| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 4200  [Dalších 2620 >>]
Janna + 2 berušky 22270
22.11.2004 11:53:10
Čauky, tak my byli o víkendu u našich na Vysočině asi 7cm sněhu, tak jsme sněhovali (Verunčino nové slovo, znamená válet se ve sněhu, koulovat, prostě zimní radovánky:o)). Byla nadšená, já méně, v největší chumelenici jsem vázala venku věnce, ještě teď mě bolí kolena.

Co Štěpánek na kontrole, jak dopadl a kdy půjde do školy?

Zítra jde do školky i Klárka, že?
No napište, jak to dopadlo, my jdeme zítra taky, už teď se bojím. Ale teď jí ségra navnadila, že šli okolo její školky a děti si na zahradě hrály ve sněhu, tak se modlím, aby byl ještě zítra. Na druhou stranu zase manžel jezdí autem (autodoprava), tak zase trnu, aby se mu někde něco nestalo. Já osobně sníh ráda, ale jen pěšky, když jedeme autem, jsem šedivá...:o)

A co Viktorka na karnevale? Je to šikulka, že tu školku tak zvládá :o)

Jo a Květo, neštovice se prý můžou dělat i v krku, všude na sliznici, takže kdyby ho bolelo v krku nebo bříško, je to od toho.

Už jsem se chtěla dávno zeptat, ale pokaždé zapomenu, máte někde svoje fotoalba? Moc bych chtěla vidět vaše děti. Díky.
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
22.11.2004 11:33:55
No, to si tedy Květo opravdu užíváte... :-((( Minulý rok dostaly neštovice obě holčičky mojí kamarádky - a bohužel taky kamarádka, která se z toho nemohla 3 týdny dostat a byla úplně vyřízená. Já jsem sice vlastně neštovice ještě neměla, ale moje maminka říká, že si myslí, že jsem je aspoň trochu prodělala, protože je měla moje ségra a já jsem byla s ní v té době týden pod stanem a ani potom nás neoddělovali, takže není možné, abych proti nim neměla vůbec žádné protilátky... tak nevím.
17.6modrasek13 4288
22.11.2004 5:01:08
Ahoj holky
U nás byla spousta sněhu, trochu roztál a je pěkná ledovka.
Lojzík je první den bez teplot.
Ale jinak to vidím že bude doma ještě příští týden. Pořád se mu tvoří nové neštovice.
Holky je to sice nepříjemná nemoc, ale když jsou děti menší i průběh je lepší. Květuška byla asi dva dny protivná, ale neměla neštovic moc a trvalo to u ní asi týden. Lojzík má jednu vedle druhé, i v uchu, oku, spotřebovala jsem už 300 gr. tekutého pudru a strašně u toho vyvádí...
Krásné pondělí všem
Radkaj - holčička, 27.11.01 7515
21.11.2004 23:16:33
Štěpánko, ty to budeš mít blíž ke Kauflandu u nás na Střelničné, ideálně se tam dostaneš tram na Ládví a pak buď jednu stanici autobusem směr Prosek nebo pěšky a jste tam se Štěpánem za 5 minut...
Sanďullka 15786
21.11.2004 20:17:01
Hledám rodinu, která by měla zájem o českou au-pair, jak pro ČR nebo cizinu. Zkušenosti s dětmi mám. Ráda a dobře vařím, postarám se též o Vaši domácnost. Ovládám AJ.
sandra.kasperlikova@centrum.cz
Markys 12183
21.11.2004 17:02:14
Ahoj holky,

Štěpánko, jestli už není pozdě, já znám ten Kaufland na Bohdalci (U plynárny 165/25, Praha)...

Jinak děkujeme moc za přání! Malá se narodila 23.11., ale to už bude ve školce. Včera to bylo úžasné. Z divadla byla úplně hotová a dneska jsme jí vyzdobili strop spoustou balónků, tak taky moc jásala. Balónky jsou u nás děsně v kurzu...

Musím běžet, zatím hezký večer!
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
20.11.2004 23:05:10
ahoj holky, poraďte mi Pražandy, prosím. Kde je Kaufland??? My to tu hledáme na netu, nikde nemůžeme najít adresy prodejen. Chtěla bych koupit tu živou abecedu, docela mě to zaujalo. Na internetovém obchodě to nabízí za 568 bez poštovného, ten Sparkys s poštovným za 600, takže potřebuju Kaufland. Mám pocit, že jedna prodejna je v Praze 5 u BISky, ale nejsem si jistá. Předem díky.

Jinak tady taky dnes sněžilo, ale vše roztálo. Zima je holt tu.

My dnes ještě jednou slavili narozeniny, přijel brácha se segrou s rodinami, takže tu byl celkem hukot. Štěpán se styděl, hrál si sám v pokoji. Už je mu dobře, antibiotika dobral, takže asi v pondělí se už vydáme na kontrolu. A pak školka...

Tak se mějte!

Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
20.11.2004 11:27:16
Ahoj holky ,
u nás je jen trochu poprašek ,ale mé drahé ratolesti to neodradilo a vytáhly si na dvůr sáně atd.Mimochodem dnes od rána zlobí jak dva čerti ,pořád jsou v sobě je tu řev jak v opičárně .

Já taky ještě peču zítra má přijít přát dodatečně sestřenice tak budem opět slavit.Honzovi jedou sladkosti úplně všechny s jídlem už je to horší ,vůbec nejí ryby ani v pomazánce.

Nikde jsem nevyčetla kdy má Klárka přesně narozeniny tak se přidám k dnešním gratulantům .Klárce vše nej ,ať se jí líbí ve školce a krásnou oslavu !!

Markys 12183
20.11.2004 9:44:19
Ahoj holky,
tak jsme se probudili do bíla. Sice je pod nulou, ale nezdá se mi, že by ta pokrývka vydržela.

Jani, to je dobře, že to nakonec Verunka takhle zvládla. Ono se to bude možná ještě mnohokrát měnit, ale hlavně, že se jí ve školce líbí. To je fakt hezký, že tu holčičku utěšovala.

Dneska musím udělat dort, teda lépe řečeno bábovku do dortové formy, pak čok. polevu a nazdobit. Klárka totiž dorty vůbec nejí, jen piškotové těsto a samozřejmě odlupuje ozdobičky a čokoládu, to jí jede:-). Snad bude spokojená. U babičky bude mít dnes divadlo, tak už se těším taky:-).

Hezký víkend!!!

Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
19.11.2004 11:27:03
Ahoj,

právě jsem přiklusala z poradny, všechno v pořádku, jenom mám málo železa (jako obvykle). Mě teda dětské vitamíny chutnají všechny a Viktorce taky, střídáme Multitabs a Marťánky. Teď v zimě občas dávám jitrocelový sirup, je to prevence. Taky sladím čaj medem. Za týden se chystáme taky k paní zubařce, snad to bude dobré.

Za chvíli utíkám pro Viktorku do školky, je tam spokojená a ráno vůbec neprotestuje, všechno v pohodě. Ve školce zřejmě pořád rozumuje, včera říkala učitelka, že je moc šikovná. (no hlavně pusou, oblíkat se jí nechce). V neděli je tu karneval, tak chystáme masku - půjde za indiánku.
Mějte se hezky a ať vás nevezme vítr, tady začíná pěkná vichřice. D.
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 4200  [Dalších 2620 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.