| honey | 6468 |
|
|
31.10.2004 8:48:23
No tak to je paráda, gratuluju! Není nad zdravé dítko :)
![]() Ty obrázky mám z internetu; jestli chceš, můžu sem napsat adresy, ze kterých to je. Hezký zbytek víkendu! ![]() |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
30.10.2004 11:11:42
Čau Honey, ty teda blbneš :o))) Ale hezký, kde je bereš?
Na UTZ dobrý, teda na EKG brečela, ale byla tam nemilá sestra, u doktora, ten byl hodnej, byla hodná. Ale držel se mě jak klíště, bylo mi jí tak líto, jak se bála. Ten šelest je jen růstovej, prý se to s věkem ztratí, už na kontrolu nemusíme. Byla jsem z toho vynervovaná, dělal jí ten UTZ asi 10 minut a nic neříkal. Já takhle byla v srpnu na UTZ, taky byl dlouho tiše a pak diagnóza zamlk.těhot. Ale díky bohu, že to s Veru takhle dopadlo. Včera jsem do půlnoci balila dárky a patlala dort. Je to teda housenka, ale nic moc. Jestli se ho manželovi podaří vyfotit, ukážu vám tu mrchu....:o) Jdu jí uvázat kytičku a dělat oběd, zatím čau. |
| honey | 6468 |
|
|
30.10.2004 10:14:52
Jsem vám zapomněla říct, že tý mý kolegyni, co měla termín v pondělí, se ve čtvrtek narodil syn Jakub, takže další miminko na světě :)
![]() |
| honey | 6468 |
|
|
30.10.2004 10:10:46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Se dneska bavím :) |
| honey | 6468 |
|
|
30.10.2004 10:03:46
![]() Verunce všechno nejlepší k narozeninám! ![]() P.S. Janno, a jak jste dopadly na tom UTZ? |
| honey | 6468 |
|
|
29.10.2004 10:28:16
Ahoj holky!
Adélka má kolo s přídavnýma kolečkama, šlapat umí (ale moc se jí nechce), a taky se naučila zatáčet. nenašla jsem lepšího smajlíka :)Co se týče spaní, tak spí krásně, od druhého měsíce celou noc (s výjimkou nemocí). Teď si navykla usínat v naší posteli a my jí pak přenášíme do její postýlky, ale už se, potvůrka, přenese. Po obědě nespí od června, rozhodla se tak sama; nejdřív jsem z toho byla zoufalá, protože jsem viděla jak se jí kolem páté klíží oči, ale nakonec je to tak lepší, protože jí dáváme spát kolem deváté, a do 10 minut je klid. Předtím usínala i hodinu, takže teď je to dobrý. Akorát nevím, co s tím udělá školka, protože když jí udělám přes den náročnější program, tak se stane, že občas usne. Ale nebudu se tím trápit a uvidíme :) Janno, co se týče práce, tak kolektiv jsme měli dobrý, ale já měla hodně náročnou práci, kde člověk musel být od rána do večera, takže o nějaké výpomoci se nedalo mluvit. Měla jsem rizikové těhotenství, takže na moje místo museli přijmout dalšího člověka ještě před odchodem na mateřskou. Já to místo ani nechci, protože tam už nemůžu být od 8,30 do 18,00. Potřebuju částečný úvazek, abych se mohla věnovat také Adélce. Babičky máme obě hodně daleko, takže s jejich pomocí počítat nemůžu. A protože nevím, jak bude Adélka snášet dětský kolektiv (myslím zdravotně), tak mi přijde "vhodnější" chybět ve staré práci, kde mne už znají, místo nové, kde si o mne mohou myslet, že to dělám schválně. A do práce chci, protože už doma blbnu. Práce je doma dost, ale já už chci mezi dospělé lidi. Uvidím, jak to dopadne, nechám to koňovi, ten má větší hlavu :) Už se docela začínám těšit na Vánoce, dárky se nám postupně hromadí, akorát si budu muset nějaký čas, abych to rozdělila na vánoční a na narozeninové. ![]() Hezký den všem! |
|
|
29.10.2004 8:39:43
Holky a jak to děláte s dětma, když už chodíte do práce? My totiž tady nemáme ani jednu babičku, obě jsou 50 km od domova.
Jinak Verunka ne že by od mala blbě spala, ale rok a čtvrt jsem jí kojila v noci zhruba po hodině a půl a když někdy vydržela dýl, byli jsem vykulený, jestli jí něco není. No a odtud vznikl návyk na usínání v naší posteli a až pak jí přenášíme. No uznejte, abych se bývala vyspala, musela jsem si jí brát k sobě do postele a pak jenom vystrčit prso a ona si cucla a spaly jsem dál...:o))) Pak jsem to musela prostě utnout a den ze dne přestala, protože pila čím dál častěji. Prořvala jednu noc a dobrý. A teď spí výborně, vstávala teď, a to jí probudil telefon. tak papa poo jdeme na ten UTZ, tak se jdu psychicky připravit :o) |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
28.10.2004 20:12:59
Janni, ne to ne, jen jsme tady hezky roztroušené po celé republice :-) - několik z Prahy, dvě z Hodonína, jedna ze severní Moravy.
Držím palce, ať to Verunka zvládne v pohodě. |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
28.10.2004 20:11:28
čau holky, tak my dnes zvládli dvě návštěvy a dopoledne jsme ještě jeli to Sparu koupit koloběžku, původně stála tisícovku, teď 700. Je to ta hliníková, měla by něco vydržet. Dáreček pod stromeček, jak jinak.
Martino, to je blbý, že pořád marodíš, ale je to přesně o tom, že nemůžeš žádné léky, takže je to na delší dobu. Štěpán na kole jezdí, s kolečkama, do kopce mu to taky nejde. Teda vy máte velký holky! 18,5 a 17 kg, to jsem si myslela, že Štěpán má hodně, ale váží "jen " 16 kg. Po o už většinou nespí, ale má co dělat, aby to do večera vydržel. Teď v pondělí, když jsem byla plavat, Michalovi usnul před 19 hodinou, za hoďku byl vzhůru a pak chrněl až někdy kolem půlnoci. Dnes v autě už už usínal, ale pořád jsem mu něco říkala, tak neusnul, takže by mohla být klidná noc. Jinak, holky to ví, Štěpán od mala téměř nespal a bývával vzhůru i 10x za noc. Takže jsme si dost dlouho užívali... Držíme palce, ať Verunka zvládne zítřejší UZV, já mám taky šelest na srdci, ale vůbec jsem neměla žádná omezení. S tou prací: já dělám už dva roky, dva dny v týdnu a vlastně to teď plynule bude pokračovat. Dělám do večera, takže jinak než na poloviční úvazak by to nešlo. Chodit domů každý den ve 20:00, to jsem mohla bez dítěte. Jsem ráda, že mi takhle vyšli vstříc, ale jak jsem psala, odchází kolega, se kterým se střídám, takže nevím, s kým budu dělat. Ale snad to bude v pohodě. hezký večer, Š. |
|
|
28.10.2004 19:37:09
Marti, jsem z Kolína, proč?
Že bys nás znala? Nám se naštěstí nemoci vyhýbají, asi jsme odolné. Zítra máme ten UTZ, tak nám držte pěsti. Veru tam určitě udělá scénu, už mi to oznamovala. Přišli jsme z venku, pěkně jsem se vyfoukali. Co vy? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.