| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 4200  [Dalších 2630 >>]
Janna + 2 berušky 22270
23.11.2004 10:34:20
Honey, je to www.jaknaweb.com. Ale zase tak moc tam toho není :o)
Adélka je fakt krásná, tak nějak jsem si jí představovala, ale trefila jsem se i do Štěpánka i Madlenky. Adélka mi připadá starší, asi těma vláskama, má je bezvadný. Veru je má teda hrozně hustý, ale předevčírem jsem jí zase okudlala. Nemám na to česání prostě nervy.

Tady taky děsně leje, hrůza, ještě včera padal sníh, to teda bylo lepší.

S tou tchýní mi to úplně zkazilo náladu. Celá jejich rodina včetně mého manži mě fakt ser....
Jsou prostě vychovaný na vesnici, hlavně se s ničím nepárat, prostě děti pro ně nejsou střed vesmíru jako pro naši rodinu. Teď jsem to říkala manželovi a on povídal, jen ať tam jede. Že na mě nemůže bejt furt takhle upnutá. No ohromně mě podpoří, fakt. Oni prostě nejsou moc citový, hlavně aby měli důkladně spočítaný peníze... Tchýně měla Verunku všehovšudy 2-3x, z toho jen jednou na noc, a to ani nechtěla, manžel jí prostě řekl, ať si jí vezme večer.Samozřejmě tam bulela.
Copak jí mám proboha od sebe dávat pryč, když nechce? To ani náhodou, nikdo mi jí nehlídá, nepomáhá, tak ať si trhnou. Jsem teda fakt rozhozená, jak to dopadne. Večer to probereme. Jenže Veru řekne, že jo, že tam chce, ale až pak zjistí, že má opravdu jet beze mně, bude scéna. Ach jo. A to se ještě budu celej den nervovat, jestli tam nespadla ze schodů, nekousl jí jejich pes (parchant) a tak. nejsou totiž zrovna moc opatrný.

No tak jsem se tady vykecala, ale nikde jinde holt nemůžu holky. Tak díky, třeba jste to ani nedočetly do konce....
honey 6468
23.11.2004 10:11:55
Jani, už jsi potvrzená jako přítel. Tvoje album jsem zkoukla, Ty máš fakt zlaté ruce. Mně se tyhlety věcičky pro radost líbí, ale jsem na ně úplně levá.

Prosím, prosím, napiš mi adresu stránky, odkud máš to krásné písmo plus obrázky. Díky!

To, co Ti na tchyni poradila Štěpánka, je naprosto ideální. Já bych se ještě Verunky zkusila zeptat, zda by chtěla být v pondělí s babičkou, ale pokud ne, tak bych to nelámala.

Štěpánko, tady taky! A jak!!!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
23.11.2004 9:54:21
Také přejeme Klárce vše nejlepší!

Jano, já bych jí řekla, že je teď malá rozhozená školkou a že nechceš, aby byla celý den bez tebe. Tečka. Nic bych si nevymýšlela. Není se za co se stydět, děti ta školka rozhodí, viz jak jsem psala, že když k nám přišla babička, tak Štěpán začal brečet ať nikam nechodím atd. Přitom u téhle babičky od roku spal 1x týdně! Tak pak napiš, jak jste to vyřešily.

Holky, tady leje!!!

Š.
23.11.2004 9:54:01
Také přejeme Klárce vše nejlepší!

Jano, já bych jí řekla, že je teď malá rozhozená školkou a že nechceš, aby byla celý den bez tebe. Tečka. Nic bych si nevymýšlela. Není se za co se stydět, děti ta školka rozhodí, viz jak jsem psala, že když k nám přišla babička, tak Štěpán začal brečet ať nikam nechodím atd. Přitom u téhle babičky od roku spal 1x týdně! Tak pak napiš, jak jste to vyřešily.

Š.
Janna + 2 berušky 22270
23.11.2004 9:14:08
Honey, už se těším, jsem na princeznu zvědavá. Už jsem zkoukla Madlenku a Štěpánka. Já si furt myslím, že naše Verunka je nejúžasnější, ale když se podívám do obličeje těm ostatním dětem, tak jsou prostě všechny hrozně milý :o) Mj. my jsme rodina.cz/vokralka

Verunka zase ráno ve školce bulela, ach jo. Celou dobu se přemáhala, klepala se jí bradička a když jsem měla odejít, tak se rozplakala, kočička moje.
Zítra jedeme do Prahy, mám sraz s kamarádkama z mládí(no je mi 27, tak to je taky ještě mládí,ne?), tak se aspoň Verunka trošku rozptýlí.

Holky potřebuju nezvyklou radu :o) Tchýně si chce Verunku v pondělí na celý den vzít, ale já nechci. Nechtěla ani mojí mamku, kterou miluje, furt visí na mě, obzvlášť od té školky, určitě by s tchýní nechtěla, jenže ta to nepochopí, něco si usmyslela, a vezme si jí i když bude Veru plakat.
Co jí mám říct, popř. vymyslet za výmluvu?
Janna + 2 berušky 22270
23.11.2004 8:52:15

Vše nej... přejí Jana s Verunkou
honey 6468
23.11.2004 8:28:46
Ahoj holky,

nám o víkendu nešel internet, spravili to až včera. Onemocněl mi manžel, tak jsem za něj včera vyřizovala různé pochůzky. Dnes ráno jsem se taky vzbudila s ucpaným nosem. Blé! Snad to bude rychlý!

Martino, s těma neštovicema to máme stejný. Já je podle mámy taky v dětství neprodělala, ale sestra je měla, a byly jsme v jednom pokoji, tak snad nějaké protilátky mám. Jsem zvědavá, jak zareaguju, až je Adélka donese ze školky. Snad dobře :)

Jani, naše album najdeš na adrese Adélka , ale mám ho jen pro přátele, tak se budeš muset nejdřív přihlásit a já Tě potvrdím. Poslední fotky mám někdy z ledna, ale po narozeninových oslavách budu přidávat.

Všem přeju hlavně hodně zdraví!
honey 6468
23.11.2004 8:23:41
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!

22.11.2004 13:11:45
ahoj!

Tak Štěpán už je v pořádku, ale dr. mi řekla, že pokud mám možnost, ať ho nechám do konce týdne doma, že by hned mohl něco čapnout. Mně bude píchat B 12, deset dávek. Od tý doby, co jsem měla problémy s dutinama, blbě cítím.

my máme fotky na rodina.cz/connan. Z letošního roku tam je teda pár fotek, ale možná už dnes to napravíme a budou tam i fotky z 3. narozenin.

Díky za ten Kaufland. Vydám se tam koncem týdne, snad to ještě budou mít. Radko, co jinak nového? Moc sem nepíšeš...

Ve čtyři jdeme se Štěpánem na zubní. Já měla jít taky dnes, v 11, ale musela jsem to zrušit, protože jsem jela na to ORL. Tak mě přeobjednala až na konec ledna!!! Asi od ní odejdu, seegra teď začíná dělat účetnictví zubařce, která otevírá ordinaci v lednu na Palmovce, tak k ní přejdu.

Marodům přeju brzké uzdravení!
Ostatní zládejte školku!
Š.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
22.11.2004 12:08:24
Jani, manžel udělal Madlence stránky na madlenka.kneifl.net (bez www).
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 4200  [Dalších 2630 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.