| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
8.11.2004 21:22:52
Tak já se jako správná ostuda připojuji - opožděně, ale přece - a přeji VŠEM našim oslavencům všechno nejlepší k narozeninám...
Jak to vypadá s tím srazíkem??? Přijde někdo? V kolik bychom se sešli? Pro nás je zítřek poslední možný den, protože ve středu už s Ani odlétáme do Německa. Ale zítra bychom rádi přišli a viděli se. Zítra už zase budu bez přístupu na internet, honey, dáš mi kdyžtak prosím vědět SMS jestli a v kolik přijdete? Trochu nestíhám, takže běžím ještě dobalit a HLAVNĚ žehlit. Já snad víc času přožehlím než prospím... To není normální... |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
8.11.2004 20:25:19
Ahoj holky,
já netuším kdy se Květuška vrátí do školky a mám docela strach z toho jak bude reagovat. Při každém mazání objevuju nějaké nové neštovice, tak doufám že to brzo skončí. Ale můžu čekat, že je hned chytne Lojzík. Ted se oba dívají na pohádku, ale Květušku moc nebaví. Začala se zase v noci budit, to asi dělá nemoc. Jinak je šikovná. Umí básničky, písničky--- To pro vás asi není nic nového, ale já jsem si první mluvení s Lojzíkem neužila. Ve 3,5 letech jsme začali chodit na logopedii a učil se vše od začátku. Přeji všem oslavencům všechno nejj-- |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
8.11.2004 18:51:05
Daggy, držím palce, ať je na uzv vše v pořádku. Já jdu ve středu taky do poradny.... :-) - tedy, docela to utíká, zítra začínám 17. týden. Už je to na mně velmi patrné, že bude další mimi, holt to druhé těhotenství.... Daggy, doufám, že už je Ti líp....
|
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
8.11.2004 18:50:56
Daggy, držím palce, ať je na uzv vše v pořádku. Já jdu ve středu taky do poradny.... :-) - tedy, docela to utíká, zítra začínám 17. týden. Už je to na mně velmi patrné, že bude další mimi, holt to druhé těhotenství.... Daggy, doufám, že už je Ti líp....
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
8.11.2004 15:37:49
Léňo, ještě jsem si vzpoměla-koloběžku už tam prý nemá žádnou. Ta naše má teda opravdu design ala 80.léta a ještě je malinko vybledlá od sluníčka, jak byla dlouho ve výloze. Teda 1000 Kč bych za to určitě nedala. Vypadá ale že něco vydrží a má nafukovací kola.
|
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
8.11.2004 15:31:15
Ahoj holky,
máme plno událostí, tak budu heslovitá, ať nepíšu romány. Hlavně všem děkuju za Viktorku - za vaše přání k narozeninám. Oslava byla včera, dostala koloběžku, el.vláček, korálky na navlékání, koalu i s malým "koalátkem". Největší radost měla z vláčku, až z toho dostala hysterák, bylo toho na ni moc. Na koloběžce si ovšem sedne na sedátko a odstrkuje se jak na motorce. Dort-ježek byl děsně sytý, jenom jsme odfukovali, ještě že byl taky babiččin lehký ovocný. Minulý týden jsme zvládly UZ srdíčka, Viki byla vzorná, srdíčko v pořádku, už nemusíme na kontroly. V pátek jsme byly na tříleté prohlídce, měří 103cm, váží 15,5 kg (myslela jsem, že víc). Moč a oči v pořádku, barvy pozná už od roku a třičtvtě, naštěstí měla dobrou náladu a komunikovala. Takže všechno O.K. Doufám, že zvládáte školku, já jedu tento týden na vyšetření a UZ na vývojové vady, takže tam zkonzultuju, jestli už nemusím brát takový ohled na ty dětské choroby.Pak bychom konečně zase vlítly do školky, počítám, že budeme znovu začínat. Jak už jsem psala, Viktorka řve (jinak se to bohužel nazvat nedá) ráno, ve školce je v pohodě, jí, hraje si. Napíšu, jak jsem dopadla na UZ, tak zatím čau D. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
8.11.2004 15:24:16
ježíši, teď jsem to po sobě přečetla a dobrá slohovka to teda není. Snad si to přeberete...:o)
|
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
8.11.2004 15:22:58
Ahoj, Verunka se totiž sama rozhodla, že tam bude odpočívat(nepochybuju, že by spala:o)). Jsem dohodnutá s učitelkou, že kdyby cokoliv, zavolá a já přijdu. My totiž máme školku asi 5minut od domu. Ta školka je taková rodinná - jen dvě třídy, a učitelky vypadaj moc hodný, tak uvidím. Zase chci, aby viděla, jak to tam chodí. Ale pochopitelně, že pokud toho na ní bude moc, nenechám jí tam.
Verunka má děti moc ráda, od narození vedle sebe měla mou neteř (teď 8roků) a vždycky si s ní hrála (teda teď už neteř nechce, asi je už velká, ale o to víc se Veru těší, že ve školce si s ní děti budou hrát). A když k nám přijde návštěva, hned tahá děti do pokojíčku a nepotřebuje mě. Má prostě hrozně ráda společnost, pokudmožno malých dětí. Doufám, (a věřím tomu), že se jí tam bude líbit, ale stejně jsem hotová. Teď si zkoušela zástěrku, nejde jí moc zapínat, snad jí učitelka pomůže. Jinak se umí obléct a všechno, ale doktorka jí sice chválila, ale říkala, že by ještě měla nárok na to, aby se jí třeba s oblékáním pomáhalo. No ale jinak nosí zásadně bavlněné pytlovité :o) punčocháče a takové věci, aby nepotřebovala pomoct. Tak to se Štěpánkem furt zkoušejte, určitě se mu tam časem zalíbí (já radím a sama ještě nevím, co bude, ale zase - mamka učila 25 let ve školce a všechny děti si prý zvyknou :o)). Ale taky bych ho tam nenechávala plakat. Je ale jasný, že kdo chodí do práce, tak si dítě nemůže vzít domů, když brečí. Holky, holky, je to něco s těma dětičkama, co budu dělat, až se bude vdávat? :o) |
| Radka a 2 bráškové | 16862 |
|
|
8.11.2004 14:53:24
Moc se omlouvám, že vstupuji do vaší debaty, jelikož patří do ledna 2002, ale tam skoro nikdo nepíše, tak občas čtu u vás. Dost mně zajímaly nástupy vašich dětiček do školky. My jsme nastupovali do školky už v září (u nás berou klidně od 2,5 let) a byli jsme 6x a přerušili jsme. Začnu popořádku. Do školky se moc těšil. Poprvé dobrý, byl tam 2 hodiny. Za 2 dny jsme šli znova, ale to už mi po hodině volali, ať si pro něj přijdu, že brečí, tak abychom ho zbytečně nezpražili. Zbylé 4 pokusy jsme probrečeli oba (já, aby to on nevěděl). Tak jsem to nevydržela a domluvila jsem se s ředitelkou, že chvilku chodit nebudeme. Ona chce, abychom začali zase v prosinci, já bych to nechala uložet déle. Musím předeslat, že dříve na mě nebyl tak strašně fixovaný, ale dneska nechce sám na noc ani k babičce a dědovi, kam dřív normálně chodil. Dost jsem přemýšlela, proč se mu tam tak nelíbí. Teď už to vím, neumí komunikovat s cizími dětmi (nejraději by taky seděl u učitelky na klíně), do ničeho se nechtěl zapojit). Cizí dospělí mu nevadí, dětí kamarádů má taky dost, a když se s nějakým dítětem seznamuje, někde na blízku jsem já. Ale tolik neznámých dětí asi nezkousl. Ještě ke všemu, jak nechodil každý den, ale jen občas a to tak na hodinu, ani se nestačil s někým skamarádit. Švagrová s neteří měla v tomhle věku to samé, přerušili na rok a teď už třetí měsíc chodí a moc se jí tam líbí. Tak vám všem držím palce, ať většina vás tohle nezažije. Ahoj
|
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
8.11.2004 14:25:38
Janno, ty rovnou balíš i pyžamko? To tam bude Verča hned spát??? To nám řekli, že i kdyby nástup byl v pohodě, že spaní doporučují až tak po 14 dnech, aby toho na ně nebylo moc. Z toho chci taky udělat "akci" - že půjdeme spolu koupit školkový pyžámko. Dnes jsem chtěla jít koupit bačkůrky, ale Štěpán usnul a asi se jen tak nevzbudí a pak přijdou sousedi na oslavu, takže nikam asi nepůjdeme.
Myslím si, že pokud se Verča sama zapojí, že si s ní děti hrát budou, kdyby Štěpán chtěl, tak si s ním určitě hrajou, jak jsem psala minulý týden, ty holčičky se ho ujaly, tahaly ho, chtěly si s ním hrát, ale on zatím NECHCE. Máme poměrně dost malých kamarádů, ale on prostě potřebuje zatím toho dospěláka, proto se dnes od ní asi nehnul. Zítra vám budu držet palce!!! Š. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.