| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
26.10.2004 11:55:49
Honey, nám to dr. řekla předem, my tam byli někdy v říjnu kvůli kašli, a tak nás rovnou objednala a řekla, ať přineseme moč.
Zítra jdu ke Štefanovi, taky už do Soukenický, zkouší prý nějaký muzikál a nemá čas chodit po bytech. Už to potřebuju jako sůl. Díky za ten Sparkys. Ehm. Michal tam teď vyrazil, mají Shreka, tak ho malýmu musíme koupit, je to te´d jeho miláček. Dostane to předem k narozeninám. Jdeme jíst, Štěpán dnes ještě nevylezl z postele, asi na něj něco leze, nebo je unavený. Jo, v práci končí můj kolega. Po dlouhé době někdo, s kým se mi výborně dělalo, tak jsem z toho přešlá. Navíc se střídáme a díky němu jsem plánovala ten poloviční úvazek. Tak teď nevím, jak to bude... Š. |
| honey | 6468 |
|
|
26.10.2004 11:14:51
Tak znovu ten vánoční obrázek
![]() |
| honey | 6468 |
|
|
26.10.2004 11:13:28
Ahoj holky!
Tak koukám, že se tady marodí :( Doufám, že budete všechny brzo v pořádku! Holky, co už jste měly tu tříletou prohlídku - tu moč vám řekli až na místě (případně dali nějakou nádobku), nebo jste to musely donést už z domu? Léňo, gratuluju!!! Adélka taky spala neklidněji tu první noc bez dudlíku, ale ono se to poddá :) Z práce mi zatím nevolali, tak jsem opravdu zvědavá, co na mně vymyslí. Ale včera měla termín jedna kolegyně z finančního, tak třeba bych se upíchla tam ... ale nevím. ![]() Dám vám tip na vánoční dárky, případně narozeninové :) - www.sparkys.cz - vánoční katalog. Já se dívala teď a je tam pár věcí, do kterých půjdeme :) img src=http://vysoke-tatry.sk/vianoce/vianoce/obr016.gif> Přeju vám hezký den! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
26.10.2004 8:59:56
Ahoj holky!
Hlásím další úspěch ,Honza konečně spí bez dudlíku, v neděli večer jsme ho nenašli ,tak jsme mu řekli že ho odnesl skřítek nějakému jinému miminu a zabralo to.Sice spí o něco hůř ,ale to se časem srovná ,teda aspoň doufám :o). Jak jsem si přečetla o Štěpánkovi tak jakobych viděla našeho Honzu ,jsou to kulíšci srandovní .Malý miluje Nema a když je tam nějaká drsná scéna tak odchází za dveře . Ve čtvrtek jedeme se známíma do Českého ráje ,snad nám vyjde počasí ,Honza protestuje už teď, že tam nebude spát, že pojede spát domů.To si s ním zas užijem. Dagy ,kamarádka mi říkala že 29.10. v 17h je v ZOO akce pro děti noc duchů může to být fajn.Jinak přeju těhulkám hodně zdravíčka a ať mimínci rostou!Ahojte, všichni se mějte krásně! |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
25.10.2004 22:29:23
Daggy, moč po nás dr. chtěla.
Martino, přeju brzké uzravení Honey, tak ať Ti nabídnou něco zajímavého!!! My dnes byli opět pro Tomíka ve školce, tak jsem mluvila s paní učitelkou. Štěpán si už mohl vybrat svůj obrázek, má letadlo. Jenže on to pochopil tak, že si ho může vzít domů, takže to z botníku strhl. 3.11 do MŠ přijde fotograf, tak prý máme už přijít taky, jestli chceme.Jinak začínáme v pondělí 8.11. Štěpán už taky hodně poslouchá pohádky, každý večer čteme. Ovšem nejvíc ho bere pořád Shrek, toho zná zpaměti. Dneska řekl, že si vezme ovladač a vypne mě. Ale pak se slitoval a zase mě zapnul, tak jsem ráda. Mám hodnýho syna... Š. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
25.10.2004 16:43:38
Ahoj holky, sklátila mě nějaká choroba, tak ležím a ležím (když zrovna nejsem s Madlenkou sama doma).
Daggy, uzv dopadl dobře, mimi roste jak má, tak jsem moc ráda. Držím palce, ať už je ti jen dobře... Mně ty nevolnosti přestaly někdy v 10. týdnu. |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
25.10.2004 15:26:44
Čau holky,
my půjdeme na "tříletou" asi příští týden, chtěli po vás moč? Mě doktorka nic neříkala. Já byla v pátek v poradně, nic nového - prý to roste. Martino, už máš ten UZ? Já už se cítím líp, včera jsem dokonce začala hledat cvičení pro těhotné (tedy ne to typické, ale v posilovně). Z toho nicnedělání akorát blbnu a Viktorka zlobí. Vzteká se slušně, o zem s sebou nemlátí, ale hrozí mi, práská ručičkou do stolu atd. Je děsně hodná, ale tady ty záchvaty má naopak děsně nezvládnutelné. Léno, nám doporučovali školku 5 dní v kuse přímo učitelky, ale těžko říct. My máme za sebou teprve týden, tak nemůžu hodnotit. Čau D. |
| honey | 6468 |
|
|
23.10.2004 11:21:31
Čau holky!
My jsme měli ve čtvrtek firemní večírek, to jsem si teda užila :))) Domů jsem se vrátila ve 4 ráno!!! Zpívali nám tam Rottrová, Střihavka a Špinarka, bylo to super! Naštěstí jsem si dávala pozor na alkohol, takže včerejšek jsem poměrně zvládala, akorát jsem byla nevyspalá. Dospala jsem si to až dneska. Ale zjišťuju, že jednou za rok takováto akce stačí :) Na večírku jsem se zmínila, že bych se chtěla vrátit, tak mi dají vědět, kdy mám přijít, abychom se mohli domluvit. Tak jsem opravdu zvědavá, jak to dopadne. Jsem strašně mile překvapená, s Adélkou si večer čteme knížky, teda spíš já a ona poslouchá, a ona si včera sama vytáhla jednu knížku, a skoro úplně celé ty říkánky podle obrázků odříkala .... já byla úplně v šoku :) Tříletá prohlídka nás čeká za necelý měsíc, no písničku tam určitě taky nezazpívá :)) A hlavně je super, že ty děti jsou kolem těch 3 let už velmi komunikativní, rozumí a dá se s nima domluvit :) Přeju všem krásný víkend! |
| Radkaj - holčička, 27.11.01 | 7515 |
|
|
22.10.2004 20:29:41
tak se zase hlásím, měli jsme teď náročný týden... dnes Ani ve školce, opět v pohodě, začínám z toho mít pocit, že jednou týdně je to v pohodě, ale když pak jde časteji, tak je toho na ní moc... nebo si možná opravdu pomalu zvykla. Tak jsem ráda. Vodím ji tam teď vždy v pátek a dopoledne si pak pořádně uklidím a nakoupím. Akorát to tak vyjde.
Chystáme se s Tomášem a s několika známými na prodloužený víkend do Maďarska do termálních lázní, Aninka bude u babičky (mojí mámy) a dědy, ty už se na ni moc těší a ona k nim taky, byly jsme u nich "na kafíčko" a domluvit to hlídání, tak už tam chtěla zůstat. Jsem fakt ráda, že k nim tak ráda jezdí a i oni si to tak užívají... K zubaři chodíme s Aninkou pravidelně jednou za půl roku (jo jo Štěpánko, kéž bych i já chodila tak pravidelně, jako s ní, já mám ale špatného doktora, mám pocit, že mě trochu tahá za fusekli, ale zatím nejsem schopná si sehnat někoho jiného a taky bych už potřebovala). Tak hezký víkend a těhulkám přeji zdravíčko a ať vám rostou!!! Co jména? Už přemýšlíte? Mě teď napadají samá "ulítlá" - to bych tomu miminku snad ani nemohla udělat :o) Tak já ještě musím počkat až mě napadne něco normálního...:o) |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
22.10.2004 20:00:34
Květuškü jsem chtěla dávat do školky nepravidelně, abych mohla hledat práci, vyřizovat své záležitosti... Ale vzhledem k tomu, jak to špatně snášela, dala jsem ji v kuse a asi to zabralo. Krásný víkend všem.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.