| honey | 6468 |
|
|
8.11.2004 7:26:52
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!
![]() |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
7.11.2004 22:30:15
Honey, seš úplně normální! Já měla ve středu sama se sebou taky co dělat! A myslím, že i Martina tu psala, že nástup Madlenky do MŠ taky obrečela...pravda, ji omlouvají ty hormony, ale...
Janno, popravdě řečeno si nedovedu představit, že ho tam prostě zítra ráno nechám - teda když bude reagovat tak, jak reagoval ve středu - ale třeba mě překvapí, uvidíme. Nám se taky výchova jaksi vymyká, ale on tam byl ÚPLNĚ JINEJ než jak ho znám. Doma pusu nezavře, tam mlčel, je oproti ostatním dětem malej, hraje si sám, zatímco oni už mají skupinky...Takže jsem fakt zvědavá na zítřek, dnes mi řekl, že si pro něj mám přijít až "po spa". Haha. Jo, pochopitelně že už je zase vzhůru. U nás je jedno, jestli spí nebo nespí po obědě, noci jsou pokaždý příšerný. Chci vidět to ráno... Tak my bychom v úterý snad taky mohli. Ale zatím nevím vůbec v kolik, protože jestli půjdeme domů po školce spát, a jako že ve středu po té hodině tam strávené spal po o přes dvě hodiny, tak nevim, jak to bude. Zítra snad budu moudřejší. Tak se mějte a zítra se ozvu!!! |
| honey | 6468 |
|
|
7.11.2004 21:57:25
Čau holky,
tak první oslavenci to už mají pomalu za sebou :)) Dejte pak vědět s těma školkama, jak se děti projevovaly. Já byla v pátek ve školce pro složenky, a když se za mnou zavřely dveře, tak jsem se rozbrečela. Jsem normální? Já to snad budu snášet hůř než Adélka ... což by na druhé straně byl asi ten lepší případ. My nastupujeme 22. listopadu (pondělí) na zkoušku, po obědě domů, a od čtvrtku 25.11. už naostro. Už teď jsem z toho vyklepaná. Tak teď ke srazu - co třeba úterý 9.11., ale asi odpoledne, aby mohla i Martina po práci a Marietta s Jindrou po spaní? :))) Hezký zbytek neděle! |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
7.11.2004 21:44:21
Tak čau, já teda zpětně gratuluji Jindrovi a Viktorce, byla jsem nepřítomna...:o)
Doufám, že si pořádně užili oslavy, i Madlenka a Štěpán. My jdeme do školky poprvé v úterý, jsem z toho pěkně na nervy. No uvidíme, teď nic nevymyslím. Půjde tam pěkně sama, žádná zkouška. Jsem na frajerku zvědavá, nějak se nám výchova vymyká z rukou, tak ať se tam předvede. Bane, jestli bude brečet, budu hotová. Ale i když nebude, co já budu celej den dělat? Patrně myslet na to, co dělá Veru ve školce...:o) Zítra napiš, co Štěpán, jak to ponese chlap...:o) |
|
|
7.11.2004 20:04:08
čau holky, kde jste? Vždyť snad všichni neslavili...
Štěpán usnul, doufám, že se v noci nevzbudí /v pátek se nám vzbudil a usnul až ve 2:30!!!/, protože ráno vstáváme. Držte nám palce, ať se první den ve školce vydaří, prosíííím. Co ten srazík????????????????????? Š. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
7.11.2004 18:52:45
Ahoj holky, i my přejeme všem oslavencům všechno nejlepší. Oslavu jsme měli dnes, bylo to prima - Madlenka dostala vláčky, autíčka, jednu malou panenku, 2 knížky (jednu o autech....), šatičky a župánek... byla tady celá bližší rodina. Všichni se dobře znají a mají se rádi, tak to bylo moc milé. Jen já jsem nějaká hotová, přece jen 12 lidí - oběd, chlebíčky, ovocný salát atd.... :-)
|
|
|
6.11.2004 17:16:22
I my přejeme malé slečně Viktorce vše nejlepší k narozeninám!!!
My jsme oslavovali už dnes, Štěpánek nakonec dostal kufřík, puzle s Bořkem stavitelem, auto-míchačku, magnetickou tabulku. Už ve čtvrtek v noci dostal předem dvě autíčka, protože měl strašnou rýmu, brečel, tak aby měl radost. Jinak má teda celkem kašel, rýmu, tak snad to neohrozí nástup do MŠ. Tak se mějte, Š. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
6.11.2004 13:29:35
Připojuji se k Honey , vše nejlepší Viktorce ,hodně dárečků ,zdravíčka a krásnou oslavu . |
| honey | 6468 |
|
|
6.11.2004 9:27:01
Bóže, tak ještě jednou!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM! |
| honey | 6468 |
|
|
6.11.2004 9:24:31
Ooops, chybička se vloudila, teď to snad bude správně :)
FONT COLOR=red>VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.