vidí, tak skládat lego musíme my, a ona se jen dívá. Tak to teda ne :)) Pomůžeme jí s nějakým větším dílem, nebo když se něco momentálně nevede, ale jinak jí dáváme volnou ruku :) Já se taky vždy snažím po dobrém, ale když nezareaguje na potřetí, tak to hned vypěním, a už to lítá. Jestli je to správné? Nevím .... ale funguje to, tak se toho držím. Jednou jsem jí taky v něčem nevyhověla, a řekla mi, že má ráda jen krtečka, medvídka, pejska a tatínka (v tomto pořadí :)) Zabolelo to :(, ale chci, aby se naučila, že svět se netočí jen kolem ní, a že ne vždy je všechno po našem. No tak to jsem Tě asi moc nepovzbudila :( |
| honey | 6468 |
|
|
28.11.2004 9:59:43
KRÁSNÉ TŘETÍ NAROZENINY!
![]() |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
27.11.2004 22:49:35
Přejeme vše nejlepší Anince k narozninám!!!!!
Přišla jsem z divadla, byla jsem na Cikáni jdou do nebe, v divadle Bez zábradlí, holky, bylo to moc hezký. Michal byl doma se Štěpou - teď s ním je víc než já, protože má volno a já byla 3 dny v práci - on je z malýho dost nešťastnej. Štěpán si neumí sám hrát, nebaví ho hrát si s námi, jen zlobí a provokuje. Já to už taky pár dní vnímám, už ho zase nebaví knížky, ono ho teď prostě nebaví nic. Michal mu za něco dal na zadek, tak mu to prý Štěpán celý večer vyčítal a ptal se ho, jestli ho zase bude BÍT. Včera jsem mu na zadek dala i já, protože blbnul tak dlouho, až mi rozbil vázičku z Řecka, tak prý teď prohlásil, že máma i táta ho bijou a že nás nemá rád...přiznám se, že se mi to teda hezky neposlouchá a říkám si, jestli já dělám někde chybu nebo PROČ??? Co vaše děti? Hrají si sami? Kamarádka mi nedávno říkala, že jsem na něj dost měkká a že ona tak trpělivá se svým synem nebývala - já se fakt snažím vše vyřešit po dobrém, i když to kolikrát dýl trvá - tak že by se to začalo obracet proti nám??? No nic, když budete mít chvilku, tak se k tomu vyjádřete. Přeju vám krásnou neděli - čerpejme síly na MŠ /a někdo na tchyně.../ Štěpánka |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
27.11.2004 12:48:27
Čau holky!
Chudák Štěpánek, Verunka má taky furt rýmu, ale ne nijak drastickou, zato já :o) Jsem hotová. A to se připrav na to, že stejně ve školce zase něco chytí, posmrkávaj všechny děti. Květo, já si myslím, že je Lojzík ještě moc malej na to, aby se postaral o tříletý dítě. Máme stejně starou neteř, hrajou si spolu, necháme je samotný, ale ta se postará sotva sama o sebe, natož ještě o Verunku. Ale Lojzík je určitě samostatnější, to asi každej :o) Ale takovou zodpovědnost bych na něm nenechávala. Včera jsme na Černým mostě koupili vitamíny, jmenují se SuperDog od Profitness. Jedno jsou s echinaceou a druhý Céčko. Buď může jíst oba v jeden den nebo na střídačku, tak budeme střídat, jí totiž i ovoce a tak. Je normální, aby tříletá holka snědla naráz třeba šest sedm mandarinek? :o) Jo, jo, nás školka teda čeká až ve čtvrtek, za to už jsem pěkně nervozní, a to ještě v pondělí nevím, co ta tchýně. MMCH stále se ještě neozvala, asi je opravdu uražená :o) |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
26.11.2004 20:46:24
Ahoj holky
Včera jsem byla s Lojzíkem na kontrole, ještě se mu tvořily nové. Dnes první den ustupují. Máme přijít příští týden zase. To je hrůza 12 zameškaných dnů ve škole!!!!!! A bude mít jizvy protože si to škrábe do krve, sice pudruju.... No je to kluk. Zítra začíná zase víkend, Pavel bude opět ráno v práci. Já s prací asi počkám až po novém roce, i když nevím. Lojzík není dost vyzrálý na to aby se dokázal postarat o Květušku, hlídání nemám.... Nevím jak to vyřeším.... Ten necelý rok strašně rychle uteče, a co pak dál až skončí mateřská? Snažím se tak dopředu nemyslet, ale někdy to nejde. Květušku dám do školky asi za 14 dní, tak uvidíme... Do školky chce, ale mám z toho strach. Lojzík chodí do 2. třídy. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
26.11.2004 17:36:06
čau holky!
Honey, s tím spaním ve školce je to fakt. Uvidíme, co Štěpán příští týden, asi ho tam teda hned nechávat nebudu, ale budeme to k tomu taky směřovat. Už má nové pyžámko a pořád říká, že tam chce spát. Tak proč to pak nezkusit, že? Jsem zvědavá na pondělí, skoro po 3 týdnech... půjdu s malým na krev - kvůli imunitě. Představte si, že ze středy na čtvrtek jsme téměř nespali, celou noc brečel, plnej nos, začal zase kašlat, no bylo to príma. Má normální klasickou rýmu, ale on ji má už přes měsíc v kuse. Pár dní to jde a pak je celej oteklej. V sobotu dobral antibiotika a teď zase tohle. Tak chodíme trochu ven a doufám, že do pondělí bude v pohodě. Na tu imunologii jsem zvědavá a už teď předem si říkám, že kdyby mi dr. řekla, že má imunitu sníženou, že ho do školky v lednu a v únoru dávat nebudu. Ale třeba budou výsledky v pořádku, kéž by. Ta dr. je zároveň alergoložka, takže snad nám poradí komplexně. Tak se zatím mějte Š. |
| Markys | 12183 |
|
|
26.11.2004 17:14:12
Ahoj holky,
no to je mi Adélky líto. Klárka byla včera vlastně potřetí, vypadala v pohodě, ale paní učitelka říkala, že když šli ven tak chvíli pobrekávala a chtěla maminku, pak už byla prý dobrá. Akorát když jsem jí odváděla, tak tam nechtěla nechat nic svého... Nakonec tam ale bačkůrky zůstaly:-). Říkala jsem si, že jí tam dneska už nedám, a taky jsme tu měly kamarádku, co má holčičku stejně starou, takže měla jinou zábavu. Uvidíme... Zatím tam ještě nespala a moc se mi do toho ještě nechce. Ale jakmile nastoupím do práce, tak nebude vyhnutí... Hezký večer! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.