| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
8.11.2004 14:07:48
Ahoj, zrovna jsem se chtěla ptát, co Štěpánek ve školce. Já tady sedím jak hromádka neštěstí a balím do tašky bačkory, zástěrku, pyžamko a tak a podepisuju a je mi z toho ouvej. Hrozně se bojím,přesně toho, jak jsi psala, že tam někde bude jak chudinka stát a nebude si s ní nikdo hrát a tak. Ale Verunka se tam moc těší. Ale stejně,někdy se ode mně nechce hnout a chce jen maminku, tak snad to zítra zvládneme. Já taky ve školce řvala Štěpánko...:o)
No uvidíme, zítra dám vědět. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
8.11.2004 12:46:29
jo a ještě jedna dobrá zpráva. Na zítřek se Štěpán těší, už plánuje, co si s sebou do školky vezme.
Š. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
8.11.2004 12:32:18
ahoj!
Takže nejprve přejeme Madlence vše nej k dnešním narozeninám!!!Ráda bych poslala taky nějaký obrázek, ale já už to zase zapomněla... Zároveň děkujem za přání !!! Tak. První den máme za sebou. Ráno tam byla jiná učitelka než v tu středu, takže řekla, že se pokusíme Štěpánka tam nechat samotnýho. Poradila mi, ať mu řeknu, že mu jdu něco koupit a že si pro něj za chvíli přijdu. Odešla s ním, on ji chytl za ruku a vůbec nebrečel. Ehm, zato já jaksi jo, no... ale to už mě neviděl, to byl už můj problém. Po desáté jsem volala, tak mi řekli, ať si pro něj přijdu, že je hromádka neštěstí, že nic nejedl, nepil, s dětmi sedět nechtěl, stál u stolu pí učitelky. Když jsme pro něj přišli, tak už nebrečel, byl oblečený. Dohodli jsme se, že ho tam budu dávat zatím takhle na ty 2 hodinky, než se to poddá. Byli tam dnes dva nováčci, se Štěpánkem přišla Anetka, v pátek jí byly 3 roky. Ta byla úplně v pohodě, hned zapadla, takže vy nemějte obavy, třeba to u vás taky půjde. Štěpán je holt citlivka a od malinka je na mě hodně fixovanej, já si pamatuju, že jsem do školky taky nechtěla chodit, že jsem nepotřebovala kolektiv. Takže to má očividěn po mně. Jo, taky mě učitelka řekla, ať ho vedu k tomu, aby se sám svlékal, zouval atd. Prý když mu řekla, ať si zuje bačkory, tak jí řekl, že to neumí, že doma mu to dělám já. Ale ono je to jinak: on to moc dobře umí, ale je pohodlnej. Takže budu muset bejt přísnější! Š. |
| honey | 6468 |
|
|
8.11.2004 10:23:34
![]() VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM! |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
8.11.2004 10:22:33
A Honey, taky děkujeme.... :-)
Štěpánkovi vše nej na zítřek. |
|
|
8.11.2004 10:19:57
Janni, Tobě i Verunce moc děkujeme, to je fakt KRÁSNÉ přáníčko.
|
| honey | 6468 |
|
|
8.11.2004 10:18:07
tak jsem to zvorala
Spletla jsem si narozeniny Madlenky a Štěpánka ![]() Ještě že tam máte ty datumy uvedený ..... |
| honey | 6468 |
|
|
8.11.2004 10:17:27
tak jsem to zvorala
Spletla jsem si narozeniny Madlenky a Štěpánka ![]() |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
8.11.2004 8:39:34
Madlence všechno nejlepší, hodnou maminku, hlavně zdravíčko a prima školku přejí Jana s Verunkou
![]() |
|
|
8.11.2004 7:28:42
Holky, my se omlouváme, ale na srazík - už zase - nedorazíme. Zítra nemůžeme - máme cvičení - a jak jsem myslela, že by to šlo ve čtvrtek, tak mám bohužel odpoledne ještě jednání... :-( tak snad příště. V pátek už budu Madlenku balit k moři...
Držím palce všem nováčkům do školky. Honey, moje reakce byla přesně jak psala Štěpánka.... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.