| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 4200  [Dalších 2650 >>]
honey 6468
26.11.2004 15:00:33
Tak už jsme zpátky. Učitelky mi říkaly, že pak ještě 10 minut pobrekávala, ale potom už byla dobrá.

Když si jí vyzvedávám po obědě, tak je hodně unavená, a pak z tý únavy protivná. Takže jsem rozhodnutá, že jí tam od prosince nechám i vyspat, a budu jí vyzvedávat kolem třetí. Už jí budu muset začít trénovat na leden.

Ještě že nás čeká víkend, jinak nevím, jestli bych jí tam zítra ráno dostala :)
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
26.11.2004 14:07:18
Ahoj holky,
no chudák Honey a Adélka ,myslím že nás čeká příště něco podobného.Už teď si malý vymýšlí ,že tam posledně brečel ,ale znám jeho fígly.Určitě ho nenechám na spaní ,on si popleta myslí ,že tam děti spí přes noc.

Dnes jsme byli na EKG ,šelest má pořád ,ale není to vrozená vada ,měl by z toho vyrůst.V lednu jdem na UTZV srdíčka a když bude v poho tak nás vyřadí z evidence.

Zkoukla jsem Adélku teda ,já vím ,že opakuji co už bylo řečeno ,ale vlásky má úžasné je to kočanda.Květuška s Lojzíkem jsou tam ještě prďolky ,ale moc hezké,super foto hned po porodu.Jak je Lojzíkovi ,už jsou neštovice konečně na ústupu?

Všem příjemný víkend!
Janna + 2 berušky 22270
26.11.2004 11:51:01
ježíš, chudinka malá. Už to vypadalo, že to všechny vaše děti zvládaj. Adélka byla prvně včera nebo dneska? Teď nevím. Veru taky nejvíc dojímá to loučení, ale naposled prý brečela i přes den, hlavně před spaním.
Tenhle měsíc už má 5 dní vybráno, jde až 2.12., maj tam mít nějaký divadlo a asi pro ní půjdu poo, když minule plakala před tím spaním. No ale nevím, zase aby nezjistila, že může chodit i poo, to asi doteď netuší...:o)

Držím Adélce i všem ostatním palečky, naprosto vás chápu....
honey 6468
26.11.2004 11:41:20
Ahoj holky,

nám včera odpoledne zase chcíplo napojení, už jsem fakt naštvaná! Teď nám vyměnili switchboard (nebo jak se ten krám jmenuje), tak jsem zvědavá, jak dlouho to bude fungovat.

Adélka dnes ráno před školkou brečela, že chce jít domů, pak ve školce byla dobrá, ale já udělala chybu, že jsem se s ní šla rozloučit. To spustila slzavý vodopád, já taky, takže mně nakonec musely učitelky "vyhodit", abychom to neprodlužovaly :( Za chvíli si pro ní jdu, už mi moc chybí. Ach jo, snad si časem zvykne.

Všem přeju hezký víkend!
Janna + 2 berušky 22270
25.11.2004 12:39:42
Adélce vše nééééj...........

Přidávám se opožděně, ale přece :o)
V úterý nám vypli proud.... A včera jsme byly v Praze a přijely v devět.

Květo, zažádala jsem si o přítele, prosím,prosím.

Prohlédla jsem si všechny alba, děti jsou opravdu nejúžasnější věci pod sluncem :o)

Tchýni jsem hned v to úterý napsala dvě SMS, a doteď mi neodpověděla, patrně se urazila :o((( No dokud se nezeptá přímo, nebudu to řešit, ale fakt mě štve manžel, vždyť přece ví, jaký jsou. Už spolu tři dny mluvíme na půl úst...

Mám fofr, uklízím, vařím, peču opět řepánky, a za chvilku mi přijde návštěva, tak zatím....
honey 6468
25.11.2004 11:17:22
Holky, děkuji za přání!

Včera nám zase chcíplo napojení na počítač, a přišli ho spravit až dnes :(

Takže máme za sebou nástup do školky, naštěstí nebrečela (já taky ne :)), hned se tam vrhla k nějakému kočárku a vypadala tam spokojená. Půjdu pro ní po obědě. Už se moc těším! Tady je teď takové ticho :((

Léňo, já Tě za přítele potvrdím, ale nejdřív o něj musíš požádat. Je to adresa: http://rodina.cz/AA

Oslavovat budeme až v sobotu, tak pak přidám fotky z oslavy. Jestli to teda bude průchozí. Květo, nejsi v tom sama, prostě je nás na Rodině moc :))
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
25.11.2004 10:57:23
Adélce a Honey VĚCHNO NEJLEPŠÍ!!!!!!!
25.11.2004 9:21:21
Ahoj holky ,
Jessica chodí do 3 třídy ,zatím to celkem jde jsem ráda ,že jsem zatím doma a mám na ni čas.Máte tady ještě někdo dítko zhruba v jejím věku?Dívala jsem se na diskusi dle jejího narození ,ale jsou tam jen 3 příspěvky z loňského roku :o(

Honzík je dnes doma ,do školky půjde až příští týden.Co Adélka jak se jí ve školce líbí?

Lojzík už má neštovice pěkně dlouho tak ať už mu další nepřibívají a brzy se uzdraví.Všem přeju krásný den.Ahoj
25.11.2004 9:13:36
Adélce vše nejlepší ,hodně zdravíčka ,štěstí a krásnou oslavu !!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
25.11.2004 8:56:00

Vše nejlepší Adélce a také její mamince k narozeninám!!!!!!!
Š.
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 4200  [Dalších 2650 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.