| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 4200  [Dalších 2640 >>]
Markys 12183
25.11.2004 8:48:07
přejeme všechno neeejlepší! A ať se jí líbí ve školce!

Léňo, ty už máš ale velkou slečnu! Do které chodí třídy? A co Honzík ve školce?

A jak je Lojzíkovi, Květo?

Hezký den!
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
24.11.2004 14:26:09
Ahoj Léňo, to je prima, že to Honzík ve školce zvládnul!

Tak mám tu svoji kočičku doma - normálně jsem se na letišti rozbrečela, když se nám vrhla do náruče a pusinkovala nás... Je pěkně čokoládová, všechno děsně komentuje a vykládá - prostě paráda.... Mně se tak strašně moc stýskalo. Babička s dědou ji chválili, že byla moc hodná, že sice jednou dostala na zadeček, ale opravdu to bylo potřeba jen jednou. Přijeli všichni fakt nadšení.

Tak my jdeme na procházku, mějte se krásně.
Markys 12183
24.11.2004 14:24:37
Ahoj holky,
tak u nás proběhl druhý den ve školce celkem v pohodě, hezky jedla, jen je prý divočejší, ale to prý je tím novým prostředím a spoustou nových podnětů. Jen si pak chtěla odnést domů bačkůrky a všechny věci, a když jsem odmítla, tak začala plakat... Nakonec jsme si to vysvětlily. Tak uvidíme, teď váhám, jestli jí mám dát spát příští týden na jednu noc k našim, bylo by to totiž prvně, tak aby toho na ni nebylo moc, protože před pár dny jsem jí taky nechala usínat samotnou v pokoji, předtím jsem tam s ní musela zůstávat, teď už protestuje jen trošku... Uvidíme.

To je fajn, že to Honzík takhle zvládnul. Jen tak dál!

Adélka je moc roztomilá a měla teda už pěkně dávno dlouhé vlásky! Fakt hezké fotky.

Tak holky, hezký den a Lojzíkovi brzké uzdravení!
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
24.11.2004 13:36:35
Ahoj holky,
tak to dnes malý zvládl na 1 .Ráno ani neměl čas se rozloučit a valil za dětma .Po obědě jsem pro něj došla a učitelky ho chválily ,že poslouchal,zvládl oblíkání i jídlo .Byl spokojený ,ale říkal ,že spát tam nechce tak teď chrní doma jak andílek.Jsem z toho naměko :o(.Příští týden půjde 2x ,v pátek mají mikulášskou besídku dojde mikuláš s čertem a budou dostávat balíčky ,tak se těší.

Vidím ,že s tchýněma to nemáme lehké, snažím se nenechat vytočit.Malý ještě nespal nikde bez nás ,i doma ,když si jdem s manželem vyrazit tak přijde máma až je uspanej pač jinak by strašně vyváděl a to nám pak nestojí za to vůbec někam chodit.Takže tímto vás uklidňuji ,že zas tak závislé děti na rodičích nemáte a taky s váma souhlasím ,že se nemá nic lámat přes koleno..

Chtěla jsem vám naše dětičky dát sem ,ale to se mi nepodařilo tak jsem založila fotoalbum family.cz/seckarovi jsou tam zatím jen 2 fotky ,neměla jsem na to čas.Prosím honey i květu o přátele ať ty vaše prďolky zkouknu.

Mějte se pěkně ,u nás je pořádný fukar ,nehodí se jít ven .
17.6modrasek13 4288
23.11.2004 21:33:27
I já se přidám s přáníčkem Klárce všechno nejlepší.

Jani holky mají pravdu, já bych násilím do ničeho své děti nenutila. Když vím že něco nechtějí, tak ustoupím - pokud to třeba nejsou u Lojzíka povinnosti, učení.....
Moje mamka tvrdí, že mám děti rozmazlené, špatně vychované a že jsou na mě závislé. S tou závislostí nic nenadělám, ve výchově jsme s Pavlem nejednotní - o tom už jsem tu psala, on všechno povolí a když jeho trpělivost dojde, tak se vzteká a říká mi abych všechno napravila. Květuška si hodně špatně zvyká na změnu prostředí, když třeba přijedeme k mým rodičům, musím počkat až usne, jinak pláče. Doma si vleze do postele--- a je v pohodě, ani jednoho prcka jsem nikdy neuspávala.
Jinak tchyně zájem o vnoučata moc nemá, přestože bydlí od nás kousek. Z okna vidím na panelák, kde bydlí.
Pěkně mě štve. Vadí mi její chování, ponižování a pomlouvání.... A taky má na starosti jen peníze.
Lojzíkovi neštovice nemizí, přibývají nové ale už ne tak moc. A on si je škrábe. Nehty má sice ostříhané, dávám mu Dithiaden proti svědění, ale pravděpodobně už bude mít jizvy - dírky za ušima.
Máme taky fotoalbum na rodina.cz/koselkovi, ale pro přátele.
Holky ještě jdou tak špatně vkládat fotky? Mám spoustu nových, ale pomalé vkládání a to vyhazování mě odradilo, tak jsem dlouho nedala novou. Díky za odpověď, případně radu, jak postupovat.
Doufám, že bude lepší počasí...
Markys 12183
23.11.2004 18:54:57
Ahoj holky,
děkujeme všem za přání a krásné obrázky!

Tak máme za sebou první den školky, ráno jsme jí tam s manželem odvedli a jen tak tak stihli převléknout a hned nám prchla do třídy, šli jsme ještě za p. učitelkou, Klárka nám pak dala pusu, zamávala a bežela si hrát. Jakoby nic. A prý byla trochu divočejší, ale sama říká, že je "přece hodná a poslušná holčička" a paní učitelku poslouchala. Budu to muset zítra vysondovat, dnes jí vyzvedával manžel po obědě a nechtěla prý ani odejít. Zapomněl se zeptat, jak jedla. Sama ale říkala, že jedla všechno kromě pomazánky. Uvidíme, jak to bude pokračovat. Já musela do práce na celý den... Ale zítra už budu doma. Asi do konce roku, tak si aspoň bude moct zvyknout a já konečně taky.

No, Jani, jak už holky říkali, já bych řekla taky pravdu, že je to teď pro Verunku náročné a že to bez tebe nejspíš celý den nevydrží. Já myslím, že oni, když jim dojde, že je to ve školce natrvalo, to můžou nést opravdu špatně.

Taky jsem teď rychle nahlédla do alb na Štěpánka a Madlenčin film a taky na Verunku a všechny ty úžasné věcičky! Moc pěkné, všichni jsou roztomilí. Ještě se na ně kouknu jednou večer a poprosím Honey o přítele. Teď musím jít dělat večeři, je to nějak náročné, teda nevím, až budu chodit z práce takhle, hm, jsem fakt zvědavá.

Krásný večer!

P.S. My album bohužel žádné nezaložili:-(, nějak to vymyslím.

honey 6468
23.11.2004 18:32:30
Jani, díky za adresu stránek i za pochvalu Adélky. Už se vlasatá narodila, a vlasy jí manžel ostříhal teď v lednu (jak na fotkách vidět to mikádo). Teď už jí to zas hodně dorostlo, češeme pravidelně ráno a večer, mně to moc baví, je to můj nesplněný sen :) Já chtěla vždycky dlouhý vlasy, ale máma nás se ségrou vždy nechala ošmikat nakrátko. My si to zato teď obě vynahrazujeme u svých dcer :))))

Co se týče tchyně - tak když už víš, že Verunka bude plakat, tak si jí nech u sebe. To by měla pochopit i ta sebenatvrdlejší babička. Já v těchto vztazích však nejsem kovaná, mám tchyni v Americe, poprvé jsem ji viděla minulý rok (a to jsem s jejím synem dohromady už 12 let, z toho 9 jako manželé). Ale pravda je, že manžel sám má s ní napjaté vztahy, takže oni sami se nemusí. Minulý rok poslala Adélce k narozeninám (teda mimo jiného, ale zato všechno s cenovkama; asi abychom viděli, kolik to stálo) třeba i šťourátka do uší, ale bez tý vatičky Zkrátím to, připadala mi šílená (a to myslím vážně), a jediné, co o ní můžu říct, že jsem šťastná, že je tak daleko.

23.11.2004 14:43:20
Klárce ještě jednou vše nej!!
23.11.2004 14:36:27
Ahoj holky ,
pěkně jste se rozepsaly.Zkoukla jsem vaše dětičky ,jsou moc hezké.To Madlenčino video je naprosto úžasné.My tady zatím žádné fotky nemáme ,jsem na PC začátečník ,ale brzy se na to vrhnu tak pak vám dám vědět.Jo Jani jsi fakt šikula ten podzimní věnec s dovolením příští podzim okopíruju:o)

S tchýní a spol mám podobné zkušenosti jako Jana ,mají zcela odlišné názory na výchovu ,naštěstí je manžel při mě .Říkáme jim tyranosauři a preventivně jim děcka vůbec nedáváme ,oni naštěstí nemají nijak zvlášť zájem .Moje rodina je skvělá tak jim to vynahradí.
Jinak Jani ,taky bych ti poradila to samé co holky .

Zítra jde Honza poprvní do školky opět se začal těšit tak uvidíme.Lojzíkovi přeju brzké uzdravení ,mějte se krásně.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
23.11.2004 12:33:14
Klárce všechno nejlepší!

Jani, to je mi tedy líto s Tvojí tchýní. Myslím, že to, co psala Štěpánka je nejideálnější. Přece nebudeš dávat svoje dítě někam, ke víš, že bude plakat... a HLAVNĚ si s tím už nelam hlavu - je to Tvoje dítě a taky Tvoje věc.

My máme naštěstí na babičky štěstí a navíc Madlenka je hodně přizpůsobivá - nepláče tam nikdy. Ale oni to s ní babičky i dědečkové dost umějí.
[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 4200  [Dalších 2640 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.