| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 4200  [Dalších 2470 >>]
Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 20025
2.11.2004 8:28:06
Ahoj holky ,zdravím všechny pracující i nepracující!

Daggy ,prosim tě kde jste koupili tu kolobku? Ta cena je naprosto super i za těch 1100 je dobrá ,ale 750 je mnohem lepší :o).
Já jsem malýmu vybrala vláček v Ikea ,je dřevěný tak mu snad vydrží.Ty na baterky s kolejema už měl 2 a jsou kaput.Taky už stihl zlikvidovat tu garáž co tady holky zmiňovaly.Je to kazisvět.
Honey ,vůbec se ti nedivím ,že jsi vydeptaná z práce já bych byla asi taky , když si jen představím ,že bych už teď měla začít chodit na 3 směny + víkendy a svátky ..uf jsem ráda ,že mě to čeká až za rok .
Mějte se hezky ,ahoj
2.11.2004 8:27:14
Ahoj holky ,zdravím všechny pracující i nepracující!

Daggy ,prosim tě kde jste koupili tu kolobku? Ta cena je naprosto super i za těch 1100 je dobrá ,ale 750 je mnohem lepší :o).
Já jsem malýmu vybrala vláček v Ikea ,je dřevěný tak mu snad vydrží.Ty na baterky s kolejema už měl 2 a jsou kaput.Taky už stihl zlikvidovat tu garáž co tady holky zmiňovaly.Je to kazisvět.
Honey ,vůbec se ti nedivím ,že jsi vydeptaná z práce já bych byla asi taky , když si jen představím ,že bych už teď měla začít chodit na 3 směny ..uf jsem ráda ,že mě to čeká až za rok .
Mějte se hezky ,ahoj
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
1.11.2004 23:22:46
čau holky,
Honey, možná Tě to uklidní, ale já mám z příštího týdne taky trochu strach... Bude to změna, po třech letech. A to já mám oproti Tobě smlouvu, takže bych mohla být úplně v poho. Dnes jsem byla na úřadě ukončit rodičovskou dovolenou, tak mi ta paní řekla, že mi ještě v říjnu přijdou peníze naposledy, že se to vyplácí zpětně.

Dnes jsem nechala Štěpána ostříhat. Aby mu to slušelo, když se bude ve středu fotit...

Dostala jsem antibiotika na gyndě, mám nějakého streptokoka, tak mám "radost!. Naposled jsem brala atb v září na tu angínu. Tak snad to bude k něčemu.

Mějte se, zítra sem juknu z práce.
Š.
honey 6468
1.11.2004 18:25:57
Ahoj holky!

Daggy, nic si z toho nedělej, u nás se o panenkách zatím taky nemluví, jednoznačně vedou plyšáci, a mezi nima je jasný vítěz

Na mně začíná trochu padat depka z tý školky a z mý práce .... došlo mi to dneska ráno na pedikúře, kdy jsem zjistila, že se nemůžu jako obvykle objednat za měsíc, protože vůbec nevím, co bude. Tak už aby ten nástup byl za náma!

Janni, dávám sem adresy, ze kterých beru ty obrázky. Do mailů jdou vkládat (pokud vím) jen ty z "Vánoc", u kterých je to vysloveně napsané, ale možná že by šly i jiné. Tak tady jsou:

Smajlíci

http://vysoke-tatry.sk/vianoce/

http://www.sirmi.wz.cz/

Tak hezký večer všem!

P.S. Štěpánko, magnetickou tabuli máme taky
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
1.11.2004 16:48:54
Čau holky,

u nás je to s ježděním na kole podobné, jde to, ale ztuha. Už máme koloběžku k narozeninám, dokonce tu "poctivou" i se sedátkem. Manžel se stavil za kamarádem v cykloprodejně a ten ji tam měl slevněnou 1.100 na 750,-- a jako kamarádovi ji dal manželovi za 500. Super. Od našich to bude asi vláček na baterky s kolejema. Taky mám už dárek k vánocům - třípatrové garáže a autíčka, Madlenka je dostala loni, že? Viktorka je taky hrozně chce. O panence stále není řeči. To máme holčičky.

Štěpánko, tobě dodatečně hodně zdravíčka k svátku, Martino, tobě zdravíčko i bez svátku!

Čau D.
1.11.2004 6:54:05
Ahoj holky !
Včera jsme se vrátili z prodlouženého víkendu ,byli jsme v Českém Ráji ,našla jsem chatu přes internet,bylo to na konci světa ,ale stálo to za to .Bylo nádherně ,byli jsme se známíma co mají taky 2 děti ,tak to bylo fajn.Prolezli jsme tam co se dalo ,ale všechno jsme nestihli tak pojedem za rok zas .

Šelest na srdíčku má Honzík a já ji taky měla ,mě se to ztratilo v pubertě ,u malýho je to taky růstový tak se to snad časem ztratí .Malý ještě chodí spát i poo ,jinak by vytuhl kolem 17 a šel by spat kdovíkdy.Teď jak předělali čas vstává v 5.30. :o(. Spává už asi 5 měsíců s Jessicou v pokojíku.Před týdnem jsme mu dali velkou postel ,nebyl z toho nadšený ale už je v pohodě ,jen já jsem si při stěhování nějak hnula se zádama tak dnes vyrazím po x letech k doktorovi.

Holky,vy jste dobrý s těma dárkama ,já nemám ještě dárek k narozeninám natož k vánocům.Jak se znám opět je budu shánět na poslední chvíli.
Na kole jezdí Honza jak drak s přídavnýma kolečkama.Ahoj holky ,mějte se hezky.

Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
31.10.2004 12:54:36
Ahoj holky, moc děkuju za přání!!!
Píšu od mámy, od pátku má internet, tak "se učíme". Dostala jsem krásný ubrus na stolek do obýváku.
Taky už pomalu kupujeme dárky k narozeninám, Štěpán dostane dřevěné kostičky Pejsek a kočička, magnetickou tabuli, nějaké autíčko a ještě jednu věc vymyslím, asi kufříček na ty kostičky. Něco z toho mu dá babi s dědou, něco my.
Tak si užijte neděli. My máme před sebou poslední týden bez školky.
Štěpánka
Janna + 2 berušky 22270
31.10.2004 10:06:16
Jo a Honey, napiš ty stránky. Nevíš, jde to vkládat i do mailu a jak? Já jsem začátečnice - amatérka, ty už jsi profík.....:o)
Janna + 2 berušky 22270
31.10.2004 10:04:45
Taky vše nejlepší Štěpánce....

Doufám, že se mi to povedlo a nebudu vypadat jak blbec....
Veru včera důkladně oslavila, večer nemohla usnout, jak byla rozjívená...:o)
Největší radost měla z černošky, tiskla jí k sobě a hladila, je střelená. Není to tak dlouho, co jsem se divila, že dělaj baby born černý, která holčička to asi může chtít, a ejhle, moje kočička si přála černošku s vláskama....:o)))
Když jsem se jí ale zeptala, co se jí líbilo nejvíc(dostala ještě knihy, puzzle,tričko s Bořkem a kabelku-teda od nás, od babiček teprve dostane), řekla, že všechno, je taková spravedlivá a milá.
Dort jsme nevyfotili, než jsem si vzpomněla, byl rozkrájenej.
Dneska nic nedělám, akorát odpoledne půjdeme na hřbitov zapálit svíčky. Tak hezkou neděli....
honey 6468
31.10.2004 9:09:43
Štěpánko,

všechno nejlepší ke dnešnímu svátku!!!

[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 4200  [Dalších 2470 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.