| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 4200  [Dalších 2450 >>]
Martina+Madlenka+Kačenka 1331
28.10.2004 18:13:41
Jo a Madlenka už po obědě taky nespí - přestali jsme ji dávat spát ze stejného důvodu jako ty Verunku - usínala nám pak v jedenáct a my jsme pak byli úplně hotoví.

Holky, jsem docela přešlá, protože už jsem týden doma a pořád mi není dobře a mám každé odpoledne zvýšenou teplotu... Ach jo. Zítra se musím zastavit v té práci, ale doufám, že to už přes víkend opravdu přejde. Jo, to je tak když je člověk zvyklý na všechno mít léky a najednou musí stačit med a citrony... :-(
28.10.2004 18:11:27
Ahoj Janni, Madlenka na kole jezdí (s kolečkama), ale kopec taky neušlápne - ale je dost subtilní - asi 14 kg. Jinak já chodím do práce už rok a třičtvrtě - teda to strašně uteklo... - na zkrácený úvazek (původně na 4 hodiny denně, teď už skoro rok na 6 hodin denně). Střídáme se s manželem, který si taky zkrátil úvazek a moc nám to vyhovuje. Fakt je, že bych se ke své práci po nějakých 3-4 letech už asi vrátit nemohla - moc bych z toho vypadla.

Janni, odkud jste?
Janna + 2 berušky 22270
28.10.2004 11:46:59
Teda holky, já vás obdivuju. Mě se do práce vůbec nechce. Mám doma furt co dělat.
Já to mám vyřešený, že když budou potřebovat, zajdu vypomoct. Chodím se tam na ně občas s malou podívat, tak jsme o tom mluvili. Ty tam Honey nechodíš? Třeba jste byli blbej kolektiv, u nás to celkem šlo a teď když tam nejsem, nevadí mi ani šéfové :o)
Já taky doufám, že jí nic nebude, ale připadá m v poslední době furt unavená a ukňouraná. Ale to asi bude spíš tím, že jí už nedávám poo spát. Když totiž odpoledne spala, byla schopná večer usnout až třeba v půl jedenáctý. Co vaše robátka, spinkají poo? A holky, uměj jezdit na kole, ať už s kolečkama nebo bez? Verunka s kolečkama, ale připadá mi, že to nějak nemůže ušlápnout, stačí jí malinký kopeček a nevyšlápne to. Přitom není žádný střízlík, má asi 18,5 kg. tak to by sílu mít měla, ne? :o))
28.10.2004 8:58:04
Štěpánko, s tou smlouvou je to fakt prima. Honey, možná tam zkus zavolat a jen tak mezi řečí se zeptat, co Tvoje práce? Mně už je o moc líp, zítra už musím bohužel do práce, ale asi to nebudu moc přehánět - ale musím zkontrolovat a odeslat jeden projekt.

Honey, brýle jsem si nekoupila, protože jsem celou dobu, co to vím, zalezlá doma...:-(

Květo, tak si to hezky užijte u babičky.
17.6modrasek13 4288
27.10.2004 21:37:04
Zítra jedu s dětmi na prodloužený víkend k babičce. Volala mi, proč tam ještě nejsme. Nechce se mi, protože se necítím nejlíp, ale pak pojedeme až na vánoce, a to jen na pár dnů, protože to letos špatně vyšlo, je volno jen týden. Na štědrý den a silvestra chceme být doma.
Dnes mi přišly knihy z knižního klubu, tak ještě dokoupím nějaké oblečení a mám na vánoce dárky nachystané.
Jinak tady není celkem nic nového. Když děláme úpravy v bytě, tak ti mojí čertíci hned všechno opakují a zkouší. Květuška nám oškrábala nožíkem z dětské kuchyňky stěnu u okna a vymalovala - trochu pastelky, voskovky----
A taky mi oznámila, že do školky chodit nebude.
honey 6468
27.10.2004 20:14:50
Štěpánko, tak gratuluju k nové smlouvě!!! Mně zatím nikdo z práce nevolal, už začínám být nervózní, ráda bych si když už tak něco hledala ..... asi bych měla, a ne počítat s tím, že na mně budou hodní ....

Janni, neboj, já taky měla šelest jako dítě, jestli jsem byla sledovaná, to už si opravdu nepamatuju :)), ale nic mi není a jsem zdravá jako řípa (zatím :))

Marti, tak pořídila sis nové brýle? Můj manžel dneska, jsou krásné, a byly levné :)

Přeju vám hezký večer!
Daggy, Viki + Bety 30.5.05 9347
27.10.2004 19:55:25
Čau holky,

Jani, z toho srdíčka snad nemusíš mít strach? My jsme v evidenci od narození, chodíme pravidelně (co půl roku) na EKG. Při posledním cca před měsícem tam prý na EKG nebylo nic patrné, poslechově pouze v leže něco málo, stále se nám to lepší. Příští týden jdeme taky na ultrazvuk. Viktorka to špatně snášela jako malá, teď je to v pohodě.

Léňo, my tu koloběžku taky ještě nemáme, nechám to na manželovi. On chtěl tu tradiční, ale byla jsem na průzkumu a posuď sama - úplně maličká 990,-- (tu už bych jí nekoupila), větší 1.790,--! Byly teda opravdu pěkně udělané, poctivý materiál i práce. Naše malá ale není žádný divoch, počítám, že toho moc nenajezdí. Tak uvidím co táta vymyslí.

Štěpánko, tak gratuluju ke smlouvě!
Právě se mi famílie vrátila z lampioňáku (zničené oba lampiony), tak končím. Čau D.
27.10.2004 17:28:13
Štěpánko, hlásit to musíš jen pokud bude Štěpánek chodit na víc než 5 dní v měsíci do školky. Jestli bude chodit jen těch 5 dní, tak máš nárok na rodičovský příspěvek pořád.
Štěpule & Štěpán 9.11.2001 2008
27.10.2004 16:30:47
Čau holky, tak jsem si dnes v práci vyběhala papíry a mám novou smlouvu! Na poloviční úvazek. Musím to jít oznámit na úřad, že už od listopadu nechci rodičák? Nebo si to pohlídají? Nevíte? Jo, letí to. Kolegyni se včera večer narodil Lukášek, už jsem viděla fotky, tak se hezky střídáme. Měl se narodit jako Štěpán 9.11., ale asi už se jí tam nevešel...

Marietto, dutiny já znám. Letos jsem s nima marodila asi tak 6x. Měla jsem opakovaný záněty vedlejších nosních. Wobenzym jsem taky brala, je opravdu dobrej. Kolik bereš denně? Já snad pokud se nepletu brala 3x denně 2.
Tak se mějte, Š.
Janna + 2 berušky 22270
27.10.2004 14:28:59
Ahoj holky, jdu se zapojit.
Daggy Veunka dostane, co si přála - černošku v bílé zavinovačce - ano, tak speciální přání měla....:o))) Dort jí udělám takovou housenku, viděla jsem to v nějakým časopise.
K vánocům si přeje chouchou, tak o tom fůrt přemýšlím, jestli koupit a tak.
Marietto, my se o mimčo budeme snažit asi tak od nového roku, měla jsem taky zamlké těhotenství od 9. týdne a přišli mi na to až na začátku 14. Tak jsem z toho byla hodně špatná, znáš to...:o(
Holky, Verunka už půl hodiny hledá jednu kostičku z puzzle, asi jí zabiju, řekla jsem jí, že jestli jí nenajde, žádná Dáda (VHS). Tak tu chodí jak telátko po bytě a brečí a hledá....
V pátek máme jít na UTZ srdíčka. Vůbec nic jí není, ale v roce a pak ve dvou jsme byli na EKG, slyšeli jí nějakej šelest a teď zas po roce ten UTZ. Jsem z toho na nervy už 14 dní. Ona teda vypadá naprosto zdravá, ale řekli mi, že aby jí vyřadili z evidence, musí být naprosto v pořádku. Že jí nic nebude???
Teď jsem dopekla jablkovou buchtu, šoupla jsem tam koření do perníku, krásně nám tu voní............
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 4200  [Dalších 2450 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.