| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
22.10.2004 19:35:17
ahoj holky!
Tak Štěpán váží 16 kg, měří 97 cm, dnes jsme absolvovali prohlídku.Dr. zkoukla i bimbáska a prý to bude dobrý. Tak mě uklidnila, protože mu předkožka stále nejde přetáhnout a už jsem o tom dost přemýšlela, jestli bude potřeba nějaký zákrok. No písničku pochopitelně nezazpíval... Š. UŽ se téměř nevzteká, spíš je často lítostivej, kvůli ničemu se rozbrečí. Š. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
22.10.2004 8:48:24
Ahoj holky !
To vztekání důvěrně znám ,Honza neháže sebou na zem ,ale s věcma kolem sebe.Snažím se být v klidu ,občas na něj zabírá když ho zavřu do pokojíku a nevšímám si ho.Horší je to v obchodě to fakt nevím co s ním.Květy ,jak dáváš malou do školky ,vždycky si těch 5 dní vyberete vkuse ?Honza začne chodit od listopadu a nevím jak si to máme rozvrhnout.S tou prací je to na nic ,ale nezoufej ,snad najdeš dobrý flek. Dagy my do centra nechodíme ,máme to z ruky.Když budeš vědět o nějaké akci pro děti v okolí tak mi to sem prosím tě písni ,dík . Mějte se všichni hezky ,ahoj .Lenka |
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
21.10.2004 21:02:00
Máme za sebou zase 5 dnů školky, Květuška nechce chodit domů. Dnes poprvé obědvala. Plakala že chce jít zítra zase.
Na práci mám smůlu. Dnes jsem se dozvěděla o místě recepční, 7 km od nás, na část. úvazek - od 7-12 a 12-17, vynikající. Ale místo obsadili včera. Tak zase hledám........ Jak se chovají vaše děti? Květuška má příšerné vztekací období, práskne sebou na zem a doslova řve jako kdybychom ji týrali. Dnes v noci to byla katastrofa. Dostala i na zadek, šla do kouta a za chvíli přišla a řekla že bude hodná. Ale odpoledne kolem sebe kopala..... Nevšímám si jí, ale dost mě to rozčiluje. |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
20.10.2004 19:28:21
Honey, teď jsem koukala na stránky Fokusu - platí to ve všech jejich optikách - www.fokusoptik.cz.
Holky, vypadá to, že se mě chytil nějaký bacil - strašně špatně se mi mluví - bolí mě v krku. Ach jo.. :-(((( |
| honey | 6468 |
|
|
20.10.2004 18:28:12
:)))) Není zač, musíme si pomáhat :) Ta optika je kousek od zastávky 18 a 11 Námětí br. Synků, směr nahoru, po pravé ruce. Přeju dobré pořízení! Já tam v pátek posílám manžela, taky chce nové :)
|
|
|
20.10.2004 17:51:52
Honey, tak to jsem rada, ze jste nakoupili kapsarek. Ja zase dekuju za tip na obroucky - planovala jsem porizeni novych bryli.. :-)))
|
| honey | 6468 |
|
|
20.10.2004 16:10:18
Ahoj holky!
Martino, děkuji za tip na ten kapsář. Dneska jsem se do těch Nuslí vybraly, trochu jsme bloudily, protože jsem místo doprava kolem radnice, šla doleva, a pak se tam trochu zamotala. Ale nakonec jsme to našly a paní byla moc příjemná. Kromě kapsáře jsem tam nakoupila i nějaké oblečení. Ceny tam má opravdu lidové :) Adélka si už doma oblékla mančestrové šatičky, a vypadá to, že v nich bude spát :) A já si taky udělala radost, v optice Fokus na Nuselský mají až do konce října 50% slevu na všechny obruby, i sluneční brýle, tak jsem si tam hned jedny pořídila :) Reakci na očkování zatím Adélka nemá žádnou, ani teplotu neměla, tak jsem spokojená. Mějte se všechny krásně! A těhulky, držte se!!!! :))))) |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
20.10.2004 12:26:52
Ahoj,
dnes zdravím z práce. Martino, zrovna dnes jsem myslela, že snad nevstanu z postele, zaspaly jsme obě skoro do půl deváté, a to jsem chtěla vstát dřív, abych stíhala v servisu výměnu gum na autě a pak do práce. Na zvracení mi sice není, ale žaludek na vodě mám často, já "kafař" se nemůžu na kafe ani podívat, ani na sladké. Zato okurky mi jedou. Unavená jsem děsně po obědě, to si připadám úplně paralyzovaná, usínám a Viktorka skáče kolem. U těh. s Viki to bylo podobné, i když taky trochu mírnější, tehdy jsem brala nějaký hormon na podporu těhotenství. Jsem asi v 8.týdnu, termín koncem května. Za čtrnáct dnů jdu na nějaké spec.vyšetření UZ a krve, které si sama platím, taky mám trochu bobky. Takže ať ti to dobře dopadne. Léňo, chodíme přes centrum do cvičení, je to každý čt v sokolovně. Jinak teď chodím občas do S-klubu (bývalý dům KSČ), je tam herna, můžeš jít i do posilovny nebo na aerobic a dítě ti pohlídají. Jsou tam i programy podobné jako v centru. V Lužicích jsem dnes byla přezout gumy, jezdíme tam do servisu. Jinak tam mám spolužačku s 2,5 letými dvojčaty, mají taky cca 10 let dceru. Čau D. |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
20.10.2004 8:39:33
Ahoj Daggy ,taky mě to mile překvapilo že je tady Hodoňačka ,dívala jsem se na stránky z Hodonína ,ale říkala jsem si že je mi bližší si poklábosit mamčama stejně starých dětí.My jsme z Lužic takže bude malý chodit sem ,nebo aspoň teď začne a jak nastoupím do práce tak se uvidí jestli nebude lepší ho brávat do Hodonína ,jsme tam oba zaměstnaní.Jak jste spokojení se školkou ? Chodíte do mat.centra ?
Tříletá prohlídka nás taky čeká jdem 4.11. ,Honza se doktorky nebojí ba naopak předbíhá v čekárně ,posledně nechtěl vrátit doktorce autíčko a snažil se tajně si ho strkat pod triko ...:o) . Těhulky, přeju hodně zdraví ,včera jsem se dívala na dokument o porodech a celou dobu jsem u toho bulila ,vždycky mě to hrozně dojme .Holky taky jste po dětech takové cítě ?Nebo jsem jenom já?Tak ahoj a užívejme si sluníčka ,papa. |
|
|
20.10.2004 8:17:41
Ahoj holky!
Daggy, jak Ti je? Mně bylo tentokrát hodně špatně - víc, než s Madlenkou, ale možná to je i tím, že chodím do práce a jsem mnohem víc unavená (u Madlenky jsem byla ze začátku doma, protože jsem byla úplně vyřízená). Kdy Ti vlastně vychází termín? Já jdu v pátek na ultrazvuk - jsem ve 14. týdnu, tak se na jednu stranu hrozně těším a na druhou stranu mám trochu strach, aby bylo vše v pořádku. Velmi pravděpodobně půjde Standa i Madlenka se mnou... Madlence už je mnohem líp, ona se z toho naštěstí vždycky hodně rychle oklepe. Jen jsem to od ní asi částečně chytla já - bolí mě v krku a jsem taková "jetá"... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.