| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 4200  [Dalších 2540 >>]
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
9.11.2004 20:25:15
já nevim přesně, jak dlouho to Štěpán má, ale asi od doby, co víc kouká na televizi, na pohádky. Jsou podle mě nezávadný, ale co my víme, co se mu v tý hlavičce honí. A když mu pak před spaním čtu pohádku o tatínkovi, který nechal děti v lese, o Jeníčkovi, kterého chtěla snít ježibaba, a o vlkovi, který sežral babičku a Karkulkou, tak mu v tom udělám asi pěknej zmatek. Nedávno mi řekl, že naší Connie /dobrmanka/ rozpáře břicho a dá jí tam kamení...

Tak teď mi Štěpán právě řekl, že chce, aby k nám na návštěvu přišla paní učitelka, haha.

Š.
Markys 12183
9.11.2004 19:56:05
buď v klidu, já vůbec neregistrovala nadbytek "jěště", třebas je to tím zatraceným počasím.. nebo už potřebuju do práce.. kdoví
A jak dlouho se Štěpánek takhle "bojí"? Už jste to nějak řešili? Vzpomínám si, že brácha taky jako dítě trpěl nočními děsy a vypadalo to docela strašidelně. Pak to samo přešlo, ale na čas se to zase vrátilo, když fakt zcela náhodou viděl kus nějakýho příšernýho filmu:-(.
No já jsem původně trochu na Mikuláše myslela, ale Klárka si teď, když jen zmíním, že bude Mikuláš, zakrývá oči. Tak nevím, nerada bych jí strašila.
9.11.2004 19:39:32
ehm, v té první větě jsem zapomněla napsat počtvrté "ještě" - mně už hrabe...
Š.
9.11.2004 19:37:15
my ještě letos čerta s mikulášem asi ještě nee, nevím, připadá mi to ještě brzo. Chtěla bych se jít třeba podívat na Staromák nebo jen tak do ulic, aby je viděl, ale domů si je nepozveme. Aby pak neměl noční můry - občas se teď v noci budí úplně zpocenej, vyděšenej, něco od sebe odhání, tak abych mu to ještě nezhoršila. Musím se zeptat ve školce, jestli je neplánujou oni.
Š.
Markys 12183
9.11.2004 18:50:55
Honey, klidně jakýkoli "m"...
Markys 12183
9.11.2004 18:46:17
Koukám, že jsem tu svojí berušku ani nepředstavila, jmenuje se Klárka. Hm, tak doufám, že se to spaní zvládne..
Podle toho, co píšete, to vypadá, že se ve školce dětem líbí. Ono asi když se otrkají... Klárka je občas pěkná čertice:-). No uvidíme. A taky jak to ponesu já, ehm... Nevím, kdo je na koho víc fixovaný:-)))).
A když jsme u těch čertů, je to přeci jenom až za měsíc, ale plánujete nějakou návštěvu čerta s Mikulášem doma?
honey 6468
9.11.2004 18:23:06
Ahoj holky!

Taky vítám Markys (teď nevím, jestli tam náhodou nemá na začátku malé "m", tak pokud jo, tak se omlouvám. S čuraním, jak už psaly holky, si problémy nedělej; podle mně stačí učitelkám říct, že se to může stát, tak aby dohlídly na vyčurání před spaním.

Tak nakonec jsme se sešly jenom s Radkou a Aninkou, ale holčičky si to užily :), a my nakonec taky :) Zítra odlétají do toho Německa, takže o nich týden neuslyšíme.

Včera jsem psala do práce, jak to vypadá s mým případným nástupem, tak mi odepsali, že mi dají vědět do konce týdne. Tak jsem fakt zvědavá, jak to dopadne.

Školkařům a jejich maminkám přeju hezký večer!
9.11.2004 18:01:01
ahoj Markys, jak se jmenuje malá? Podle mě se nemusíš vůbec bát. Stačí říct učitelce, aby ji pak před spaním poslala na záchod, to by snad měli vyhovět, ne? Štěpán už s tím problémy nemá, ale taky nevím, co s ním udělá spaní ve školce, s tím se musí počítat.

Janno, Verunka to teda zvládla krásně!

Tak ještě k tomu dnešku. Dneska prý Štěpán už i zlobil. Učitelky ho nechaly, budou mu to tolerovat i zítra, ale pak už ho napomenou. Teď ho nechtějí odradit. Prej si včera myslely, jak tam byl jak hromádka neštěstí, že to je hodnej, tichej kluk. A dnes ho nepoznávaly! Jo, je to holt štírek, no.

Tak co holky, jak bylo v Tramtárii? My to bohužel nezvládli, přišli jsme domů až kolem druhý, protože jsme nechali malýho zapsat do knihovny, a Š. pak usnul.

Š.
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
9.11.2004 17:51:50

Ahoj holky ,
vítám novou mamču ,náš Honzík spí v noci bez plíny teprve něco přes měsíc .Dáváme ho vyčůrat než jde do hajan a v noci ho nosíme na záchod ,jinak by do rána nevydržel ,ale poo ty 2hoďky v pohodě vydrží .Taky si myslím ,že se z počurání ve školce nestřílí vždyť u takových prďolek je to normoš.Naše Jessica se jednou počůrala kvůli tomu ,že se styděla říct paní uč ,že se jí chce .
Jsem ráda ,že se broučkům líbí ve školce jen tak dál..Tak co holky srazíkové ,kolik se vás sešlo?
Markys 12183
9.11.2004 16:08:44
Tos mi trochu uklidnila. Ona doma poo už nespí několik měsíců, jakmile jsem ji odstavila, tak už bez mlíčka spát nechtěla. Spíš se bojím, že to tam pro ní bude nové, spousta vjemů a taky bude muset dřív vstávat, tak nevylučuju, že bude víc unavená a usne. No a kdybych věděla, že před spaním půjde na záchod určitě, tak by to snad mohlo jít... Jsem fakt zvědavá.
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 4200  [Dalších 2540 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.