| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
3.11.2004 21:45:59
Tak se nám to tedy blíží... My jsme až na konci měsíce, tak se necháme inspirovat nejlepšími dorty a dárečky...
Já jsem vymyslela - kufřík doktora, myslím, že Aninka bude mít radost, protože poslední dobou je její nejoblíbenější hra "na dokrota". Nevím, kde na to přišla, asi ve školce, ale pořád chce operovat, ostatní i sama sebe... :o) Na Vánoce koupíme kočárek - ten pro "velké" holky a pak řeším baby Annabell, to je ta co dělá zvuky (ale nečůrá) a hýbe pusinkou... Akorát si myslím, že za ty peníze je to hřích... Příští týden letíme s Aninkou do Německa, poletíme s EasyJets, to jsou ty levné aerolinky (mimochodem tam za 100 a zpátky za 250, plus samozřejmě letištní poplatky, které jsou celkem asi tisícovku), tak si říkám, že nějaké drobnosti bych se podívala ještě tam. Taky tam s sebou beru dárky, mají holčičku, které budou začátkem prosince čtyři, tak jsem jí koupila toustovač do kuchyňky a autosedačku pro panenku. Tak snad budu mít "úspěch". Holky, Pražandy, než začnete všechny zase pracovat neuděláme zase malý srazík? Nedávno jsme byly zase v Tramtárii (potřebovala jsem tam naproti do plynárenské) a Aninka se divila, že tam není Adélka a Štěpánek... Mimochodem, celé horní patro bylo zavřené, nevím, jestli přechodně nebo se jim to nerentovalo... Mám ještě nějaké žehlení, tak jdu na to... ufff |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
3.11.2004 20:32:22
Teda tady se to dortama jen hemží! Ahoj všichni, já jsem taky dnes byla objednat dort - čokoládového ježka s jablíčkama. Slavit budeme asi v neděli. Zítra nás čeká UZ srdíčka a v pátek "tříletá".
Léňo, koloběžku máme z cyklo Hájek (teď už to vlastní někdo jiný) na Štefánikově. Ale nevím, jestli tam má ještě něco, bylo to ze starých zásob právě po předchozím majiteli. Taky jsem ji ještě neviděla, Jirka říkal, že má dost šíleně vybledlé barvy růžovou a žlutou, ale prý to upravíme nějakýma nálepkama. Můžu se ho zeptat, jestli tam ještě něco má, je to známý. Tak pokud bych už nestihla napsat, tak všem oslavencům krásnou oslavu a hodně dárků! Čau D. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
3.11.2004 18:45:26
Ahoj holky, tak jsem dnes taky objednala dort. Vždycky jsem pekla, ale letos bych to asi nestihla - na oslavu v neděli nás bude 12, tak budu mít co dělat s obědem. Objednala jsem čokoládovou mašinku se dvěma vagónky :-))).
|
| honey | 6468 |
|
|
3.11.2004 17:51:05
No nazdar, holky, nestrašte mně s tou školkou :) Nám se to taky blíží, a pomalu, ale jistě z toho začínám mít strach. Adélka o školce ví, těší se tam, ale něco jsem ve výchově asi zanedbala, protože ona si myslí, že půjde do Kouzelné školky :))
Nedělejte mi chutě s těma dortama , já akorát nějaký sháním.Janni, když Verunka tu Chou chou chce, tak jí kup :) A 18 kilo mi tak moc nepřipadá, to měla Adélka přes léto. No jsem zvědavá, kolik bude mít teď. Tak co, těšíte se? ![]() |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
3.11.2004 16:46:44
Janno, no my to budeme slavit tři dny, takže to snad sníme. V sobotu přijdou naši, pak ještě večer můj synovec se slečnou, v neděli přijde druhá babička. Na pondělí musí zůstat ještě kus dortu-autíčka, to přijdou Štěpánovi popřát sousedi. Pokračovat budeme ještě další víkend, s mým bráchou a segrou, ale na ty už dorty asi nezbydou. Letos to dělám takhle "rozfrcaně", protože loňská společná oslava /13 lidí/ se moc nevydařila, takže jsem z toho vyléčená a zvu si je takhle postupně.
Takže držím palce ve školce, Štěpána jsem na to taky připravovala, ale realita pak byla jiná, no. Š. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
3.11.2004 16:29:49
Jo a Veru měří 99cm a váží 18 kg. Bála jsem se, aby třeba nenadávali, že je tlustá, ale nic neříkali. A to nevím, která váha váží blbě, ale doma má 18,5.
|
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
3.11.2004 16:27:55
Fíha, Štěpánko, kdo to všechno bude jíst? :o)))
My dneska byly na tříleté prohlídce. ze začátku dělala fóry, ale pak vyprávěla, jak stříhá a kreslí, zazpívala, řekla tvary (kontrola očí) a barvy. Když se sama oblíkala, tak jí chválili, že je moc šikovná (nevím,jestli to neříkají všem:o)) a že prý bych toho po ní chtěla moc - ale neříkali to ve zlým. Když já se furt bojím, aby nebyla tele, až půjde do tý školky. Štěpánko, my jdeme příští týden asi na dva dny, taky prvně. Uvidím po tom prvním dnu, jak to zvládne. Ale mám strach, že tam nebude chtít sama zůstat. Je na to teda připravená, že tam bude beze mně, a těší se tam, ale co já vím, třeba začne řvát, až budu odcházet a mě to utrhne srdce...:o) No uvidíme. ¨ Zítra jedu k zubaři - samé radosti, chytl mě zub. No ale při té příležitosti koupím ve Sparkys tu chouchou. Teď mi ségra říkala, jestli prý na to není malá. Co myslíte? Já myslím, že právě teď jí miminka nejvíc baví a už se o ně hezky stará. Tak papa. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
3.11.2004 15:29:14
ahoj holky,
tak náš nástup do MŠ nebude vůbec jednoduchý. Dnes jsme byli na tom fotografování, tak jsem se Štěpána snažila na pár minutek zapojit a sama pí účitelka po chvilce uznala, že má přítomnost v prvních dnech asi bude nutná. Děti tam jsou skvělé, hned si s ním chtěly hrát, hlavně holčičky. Té "bandy" se nejspíš zalekl a už natahoval, že chce pryč, měl hrůzu v očích. /já trpěla!!!/Povedlo se mi ho do třídy nějak dostat, vzal si autíčko, ale pořád mě sledoval. Učitelka ho nechala posadit vedle Tomíka, toho našeho souseda, tak to jsem ráda, že to takhle podporuje. Ve školce sbírají víčka od PET lahví, tak jsme je vzali ráno doma do pytlíku a Štěpán se moc těšil, až je tam bude moc hodit do košíku. Jinak bych ho tam snad ani nedostala. Ale - když jsme po zhruba hodině odcházeli, tak si chtěl jít ještě hrát, tak snad se to brzo poddá. Vyfotit se nechal, sledoval děti, jak je pan fotograf připravuje a pak zapózoval úplně skvěle. Dnes jsem objednala dorty, čokoládové autíčko s trojkou a jahodový pro mě. Nějak se s tou blížící se 33 zatím nedokážu srovnat a vůbec se na to, když po Letné skáčeme se Štěpou po jedné noze, necítím. To je dobře, že? Tak se mějte hezky! Š. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
2.11.2004 11:46:18
Ahoj holky. Štěpánko,dodatečně všechno nejlepší... My chystáme oslavu teď na neděli - přijdou babičky, děkečkové, tetičky a strejdové, takže nás bude 12.... Madlenka dostane župánek s prasátkem z Medvídka Pů, pak malou panenku, světýlko do pokojíčku. Zbytek věcí, co jsme s manželem koupily bude na Vánoce.
Štěpánko a Honey, já jsem Madlenčin nástup do školky skoro obrečela - najednou už má i svět, o kterém toho moc nevím - dost mě to rozhodilo, navíc ty těhotenské hormony... :-((((. Jinak jsme snad už opravdu zdravé, i když já mám pořád rýmu, ale to se nedá svítit. Mějte se krásně, M. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
2.11.2004 8:30:19
Omlouvám se ,že zabírám tolik místa chtěla jsem se opravit ,ale pozdě už jsem to odklikla.L
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.