| honey | 6468 |
|
|
6.11.2004 9:22:58
FONT COLOR=red>VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!
![]() ![]() |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
5.11.2004 22:19:40
Ahoj holky
My přejeme všem oslavencům vše nej, a hlavně zdraví, protože to nám chybí. Budeme mít náročný víkend a asi dalších 14 dnů. Květuška dostala neštovice, tak velkou radost nemám. Od doktorky jsem se dověděla, že když byla ve školce v říjnu ty 4 dny, tak tam bylo dost dětí doma nemocných. Mohly alespon učitelky upozornit. Včera odpoledne neměla nic, když jsme se vrátily večer z návštěvy, tak trochu, ráno hodně, a nejvíc jak vstala odpoledne. V hlavičce má asi největší, má to i na jazyku, zadečku---- Hodně ji to svědí, ale pomáhá a ukazuje mi nové. Inkubační doba je asi 21 dnů, tak můžu čekat že to chytne i Lojzík. Květuška začíná plakat, musím končit. Krásný víkend všem. Taky se u vás dnes tak ochladilo? Přeji příjemný srazík. |
| honey | 6468 |
|
|
5.11.2004 9:23:59
Ahoj holky,
včera mi manžel řekl, že do té Bratislavy pojede už v úterý dopoledne, takže my bychom i v úterý. Takže když to shrnu, tak my můžeme PO - PÁ; i když ve středu mám oběd s tou kamarádkou, ale jak jsem psala, máme to naplánované stejně v Tramtárii, takže pokud bychom se scházely odpoledne, tak by to šlo taky. Tip na dárek pro kluky: www.efko.cz, různé druhy puzzle s Bořkem Stavitelem. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
4.11.2004 19:08:33
Ahoj holky
my se taky připojujeme ke gratulantům ,Jindrovi přejeme vše nejlepší a hodně dárečků!! Dnes jsme byli na 3leté prohlídce ,všechno v pohodě váží a měří stejně jako Jinra má 15kg a 98cm ,ještě neumí rozeznat barvy tak to musíme trénovat nejde mu úplně přetáhnout předkožka doktorka říkala, že v jeho věku už by to mělo jít ,ale když to prý budem každý večer ve vaně zkoušet tak by to mělo povolit . Tady je to teď samá oslava ,je to fajn, už se mi zbíhají sliny na všechny dobroty .Domluvila jsem se s mamkou ,že dort udělá ona je na to šikula (bohužel jsem to nezdědila) ,koupili malýmu vláček tak bude mít i dort vlak :o).Marieta mi dala dobrý tip na dárek s těma plastovýma zvířátkama ,zítra pro ně vyrazím . Daggy ,dík za tu kolobku stavím se tam jestli ji ještě mají .Mějte se všichni krásně ,Lenka. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
4.11.2004 12:47:15
Také my se připojujeme a přejeme Jindrovi vše nejlepší!!!
Tak příští týden to asi bude bez nás, neboť já jsem ve ST a ČT v práci. Mohli bychom v úterý nebo v pátek. Ale to už zase nemůžete vy, takže se foťte ať vás alespoň vidíme takto. Marietto, já taky uvažuju, že Štěpánkovi koupím malý vysavač. Taky mi ho pořád bere a chce luxovat. Jenže Michal říkal, že to je spíš pro holky, tak ať mu ho nekupuju. Teď se malý navíc zbláznil do žehličky, viděl dětskou za výlohou a že ji chce. Bohužel ani jedno ani druhý ve školce nemají, tak si to nemůže vyzkoušet. Ale asi půjdem do toho vysavače. Ehm, te´d jsme málem vyhořeli. Máme el. sporák, zapla jsem jinou plotýnku než jsem chtěla, šla vedle a úplně náhodou /ještě že jsem se do vás hned nezačetla/ jsem šla znovu do kuchyně. Už hořela chňapka!!! Tak já jdu balit dárečky! Mějte se, Š. |
| honey | 6468 |
|
|
4.11.2004 12:04:45
Jsem truhlík, nedala jsem ty písmenka za sebou :( Omlouvám se, že to zabralo tolik místa.
Holky, my technicky můžeme i ve středu (klidně i odpoledne), čirou náhodou tam naplánovaný oběd s kamarádkou, takže bychom to tam s Adélkou akorát protáhly :)) Marietto, jasně, přijeďte, aspoň vás poznáme :) Určitě nemůžeme v úterý, to nám odjíždí tatínek, ale jinak se můžeme přizpůsobit. |
| honey | 6468 |
|
|
4.11.2004 12:01:38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
4.11.2004 10:37:09
A do té Tramtarie byste šly odpoledne ? :-)? Moc ráda bych Vás viděla, ale můžeme nejpozději ve středu - ve čtvrtek už máme něco domluvené a v pátek v noci mi Madlenka uletí do Egypta, tak budeme balit....
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
4.11.2004 10:34:00
Tak slavíme dneska, ale o víkendu byla oslava u dědečka na chaloupce, ale nakonec tam byl jen manža, protože já se léčila z nachlazení, což se k mému překvapení i zdařilo.
Dědeček mu udělal dort - mašinku, fakt se s tím vyblbnul :-)))) Takže já dneska spíš jednodušší věci, přeci jen to nestíhám. Jindra dostane zvířátka (takový ty plastový, protože si strašně rád hraje na zoologickou :-)) pak nějaký mašinky, těch je víc, protože ty má nejradši. Manža mu chtěl koupit autíčko na dálkový ovládání, ale protože jezdí moc rychle, tak vybral brouka, v obchodě mu předvedli jak funguje, jenže on se na poslední chvíli rozhodl pro berušku, no a když jsme to doma zkoušeli tak nefungovala, tak se druhý den vrátil do obchodu, aby to vyměnil ale už neměli ani toho brouka :-(. Taky jsem vymyslela dárek k vánocům, koupíme mu dětský vysavač, Jindra totiž strašně rád luxuje a vždycky je radostí bez sebe, když může vysávat, tak mu koupím ten dětský, aby mohl luxovat se mnou :-) Tříletá prohlídka proběhla v pohodě. Váží 15,5kg, na domácí 16kg, takže kolem 16 kg, měří 98 cm. Akorát nechtěl spolupracovat, takže ani zrak, ani barvy, ani opakování, naštěstí se chytil na básničku, takže pan doktor uznal, že mluví hezky. Potvrdila jsem, že barvy poznává bez problému. No a zrak, doma mi zopakoval, na co všechno sestřička ukazovala :-). Takže teď nás čeká ještě kontrola kyčlí, zubaře jsme absolvovali v pondělí, tam teda taky moc nespolupracoval :-) Přeju i ostatním oslavencům všechno nejlepší. Co se týká srazíku, tak můžeme odpoledne, po spaní, teda jestli nás vezmete :-) Jo, po obědě zatím pořád spí, a rád. Dneska máme dvojnásob velký den, slavnostně budeme zahazovat plíny na noc. Pořád se nedařilo, teď sice už druhý týden suchá plína, ale stejně, tak jsme se rozhodli, udělat z toho událost, jako že je už velký kluk a ti nepotřebují plíny... |
| honey | 6468 |
|
|
4.11.2004 8:55:05
Ahoj holky!
Včera jsem balila dárky, na narozky dostane razítka Krteček, puzzle Krteček, deštník Krteček a baťůžek do školky. K Vánocům už něco mám, teď nevím co, protože je to už zabalený :)) S dalšími vánočními nákupy počkám až po nástupu do školky, jestli se jí tam nebude něco extra líbit.Radko, já bych do Tramtárie zašla ráda, třeba příští týden. Nemůžu ve středu, ale co třeba takový čtvrtek 11.11.? To je hezké datum :) Ten vršek je zavřenej už od prázdnin, teď to nabízejí jako prostor na vánoční trhy. Štěpánko, dneska jdu ke Štefanovi na barvu, tak jsem zvědavá, jak budu vypadat :) Hezký den! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.