| honey | 6468 |
|
|
27.10.2004 11:08:09
|
| Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 | 1215 |
|
|
27.10.2004 9:09:33
no tak omlouvám se za překlepy, a hlavně za to video, sice je to z foťáku, ale je samozřejmě natočený :-)
|
|
|
27.10.2004 9:04:42
Janno, zdravím, já se tu objevuju sice jen občas, ale přesto tě vítám :-)
Držím palečky s mimčem, já měla vloni v srpnu zamlklé těhotenství v 8tt. Snažíme se od ledna, ale nějak se nedaří... |
|
|
27.10.2004 9:02:32
zdravím všechny, tak koukám, že se to blíží, už se chodí na tříleté prohlídky :-)
U nás se tentokrát budou narozeniny slavit etapově :-)Začneme slavit už tenhle víkend, Jindra jede k našim a tak to tam v neděli s dědečkem oslavíme, pak ve čtrvtek bude dort a velká oslava u nás, a pak ještě další víkend u mého otce a jeho rodiny... Akorát pořád přemýšlím co k narozeninám, manža chce koupit mašinku, on je do nich Jindra blázen. Teď v říjnu byl 3x na výletě parní mašinou a ještě teď o tom vypráví a chce pořád koukat na fotky a hlavně si dokolečka pouští video co jsme nafotili :-) Na prohlídku jdeme 3.11, přišla nám poštou pozvánka, ale o moči ani slovo. Ta uvidíme... Příští týden máme vůbec ve znamení doktorů, v pondělí jdeme k zubaři (já i Jindra), ve středu je tak tříletá a já jdu ještě v pondělí ke gyn., pro výsledky stěrů a na ultrazvuk, přeci jen se snažíme už od ledna a ono pořád nic... :-((( Jo a dala jsem výpověď v práci, postupně jsem zjistila, že vztahy mezi lidmna jsou tak příšerný, že už to nejde vydržet, tak hledám znovu od začátku, uvidíme, třeba se něco najde... Ve školce jsme od září a je to v pohodě, Jindra občas ani nechce chodit domů... Focení už jsme absolvovali 6. října, teď čekáme na fotky, tak jsem zvědavá... Choroby zatím zvládáme v pohodě, jen občas rýma. Měla jsem strach, po zkušenostech z loňska, už se špitálu bojím, takže Jindru pořád hlídám, ale zdá se, že už se to srovnalo... Já byla doma celý září, nejdřív zánět dutin a pak se ozvala zase ta EBV, ale začala jsem brát Wobenzym a snad to bude v pohodě... Minulý víkend jsme absolvovali Rio Botičo, bylo to náročný, ale super. Honey, víš kdo nám dělal fotografa? Norreen :-) Máme 367 fotek, tak je o víkendu chci dát na net :-) Tak to je prozatím vše, taky jsem toho napovídala už dost. Jo a těhulkám přeju hodně štěstí a hlavně ať je vše v pořádku... |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
27.10.2004 8:50:13
Ahoj holky!
Nám došla pozvánka od doktorky na ní je napsáno ,že máme vzít ranní moč.Taky jsem zvědavá jak to bude probíhat ,ale asi nic nepředvede i když jinak je hovorný ažaž ovšem většinou mu rozumím jenom já .Vůbec by mě nepřekvapilo kdyby nás poslala na logopedii. Daggy ,díky za tip na lampioňák určo večer vyrazíme ,ještě musím někde splašit lampiony ,snad to tam Honza nepodpálí .S tím úplňkem ,nevím jestli to působí na malýho ,to budu pozorovat ,ale na mě určitě ,vždycky hůř spím. Holky ,napište mi taky ten tip na tu kolobku ,jakou jste kupovali?My máme zkušenost pouze s těma obyčejnýma od vietnamců ,malá už měla 2 a vždycky vydržely cca 3 měsíce. Mějte krásně ,školní dětičky ať si užívají prázdnin ,nemocných nám tady přibívá tak se brzy uzdravte!!I když jsem tady taky nováček tak vítám novou mamču ,ahoj Jani, odkud jste? Ahoj Lenka |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
26.10.2004 22:10:47
Já se ale dnes "naklikám" - samozřejmě úplněk.
|
|
|
26.10.2004 22:09:31
Holky, už je mi jasné, proč je Viktorka asi od soboty "nemožná" (cca dva lehčí záchvatky denně). Blíží se totiž úplně a ona je na to fakt v tomto směru citlivá! Jenom já to vždycky zapomenu sledovat a pak se divím. Co vaše děťátka?
|
|
|
26.10.2004 22:05:02
Čauky holky,
tak já naší dr.zavolám, jak tu moč chce, ale určitě z domu, ne - spoléhat na to, že moje dítě něco načůrá u nich teda určitě nemůžu. Květušky je hezký kousek, počítám, že Viktorka na tom bude podobně. Nic si z toho Květo nedělej, děti se normálně stydí, jestli něco vypadne z Viktorky, tak to bude zázrak. Spíš si myslím, že naše dr.to odbyde bez "zkoušení". Ahoj Jani, všechno nejlepší k Verunčiným narozeninám, co dostane za dárky? Nás to čeká další sobotu, tentokrát jí objednám dort-ježka, dostane koloběžku (viz tip Honey-dík) a ještě nějaké drobnosti (váhu do "obchodu"-už má pokladnu, atd.) Léno, o té akci v ZOO vím, uvidíme, jaké bude počasí. Zítra večer se chystáme na lampionový průvod, pro jistotu jsem koupila dva lampiony, doufám že neshoří oba. Martino, hodně zdravíčka, ať jsi brzo v pořádku. Čau D. |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
26.10.2004 21:23:15
Ahoj holky.
Máme za sebou tříletou prohlídku, trošku pozdě, ale nevadí. Moč jsme měli z domu. A jinak? Míry Květušky jsou 104 cm a 17 kg. Básničku ani písničku nepředvedla, neřekla ani jak se jmenuje---- No prostě NIC. Doktorce jsem říkala že všechno ví,.. asi se styděla... Když jsem ukazovala na části těla a různé věci v místnosti, trochu mluvila, doktorka na to řekla že to měla umět dávno. Měla dnes blbou náladu. Chceme jet zase k babičce, Lojzík má ve škole volno, jde až v pondělí. Mě celé odpoledne hrozně bolí ucho a Květuška v noci začala kašlat. Dělá to počasí., ráno kolem nuly, přes don 16. Ale celý víkend i v po a dnes foukal ledový vítr. Mějte se hezky, doufám že budete zdraví a miminka ať rostou. Pořád řeším práci, víte jak je to se mnou složité. Bavili jsme se o diskriminaci - děti, ZPS, časová nezávislost.... Ach jo, kdybych měla jistotu, tak jsem v klidu.... Ale. |
| Janna + 2 berušky | 22270 |
|
|
26.10.2004 17:08:33
Ahoj holky, tak já jdu k vám. Snažila jsem se chytit v říjnu2001, ale nikdo tam nechodí. Verunka je 30.10., tak se vetřeme. Tak něco o nás:
Do školky jde příští měsíc, tak nevím, jak to vyřešit, dám jí na ten první den a uvidím, co bude vyvádět, tak půjde dál. Prý jim stačí říct den předem, kdy přijde. Tříletou prohlídku ještě nevím, mám si tam zavolat? Ne že bych předpokládala, že se tam Verunka nějak předvede, to ani náhodou....Moč má prý být, to mi řekla kamarádka. Verunka se vzteká, ale nehází ani sebou ani ničím jiným, jenom prostě vztekle řve=brečí...:o) Teda teď jí vyhrožuju ježíškem, tak se rychle zklidní... Do práce se nechystám, nedávno jsem přišla ve 13.týdnu o mimi, ale chceme to zkusit znovu, tak se tam neženu. Jinak naše Veru miluje stále ještě Krtečka a Dádu, ale samozřejmě i ostatní postavičky, miluje knihy. Tak čauky. Jana(27) a Verunka (v sobotu 3) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.